Dodaj do ulubionych

Debiut F-22

23.09.14, 14:24
Jak donoszą media we wczorajszej akcji przeciwko PI na terenie Syrii udział wzięły Raptory.
Raczej chodziło o wpis do CV "użycie bojowe" niż realną potrzebę, ale fakt wart odnotowania.

www.altair.com.pl/news/view?news_id=14443
Obserwuj wątek
    • marek_boa Re: Debiut F-22 23.09.14, 14:29
      No bo i chwalić się raczej nie ma czym?! Podobny debiut miał F-117 w Panamie!
      -Pozdrawiam!
      • panibiedroniowa Re: Debiut F-22 23.09.14, 15:17
        Mam pytanie do stałych bywalców tego forum z długim stażem:czy M.Boa wypowiedział się choć jeden raz w swej karierze pozytywnie o USA i ich silach zbrojnych i odwrotnie żle o RF i Armii Rosyjskiej?
        • adam_al Re: Debiut F-22 23.09.14, 15:25
          > Mam pytanie do stałych bywalców tego forum z długim stażem:czy M.Boa wypowiedzi
          > ał się choć jeden raz w swej karierze pozytywnie o USA i ich silach zbrojnych i
          > odwrotnie żle o RF i Armii Rosyjskiej?

Nie, taki Marka urok :)
          • rzewuski1 Re: Debiut F-22 23.09.14, 15:29
            napisała:

> > Mam pytanie do stałych bywalców tego forum z długim stażem:czy M.Boa wypo
            > wiedzi
            > > ał się choć jeden raz w swej karierze pozytywnie o USA i ich silach zbroj
            > nych i
            > > odwrotnie żle o RF i Armii Rosyjskiej?

Wtedy nie byłby Markiem Boa..

• marek_boa Re: Debiut F-22 23.09.14, 15:54
              Też racja Rzewuski!:)
          • marek_boa Re: Debiut F-22 23.09.14, 15:53
            Dzięki Adasiu!:)
            -Pozdrawiam!
        • marek_boa Re: Debiut F-22 23.09.14, 15:53
          Nie wypowiadałem się pozytywnie w temacie US-Army bo takowych pozytywów nie dostrzegam a ogólnie formacja ta mnie nie za bardzo interesuje! Na temat Armii RF wypowiadam się różnie i piszę praktycznie o wszystkim - wiedzą o tym wszyscy Ci ,którzy czytają mój wątek!
          Nie mam też żadnych obiekcji w wypowiadaniu się o swoich poglądach i od początku bytności na forum nie tylko się z nimi nie kryłem ale też NIKOGO nigdy do ich podzielania nie namawiałem!
        • stary_chinczyk Re: Debiut F-22 23.09.14, 18:25
          Boa na tym forum nie wypowiada się, tylko prowadzi propagandę na rzecz Rosji.
          Przy czym o USA i ich armii oraz uzbrojeniu ma zawsze bardzo dużo do powiedzenia przy mnimalnej wiedzy na ten temat.
          • marek_boa Re: Debiut F-22 23.09.14, 18:43
            Kolejne brednie! Wypowiadam się na temat DZIAŁAŃ US-Army ,które mnie się wcale nie podobają - Ty zaś często -gęsto Wypowiadasz się na temat Rosyjskiej Armii a gó..o o niej Wiesz!
            • antyk-acap Re: Debiut F-22 23.09.14, 18:50
              Udowodniłeś już wielokrotnie że nie tylko masz nikłą wiedzę zarówno o armii czerwonej jaki i armii USA a przede wszystkim wiedzę całościową. Udowodniłeś swoimi wypowiedziami że masz IQ szympansa. I nie tylko IQ i DNA z nim dzielisz. Także maniery. O czym świadczy twoja powyższa wypowiedź w lwiej części składająca się wyzwisk i argumentów ad personam. Niestety, admin trzyma cię chyba z sentymentu.
              • marek_boa Re: Debiut F-22 23.09.14, 22:30
                Napisał bym kilka ciepłych snów ale nie będę się zniżał do dyskusji z fitoplanktonem!
            • stary_chinczyk Re: Debiut F-22 23.09.14, 19:08
              Boa, pieprzysz trzy po trzy cały czas i jeszcze masz sklerozę. Ostatnio dałeś popis wymądrzając się na temat edukacji w USA. Rozumię że też uważasz to za działania US Army?
              Nie jestem ekspertem w dziedzinie rosyjskich militariów.
              Ale w przeciwieństwie do ciebie wiem np jak wygląda hangar na Vikramaditya :).
              • marek_boa Re: Debiut F-22 23.09.14, 22:34
                Bardzo się cieszę ,że Wiesz jak wygląda hangar na Indyjskim lotniskowcu ale niestety ciężko jest mnie się cieszyć z innych głupot ,które Żeś wcześniej Wypisywał - wygląda na to ,że ferując swoje wyroki na temat okrętu lotniczego Hindusów bladego pojęcia nie Masz jak wygląda hangar Amerykańskiego lotniskowca kiedy ten przenosi maksymalny komplet samolotów - Twoich bredni na temat prędkości pływania LGU prze litość nie wspomnę a z wynurzeń typu - "Harrier/AV-8" jest lepszy od MiG-29K/KUB to już Cię kiedyś Cossack wyleczył!
                • stary_chinczyk Re: Debiut F-22 24.09.14, 02:03
                  Boa, wybacz ale nie bede dyskutowal z polglowkiem o poziomie przedszkolaka...
                  • marek_boa Re: Debiut F-22 24.09.14, 02:11
                    Nie lubisz gadać sam ze Sobą?!
                  • przyjacielameryki Zadania Marka Boa to mącenie, kłamanie, zaprzeczan 24.09.14, 17:09
                    i oczywiście zmasowana krytyka zachodu, głównie USA. Uzbrojenie amerykańskie to złom, to szmelc, .. . . . . . . . itd., itd.
                    Boa, bardzo wyraznie wpisuje się w propagandę kremlowską. To nie są żadne opinie osoby cywilnej. To jest 100% propaganda prokremlowska.

Świetnie to opisuje E. Lucas:
                    wyborcza.pl/politykaekstra/1,140991,16694168,Arsenal_rosyjskiej_wojny_nerwow.html#CukGW
    • kstmrv Re: Debiut F-22 23.09.14, 21:57
      adam_al napisał:

> Jak donoszą media we wczorajszej akcji przeciwko PI na terenie Syrii udział wzi
      > ęły Raptory.
      > Raczej chodziło o wpis do CV "użycie bojowe" niż realną potrzebę, ale fakt wart
      > odnotowania.
      >
      > www.altair.com.pl/news/view?news_id=14443

W końcu musieli mu zrobić jakiś debiut bojowy. Tyle lat w służbie, a ani razu nie pojawił się nad rzeczywistym polem walki (nad Libią Raptory miały zakaz lotów). A tutaj, nad terytorium PI, nie grozi im spotkanie z Pancyrami (to system radiokomendowy z elektrooptyką, ale stosunkowo krótkiego zasięgu).
      • billy.the.kid Re: Debiut F-22 24.09.14, 17:22
        no dokładnie jak chińczyk, acap,matruś i jeszcze paru innych mundrzuchów że o głupolku ign.nie wspomnę.
        marek-nie możesz se odpuścić przekomarzania się z tymi głupolami??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka