Dodaj do ulubionych

Hummery za darmo.

IP: *.acn.pl 10.04.03, 19:04
Przed chwilą słyszałem w telewizorni (polsat) że Polska otrzyma za darmo od
USA 300 tych pojazdów. Prawda li to? A jeśli tak to co dalej? Przesiadamy się
z Honkerów definitywnie?
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik Opinia o Hummerach 10.04.03, 19:33
      Znajomek, który wrócił z Kosowa (misja) powiedział, że Honker lepszy!! Naewt
      Amerykanie woleli jeździć Honkerami na patrole! Ponoć mniej się psuły i lepiej
      dawały radę na śliskich podjazdach!! Kto by pomyślał.
      • Gość: mjabol Re: Opinia o Hummerach IP: *.acn.waw.pl 10.04.03, 20:03
        wielki_czarownik napisał:

> Znajomek, który wrócił z Kosowa (misja) powiedział, że Honker lepszy!! Naewt
        > Amerykanie woleli jeździć Honkerami na patrole! Ponoć mniej się psuły i
        lepiej
        > dawały radę na śliskich podjazdach!! Kto by pomyślał.

Temat już przewałkowany. Ale z tymi śliskimi podjazdami to się zgadzam : na
        zjeździe 4x4 w Czarnorzekach Hummerowi dokopały Suzuki, Nivki i Gazy. Hummer
        nie poradził sobie z direttisimą stoku narciarskiego, słowem ze śliską trawą.
        Zadecydowały delikatne opony i spora masa. Ponad to honker ma pełne blokady
        mostów a hummer tylko układ samoblokujący torsena.
        Tak naprawdę tych dwóch pojazdów nie ma co porównywać bo hummer należy w WP do
        II kat. wagowej - jego nośność to 2,4 tony ( honker i defender - 1 tona)
    • Gość: Szef Re: Hummery za darmo. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 21:48
      Jeśli to prawda to fajnie , jak armia nie będzie chciała to ja bym jednego
      poprosił ;-)
      • Gość: Zulu Re: Hummery za darmo, a te abramsy i inne IP: *.telia.com 10.04.03, 22:27
        to amerykanie zostawia nowej armi irackiej.Nikt nie bedzie frachtowal zlomu do
        domu.
    • shatek Re: Hummery za darmo. 11.04.03, 11:34
      I pewnie w ramach testów fabrycznych brały udział w walkach w Iraku?NIe chce
      mi się wierzyć ,że dadzą nówki za darmo...
      • Gość: Maks Re: Hummery za darmo. IP: *.acn.pl 11.04.03, 12:36
        Zastanawiam się czy nie będą to pojazdy dla polskich wojsk nadzorujących w
        przyszłości pokój w Iraku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka