Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    20.05.03, 19:47
    Oto pary cwierćfinałowe losowane na slepo przez sierotke klimona :)
    łanie sie ułozyło , bez powtórek,

1 Upadłe Anioły Arch : Triceps Sqad Bachus
    2 Świt Poznań Tompie : Złocistokrwiści marsl
    3 F.C.OKECIE Okeciak : FC.DZYNDZLE koszemelok
    4 Gladiatory klimon : FCJeleniag Mirekl

bez oszukiwania. Zycze wszystkim powodzenia!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Arch Re: 1/4 PpFP IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 19:51
        No i ułozuylo sie tak jak sugeorwalem,ze bylo napisane i powinno byc :).
        Pojedynek z Bachusem w ćwierćfinale. Oczami wyobrazni widze zaciete spotkania :)
        Pozdr i zycze powodzenia wszystkim prezesom.
        • Gość: tompie Re: 1/4 PpFP IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.05.03, 20:24
          I wszystko jasne.Upowazniony do udziału w głosowaniu prezes Klimon podał juz
          skład par.Witamy wszystkich nowych-starych uczestnikow i zapowiadamy twarda
          walke z Prezesami ktorym rowniez nie powiodło sie w PPFP.12 kolejka zaraz sie
          zaczyna ,takze STARTUJE 1/4 PpFP.Pozdrawiam i zycze powodzenia
          • Gość: marsl Re: 1/4 PpFP IP: 212.69.68.* 21.05.03, 12:50
            no to mam wyjazd do Poznania. Składy są wyrównane. Po pierwszym wczorajszym
            meczu jestem bardzo zadowolony. Ze składu na ławkę posadziłem Ciosa i
            Skrzypka :)))). Niestety opaskę kapitana stracił Dawidowski:(( . Dokonałem też
            2 transferów. Może stracę miano najbardziej przewidywalnego zespołu ( średnia
            35,5pkt i w ostatnich 6 rundach wyniki oc 34 do 41 pkt, najlepszy wynik 43 pkt)
            Pozdrowienia i powodzenia
      • mirekl3 Re: 1/4 PpFP 21.05.03, 14:20
        Pozdrawiam prezesa Gladiatorów !
        Widzę że już twoi zawodnicy wybiegli na boisko. Ja na tę kolejke zrezygnowałem
        z Odry i chyba dobrze. Tak więc u mnie jeszcze trwa rozgrzewka
        przedmeczowa :) a swoją drogą odważne i niekonwencjonalne posunięcie z tym
        obrońcą Polonii Musułą... tak naprawdę miało być ? Pozdrawiam i życzę
        powodzenia !
        • klimon Re: 1/4 PpFP 21.05.03, 14:57
          Musuła ma nie zagrac ;)
          bo jop pauzjuje , a inny obronca ******* gra przciwko silnej duzynie.
          a jak musuła zagra to bedzie wesoło :)
          pozdrawiam
      • klimon VI kolejka 21.05.03, 21:04
        no to podaje relacje:
        Broruc - mecz bez straty
        Pawlak - bez straty, gol
        kozioł - bez straty
        musuła nie zagrał ( a juz sie bałem ;)
        kwiek słabo
        uche - asysta <chyba>
        bała nic
        kuzba gol
        switlica 2 bramki!!!!!
        sagan kpt nie zachwycił
        ziarkowski kontuzja <co z nim?>

moj przeciwnik miał zurawia i włodarzczyka. e mocje do samego konca beda....
        • Gość: kosze Re: VI kolejka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 23:55
          oke jak ci poszlo bo cos nie moge na czata wejsc polchat not fund(czy jakos
          tak).U mnie srednio ale jestem zadowolony obliczylem ze 49 ale to sie moze
          zmienic +,- 2 pkt. bo zawsze sie myle jak sam zliczam hehh.
          czekam z niecierpliwoscia.kosze
        • mirekl3 Re: VI kolejka 22.05.03, 08:04
          cos chyba koło remisu nam się kręci :)
          Liberda, Jarzebowski. Adamczyk, Krizanac - bez straty (w PS piszą ze bramke
          strzelił Adamczyk ale chyba cos skopali bo w gazecie i na stronach PZPN jednak
          Fonfara)
          Zając - bramka i asysta
          Podbrożny - asysta przy bramce decyd. o zwycięstwie
          Bojarski - bramka
          Żuraw- nic
          Kuźba (kpt) - bramka
          Włodarczyk -nic
          Sagan - asysta
          -4 za transfery. ok 55 pkt. jak z transferami u Ciebie ?
          • Gość: tompie Re: VI kolejka IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.05.03, 09:14
            Witam szanownego przeciwnika.U mnie raczej cieniutko jak na gospodarza.wynik w
            okolicach 54 pkt.wskazuje na remis i na Ciebie jako faworyta w
            rewanzu.Pozdrawiam
          • klimon Re: VI kolejka 22.05.03, 13:33
            z tego co pamitam to bez transferów...
            • mirekl3 Re: VI kolejka 22.05.03, 13:46
              a szkoda :) no cóż a więc remis 6:6 . no chyba ,że nie zaliczą bramki
              Bojarskiemu to wygrałeś 6:5 . Poczekajmy na oficjalne wyniki...Pozdr !
              • mirekl3 Re: VI kolejka 22.05.03, 14:50
                A więc są wyniki. bez żadnej niespodzianki : Gladiatory - FCJeleniag 6:6 (54-
                55). wszystko rozstrzygnie się w najbliższy poniedziałek. tym razem na moim
                terenie. powodzenia !
      • Gość: Arch Re: 1/4 PpFP IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 11:56
        Czyżby kolejka remisów. Ze wstępnych ustaleń z Bachusem wynika, że u nas bedzie
        remis. Ale pożyjemy zobaczymy, bo moze któryś się pomylił przy punktach lub
        redakcja coś sobie pozmieniała :)
        Pozdr. Arch
      • klimon !!!!!!!!wyniki!!!!!!!!!!!!!!!! 22.05.03, 14:47
        sa juz cieplutkie jak bułeczki wyniki...
        no dawej:

1 Upadłe Anioły : Triceps Sqad 5-5 (48-44)

2 Świt Poznań : Złocistokrwiści 6-4 (52-38)

3 F.C.OKECIE : FC.DZYNDZLE 5-5 (45-49)

4 Gladiatory : FCJeleniag 6-6 (54-55)

w meczu gigantów pomiedzy poddebickimi Gladiatorami a FC Jeleniaq prawie
        idealny remis. Dobra forma poznńskiego Switu.

zle sobie rozlosowałem ;)

dalszy ciad nalezy do Tompiego
        • mirekl3 Re: !!!!!!!!wyniki!!!!!!!!!!!!!!!! 22.05.03, 14:52
          zgadzam się . to nie było idealne losowanie :)...
          • klimon Re: !!!!!!!!wyniki!!!!!!!!!!!!!!!! 22.05.03, 14:58
            ale za to jakie emocje...
            ja znow robie analize Twojego zaespołu i próbuje przwidzie cna stepne
            posuniecia...
            • mirekl3 Re: !!!!!!!!wyniki!!!!!!!!!!!!!!!! 22.05.03, 15:04
              następnym posunięciem może być brak posunięć...
              • klimon Re: !!!!!!!!wyniki!!!!!!!!!!!!!!!! 22.05.03, 16:08
                ale ja i tak pokombnuje , z twoim składem>
                a u mnie sie zobaczy

drugi mecz bedzie szalenie ciekawy!!!!!!
        • Gość: marsl Re: !!!!!!!!wyniki!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 157.25.130.* 22.05.03, 14:58
          2 bramki straty do Tompiego. Złocistokrwiści nie mogą wydobyć się z marazmu.
          Jeden zawodnik (DAWIDOWSKI) nie jest w stanie wygrać meczu z takim
          przeciwnikiem jak Świt. Mimo wszystko w Kielcach obiecujemy powalczyć, a trener
          szykuje nową nieziemską taktykę.
        • Gość: Arch Re: !!!!!!!!wyniki!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 15:05
          A nie mówilem. Same remisy prawie :) Cóż to będzie za pasjonujący rewanż dla
          wszystkich zespołów :)
          • Gość: bachus69 Re: !!!!!!!!wyniki!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 22.05.03, 16:14
            Arch- teraz to dopiero się zacznie :)
            • Gość: Okeciak Re: !!!!!!!!wyniki!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 18:18
              O rany jaki wyrownany poziom.Same remisy prawie no z jednym malym wyjatkiem.
              Moj trener nie popisal sie tym razem i wystawil 4 zawodnikow Odry i kapitanem
              zrobil Wlodarczyka.Dawno nie dal takiej plamy.Mam nadzieje ze wykaze sie
              wiekszym wyczuciem w najblizszej kolejce.
            • Gość: Arch Re: !!!!!!!!wyniki!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 19:44
              Czyżbyś szykował jakąś niespodzianke:). Chyba też pójde cos pokombinować, byle
              bym nie namieszał za bardzo :)
              Pozdr. Arch
      • klimon a co tam... 22.05.03, 21:24
        prezes klimon przestaje powoli myslec o drugim pół finale piłkarzyków- jest
        mozna powiedziec ze w ekstazie i wszystko mu "WISI"
        własnie skonczyło sie jego wielkie utrapienie
        prezes ?Tompie wi o co chodzi"

Tompie- musimy pogadac

!!!!!!!!!!!!!!jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: tompie Re: a co tam... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.05.03, 08:38
          Witam wszystkich po chwilowej awarii sprzętu.Winda mi siadła i musiałem robić
          instalkę a że tego kompa wyporzystuję tez do pracy to trochę trwało aż wszystko
          co ważne z niego odzyskałem.ALE JUŻ JESTEM.
          Podziekowania dla prezesa Klimona za szybkie podanie wynikow(mam nadzieje że
          sprawa o której wspominasz zakończyła sie pomyślnie).
          Wyniki zskoczyły chyba wszystkich!!!Prawie same remisy stawiają w roli
          faworytów dzisiejszych gospodarzy.ALE CZY NA PEWNO???
          Piłka nozna jest nie przewidywalna,a już redakcja ze swoją pomrocznoscia jasną
          (choroba atakująca głownie wzrok i pamięc po spożyciu nadmiernej ilości
          alkocholu,dopadajaca przeważnie polityków i ich rodziny)potrafi zaskoczyc nawet
          wytrawnych znawców.Zobaczymy jak faworyci z II rundy PPFP poradzą sobie z
          presją własnych trybun.Proponuję wzmocnić ochronę bo na tym etapie odpadnięcia
          z pucharu kibice Waszych drużyn mogą nie podarować.A jak wiadomo za wtargnięcie
          na płytę w kolejnej edycji pucharow mecze bedziecie musieli rozgrywać daleko od
          domu,np.w Poznaniu na Starym Rynku w którymś z licznych pabów.Zapraszam
          serdecznie ja stawiam.
          • Gość: Tompie Mecze rewanżowe IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.05.03, 08:49
            Czas zaczac rewanze oto zestaw par:

1 Triceps Sqad Bachus : Upadłe Anioły Arch
            2 Złocistokrwiści marsl : Świt Poznań Tompie
            3 FC.DZYNDZLE koszemelok : F.C.OKECIE Okeciak
            4 FCJeleniag Mirekl : Gladiatory klimon

Faworytów brak.O wszystkim zadecyduje forma dnia lub błedy sedziego.Powodzenia
            P.S LBC przeznacza na nagrody oprocz gadzetow 150zl.czekam na propozycje,co
            szanowni prezesi chcieli by otrzymac.Skrzyneczka piwka ,winko ,wódeczka,Jonny
            W,czy cos innego.Z powodu skromnego budzetu Lecha Poznań (piłkarze juz od ponad
            3 miesiecy nie dostaja siana )nie udało mi sie wynegocjować wyzszej
            kwoty.Pozdrawiam
            P.S Klimon bede około 21.30 na GG
            • klimon Re: Mecze rewanżowe 24.05.03, 10:16
              a mnie nie bedzie!
              mecze rewanzowe obserweował bede z jakijs odległosci . wyjezdzam do baci ;-)
              moze w niedziele ok 21 bede.
              moze wyjazd zniweluje stres

P.S poszkuje laleczek wodooo do "pomagaia piłkarzoM" (np. złaman a noga u
              kapitana przeciwnika... :D )
      • Gość: Okeciak Re: 1/4 PpFP IP: *.man.polbox.pl 24.05.03, 21:21
        No jak Kosze ma w skladzie Gajtkowskiego to leze i kwicze.
        Musze przyznac ze to bedzie bardzo mocno punktowana kolejka.Padla masa bramek i
        wielkich niespodzianek nie bylo aczkolwiek jeszcze dwa mecze do konca.
        Na chwile obecna jestem nawet zadowolony a jutro gra jeszcze dwoch moich
        zawodniklow z Wisly.Ciekawe kogo ma w skladzie KOsze
        • Gość: kosze Re: 1/4 PpFP IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 00:28
          niestety kosze nie ma gajtka.punktow narazie nie licze bo zabardzo nie ma
          czego:(. na ta chwile gratuluje awansu....
          • Gość: marsl gratki dla Tompie'go IP: 212.69.68.* 25.05.03, 19:41
            pokazałeś mi jak trzeba grać w piłkarzyki. Mam nadzieję że to Ty zdobędziesz
            PpFP (mniejsza gorycz porażki).
            No to za rok w PPFP
            • Gość: Tompie Re: gratki dla Tompie'go IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.05.03, 14:50
              Serdeczne podziekowania za gratulacje.Ktos musiał wygac.Tym razem to byłem
              ja.Wielkie dzieki za udział i walke.Pozdrawiam i nie opuszczaj naszego forum.
          • klimon wielka niepewnosc... 25.05.03, 19:54
            u mnie pniepewnie...
            po remisie przydayoby sie wygrac...
            wpadłem z saganowskim, dobrze ze w ostatniej chwili zabrałem mu opaske na
            recz ... ( potrzymam przeciwnikaw niepewnosci)
            jesli mirekl dał np zurawia na kpt to moze byc kolejny remis

P>S i co z tymi laleczkami woodoo?
            • mirekl3 Re: wielka niepewnosc... 26.05.03, 07:58
              kapitanem u mnie Kuźba całe szczęście. za transfery -2. nie wiem ile asyst
              miał w końcu Reiss. jeżeli 3 to mam 51 pkt. ale punkt w jedną lub drugą stronę
              może się zdarzyć. najważniejsza kwestia to transfery i kapitan u Ciebie. Ty
              już wiesz...pozdrawiam!!!
            • mirekl3 Re: wielka niepewnosc... 26.05.03, 13:17
              Są wyniki . ale walka :
              FCJeleniag- Gladiatory 6:6 (51-52)
              pierwszy wynik :
              Gladiatory - FCJeleniag też 6:6 (54-55)
              czyli remis . w bramkach na wyjeździe również a żeby było ciekawiej w małych
              punktach również 106-106. mam więcej małych pkt na wyjeździe i w tym upatruje
              nie ukrywam swoją szansę .Tompie co teraz ??? może obaj awansujemy ? :))
              gratulacje dla przeciwnika i dzięki za zażartą walke o każdy punkt...
              • klimon Re: wielka niepewnosc... 26.05.03, 20:41
                ja tez miałem kuxbe (ufff) i -2 za transfery - reiss tak , jak ty
                nie wiem co jest tompie kazał czekac, chyba bedzie posiedzenie moderatorów
                odnosnie naszego meczu...
                ktos bedzie pokrzywdzony ( i to nieźle...)
      • Gość: Arch 1/4 PpFP - rewanż IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 14:13
        Niestety moje przypuszcenia sie potwierdzily, a na dodatek przeliczylem sie w
        punktach. Gratuluje prezesowi Bachusowi awansu do pół-finałów. U mnie 38 pkt. a
        z tego co wiem u Bachusa ponad 50. Niech moc będzie z Wami , a ja obmyślam juz
        strategie na dwie ostanie kolejki tego sezonu.
        Pozdr. Arch
        • Gość: bachus69 Re: 1/4 PpFP - rewanż IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 26.05.03, 16:01
          U mnie 56 punktów, a więc zdaję się jestem drugim półfinalistą. Dzięki Arch za
          wspaniałą walkę.
          • Gość: Okeciak Re: 1/4 PpFP - rewanż IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 16:04
            Ja wywalczylem 61 i drze caly w niepokoju ilez to Prezes KOsze natrzaskal
            punktow.
            • koszemelok1 Re: 1/4 PpFP - rewanż 26.05.03, 17:13
              bleeeeeeee :(((((((((( 51pkt....
              grat.
              • klimon ??????wyniki????????? 26.05.03, 19:33
                wynikow nie ma bo dostałem odgórne polecenie wstrzymania sie...
                • tompie SĄ WYNIKI ale ich nie ma! 26.05.03, 23:18
                  Witam wszystkich.Jak juz pewnie wszyscy wiecie zdarzył się mały
                  precedens.Podczas meczu rewanzowego pomiedzy drużynami FCJeleniag-Gladiatory
                  kibice gospodarzy wtargneli na murawe i przerwali na kilka godzin mecz.Druzyna
                  FCJeleniag zostanie pewnie ukarana walkowerem 0-3.Oto wyniki:

1 Triceps Sqad Bachus : Upadłe Anioły Arch (56-38)6-4 pierw.m.5-5
                  awans Triceps Squad
                  2 Złocistokrwiści marsl : Świt Poznań Tompie(31-60)3-6 pierw.m.4-6
                  awans Świt Poznań
                  3 FC.DZYNDZLE koszemelok : F.C.OKECIE Okeciak(51-61)6-7 pierw.m.5-5
                  awans F.C.OKECIE
                  4 FCJeleniag Mirekl : Gladiatory klimon(51-52)6-6 pierw.m.6-6
                  awans:
                  i tu własnie mamy problem którego pisząc zasady nie przewidziałem.Równe
                  wyniki,równa liczba bramek,równa liczba punktów zdobytych w dwóch
                  spotkaniach.To było w regulaminie.I co dalej?Więcej pkt na wyjezdzie zdobył
                  prezes Mirekl,jest też wyżej w generalce ale o tym nie było nic napisane w
                  zasadach.Pozwole sobie odłożyc decyzję do jutra do 21,00.Bardzo licze na Wasze
                  propozycje ,a w szczególności co o tym sądzą prezesi Mirekl i Klimon.
                  Przegranym zyczę powodzenia w klasyfikacji generalnej(do Kosze brakuje juz
                  tylko 5 pkt.)nie opuszczajcie naszego wątku i dzieki za udział.
                  Losowanie par półfinałowych odbedzie sie w srode koło godz 19.
                  • mirekl3 Re: SĄ WYNIKI ale ich nie ma! 27.05.03, 08:13
                    Witam. Myślę,że nam jako najb. zainteresowanym ustaleniem zwycięzcy jest dość
                    niezręcznie się wypowiadać w tej kwestii. Jeżeli jednak PpFP jest pochodną
                    PPFP to powinny obowiązywać reguły ustalone jasno przez Mufana. tam na wypadek
                    takiej sytuacji jest odpowiedź którą zresztą już nakreśliłeś. z drugiej strony
                    nie było przyznaje w zasadach tego Pucharu określonych reguł dla takiej
                    sytuacji. Pozdrawiam swojego szanownego przeciwnika oraz gratuluję wyłonionym
                    już półfinalistom. z niecierpliwością czekam na rozstrzygnięcie.
                  • Gość: Arch Re: SĄ WYNIKI ale ich nie ma! IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 12:36
                    Moim skromnym zdaniem ( mimo ze juz odpadlem ale io tak bede Was nawiedzal :)
                    awans powinien przyslugiwać druzynie , która zdobylwa wiecej małych punktów na
                    wyjezdzie(oczywiscie odnosze sie do tej konkretnej sytuacji). Jednakże, takie
                    zapisu rzeczywiscie nie bylo w regulaminie.

Tompie możesz odgórnie powiedzieć, kto awansuje , jako organizator masz takie
                    prawo;
                    prezesi mogą zgodzić sie we dwóch z interpretacja wiekszej ilości pkt. na
                    wyjezdzie;
                    w końcu mozna przeprowadzić losowanie.

Decyzja jednakże należy do organizatora:)
                    Pozdr. Arch
                  • Gość: chechaouen Re: SĄ WYNIKI ale ich nie ma! IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 27.05.03, 14:10
                    W tych rozgrywkach nie uczestniczę więc nie wiem czy mogę się w ogóle wtrącać,
                    ale wydaje mi się, ze sprawa z pozoru dość skomplikowana w rzeczywistości jest
                    całkiem oczywista. Nie ma żadnych przesłanek, które skłaniałyby do przyznania
                    awansu klimonowi a wszystkie które są (fakt, że wzbudzjące watpliwości ale
                    zawsze) stoją po stronie mirekla. Myslę, że odwołanie sie do zasad podanych
                    przez mufana jest jaknajbardziej uzasadnione, a w takim razie mirekl jako
                    zajmujący wyższą pozycję w generalce powinien awansować. pozdro
                    • tompie SĄ WYNIKI!!! 28.05.03, 13:39
                      Witam wszystkich i dziekuje za pomoc w tej delikatnej sprawie.A więc po
                      wnikliwej analizie postanowilem awansowac do półfinału druzyne FCJeleniag
                      prezesa Mirekl-a.Decydujacym czynnikiem było zdobycie wiekszej ilosci punktów
                      na wyjezdzie i takze wyzsze miejsce w generalce.Mam nadzieje ze wszyscy zostana
                      usatysfakcjonowani a KLIMON przyjmie to jako jedyne sprawiedliwe rozwiazanie i
                      nadal bedzie pomagał w prowadzeniu pucharu.(i rozmawiał ze mna na GG).Takze w
                      półfinale gra Mirekl.Pozdrawiam
                      • mirekl3 Re: SĄ WYNIKI!!! 28.05.03, 13:48
                        dzięki za oficjalne już potwierdzenie. jakoś nie cieszę się radością zwyciezcy
                        bo takiego po prostu nie było. Klimon dzięki za grę i nie miej żalu. pozdrawiam
                        i czekam na losowanie półfinału. Tompie czy nazwa Odlew jest już dla Ciebie
                        przyczyną koszmaru ? :)))
                        • klimon Re: SĄ WYNIKI!!! 28.05.03, 14:52
                          a ja wcale nie czuje sie pokonany ;-), w koncu jeszce nie przegrałem w PpFP
                          ale chyba zagramy kluczem znie bedzie juz losowania...
                          • tompie Propozycja -KUTI POMOCY!!! 28.05.03, 16:25
                            • tompie Re: Propozycja -KUTI POMOCY!!! 28.05.03, 16:36
                              Witam.Wielkie dzieki za super postawe prezesów KLIMONA i MIREKL-a(chyba Mirka?)
                              szkoda ze po tak wyrównanym meczu ktos z Was musiał odpaść.Wielka prozba do
                              Kutiego jako ostoi Forum Piłkarzykow o rozlosowanie par półfinałowych.Awans
                              wywalczyły;
                              Triseps Squad-Bachus
                              FCJeleniag-Mirekl
                              F.C.Okecie-Okeciak
                              Świt Poznań-Tompie

Wydaje mi sie ze do dwoch pierwszych (odpadli dopiero w II rundzie PPFP) mozna
                              by dolosować Okecie i Świt.Prosze KUTI zrob to!Tak chyba bedzie najuczciwiej.

P.S Mirekl skad wiedziałes ze gralismy z odlewem ?Pracujesz w Wyborczej?Wynik
                              0-1 nie przynosi ujmy ,chociaz apetyty mielismy na zwyciestwo.

P.S KLIMON wielkie dzieki za zgłoszenie do pucharu druzynowego.
                              Pozdrawiam
                              • mirekl3 Re: Propozycja -KUTI POMOCY!!! 29.05.03, 07:43
                                Witam Tompie ! sam pisałeś na gg-u że gracie mecz. kiedys tam pisałeś że
                                jesteś członkiem LBC (czy jakoś tak ). czytuje portal wyborczej a tam był
                                skrótowy opis tego meczu. ot i cała tajemnica. a odlew jest juz znany na całą
                                Polskę :) pozdrawiam !!!
                                • Gość: tompie Re: Propozycja -KUTI POMOCY!!! IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 15:16
                                  Witam.No to mnie uspokoiłes.Teraz to my juz tez bedziemy znani na cała
                                  Polske,jako ze przegralismy mecz z najsłabszą polską druzyną pozdrawiam i zycze
                                  powodzenia w naszym meczu.
                                  • Gość: tompie Re: Propozycja -KUTI POMOCY!!! IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 15:22
                                    Witam.No i mamy juz półfinał(jak ten czs leci).Oto zestaw par rozlosowany przez
                                    prezesa Kutiego.

F.C.Okecie (Okeciak) vs Triseps Squad (Bachus)

FCJeleniag (Mirekl) vs Świt Poznań (Tompie)

Mecze bez gospodarza.Decyduje kolejno:
                                    1)wynik bramkowy-w przyp.remisu
                                    2)wynik punktowy z kolejki 14-w przup.remisu
                                    3)wyzsze miejsce w generalce

Pozdrawiam i zycze wielu emocji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka