Dodaj do ulubionych

Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adrenalinę

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 19:47
Hej. Prowadzę jak większość z Was, a może powinnam napisać "nas" - nudnawe,
biurowo - urzędowe życie. Pracuję w jednej z firm ubezpieczniowych jako
asystentka prezesa. Mimo, że od paru lat aktywne uczestniczę w zajęciach
aerobicu, siłowni itd. brakuje mi czegoś, czegoś nieokreślonego. Nawet nie
bardzo wiedziałam czego. Szczególnie ostatnio - po rozstaniu z moim facetem,
który chyba nie bardzo potrafił mnie zatrzymać przy sobie tym, że prowadził
też takie nudnawe życie jak ja (a poza tym on chyba boi się atrakcyjnych
kobiet...). Dodatkowo negatywnie na mnie wpływa fakt mojej, niejako wręcz
wymuszonej wstrzemięźliwości męsko-damskiej, gdyż ostatnio nie znoszę
facetów, którzy oprócz pieniędzy, dobrej posady i luksusowego samochodu nie
mają nic... Przypadkowo od koleżanki dowiedziałam się o super emocjach jakie
przeżyła na jednej z imprez integracyjnych. Dostałam adres internetowy,
zajrzałam... I umówiłam się na spotkanie (Do kobiet: niezwykle miły,
sympatyczny i inteligentny, niebieskooki facet! Od którego dodatkowo bije
taki wewnętrzny wielki spokój i siła...). Opisał mi przebieg pewnej imprezy
jaką oferują, a która mnie szczególnie zainteresowała. Nie jest tania, ale
postanowiłam spróbować. Potrzebuję jeszcze 7 osób do grupy (chodzi o osoby
odważne, które nie boją się nurkować, skakać ze spadochronem, mogą być
kobiety). Chciałabym wziąść udział w operacji "Legion". Niesamowite emocje!!!
Tak jak prawdziwi komandosi i agenci! Przez weekend chcę przeżyć coś, czego
mi się nawet nie śniło. Chcę być w sercu wydarzeń!!! Zapraszam chętnych do
kontaktu na łamach tego forum. Jak zbierzemy minimum 8 osób - przeżyjemy
super emocje. Pamiątka do końca życia - cała impreza będzie nagrywana -
łącznie ze skokami w czasie opadania!!! Odważni!!! Odezwijcie się!!!
Wybaczcie, ale właśnie w taki sosób - na łamach forum, postanowiłam poszukać
chętnych do towarzyszenia mi w takich przeżyciach...
Obserwuj wątek
    • Gość: Gamling Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren IP: *.bsipl.com.pl 15.03.03, 21:21
      Czesc. Nie zbyt czesto zaglada tutaj jakas kobieta ;-)
      Impreza faktycznie wyglada ciekawie tylko ile ta przyjemnosc kosztuje? Bo
      niestety nie wszyscy prowadza nudne zycie za biurkiem (ktore jednak dostarcza
      kase)
      Pozdr.
    • Gość: nie twar.nie miecz Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren IP: *.kudowa-zdroj.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 21:26
      cześć wioletto mówisz kasa kasa ikasa ,a ta impreza nie jest dla
      biedniejszych jak chcesz zobaczyć twardych ludzi z minimalnym nakładem kasy i
      kasy wydanej na sprzęt to wybiesz sie na impreze zwaną harpagan nie wiem czy
      słyszałaś o tym(mozesz wziąsć udział nawet jak masz ochote)w 24 godz. przejść
      100km z mapą w reku i kompasem to jest coś na poczatek .zgodze sie z toba ze
      skoki ze spadachronem są rewelacyjne ale to jest raz dwa moze trzy a góry
      marszobiegi sa tak wciagajace że idziesz ,czy biegniesz kiedy masz ochote
      minimalne środki sa potrzebne i nie powiesz mi ,ze to sa mięczaki ,albo
      monotonne bo idziesz ,idziesz i idziesz patrzac w mape i kompas.kończac życze
      znalezienia odpowiedniej ilosci osób ,a jak nie znajdziesz spróbuj moze
      harpagan ,może weekend w górach na szlakach jak połaczony ze wspinaczką po
      skałkach i zjazdami na linie kończąc zapraszam do kudowy tutaj wolny
      czas mozna spędzic naprawde ekstremalnie oczywiście nie z biurem podruży czy
      wczasami fwp
      • Gość: +++Ignorant TO TYLKO BEZPIECZNE ZABAWY DLA DUŻYCH DZIECI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.03, 08:48
        Sława!

Chcesz poczuć prawdziwy smak przygody...

Z prawdziwym ryzykiem...

Zmierzyć się z żywiołem...

Okiełznać go...

Ponieść prawdziwe ryzyko...

I dostać solidny wycisk...

Gdy jeszcze najczęściej nie będziesz mogła się wycofać, z powodu strachu czy
        niedyspozycji...

Ale bedziesz musiała przełamać i żywioł...

I własną słabość...

To tym czymś jest tylko żeglarstwo...

I tylko morskie!

Zbieram załogę, chcesz?

To wejdź na gg: 1728585

Pogadamy czy się do tego nadajesz...

Pozdrawiam!

Ignorant
        +++

• Gość: Violetta Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 10:59
      Słuchajcie - nie wiem dokładnie ile to kosztuje bo to zależy od tego ile rzeczy
      chcielibyśmy mieć. Możecie sobie sami to obejrzeć na ich stronie www.dorgos.pl
      w dziale szkolenia i rekreacja. Może podam wam mój adres, abyśmy kontaktowali
      się nie na oczach innych?
      • Gość: Maks Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren IP: *.acn.pl 16.03.03, 11:22
        Gość portalu: Violetta napisał(a):

> Słuchajcie - nie wiem dokładnie ile to kosztuje bo to zależy od tego ile
        rzeczy
        >
        > chcielibyśmy mieć. Możecie sobie sami to obejrzeć na ich stronie
        www.dorgos.pl
        > w dziale szkolenia i rekreacja. Może podam wam mój adres, abyśmy kontaktowali
        > się nie na oczach innych?

Kochanie, poczytałem sobie podaną przez ciebie stronę i w części "Operacja
        legion" znalazłem stwierdzenie, że uczestnikom zapewnia się towarzystwo
        wysportowanych pięknych dziewcząt. Czyżbyś ty była jedną do nich, dodatkowo
        pracującą w dziale marketingu tej firmy. Życzę dużo sukcesów zawodowych.
        • Gość: Gamling Brawo Maksiu IP: *.bsipl.com.pl 16.03.03, 19:54
          Cos mi sie wydaje ze masz racje.
          Pozdr.
          • Gość: Violetta Re: Brawo Maksiu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 23:25
            Jesteście bystrzy... ale niestety - pudło. Choć nie ukrywam, że chciałabym brać
            udział jako taka instruktorka i móc obserwować na twarzach późniejszych
            uczestników jak sobie radzą z emocjami i adrenaliną. To musi być niesamowicie
            ciekawe...
    • maniek182 Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren 16.03.03, 19:20
      W wakacje skoczylem z Bungee z 50 metrów:))Może się nadaję:))Podrowienia
    • Gość: U-boot Operacja "Rondel" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.03, 09:01
      Do garów, kobieto! Samotna, pewnie przed 30, tak wsiowa Ally McBeal. Polecam
      skoki bungee bez liny.
      Pozdro!
    • Gość: Violetta Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 18:57
      Wierzyć mi się nie chce... Akurat zgłaszają się Ci, których nie szukam...
      Wyobraźcie sobie że siedzimy sobie wszyscy na jednej sali i prowadzimy tę
      rozmowę. Ciekwawe, czy mielibyście odwagę mówić to samo... Wątpię - zdechlaki...
      • Gość: . Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren IP: 192.2.1.* 17.03.03, 20:37
        To chyba nie to forum. Podejrzewam, że tu nie znajdziesz tych twardzeli z miętą
        do adrenalinki. Forum Militarne to nie forum czynnych miłośników sportów
        ekstremalnych, tylko miejsce wymiany poglądów w kwestiach obronności. Nie obraź
        się, ale trzeba mieć nie lada wyobrażnię by spodziewać się że wśród
        dyskutujących o wojskowości, wiekszość to duzi chłopcy, których nic innego nie
        potrafi zadowolić jak tylko zabawa się wojenkę (czy coś w tym rodzaju).
        Pzdr.
        • Gość: Normalny Men Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren IP: *.cyberia.com.pl 17.03.03, 20:55
          Co ty piszesz, chyba ty jestes ciapciakiem, bo ja nie uwazam siebie za takiego.
          VIOLA! Nie wezmę na razie udziału w tych imprezach - bo mam nogę w gipsie, ale
          uwazaj mnie za drugiego do Twojej paki. Będę tutaj zaglądał więc nie odchodź za
          szybko.
          PS. I nie przejmuj się ciapciakami...
          Pozdrawiam
          • Gość: . Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren IP: 192.2.1.* 17.03.03, 21:33
            Men to ty jesteś niewątpliwie, czy normalny jeśli z nogą w gipsie planujesz
            skoki spadochronowe pozostawiam do oceny zainteresowanej. No cóż na bezrybiu i
            rak ryba. Ale z capciakiem to nie fer - nie wszystkim ludziom los daje
            zamiłowanie do 24h marszów i możliwość kalkulowania ryzyka na poziomie utraty
            zdrowia (chociażby złamanej nogi). Prawdziwa siła zaczyna się od mądrości, nie
            brawury.
            Pzdr.
      • Gość: Hood Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren IP: *.acn.pl 17.03.03, 21:18

> Wierzyć mi się nie chce... Akurat zgłaszają się Ci, których nie szukam...
        > Wyobraźcie sobie że siedzimy sobie wszyscy na jednej sali i prowadzimy tę
        > rozmowę. Ciekwawe, czy mielibyście odwagę mówić to samo... Wątpię -
        zdechlaki..

Myślę że forum towarzyskie byłoby bardziej właściwe. Czy to twoją reklamę
        znalazłem dzisiaj za wycieraczką samochodu? Jakaś Violetta. Przyznam że na
        obrazku .... może być.
        • Gość: Violetta Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 01:01
          Hood, nikt i nic nie zmusza Cię do wypowiedzi tutaj. Więc zmień sobie proszę
          temat i nie przeszkadzaj w poznawaniu się ludzi, którzy mają podobne
          zainteresowania. Zdziwiona jestem, jak wielu jest facetów wrogo nastawionych
          nie tyle do takiej formy spędzania czasu, ale wręczo do czegokolwiek co jest
          inne od waszych poglądów. Nie jesteśmy w ogóle tolerancyjni, a przecież ten
          temat nie powinien powodować jakichś komentarzy mięczaków, którzy swoimi
          wypowiedziami wręcz potwierdzają tylko swoją słabość i maliznę.
          Całuję was. Chyba namówię na to mojego prezesa.
          V.
          • mako75 Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren 18.03.03, 01:10
            eeehhhh....jak już bedziesz brała w tym czymś udział to dowiedz sie kiedy robią
            szkolenia....Bo jak cie będą chcieli nauczyć nurkowania w nocy i skakania ze
            spadachronem w ciągu tych 72 godzin i te całe dodatkowe atrakcje...to
            najbardziej przeszkolony bedzie towarzyszący wam personel karetki (koniecznie
            reanimacyjnej)
            Pozdrawiam
          • Gość: jarek4 Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 18.03.03, 01:27
            dziewczyno my tu na poczatek wojny czekamy a nie jakies pierdoły!! zreszta
            skoro jestes biurwą to dbaj o siebie jeszcze sobie cos złamiesz! a tak serio
            to powiem szczerze ze nie wierze ze wlazłabys w błoto i sie wypaplała! ze
            zrobiłabys kupe w krzakach i przespała sie na glebie!a na obiad zjadła zupę z
            kory i sałatke z trawy pogryzając upolowanym i obdartym wlasnorecznie przez
            siebie zajczkiem! a jakbys przeszła 20 km na piechotke w glanach to bys nie
            miala ran na nogach!
            • Gość: U-boot Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.03, 07:54
              Zgadzam się w całej rozciągłości z przedmówcą. A propos mięczactwa - Dear
              Viola, mam za sobą 2 latka w LWP, czego chyba o sobie nie możesz powiedzieć,
              więc nie potępiaj tak w czambuł wszytkich dla których sporty ekstremalne to
              raczej nie jest "to".
              Pozdro,
              U-boot
            • Gość: U-boot Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.03, 07:55
              Zgadzam się w całej rozciągłości z przedmówcą. A propos mięczactwa - Dear
              Viola, mam za sobą 2 latka w LWP, czego chyba o sobie nie możesz powiedzieć,
              więc nie potępiaj tak w czambuł wszytkich dla których sporty ekstremalne to
              raczej nie jest "to". No, może paintball od czasu do czasu.. ale taki z full
              cammo, a nie jakis pedalski, sportowy.
              Pozdro,
              U-boot
      • Gość: bart99 Re: Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren IP: *.pkobp.pl 18.03.03, 07:51

> Wierzyć mi się nie chce... Akurat zgłaszają się Ci, których nie szukam...
        > Wyobraźcie sobie że siedzimy sobie wszyscy na jednej sali i prowadzimy tę
        > rozmowę. Ciekwawe, czy mielibyście odwagę mówić to samo... Wątpię -
        zdechlaki..
        > .

Viola !
        Szukasz extemalnych emocji ? Szkoda że odprawiłaś swojego mena :-<
        Wróć do niego ochajtaj się! 30 lat z mężczyzną o którym masz marne mniemanie -
        to wyzwanie dla najlepszych !!!
        No a ciąża - nie dla mięczaków,
        na deser 10-cio godzinny poród bez znieczulenia - WHOAAA! - to dopiero czad
        (można kręcić i robic zdjęcia)

Na koniec tylko dla 200% twardzieli - wychowanie dzieci....

Przy tym skoki z bangee bez liny czy skoki spadochronowe bez spadochronu to
        bułka z masłem :-)))))))))))))

Pozdrówka
        bart
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka