dreaded88 22.01.03, 16:33 Apel do Miszy i jego fan-clubu : załóżcie sobie forum prywatne i nie zapychajcie tego spamem. To jest k... jego mać forum "Militaria" a nie "Rosja". >-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Słoju Re: TEMATY MILITARNE, PLEASE-please, please, pleas IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 17:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: TEMATY MILITARNE, PLEASE !!!!! IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.17.* 22.01.03, 17:33 Masz moje pełne poparcie. Dość zawalania forum osobistymi wycieczkami czynionymi przez Miszę i partię "antymiszowców" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: TEMATY MILITARNE, PLEASE !!!!! 22.01.03, 18:03 dreaded88 napisał: > Apel do Miszy i jego fan-clubu : załóżcie sobie forum prywatne i nie > zapychajcie tego spamem. > To jest k... jego mać forum "Militaria" a nie "Rosja". > >-( Ok. dreaded88! Widze ze masz racje. Ten forum juz nie jest taki fajny jaki byl kiedys. Widze dwa wyjscia: - wszyscy rusofoby przestaja plodzic watki antyrosyjskie - ja spadam Pierwszy ponkt jest niewykonlany, wiec pozostaje tylko jedno wyjsice :) trzymajcie sie chlopaki, zycze milych dyskusji po typu "Jaki samolot jest najlepszym na swiecie: F16 Block 52 czy F16 Block 62 ?" :)) Pozdrawiam wszystkich ludzi z ktorymi mialem przyjemnosc podyskutowac na rzeczowe tematy (Ciebie dreade88 osobisice). Misza Odpowiedz Link Zgłoś
mako75 Re: TEMATY MILITARNE, PLEASE !!!!! 22.01.03, 18:30 dreaded88 napisał: > Apel do Miszy i jego fan-clubu : załóżcie sobie forum prywatne i nie > zapychajcie tego spamem. > To jest k... jego mać forum "Militaria" a nie "Rosja". > >-( Trochę to jednostronnie napisałeś dreaded88. Albo słabo czytam, albo nasi antymiszowcy są conajmniej tak samo winni jak nie w większym stopniu. Może i Misza głowe za bardzo na wschód.... Ale niektórzy maja na wschód wypietą d..e. Wole dyskutować z głową niż z d..ą. Dlatego prosze aby wszelkie osobiste wycieczki przensić na forum aktualności lub świat tam toczą się "rzeczowe dyskusje" i wymiany "poglądów" Naprawde do niedawna to forum czytało się z przyjemnościa... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Wyjaśnienie 22.01.03, 18:59 Mogłem zostać źle zrozumiany, więc dokonuję egzegezy. Nie jest moją intencją wykurzanie stąd ani Miszy ani kogokolwiek innego. Tak się bowiem składa, że zarówno nasz rosyjski kolega jak i niektórzy przynajmniej jego adwersarze są w stanie z powodzeniem toczyć dysputy na tematy merytoryczne, więc niech tak czynią, a kwestiami innymi zajmują się, jeśli ich to bawi, gdzie indziej. Banalna konstatacja - najgorszym sposobem reagowania na głosy w czyimś mniemaniu głupie i prowokacyjne jest polemizowanie z nimi, a przez to podbijanie wątków i lanie wody na młyn przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
mako75 Re: Wyjaśnienie 22.01.03, 19:08 dreaded88 napisał: > Mogłem zostać źle zrozumiany, więc dokonuję egzegezy. Nie jest moją intencją > wykurzanie stąd ani Miszy ani kogokolwiek innego. Tak się bowiem składa, że > zarówno nasz rosyjski kolega jak i niektórzy przynajmniej jego adwersarze są w > stanie z powodzeniem toczyć dysputy na tematy merytoryczne, więc niech tak > czynią, a kwestiami innymi zajmują się, jeśli ich to bawi, gdzie indziej. > Banalna konstatacja - najgorszym sposobem reagowania na głosy w czyimś > mniemaniu głupie i prowokacyjne jest polemizowanie z nimi, a przez to > podbijanie wątków i lanie wody na młyn przeciwnika. dziękuje za wyjaśnienie kwestii powyższej... Banalne (z tą reakcją na głupote) ale jakże prawdziwe.... Niby chcesz kogoś uciszyć a dajesz sie wrabiać.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwiadowca Re: TEMATY MILITARNE, PLEASE !!!!! IP: *.gl-jp.digi.pl 22.01.03, 23:03 Moge sie tylko dolaczyc do tej prosby. Problem jednak jest taki, ze o czym nie dyskutujemy Misza zaczyna swoje wywody o tym, ze uzbrojenie i wyszkolenie radzieckie/rosyjskie jest najlepsze na swiecie i basta. To z kolei prowokuje dyskuje bardziej ogolne i szlag trafia pierwotne przeznaczenie forum. ta dyskusja tez jest pochodna opisanej powyzej sytuacji i jako taka tez jest spamem na tym forum ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 Re: TEMATY MILITARNE, PLEASE !!!!! IP: *.icpnet.pl 22.01.03, 23:17 Bez watkow zwiazanych z Misza pozostaja na forum: -dowcipy -kulturystyka -Kuklinski -przeciwko wojnie.... -szaleniec nad frankfurtem Ogolnie nic ciekawego. Ale zbliza sie kolejna wojna i chyba forum sie rozkreci:))) Odpowiedz Link Zgłoś