demole 31.12.07, 21:19 pl.youtube.com/watch?v=GY3Fvh3STSo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demole Re: poprawa niewidcoczna dla obserwatora 04.01.08, 12:06 co za kurka debile ,za ten film pojda do piekla,a byc moze ja razemk z nimi, znam sie na sztuce i wiem co autor chcial powiedziec,niestety lepiej byloby gdyby milczal Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: poprawa niewidcoczna dla obserwatora 05.01.08, 15:19 adminowi nie pasuje ze w tym tygodniu jest sobota i wycina sobote z kalendarza,a w przyszlym tygodniu moze nie bedzie wtorku,tylko od razu sroda - fajny pomysl ? ja wczoraj nie napisalem ani jednego posta -a data na tym poscie jest wczorajsza Odpowiedz Link Zgłoś
donella Re: poprawa niewidcoczna dla obserwatora 06.01.08, 21:29 Demolku, sam piszesz i sam sobie odpowiadasz??? Mogę Ci napisać tylko tyle, że w sprawach depresji jestem weteranką. Moja obecność na FD jakby temu zaprzeczała, ale to nie jest prawdą. Ja, tak samo jak inni proszę o wsparcie. Tyle, że występuję b.rzadko. Pewnie Ty sprawisz,że nie będzie mnie na FD wcale. Działasz skutecznie. Nie odpisuj i nie pozdrawiaj.Przynajmniej dzisiaj, bo mi i bez tego jest źle. donella Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re:ostra komuna 06.01.08, 21:35 ja pisze dla rozrywki,miejsce fajne,odludne,zadnej rodziny,jakbym nie mieszkal w miescie,nawet kosciol mam w kompie ino w innym portalu,czuje sie niemal jak turysta. sneeper Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re:ostra komuna 06.01.08, 21:42 z gory mowie,ze ja nie jestem kominiarzem, ja ich czasem nawet ostro opie..m Odpowiedz Link Zgłoś
donella Re:ostra komuna 06.01.08, 21:45 Demole, ty to o komunie nie masz zielonego pojecia i podziękuj za to nawet Swojemu bogu. A, rozrywke to sobie znalazłeś! Tylko pozazdrościć! Zwykłym trollem jesteś i nikim więcej!! Nie pozdrawiam. donella Odpowiedz Link Zgłoś