azaporowska 06.02.09, 23:18 czy sa tu jakies mamy spodziewajace sie malenstw w marcu. Ja mam termin na 20, Bedzie to moja druga córeczka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adaja1 Re: poród marzec 2009 07.02.09, 08:39 Cześć Agnieszko. Niestety ja nie rodzę w najbliższym czasie, mam za sobą szczęśliwy czas oczekiwania ( też dwa razy) a teraz cieszę się dwoma rozbójnikami. Witam na forum. Nawet jeśli nie znajdziesz rówieśniczki dla Julci, to może przyszłą teściową swoich córek poznasz;)). Jak będzie różnica wieku między Twoimi córeczkami? Jak oczekiwania starszej siostry? Piękne imię - Martynka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
i.n.f.i.n.i.t.y Re: poród marzec 2009 07.02.09, 09:50 Witaj, ja mam marcowego synka, z marca 2006r i córeczkę z listopada zeszłego roku. Myślę, że marzec to super pora na narodziny dziecka, nadchodzi wiosna, robi się ciepło, można cały dzień spacerować. Mam nadzieję, że będziesz mieć szczęśliwy poród, czgo ci życzę. Jak już będziesz po, to nie zapomnij się pochwalić. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rioter i.n.f.i.n.i.t.y 07.02.09, 13:24 Cześć, widzę ,że mamy dzieciaczki w podobnym wieku:) . Tylko odwrotnie;) Może uda nam się powymieniać np. poglądami dot. dwójki o takiej różnicy wieku:) A może kiedyś nawet spotkać:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.n.f.i.n.i.t.y rioter 07.02.09, 14:33 no własnie, jestem bardzo ciekawa jak twoja córeczka zareagowała na pojawienie się braciszka? Odpowiedz Link Zgłoś
rioter Re: rioter 07.02.09, 18:25 No na początku to bylo ciężko:) Teraz już lepiej , choć znów inne problemy są- mały raczkuje i wszędzie za siostrą dotrze więc zaczęła się wojna o zabawki:) Ale są chwile ,że pięknie sie razem bawią :) . Najgorzej to chyba jest z dwójką na spacer się wybrać, oby już wiosna zawitała:0 ) A jak jest u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
i.n.f.i.n.i.t.y Re: rioter 07.02.09, 19:35 o tak spacer i ubieranie to masakra , oby do wiosny, mój Kuba miał kryzys w pierwszą noc gdy wróciłyśmy ze szpitala, teraz jest ok, choć widzę, że bardzo stara się zwrócić na siebie uwagę przez, co czasem jest niegrzeczny, zobaczymy jak będzie gdy malutka podrośnie, ale czuję, że będzie wesoło :) Odpowiedz Link Zgłoś