Dodaj do ulubionych

Zanna Niemcówna laureatem Solidarnosci

04.08.15, 17:32
Z wielka satysfakcja donoszę iz własnie Zanna Niemcówna córka zamordowanego przez putlera działącza demokratycznego zostałą Laureatka Nagrody Solidarności im Lecha Wałesy.

BRAWO!

I jeszcze raz okazuje sie ta oczywista prawda, ze nie kremliny rozdaja karty ale my nagradzajac Sprawiedliwych wsród Rosjan.

Na uwage zwraca znaczna wysokośc nagrody az 4 mln zł czy porównywalnej do NAgrody Nobla.

Tylko 1/4 jest przeznaczona dla Laureatki, reszta na dowolny cel społeczny wskazany przez Laureata..

Powstaje Fundacja imienia Borysa Niemcowa!

Gratuluje tej wspaniałej Rosjance walczacej z kacapstwem i jestem dumny, ze ta wspaniałą fundacja powstanie za polskie pieniadze.

Ja tez wierze, ze kiedys Rosja bedzie Wolna, wolna od kacapstwa i bedzie krajem cywilizowanym...
Sława!
Forum Słowiańskie
gg 1728585
Obserwuj wątek
    • teodor_jeske_choinski_1 Zanna Niemcówna laureatem Solidarnosci 04.08.15, 17:35
      Mam nadzieję że Rosja, podobnie jak Polska, wolna będzie kiedyś od zarazy chazarskiej.
    • teodor_jeske_choinski_1 kasujcie tego tepego goja 04.08.15, 17:54
      Mosiek, ty nic innego nie robisz tylko nienawiedzisz Rosji; rano, w południe i wieczorem..
      no ale to jest zgodne z profilem "Fołksztyme".
      • krzy-czy Re: kasujcie tego tepego goja 04.08.15, 21:21
        eeetam-kasujcie.
        na tem łez padole jest jedną z nielicznych rozrywkowych postaci.
      • ignorant11 errata miało byc GNOJA:))/nt 04.08.15, 21:29
        teodor_jeske_choinski_1 napisał(a):

> Mosiek, ty nic innego nie robisz tylko nienawiedzisz Rosji; rano, w południe i
        > wieczorem..
        > no ale to jest zgodne z profilem "Fołksztyme".
        >
        • teodor_jeske_choinski_1 Czy ten wątek... 04.08.15, 22:04
          zostanie kiedyś "zmilitaryzowany, bo na razie za h...a broni tu nie widzę...
          Tylko żydzi i tryzuby szaleją..
          • ignorant11 Re: Czy ten wątek... 04.08.15, 22:25
            teodor_jeske_choinski_1 napisał(a):

> zostanie kiedyś "zmilitaryzowany, bo na razie za h...a broni tu nie widzę...
            > Tylko żydzi i tryzuby szaleją..
            >

a ja widze ze szaleje tu debil teodor jeske chuiński
            • teodor_jeske_choinski_1 Re: Czy ten wątek... 04.08.15, 22:30
              ignorant11 napisał:
              a ja widze ze szaleje tu debil teodor jeske chuiński
              -----------------------------------------------------------------
              Misiu, ty nic nie widzisz, bo nienawiść do Rosji cię oślepia.
              • teodor_jeske_choinski_1 Co Polacy sądzą o przyznaniu żydonagrody dla... 05.08.15, 18:03
                marucha.wordpress.com/2015/08/05/komorowski-walesa-syjonistyczne-kundle-na-smyczy-usraela/#more-52635

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka