Dodaj do ulubionych

Co tu wpisać?

25.01.15, 08:04

Enter the sixth character of the 2nd word "ldsijfewij liv83h3l c9dz3ik".

Już raz sie pytałem ale zapomniałem :/
Obserwuj wątek
    • miejski_glupek Re: Co tu wpisać? 25.01.15, 10:30
      Wpisz szóstą literę drugiego słowa "ldsijfewij liv83h3l c9dz3ik".

Spróbuj skorzystać z translate.google.com/ następnym razem.
      • anton_pl Re: Co tu wpisać? 25.01.15, 11:53
        miejski_glupek napisał:

> Wpisz szóstą literę drugiego słowa "ldsijfewij liv83h3l c9dz3ik".

Czyli 'i', no sprobuje :D
        • speedy13 Re: Co tu wpisać? 25.01.15, 12:01
          Wpisz swoją odpowiedź

Powiedziałbym, że raczej "h". Dokładnie to znaczy 6 znak 2 słowa.
          • anton_pl Re: Co tu wpisać? 25.01.15, 12:17
            speedy13 napisał:

> Wpisz swoją odpowiedź
            >
            > Powiedziałbym, że raczej "h". Dokładnie to znaczy 6 znak 2 słowa.

No dzięki, zaraz wypruboje, wszystko że niepotrzebnie sie tam w dyskuse wdalem, nigdy tego nie robilem, przez ten Paryż :/
    • anton_pl Re: Co tu wpisać? 25.01.15, 12:25
      "What does 98340 equal after removing 10?"

Pisze jeszcze to?, to dodac?, 98 350?, co za mendy, zgniły zachód :/
      • speedy13 Re: Co tu wpisać? 25.01.15, 21:41
        "What does 98340 equal after removing 10?" - Ile bedzie równe 98340 po odjęciu 10? Odpowiedź 98330.

To wynika z działalności botów reklamowych, które automatycznie rejestrują się na forach i zapychają je reklamami viagry :) Jedna z metod zabezpieczenia to takie podchwytliwe pytania jw. Uczciwie mówiąc ja to nawet wolę takie coś, niż np. kody CAPTCHA, które często są tak wymyślne, że nie jestem w stanie prawidłowo ich odczytać.
        • anton_pl Re: Co tu wpisać? 25.01.15, 23:21
          speedy13 napisał:
          > To wynika z działalności botów reklamowych, które automatycznie rejestrują się
          > na forach i zapychają je reklamami viagry :) Jedna z metod zabezpieczenia to ta

To to pewnie i słusznie, zły jestem na tych co mnie tam wywalili, bo napisałem że nie jestem Charlie xD, bo nie będę się solidaryzował z ludźmi którzy obrażają innych, że oni też posługiwali się terrorem tylko w innej formie, pisałem prostymi zdaniami, taroche tam angielski znam, ale słabo, tak może google co źle przetłumaczył, ale raczej nie, cenzura gorsza jak za komuny, ja nigdy tam nie dyskutowalem bo to trzeba znac jezyk, tak jakos mnie wzielo, i to jeszcze 2 loginy spalilem, bo z Fajerfoksa też, po adresie IP mnie wywalili i napisali Newer :/, ale sie zalogowalem incognito, hehe :D
    • anton_pl Re: Co tu wpisać? 25.01.15, 12:43
      Dzięki, juz sie zarejestrowałem ale incognito :O, a gemby pełne frazesów o wolności słowa, a zamordyzm wiekszy jak za komuny :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka