lili76 26.11.04, 22:31 Za tydzien o tej porze bede spedzac 1 noc w moim WLASNYM mieszkanku! Klucze dostaniemy w srode i ... przeprowadzka! Dziewczyny, szykowac sie na parapetowe!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Przeprowadzka 26.11.04, 22:34 lili76 napisała: > Za tydzien o tej porze bede spedzac 1 noc w moim WLASNYM mieszkanku! Klucze > dostaniemy w srode i ... przeprowadzka! Dziewczyny, szykowac sie na > parapetowe!! to ja pierwsza sie melduje....) zycze sprawnej przeprowadzki.... szczesliwego mieszkania i zapamietaj sen,w pierwsza noc w nowym domku, mowia ,ze sie spelnia.... Odpowiedz Link
lili76 Re: Przeprowadzka 26.11.04, 22:38 O rany! Sen mam zapamietac? Ja mam dosyc snow! Od 7 tygodni co noc mam sny, ktore niestety pamietam . Wstaje rano wykonczona i marze o jednym - pojsc spac i nie snic.... Odpowiedz Link
gianka Re: Przeprowadzka 26.11.04, 22:36 oj bedziesz spala jak mlody Bog... bo sie i nanosisz, i nadzwigasz... ale to juz swoje... wiesz - zawsze powtarza sie u mnie w towarzystwie, ze ewentualne poprawki/remonty nalezy robic po parapetowie... bedziemy mogly Ci ochrzcic sciany szampanem? :-p Lili - milych przezyc na tym mieszkanku. Gioanka Odpowiedz Link
lili76 Re: Przeprowadzka 26.11.04, 22:39 Pewnie, ze tak! Szampanem i czerwonym winem... Odpowiedz Link
lili76 Re: Przeprowadzka 26.11.04, 22:44 Moj Mezczyzn bedzie gotowal. Bedzie paella z owocomi morza... Ale bigosik by sie przydal... Odpowiedz Link
frankie36 Re: Przeprowadzka 26.11.04, 23:31 Mulinka,bigosik to ja robie wyborny,rodzina prosi o bigos na Swieta,chyba bede musiala w kotle ugotowac ,zeby dla wszystkich starczylo Odpowiedz Link
kendo Re: Przeprowadzka 26.11.04, 22:44 mulinka napisała: > a co ugotowac? > ) mozemy sie zadowolic jakimis koreczkami lub na kesek jakimis kanapeczkami) Odpowiedz Link
lili76 Re: Przeprowadzka 26.11.04, 22:39 Czerwone wino na scianie. Oj, chyba to przemysle Odpowiedz Link
gianka Re: Przeprowadzka 26.11.04, 22:48 jak szalec to do rana, jak krasc to miliony! nie mysl, idz na zywiol! :-p Odpowiedz Link
frankie36 Re: Przeprowadzka 26.11.04, 22:58 O kurna zadzieram kiece i lece,na parapetowe zawsze)) Odpowiedz Link