Dodaj do ulubionych

Ukraiński Brutus

03.03.14, 08:56
Oto morda zdrajcy
wyborcza.pl/1,75477,15553466,Jeden_dzien_z_zycia_admirala__Wczoraj_zostal_mianowany_.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk
Jak myślicie? Czy wcześniej 'robił" dla GRU?
Ja myślę, że "robił".
Obserwuj wątek
    • gangut A właśnie, a jak tam wygląda sprawa 03.03.14, 09:13

lojalności wojskowych na Ukrainie?
      • odyn06 Re: A właśnie, a jak tam wygląda sprawa 03.03.14, 09:28
        Nie jest z tym najlepiej.
        Wszystkie dotychczasowe władze traktowały armię jak zbędny balast i dzisiaj ci nowi zbierają tego efekty.
        • odyn06 Tak to wygląda 03.03.14, 09:32

www.tvn24.pl/ukraina-ma-slabe-wojsko-korupcja-niskie-morale-sprzet-po-zsrr,402376,s.html
        • odyn06 Takie są realia 03.03.14, 09:35
          wiadomosci.onet.pl/rosyjska-armia-moze-zmiazdzyc-ukraine-zobacz-potencjal-militarny-obu-panstw/ql3ny
          Niestety
      • odyn06 Tu były pieniądze na armię 03.03.14, 09:49
        finanse.wp.pl/kat,1033801,title,Finansowe-zaplecze-Janukowycza,wid,16440919,wiadomosc.html
      • misza_kazak Po prostemu wyglada. 03.03.14, 10:51
        > lojalności wojskowych na Ukrainie?

Wyzsze kierownictwo SZ Ukrainy jest w zasadzie na 99% ex-oficerami SZ ZSRR, ktorzy nie chca sluzyc swym wrogom ideologicznym - bandrowcom, z ktorymi walczyli ich ojcowie w Wielkiej WOjnie Ojczyznianej.

Dlatego nie popieraja ta bandycka wladze banderowska i przechodza na strone prorosyjskiej czesci narodu.
        • odyn06 Re: Po prostemu wygladają na Mongolców 03.03.14, 14:27
          www.tvn24.pl/kim-sa-zolnierze-na-krymie-to-elita-wojska,403850,s.html
          Czemu chowają gęby? Nawierno Mangolcy!
          :-))
    • misza_kazak Re: Ukraiński Brutus 03.03.14, 10:48
      odyn06 napisał:

> Jak myślicie? Czy wcześniej 'robił" dla GRU?

Nie.

> Ja myślę, że "robił".

Bo jestes debilem.

Po prostu kazdy oficer wysokiej rangi tzw. Armii Ukrainy jest prorosyjski, bo urodzil sie, wychowal i skladal przysiege ZSRR czyli ROsji.

GRU tutaj nie ma nic do rzeczy.
      • odyn06 Czemu zasr..asz mój wątek? 03.03.14, 12:08
        A ty drużok czlen familii Goebielsa, ili tolko charaktier pachożyj?
        A?
        • misza_kazak To nie jest twoj watek 03.03.14, 12:24
          > A ty drużok czlen familii Goebielsa, ili tolko charaktier pachożyj?

TO ty jestes po stronie Goebelsa i jego wiernych wassali banderowcow.

> A?

Ch...na.
          • odyn06 Re: To nie jest twoj watek 03.03.14, 12:25
            Mój - moskiewski Goebelskie - mój.
            • misza_kazak Re: To nie jest twoj watek 03.03.14, 12:30
              odyn06 napisał:

> Mój - moskiewski Goebelskie - mój.

To sa twoje idole
              banderowcy

Jestes nikim i ten watek do ciebie nie nalezy.
              • odyn06 Re: To nie jest twoj watek 03.03.14, 14:05
                Prawdziwi banderowcy - jako banderowcy tak mi wiszą jak twoja goebelsowska propaganda.
                Wrzucanie wszystkich Ukraińców do banderowskiego kotła, to oznaka, że kremlowska propaganda sięgnęła dna. Nawet jeżeli będziesz to powtarzał trzy lata, to i tak w roku czwartym nie staną się banderowcami. jest takaja russkaja pasłowica. Isn't it?
                Czy wszyscy Rosjanie to makaszowcy, albo inny rosyjski faszystowski pomiot?
                PS. Za współdziałanie z prawym sektorem w momencie, kiedy sprawy miały się ku dobremu - szacun.
                Atak prawego sektora na Janykowycza - pogratuluj bratu raz jeszcze.
                • misza_kazak Re: To nie jest twoj watek 03.03.14, 14:30
                  odyn06 napisał:

> Prawdziwi banderowcy - jako banderowcy tak mi wiszą jak twoja goebelsowska prop
                  > aganda.

Debilu, od poczatku popierales banderowcow jak male dziwczynki Justina Bibera :))
                  Obsikales sie z radosci jak banderowcy dorwali sie do wladzy.
                  • odyn06 Re: To nie jest twoj watek 03.03.14, 15:52
                    A jednak ruszyło kościuszkiego. Coś oprócz epitetów i goebelsowskich zagrywek jesteś z siebie wyartykułować? Pisz - bawię się świetnie.
                    Pozdrów braciaszkę. Tylko, aby mu ta kominiarka na buzi nie wpłynęła na urodę! Zbyt długo noszona powoduje pryszcze.
                    • misza_kazak Re: To nie jest twoj watek 03.03.14, 16:17
                      odyn06 napisał:

> esteś z siebie wyartykułować? Pisz - bawię się świetnie.

Wzajemnie - jestes krolem klaunow na w tym rusofobskim cyrku.

> Pozdrów braciaszkę. Tylko, aby mu ta kominiarka na buzi nie wpłynęła na urodę!

Brata na Krymie nie ma. Jak na razie dla zaprowadzenia porzadku na Krymie zupelnie wystarcza kilka kompanii morpechow.
                      Specnaz GRU to "ciezka artylleria" - na banderowskie smieci wystarczy zwyklych poborowych morpechow :)
                      • odyn06 Re: To nie jest twoj watek 04.03.14, 18:03
                        Oj kłamczuszek z ciebie - kłamczuszek

Nie ze mną te numery Bruner
                        • misza_kazak Re: To nie jest twoj watek 04.03.14, 19:55
                          odyn06 napisał:

> Oj kłamczuszek z ciebie - kłamczuszek

Klamstwo to towja specjalnosc herr komendant polskiego KL.
                          • odyn06 Re: To nie jest twoj watek 06.03.14, 10:55
                            Nawet odszczekiwać się nie umiesz herr Lueger
                            Dali ci rolę propagandowego halabardnika, to ją grasz na poziomie halabardnika.
                            Ale staraj się. Kiedy przyjdzie czas, to i tak twoi dadzą ci po ryju. Tak, jak to już bywało w proszłom c twaimi roctwiennikami. Prawda?
                            • misza_kazak Re: To nie jest twoj watek 06.03.14, 11:13
                              odyn06 napisał:

> Nawet odszczekiwać się nie umiesz herr Lueger

Moze dlatego ze nie jestem psem?

> Dali ci rolę propagandowego halabardnika, to ją grasz na poziomie halabardnika.

Nikt zadnej roli mnie nie dawal.
                              Robie to dla wlasnej przyjemnosci - fajnie ponabijac sie z rusofobow.

> Ale staraj się. Kiedy przyjdzie czas, to i tak twoi dadzą ci po ryju.

"Moi" mi nic nie zrobia, bo to sa moi.
                              A obcych my sami pozabijemy.

> Tak, jak to już bywało w proszłom c twaimi roctwiennikami. Prawda?

Zabili jednego przestepce. Zasluzyl na to.
                              Ja nie jestem przestepca, wiec dlaczego by mi ktos chcial zabic? Prawda?
                              • odyn06 Re: To nie jest twoj watek 06.03.14, 11:35
                                Tu się z tobą zgodzę. Zabijanie obcych i swoich dobrze wam wychodzi.
                                W gospodarce gorzej.
                                A jak z noskiem? Rośnie, jak Putinowi?
      • jopekpl Re: Ukraiński Brutus 03.03.14, 12:46
        misza_kazak napisał:

> odyn06 napisał:
        >

> Po prostu kazdy oficer wysokiej rangi tzw. Armii Ukrainy jest prorosyjski, bo u
        > rodzil sie, wychowal i skladal przysiege ZSRR czyli ROsji.
        >
        > GRU tutaj nie ma nic do rzeczy.

CZYLI Dżochar Dudajew,Asłan Maschadow, i im podobni też byli pro rosyjscy. No bardzo ciekawa teoria, ale tez i dosyć ryzykowna :-)))))
        Oj misza jak ty łatwo i z upodobaniem się ośmieszasz.
        • odyn06 Re: Ukraiński Brutus 03.03.14, 14:08
          Nie przeszkadzaj mu jopek.
          Jemu do łba nie przychodzi, że my to przepuszczamy przez polski filtr.
          Pozdrawiam
          • jopekpl Re: Ukraiński Brutus 03.03.14, 15:09
            odyn06 napisał:

> Nie przeszkadzaj mu jopek.
            > Jemu do łba nie przychodzi, że my to przepuszczamy przez polski filtr.
            > Pozdrawiam
            > :-))
            Nie ma strachu odynie po tym jak mu nawtykałem ustawił mnie jako wroga, i nie widzi moich wpisów, wiesz jak to jest, jak się czego nie widzi to według takich jak on tego nie ma;-). A to takie proste wystarczy zamknąć oczy i nawet gdy się chodzi po gó...e to można myśleć ze po autostradzie się kroczy:-)
    • misza_kazak Re: Ukraiński Brutus 03.03.14, 10:53
      odyn06 napisał:

> Oto morda zdrajcy

Kogo on niby "zdradzil"??
      Banderowska junte, ktora bandycko zajela wladze w Kijowie?
      On przeszedl na strone narodu Kryma.
    • misza_kazak 3 tys. zolnierzy Ukrainy przeszli na strone Kryma 03.03.14, 11:16
      www.5-tv.ru/news/81604/
      3 tys. zolnierzy Ukrainy przeszli na strone Kryma
    • misza_kazak Ukrainskie piloci tez przeszli na strone Kryma 03.03.14, 11:19
      www.pravda.ru/news/world/03-03-2014/1196875-defence-0/
      Oficerzy z 30 zalog samolotow bojowych WWS Ukrainy przeszli na strone Kryma.
      • odyn06 I tą informację 03.03.14, 12:10
        potwierdziło radio Erewań oraz wywiad mongolski.
      • odyn06 Agresja na Kaliningrad 03.03.14, 14:20
        wiadomosci.onet.pl/olsztyn/cofaja-podroznych-przewozacych-kielbase/pgf6e
      • odyn06 Re: Ukrainskie piloci tez przeszli na strone Krym 06.03.14, 11:36
        Praszu i ich imnia i otczestwa!
    • odyn06 Nu, wot 03.03.14, 12:12
      i pragnali swołocz iz sztaba.
      www.tvn24.pl/byly-szef-ukrainskiej-floty-dostal-sie-do-sztabu-i-przekonywal-do-dezercji,403865,s.htmlMaladcy
    • berek_p Re: Ukraiński Brutus 03.03.14, 12:52
      zanim polacy wyślą samoloty na Rosję muszą upewnić się,czy aby piloci jastrzębi są lojalni i nie zbombardują belweder po przejściu na stronę rosyjską ;)
    • wojciech6j Re: Ukraiński Brutus 03.03.14, 14:22
      To taki ukraiński boa. Oczywiście w odpowiedniej skali. Bo nasz Brutus był tylko stójkowym w MO.
      • marek_boa Re: Ukraiński Brutus 03.03.14, 14:36
        Dobre!:) Obśmiałem się jak norka!:)
      • odyn06 Re: Ukraiński Brutus 03.03.14, 14:43
        Bez osobistych wycieczek do qwy nędzy!
        • marek_boa Re: Ukraiński Brutus 03.03.14, 14:55
          Odyn Daj spokój! Przecie ten typ tak ma i inaczej nie potrafi!
          -Pozdrawiam!
          • odyn06 Re: Ukraiński Brutus 03.03.14, 15:00
            Nie dam spokoju!
            Dla zasady.
            • wojciech6j Re: Ukraiński Brutus 03.03.14, 15:07
              Aleś ty chłopie naiwny. hehe
              • odyn06 Re: Ukraiński Brutus 03.03.14, 15:37
                Masz coś merytorycznie wojtusiu?
                Tak - to pisz
                Nie - to milcz, a ludzi nie obrażaj.
                • wojciech6j Re: Ukraiński Brutus 03.03.14, 15:41
                  Ależ Boa to naprawdę milicjant......
                  • odyn06 Re: Ukraiński Brutus 07.03.14, 08:19
                    I to nie byle jaki!
                    Dlatego go szanuję.
    • ignorant11 Jak smiekz? 03.03.14, 22:03

Nazywac kogos kogo ku... nie mozna nazwac nieobrazajac szlachetnych pan udzielajacych bardzo honorowo uslug seksualnych i pocieszajacych sfrustrowanych mezczyzn albo zabiednych na kochankiki...
      Ze sku...synem ktory 2 razy przysiegal roznym bogom, ale nie byl szlachetnym Poganinem, co wierzy w wielu bogow jak kazdy z nas ma wielu przyjaciol ale przeciciwko zademu nie wystapi, to sku...el gnoj agent i nie nich go zajebia natychmiast bo nie wyrok nawet ale asenizacja...

Sława!u
      Forum Słowiańskie
      gg 17285
      • billy.the.kid Re: Jak smiekz? 04.03.14, 10:05
        taki sam zdrajca jak,przepraszam za wyrażenie-niejaki "pułkownik"kuklinowski.
    • tornson Zdrajca dla banderowców i całego tego tałatajstwa 04.03.14, 10:21
      które ich popiera.
      Piłsudski też był zdrajcą dla niektórych, zdradził najpierw ojczyzną w której się urodził (Rosję) walcząc przeciw niej w armii Austro-Węgier, a potem zdradził także Austro-Węgry. Dla nich jest zdrajcą, dla Polski bohaterem.
      Kwestia optyki i punktu widzenia. Jeśli jesteś faszyzującym przyjacielem przestępczej bandy która opanowała parlament ukraiński to Bieriezowski będzie dla ciebie zdrajcą.
    • bmc3i Re: Ukraiński Brutus 04.03.14, 18:06
      Oczywiscie ze tak. Co gorsza, jest oczywiste ze ukrainskie sluzby specjalne sa calkowicie infiltrowane przez Rosjan i przejrzyste dla nich. Jesli kiedykolwiek Ukraina bedzie chciala wspolpracowac z zachodniemi sluzbami specjlanymi, bedzie musiala zrobic calkowita czystkw w swoich sluzbach, a pewno nawet zlikwidowac je i utworzyc nowe.
      • odyn06 Re: Ukraiński Brutus 04.03.14, 19:31
        Zgoda. Wszystkie struktury Ukrainy sa infiltrowane przez Rosję.
        Wiele lat minie, kiedy to się skończy, a jeszcze niejeden ukraiński zdrajca wyskoczy jak dżin z butelki.
        • billy.the.kid Re: Ukraiński Brutus 06.03.14, 11:07
          znów nawiązujesz do kuklinowskiego????
        • rakietnik Re: Ukraiński Brutus 06.03.14, 11:26
          Nic dziwnego Odyn ok 8 mln mieszkańców Ukrainy to Rosjanie, w tym kraju zawsze będą zdrajcy!
          • billy.the.kid Re: Ukraiński Brutus 06.03.14, 11:45
            zdrajcy kogo??????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka