krzrek 24.09.04, 20:45 GR.A 1.Scroll Lock 2.BeBe Team 3.FC Mezdra 4.Gladiatory 1.Scroll Lock-BeBe Team 2.FC Mezdra-Gladiatory GR.B 1.Linkowacek 2.Arka Gdynia 3.Muminki FC 4.FCJeleniag 1.Linkowacek-Arka Gdynia 2.Muminki FC-FCJeleniag Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzicho01 Re: PPFP-runda II-kol.1-zestaw par 24.09.04, 23:49 Los sprawił że zostałem przydzielony do grupy razem z Muminkami. Będziemy musieli stoczyć bratobójczą walkę. Razem jesteśmy w drużynie "Bez Nazwy". Nie pamiętam zasad tej gry , ale mam nadzieję że są dwa wolne miejsca i wyjdziemy z grupy. Niech moc Doliny Muminków poprowadzi nas do zwycięstwa. Pozdrawiam prezes zdzicho01 P.S. Na początek typuje wysokie zwycięstwo mojej drużyny. :) Żartuje wygra lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu40 Co z meczem Legia-Górnik? 25.09.04, 10:48 Punkty z tego meczu nie zostaną doliczone do PPFP? Bo ja mam problem w BeBe Team, cała moja pomoc składa się z zawodników tych klubów ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
sienia Re: PPFP-runda II-kol.1-zestaw par 25.09.04, 17:08 Pięknie się zaczyna - pierwszy mecz z faworytem. Będzie ciężko, ale Muminki zrobią wszystko co się da, żeby urwać przynajmniej punkt. A jeszcze czekają mnie nadmorskie derby :-) Ale myślę, że to będzie mecz przyjaźni. Przewiduję dużo bramek, bo trzeba walczyć o utrzymanie pozycji lidera w DFP. Pozdrawiam rywali, sienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Legia - Górnik IP: *.enformatic.pl 25.09.04, 20:34 Mecze przełożone,a co za tym idzie punkty w nich zdobyte,nie są brane pod uwagę w rozgrywkach pucharowych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś