Dodaj do ulubionych

Opieka nad forum

25.07.06, 11:00
Witam,

Kilka osób napisało do nas w sprawie ustanowienia na forum opiekuna
wybranego spośród Was.

Wiem, że o tym rozmawialiśmy kiedyś i uznaliście, że nie potrzebujecie
moderatora. Niemniej to co się ostatnio dzieje na świecie generuje
- także na tym forum - wypowiedzi niezgodne z netykietą i tematyką forum.

Opiekun mógłby w razie potrzeby opanować sytuację albo dać znać nam abyśmy
interweniowali.

Zatem, może ktoś spośród starych i stałych bywalców spróbuje?
pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus zglaszam te kandydatury 25.07.06, 11:05
      marek101
      abstrakt2003
      wladca pierscieni
      adam_al

jak ktos z nich sie zgodzi bedzie ok. moga byc w sumie 2 to bedzie szybciej szlo
      • foxbat1 Re: zglaszam te kandydatury 25.07.06, 11:30
        Poza Adamem Al ktory jest li tylko lekko skrzywiony pozostali to prawicowe,
        prozydowskie i proamerykanskie oszolomy

Jesli ktokolwiek na tym forum mial by byc kims na ksztalt moderatora to tylko
        Marek Boa - nikt wiecej
        • marek_101 Re: zglaszam te kandydatury 25.07.06, 11:53
          > Poza Adamem Al ktory jest li tylko lekko skrzywiony pozostali to prawicowe,
          > prozydowskie i proamerykanskie oszolomy

jeśli już to tylko prawicowy i proamerykański oszołom za pozwoleniem, nigdy na
          tym forum nie wypowiadałem się proizraelsko, bo chyba to miałeś na myśli.
          Kandydatem na admina może być adam_al
          • adam_al Re: zglaszam te kandydatury 25.07.06, 16:22
            > Poza Adamem Al ktory jest li tylko lekko skrzywiony
            ....
            > Kandydatem na admina może być adam_al

Zaskoczyliście mnie nieco, ale dziękuję (miło - próżność przypomiała o sobie,
            może wystartuję na radnego ;-)) ).
            Czy potrzebny jest moderator? Mimo pojawiających się bezmózgich odskoków poza
            obaszry militarne (które trzeba eliminować) KRRiT to ja bym tu nie wprowadzał.
            Oczywiście jak PSL jestem zawsze gotowy do objęcia każdej funkcji, ale Panowie
            czas, czas ...... (jestem prowadzący działalność i do tego budujący dom) -
            jako wspomagający moderator nie ma sprawy.

Uważam jednak, że dochodzący moderator, reagujący tylko w drastycznych
            przypadkach + ignoracja regularnie pisujących na forum militaria egzemplarzy
            mających problemy z psyche i będzie dobrze. Nie potrzeba chyba jakiegoś
            przemądrzałego dupka, który zdalnie oceniał będzie merytorykę wypowiedzi - tu
            oceną powinno być zainteresowanie i liczba odpowiedzi.
            • jabbur Re: zglaszam te kandydatury 25.07.06, 16:26
              Dokładnie.
              Moderator ma zadziałać wtedy, kiedy jest to naprawdę niezbędne.
        • wladca_pierscienii Re: kto tu jest oszołom ??? 25.07.06, 12:28
          foxbat1 napisał:

> Poza Adamem Al ktory jest li tylko lekko skrzywiony pozostali to prawicowe,
          > prozydowskie i proamerykanskie oszolomy

Daj linki, gdzie się wypowiadałem:
          a) proprawicowo
          b) prożydowsko
          c) proamerykańsko

> Jesli ktokolwiek na tym forum mial by byc kims na ksztalt moderatora to tylko
          > Marek Boa - nikt wiecej

Załóżcie sobie forum "Militaria-Rusofilia" to nikt porządny nie będzie wam
          przeszkadzał.
          • mosze_zblisko_daleka Nie zalezy kto... 25.07.06, 12:46
            Tylko niech bedzie czlowiekiem i nie bedzie skasowac postow, nawet tych
            ktorych nie tak podobaja sie.
          • marcus_crassus o ile kazdy z nich przyjmie mozna dac wszystkim 25.07.06, 13:44
            nie kazdy moderator musi byc non stop online. zadna z tych osob zas nie jest
            kontrowersyjna - wszystkie tez nie maja problemow z kultura.

natomiast skandalem wydaje mi sie ze w tym watku sa osoby - na dodatek sie
            wypowiadaja ktorych zachowanie doprowadzilo do tej sytuacji - choc nie
            wszystkie (nie ma np niejakiego janosika) - chodzi glownie o niejakogo "love"
            etc.

z moderatorem musi byc tez ta sprawa ze musi miec czas na kilka razy dziennie
            zajrzec - dlatego proponuje aby bylo ich minimum 2.

pancer...juz wyrazil zgode. adama_al w ogole nie ma - a marek_101 sie wymiguje.

co do powierzania jakiejkolwiek funkcji "zlodziejom" to raczej nie nalezy
            przesadzac :)
            • marcus_crassus przepraszam - wladca pierscieni nie panzer 25.07.06, 13:45
              pomylilo sie.
            • marek_101 Re: o ile kazdy z nich przyjmie mozna dac wszystk 25.07.06, 13:55
              >
              > z moderatorem musi byc tez ta sprawa ze musi miec czas na kilka razy dziennie
              > zajrzec - dlatego proponuje aby bylo ich minimum 2.
              też tak myślę, może nawet 3 byłoby dobrze, nadzór byłby sprawniejszy i
              szczelniejszy ;-))
            • marek_101 Re: o ile kazdy z nich przyjmie mozna dac wszystk 25.07.06, 13:58
              pancer...juz wyrazil zgode. adama_al w ogole nie ma - a marek_101 sie wymiguje.

jeśli będzie 3 moderatorów to mógłbym być jednym z nich, jeśli tylko 1 to
              rezygnuje bo mam za dużo swoejej roboty w pracy ;-)
          • cie778 Re: kto tu jest oszołom ??? 25.07.06, 15:07
            > Załóżcie sobie forum "Militaria-Rusofilia" to nikt nie będzie wam przeszkadzał.

Protestuję!!!

Teraz jest zabawniej! marek_boa już prawie dwa tygodnie udowadnia, że Mi-8/Mi-17
            spełnia dość oczywiste wymagania i na razie nie całkiem mu wychodzi... (imo
            rzecz jasna) ;-)

jasiol
            • marek_boa Re: kto tu jest oszołom ??? 26.07.06, 15:12
              Ba! Kłócić się z kimś takim jak Ty Jasiol....to czysta przyjemność!:) Wracając
              do tematu Sorki wielkie ale posiadam na stanie TROJE dzieci a komputer
              tylko ...jeden! Środków przymusu bezpośredniego stosować w stosunku do nich o
              dostęp do komputera nie zamierzam więc d...pa z króla! Ale miło się mnie
              zrobiło! Dzięki!
              -Pozdrawiam!
        • jabbur Re: zglaszam te kandydatury 25.07.06, 16:26
          Preferencje polityczne nie wpływają na wybór :)
        • abstrakt2003 foxbat dzieki! :) 25.07.06, 18:02
          jestem dumny z opinii jaką masz na mój temat! :)
      • abstrakt2003 :) 25.07.06, 18:01

jabbur co ty na to? ;D
    • wojciech6j Re: Opieka nad forum 25.07.06, 11:07
      wzdaje mi się, że foxbat1 i janosik6 idealnie sie do tego nadaja. Ewentualnie
      tornson. Bo jak to sie mówi jesli nie chcesz żeby ci samochód ukradli to daj go
      pilnować złodziejowi.
    • wojciech6j Re: Opieka nad forum 25.07.06, 11:07
      wzdaje mi się, że foxbat1 i janosik6 idealnie sie do tego nadaja. Ewentualnie
      tornson.
      • berkut1 Re: Opieka nad forum 25.07.06, 11:23
        Marek Boa :)
        • wolf34 Re: Opieka nad forum 25.07.06, 11:37
          Marek Boa
    • mosze_zblisko_daleka [...] 25.07.06, 12:25
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • wojciech6j Re: Debilizm 25.07.06, 13:44
      to ze moderator ma byc bezstronny to oczwiste. Ale to nie znaczy ze ma kasowiać
      posty stronnicze bo wtedy bezstronny nie będzie.
      Właśnie kultury tu brak. Blyzgi na adwersarza są od niedawna na porządku
      dziennym. Oczywiscie dotyczy to może 3 osobników którzy nie potradófią panować
      nad nerwami.

• syltzu Moderatorzy 25.07.06, 14:02
        Jedyną osobą odwiedzającą to forum i mającą odpowiedni stosunek (a raczej odpowiedni i zdrowy dystans) do tego wszystkiego co się tutaj wypisuje jest wujcio44 - więc zgłaszam jego kandydaturę chociaż zdaję sobie sprawę, że nie jest tak aktywnym forumowiczem jak inni kandydaci.

Ewentualnie może to być marek_boa lub wladca_pierscieni

pozdrawiam.

ps. wątpię czy wybór moderatorów zmniejszy liczbę konfliktów na tym forum, jeśli już to je ukryje np. poprzez kasację niewygodnych postów

ps2. uważam, że taka osoba jak marcus_crassus nie powinna decydować o tym kto ma być moderatorem z powodu skrajnych prożydowskich poglądów ... kto ma wątpliwości proszę sobie zaglądnoć na eurojihad to zobaczycie jaki tam pluralizm i obiektywizm panuje, może marzy mu się taki sam tutaj? (ja bym nie chciał)
        • marcus_crassus gadasz glupoty 25.07.06, 15:48
          co to jest "poglad prozydowski" i jak sie ma do zdania o moderacji - jesli sie
          w 95% zgadzamy?

moj portal to moj portal. tam ja ustalam porzadki i inni administratorzy. i mam
          do tego swiete prawo. pluralizm jest taki ze nie usuwa sie za poglady - oraz
          pilnuje sie porzadku :) - opinie kazdy moze wyrazic i nikogo nic za to nie
          spotyka.

akurat na forum militarna wpadam od paru lat i sadze ze dluzej od ciebie -
          zreszta NIE DECYDUJE KTO BEDZIE ale znajac stare grono proponuje kandydatury
          ktore nie wzbudza kontrowersji.

w odroznieniu od innych potrafie rozroznic miedzy porzadkami ktore ustalam tam
          gdzie mam prawo - i tam gdzie tego prawa nie mam ani sobie nie roszcze.

to ze wymaluje sobie mieszkanie na zielono nie oznacza ze ulice po ktorej
          jezdze rowniez
    • cossack Re: Opieka nad forum 25.07.06, 15:24
      Zastanawiam się czy jest sens wprowadzania moderacji na forum. Jestem pewien,
      że zawsze moderator będzie komuś nie odpowiadał. Moderatorem może być każdy z
      uczestników tego forum. Wystarczy trochę kultury, godności, dobrego smaku i
      cierpliwości. Posty chamskie i wulgarne można przecież ignorować. Wiem, że to
      irytujące, kiedy ktoś wyzywa cię od "pedałów", "debili" itp. Sam tego
      doświadczyłem, kiedy wyzwano mnie od alkoholików (???), czy rusofili (!!!).
      Odrobina cierpliwoci i takie zaczepne posty same zdechną.
      Przecież są na tym forum osoby o różnych poglądach, "skrzywione" w prawo, czy w
      lewo, ale potrafiące się kulturalnie komunikować. Po to jest forum, żeby
      prowadzić dyskusję. Chamstwo na forum można lekcewżyć, a za jakiś czas samo
      zniknie. Odrobina cierpliwości i samozaparcia i po sprawie.
      • marcus_crassus tych trzech bedzie wszystkim odpowiadac 25.07.06, 15:40
        na forum nie ma problemu z jakimis sympatiami towarzyskimi. jest gora 3
        osobnikow ktorzy sie wylamuja - np cos o nicku g love, janosik i chyba
        wszystko. no i czasem bezsensowne nietematyczne watki rusofila buslika
        • foxbat1 [...] 25.07.06, 15:48
    • mechanior Propozycje 25.07.06, 16:28
      Skoro musi byc moderator to moje propozycje:
      Marek_boa
      wujcio44
      axx61
      Co do kultury wypowiedzi i odpowiedzi na forum militaria to trzeba brac pod
      uwagę że jest to raczej forum męskie i jak w wojsku panuje raczej język dosyc
      dosadny , mnie to nie razi bo w wojsku byłem.Zgadzam się z innymi że używanie
      słów wulgarnych na forum jak i w Necie jest naganne i powinno byc wycinane , ale
      bez przesady że nazwanie kogoś prowokatorem czy pedałem w ferworze dyskusji ma
      byc moderowane.
      • marcus_crassus Re: Propozycje 25.07.06, 17:31
        oczywiscie. o ile wyzywanie jest jakos uzasadnione np ewidentnymi glupotami.
        gorzej jest jesli ktos wkleja ladne zdjecie haubicy a jakis >pedal< pyta go czy
        ta haubica go podnieca...

pod ta lista sie moge rowniez podpisac. tylko jak bedzie axx61 to forum bedzie
        mialo nazwe "militaria i kapelani"
        • roman_g_love [...] 25.07.06, 17:47
        • roman_g_love [...] 25.07.06, 18:50
    • paw_dady marek_boa, wolf34 n/t 25.07.06, 17:11
    • dreaded88 Re: Opieka nad forum 25.07.06, 20:12
      Nie ma siły: przezroczystego się nie znajdzie. Proponuję zatem sięgnięcie do wypróbowanych wzorców i powołanie trójki moderatorskiej w składzie proamerykański, prorosyjski i kobieta.
      • michalgajzler Re: Opieka nad forum 25.07.06, 20:41
        dreaded88 napisał:

>(...)powołanie trójki moderatorskiej w składzie proamerykański
        > , prorosyjski i kobieta.

Wypełnienie tego ostatniego punktu może być dość trudne;) (chyba, że zostaną
        ściągnięte posiłki z zewnątrz).
        • abstrakt2003 marianna.rokita vel paulina,kaczanow czasem 25.07.06, 20:52
          na tym forum się pojawia :)
          • michalgajzler Re: marianna.rokita vel paulina,kaczanow czasem 26.07.06, 10:44
            Tyle że raczej offtopicznie;). Ale fakt, znajdzie się i kobietę;)).
    • jopekpl Propozycje-wolf34,spedy13,marek ogarek. 25.07.06, 21:21
      Już to kiedyś proponowałem ,ale zostało to zignorowane, moja propozycja
      obejmowała dwóch kolegów jednego z tz."wschodu(marek boa)i zachodu(marek
      ogarek) jako ze marek boa nie wyraził zainteresowania (patrz link niżej)
      zaproponował innych kolegów i te propozycje podaję wyżej.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=539&w=41874473&a=41881283
      • marek_boa Re: Propozycje-wolf34,spedy13,marek ogarek. 26.07.06, 15:23
        Pod kandydatami Wolf 34 i Speedy 13 nadal podpisuję się obiema rencami i
        nogami!:)
        -Pozdrawiam!
    • wielki_czarownik Mój głos 25.07.06, 22:16
      Ja proponuję Dreadeda88

Ewentualnie popieram pomysł Dreadeda aby da 3 moderatorów. Ktoś obiektywny, ktoś proamerykańskożydowski i prorosyjskoarabski.
      • marcus_crassus Re: Mój głos 25.07.06, 22:33
        buhahaha:) a proeskimoskomurzynski?

wielki_czarownik napisał:

> Ja proponuję Dreadeda88
        >
        > Ewentualnie popieram pomysł Dreadeda aby da 3 moderatorów. Ktoś obiektywny,
        kto
        > ś proamerykańskożydowski i prorosyjskoarabski.
    • ed_ Re: Opieka nad forum 26.07.06, 01:12
      Ja proponuję kolegów dreaded88 i michalgajzler.
      Byli na tym forum od początku, pisali petycje o jego utworzenie, piszą
      wyłącznie merytorycznie, więc nadają się do tego najlepiej IMHO. Tylko czy im
      się zechce?
    • eurazja.org Re: Opieka nad forum 26.07.06, 01:37
      O nie, tylko nie koleś w KWK
      • axx61 Re: Opieka nad forum 26.07.06, 04:47
        Dziekuje za wyroznienie i dodam ze nigdy nie spodziewalem sie ze kapelani sa
        tak interesujacym tematem. Nie tylko kapelani ale i dobra francuska lewatywa z
        koniaku. Oczywistym jest ze kapelani lubia krotko przystrzyzonych chlopcow z
        opalonymi zdrowymi karczkami.Kapelanow bedzie zreszta wiecej bo towarzyszyc
        maja naszym chlopcom w Awganistanie i w Kongu a moze i w Libanie.
        No i wkrotce chrzest samolotow. Juz rozpisano konkurs na nazwy. Kazdy samolot
        bedzie mial swojego kapelana i matke chrzestna.
    • wladca_pierscienii dlaczego 2 wątki Ignoranta11 zostały skasowane???? 26.07.06, 09:33
      dlaczego 2 wątki Ignoranta11 z linkami do artykułów na Komitet Wolny Kaukaz
      zostały skasowane????
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=539&w=45741555
      czy zrobił to haker ?
      czy administrator? ( a jeśli tak, to dlaczego?)
      • roman_g_love A dlaczego 2 moje?Może moderator dał jak zwykle... 26.07.06, 09:38
        • adam_al A jak u ciebie Michał z czasem? 26.07.06, 10:13
          michalgajzler
          • michalgajzler Re: A jak u ciebie Michał z czasem? 26.07.06, 10:47
            Do czego A.L. zmierzasz?;)) A odpowiadając na pytanie - narazie czasem wolnym
            dysponuję. Co będzie za czas jakiś - pojęcia nie mam.
            • adam_al Re: A jak u ciebie Michał z czasem? 26.07.06, 10:54
              To masz mój głos.

Oczywiście liczę na jakąś posadę ;-)
      • jabbur Re: dlaczego 2 wątki Ignoranta11 zostały skasowan 26.07.06, 16:23
        Same linki. Zgodnie z naszymi zasadami jakieś omówienie i teza do dyskusji
        jest potrzebna
        • marek_boa Re: dlaczego 2 wątki Ignoranta11 zostały skasowan 26.07.06, 17:06
          Jabbur sorry ,że tak "bez pysk" ale według mnie Robisz dobrą robotę i nijakiego
          moderatora według mnie nie trza! Przez to całe "pyszczenie" to się nam tu na
          forum drugi "sejm na Wiejskiej" zrobił i tyli! A potrzebne to jak
          przysłowiowy "ząb w d...ie"! Najlepiej nic nie mieniać bo w
          Polsce ...prowizorki są najtrwalsze!
          -Pozdrawiam!
        • roman_g_love Re: dlaczego 2 wątki Ignoranta11 zostały skasowan 26.07.06, 17:36
          Albo wstukasz moje dwa posty z powrotem albo cię grzecznie zapytam czy nazwać
          cię "debilem" to będzie kłamstwo ?
        • wladca_pierscienii Re: forumowe zasady i kwasy 28.07.06, 15:01
          jabbur napisał:

> Same linki. Zgodnie z naszymi zasadami jakieś omówienie i teza do dyskusji
          > jest potrzebna

a taki axx i ballest nie zostali zbanowani
    • zwiadovvca Re: Opieka nad forum 26.07.06, 10:23
      Kandydatura dwoch Markow Boa i Ogarka to chyba najsensowniejsze. Uzupelnieniem
      moga byc dreaded88 i michalgajzler
      • marcus_crassus no to dawac - osobiscie do wolfa34 tez chyba 26.07.06, 17:45
        zastrzezen nie ma. facet jest merytoryczny

jesli marek_boa nie chce niech odpowie wolf i wice wersa - z drugiej strony
        sporo kandydatow - niech sie zlosi paru bedzie glosowanie

i bedzie dwoch. i styka
        • roman_g_love Re: no to dawac - osobiscie do wolfa34 tez chyba 26.07.06, 20:29
          Najbardziej merytoryczne było wklejenie przez ciebie zdjęcia haubicy M-109 z
          dopiskiem : łooooo ku..wa
    • marcus_crassus nowe typu:michalgajzler i adam_al ;) 26.07.06, 17:48
      ludzie - tutaj jest tyle rozsadnych osob ze nikt sie nie boi nikomu powierzyc
      moda -

michalgajzler i adam_al sa jednymi z najstarszych uzytkownikow do ktorych
      fachowosci nikt nie ma zludzen

moze oni i juz? to byloby finito? plus dreaded ewenetualnie?
      • wujcio44 Re: nowe typu:michalgajzler i adam_al ;) 26.07.06, 17:53
        marcus_crassus napisał:
        > michalgajzler i adam_al plus dreaded ewenetualnie?

Może być.
      • marcus_crassus no to chlopaki? czy wezmiecie na siebie ta 26.07.06, 20:15
        odpowiedzialnosc? :) bo czas leci i trzeba jakies chyba decyzje jabburowi
        przekazac
        • michalgajzler Re: no to chlopaki? czy wezmiecie na siebie ta 26.07.06, 20:25
          Ja Jabburowi już odpowiedziałem.
          • jabbur Re: no to chlopaki? czy wezmiecie na siebie ta 27.07.06, 12:19
            Negocjacje w toku :-)
    • windows3.1 eee, przeżyjemy bez moderatora 27.07.06, 13:12
      zdarza mi się pisywać na to forum od bodaj 4 lat i generalnie nie sądzę, żeby
      potrzebowało ono moderatora. Fora sportowe po ważnych meczach są jak walki o
      Guadalcanal - przegryzanie gardeł własnymi zębami. Niektóre popularne fora to
      jak wojna Wehrmachtu z RKKA - czyli na noże. Niektóre niszowe fora to jak
      kampania afrykańska 1942-43: dżentelmeńsko i z honorami. A to jest jak... no,
      powiedzmy, front zachodni - czasem trafiają się mordy na jeńcach, ale
      generalnie da się wytrzymać.

A z niedobrym moderatorem jest ryzyko. Przykładem: forum Muzeum Powstania
      Warszawskiego, które moderuje niejaki roody - zobaczcie sami jak to wygląda.

Do kasowania barbarzyńskich postów są przecież odpowiednie linki,
      powiadamiajace adminów. Moim zdaniem wystarczą.
    • wladca_pierscienii informuję, że się wycofuję 28.07.06, 15:03
      ZADZIWIAJĄCE...
      nasi forumowi rusofile - fanatyczni zwolennicy: tyrańskiego stalinizmu,
      tyrańskiego putinizmu i tyrańskiego caratu w pełni wykorzystali możliwości tego

demokratycznego głosowania - zadziałali SZYBKO, POWSZECHNIE i JEDNOZNACZNIE
      wyznaczyli człowieka, który będzie bronił ich interesów.

natomiast pozostali ... działają...
      albo po kobiecemu ("sama nie wiem czego chcę, a jesli nawet wiem, to facetowi
      nie powiem")
      albo zgodnie z eurogejską polityczną poprawnością ("przestępcy i dewianci muszą
      mieć tyle samo, albo i więcej praw niż porządni ludzie")
      (i to wbrew odwiecznej MILITARNEJ zasadzie,że przeciwnika trzeba rozpoznać i
      jeśli się ma przewagę to bez litości wybić do nogi)

w skrócie:
      rusofile pokazali ża mają jaja
      pozostali, że mają jajniki

nie chce mi się tracić czas i energię życiową na pisanie na takim forum
      • abstrakt2003 bycie aesem to straszny obciach 29.07.06, 08:59
        aes wcześniej czy później jest znienawidzony. ciąć powinni tylko zawodowcy na
        wyraźnią prośbę użytkowników.
        Cała ta sprawa z adminem to farsa, nikt poważny nie powinien w to się bawić.
      • wladca_pierscienii piłkarska reprezentacja Polski - analogie z forum 15.09.06, 08:31
        wladca_pierscienii napisał:

> ZADZIWIAJĄCE...
        > nasi forumowi rusofile - fanatyczni zwolennicy: tyrańskiego stalinizmu,
        > tyrańskiego putinizmu i tyrańskiego caratu w pełni wykorzystali możliwości
        tego
        >
        >
        > demokratycznego głosowania - zadziałali SZYBKO, POWSZECHNIE i JEDNOZNACZNIE
        > wyznaczyli człowieka, który będzie bronił ich interesów.
        >
        > natomiast pozostali ... działają...
        > albo po kobiecemu ("sama nie wiem czego chcę, a jesli nawet wiem, to facetowi
        > nie powiem")
        > albo zgodnie z eurogejską polityczną poprawnością ("przestępcy i dewianci
        muszą
        >
        > mieć tyle samo, albo i więcej praw niż porządni ludzie")
        > (i to wbrew odwiecznej MILITARNEJ zasadzie,że przeciwnika trzeba rozpoznać i
        > jeśli się ma przewagę to bez litości wybić do nogi)
        >

CIEKAWE...
        piłkarze z reprezentacji Polski też grze są nieskoordynowani
        nie chce im się podskoczyć do piłki - mimo że przeciwnikom się chce
        a jak strzelają na bramkę - to tak, by przeciwnikom zbyt przykro się nie
        zrobiło...
    • virra Forum Militaria moderatora nie potrzebuje 29.07.06, 04:53
      Forum Militaria potrzebne jest tylko male oczyszczenie z takich {...}
      jak "buslik" i przydupasy i dalej moze spokojnie egzystowac w forumowej
      spolecznosci.Przeciez tak naprawde wiemy ze problemem na dzisiaj jest foxbat i
      potrzeba scoorwysyna zbanowac i spoko !! Nie widze problemu...
      • foxbat1 [...] 29.07.06, 08:30
      • wladca_pierscienii Re: Forum Militaria moderatora nie potrzebuje 17.08.06, 13:25

virra napisał:

> Forum Militaria potrzebne jest tylko male oczyszczenie z takich {...}
        > jak "buslik" i przydupasy i dalej moze spokojnie egzystowac w forumowej
        > spolecznosci.Przeciez tak naprawde wiemy ze problemem na dzisiaj jest foxbat
        i
        > potrzeba scoorwysyna zbanowac i spoko !! Nie widze problemu...

No to weź go zbanuj nie będąc moderatorem....
        • marek_boa Re: Forum Militaria moderatora nie potrzebuje 17.08.06, 23:38
          Przykro mi ale W-P ale wtedy to już nie będzie Moderacja tylko zwykła cenzura!
          -Pozdrawiam!
          • wladca_pierscienii [...] 18.08.06, 08:15
            • wladca_pierscienii usuwanie postów 21.08.06, 10:55
              za co mój post został usunięty?
              za to, że w kulturalny sposób udowadniałem że rusofil foxbat jest szkodliwy dla
              tego forum?

czy za to, że moderator poczuł się dotknięty, tym, ze ktoś oczekuje od niego
              prawidłowego wykonywania swoich obowiązków (czytaj: banowania szkodliwych
              forumowiczów) ?

co to?
              administrator/moderator dostał tę pracę po znajomości ???
              • adam_al Re: usuwanie postów 21.08.06, 11:06
                > co to?
                > administrator/moderator dostał tę pracę po znajomości ???

Jeżeli do mnie lub Michałą pijesz to odpowiadam, że my nie możemy robić [...]
                Możemy chlasnąć po całości bez zostawiania śladów.

Co do przyczyn usunięcia to może, zbyt spersonalizowaliście wymianę zdań.
                • wladca_pierscienii Re: usuwanie postów 21.08.06, 11:16
                  adam_al napisał:

> Co do przyczyn usunięcia to może, zbyt spersonalizowaliście wymianę zdań.

acha to ma być jak w telewizji:
                  zamiast "detektyw Krzysztof Rutkowski" ma być "detektyw Krzysztof R." ????????
                • michalgajzler Re: usuwanie postów 21.08.06, 13:41
                  adam_al napisał:

> Jeżeli do mnie lub Michałą pijesz to odpowiadam, że my nie możemy robić [...]
                  > Możemy chlasnąć po całości bez zostawiania śladów.

Potwierdzam. Działała siła wyższa.

> Co do przyczyn usunięcia to może, zbyt spersonalizowaliście wymianę zdań.

Chodziło o zejście dyskusji na stawonogi.
    • dreaded88 Na czem w końcu stanęło? (n/t) 29.07.06, 09:49
      • michalgajzler Re: Na czem w końcu stanęło? (n/t) 29.07.06, 09:59
        na tym, że Jabbur przepadł;))
        P.S.
        Kolega sprawdzi gazetrową pocztę (tam cd)
    • marek_ogarek Poprawcie serwer 19.08.06, 20:04
      Cos z waszym softwarem jest nie tak ostatnio moje posty pojawiaja sie kilka
      razy zamiast raz. Poza tym sa spore opoznienia przy wysylaniu postu.
      • marek_boa Re: Poprawcie serwer 19.08.06, 20:16
        U mnie jest to samo Marku!Po prostu raz klikam a post ukazuje się z opóźnieniem!
        Na tym się niestety nie znam więc nie zabierałem głosu do tej pory!Nie licząc
        tego czasami system potrafi wylogować piszącego w trakcie pisania! Nie licząc
        zgrzytania resztkami zębów nic nie jestem w stanie na to poradzić!
        -Pozdrawiam!
        • marek_ogarek Re: Poprawcie serwer 19.08.06, 21:54
          do tej pory mi to nie przeszkadzalo, ale dzis podczas logowania zobaczylem
          komunikat ze czesto usuwaja moje posty i zebym poczytal sobie netykiete.
          Ja proponuje zeby zamiast tego informatyk utrzymujacy te strone zrobil cos z
          tym problemem, bo z mojego czytania niewiele przyjdzie.
          • michalgajzler Re: Poprawcie serwer 19.08.06, 22:39
            Zgłoś na forum o forum, ewentualnie mogę podesłać informację Jabburowi.
            • marek_ogarek Re: Poprawcie serwer 20.08.06, 03:44
              no to jakbys mogl to podeslij. z gory dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka