mistrz_ognia 30.09.07, 11:43 Czy ktoś wie jakie rakiety Izrael wykorzystuje do przenoszenia głowić nuklearnych? A jak wygląda sprawa z opalaniem rakiet umieszczonych na okrętach podwodnych? Czy wystrzeliwują je w położeniu podwodnym cz nawodnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mosze_zblisko_daleka Re: Izraelskie siły nuklearne 30.09.07, 12:20 O ile jest wiadome to IZRAEL nie posiada takiej broni, wiec reszta pytania nie jest juz wazna. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia mosze a co z bocianami? 30.09.07, 12:48 jeszcze u was siedza czy już do afryki poleciały? Wpadnij na ornitologię i napisz co na ten temat. ================================================== Mosze jeśli chodzi o broń nuklearną to podziwiam twoją wypowiedź. Naprawdę jestem pełen uznania. Ale ja naprawdę potrzebuję informacji jak te bomby są przenoszone i jak odpalane są rakiety! Odpowiedz Link Zgłoś
berkut1 Re: Izraelskie siły nuklearne 30.09.07, 13:01 > O ile jest wiadome to IZRAEL nie posiada takiej broni, wiec reszta pytania nie > jest juz wazna I kogo Wy Mosze chcecie oszukać i tak wszyscy wiedzą, że macie +- 200 ładunków nuklearnych. Pociski Jerrycho 1 i 2 Itp :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia jak te pociski są wystrzeliwane z okretów 30.09.07, 13:42 podwodnych? Jaki jest obszaer operacyjny tych okrętów? Kto zapewnia im obsługę? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Izraelskie siły nuklearne 30.09.07, 13:47 berkut1 napisał: > > O ile jest wiadome to IZRAEL nie posiada takiej broni, wiec reszta > pytania nie > > jest juz wazna > > I kogo Wy Mosze chcecie oszukać i tak wszyscy wiedzą, że macie +- > 200 ładunków nuklearnych. Pociski Jerrycho 1 i 2 Itp :) Ale one nie sa nosicielami ladunkow jadrowych Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Izraelskie siły nuklearne 30.09.07, 13:45 Izrael oczywiscie posiada bron jadrowa, ale nie posiada rakiet. Posiada jedynie lotnicze ladunki jadrowe, przenoszaone w ten wlasnie sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
red_grim_reaper Re: Izraelskie siły nuklearne 30.09.07, 14:01 Po prostu będą zrzucać z samolotów, jak nie przymierzając Stukasy w '39. Insz Allach! Reaper Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia To by oznaczało że Iran 30.09.07, 14:37 tak naprawdę nie ma sieczego obawiać ze strony Izraela. ======================================================== Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: To by oznaczało że Iran 30.09.07, 14:46 mistrz_ognia napisał: > tak naprawdę nie ma sieczego obawiać ze strony Izraela. > ======================================================== > Znaczy kto mialby sie obawiac (lub nie) Izraela - Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Alez nnie mosze rozbawil. 30.09.07, 16:09 > O ile jest wiadome to IZRAEL nie posiada takiej broni, wiec reszta pytania nie > jest juz wazna. O ile jest wiadomym, Izrael nigdy nie podpisal ukladu o nierozprzestrzenianiu broni nuklearnej. Wiadomym jest iz Izrael posiada 400 glowic nuklearnych (200 uzbrojonych), Izrael produkuje ok 20 kg wzbogaconego plutonu rocznie. Jak to powiedzial Ariel Szaron? "Moze i Arabowiee maja swoja rope naftowa, ale my mamy zapalki". Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Hipoteczna kochanka... 30.09.07, 14:57 To tak samo jakby zapytać: Jaki masz seks i ile Twoja kochanka? Jaka możliwa być odpowiedz: A. Jeśli zaprzeczysz ze masz kochankę, koledzy beda się śmiać... B. Jesli potwierdzisz co co powie żonka... C. Itd, itd, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Hipoteczna kochanka... 30.09.07, 15:03 mosze_zblisko_daleka napisał: > To tak samo jakby zapytać: Jaki masz seks i ile Twoja kochanka? > Jaka możliwa być odpowiedz: > A. Jeśli zaprzeczysz ze masz kochankę, koledzy beda się śmiać... > B. Jesli potwierdzisz co co powie żonka... > C. Itd, itd, itd... Zaraz mozsze, czyzbys sugerowal, ze odpowiedzia moglabys narazic sie na klopoty, z natury tych "powaznych"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
red_grim_reaper Re: Hipoteczna kochanka... 30.09.07, 15:58 mosze_zblisko_daleka napisał: > To tak samo jakby zapytać: Jaki masz seks i ile Twoja kochanka? > Jaka możliwa być odpowiedz: > A. Jeśli zaprzeczysz ze masz kochankę, koledzy beda się śmiać... > B. Jesli potwierdzisz co co powie żonka... > C. Itd, itd, itd... No, teraz mamy 100% podpowowiedź, że Mosze jest Zydem!! Takiej zakreconej odpowiedzi nie na[isałbu nikt inny:) Reaper Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Re: Hipoteczna kochanka... 30.09.07, 16:49 Dzieki Bogu jakie mam szczescie ze uwierzyles kim jestem... myslalem ze bede potrzebowal pokazac moje obrzezanie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Hipoteczna kochanka... 30.09.07, 17:05 mosze_zblisko_daleka napisał: > Dzieki Bogu jakie mam szczescie ze uwierzyles kim jestem... > myslalem ze bede potrzebowal pokazac moje obrzezanie... ;-) E tam, to zaden dowod. Ja musialem z gory zaznaczyc przy narodzinach mojego syna, ze nie zycze sobie jego kaleczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka A pro pos... 30.09.07, 17:16 Kobiety mowia wlasnie ze Zydow jest ladniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A pro pos... 30.09.07, 17:34 mosze_zblisko_daleka napisał: > Kobiety mowia wlasnie ze Zydow jest ladniejszy... Kwestia gustu, ale seksuolodzy mowia, ze obrzezana zalądz jest mniej wrazliwa na bodzce. Kurcze, wiesz ze zaraz nas wytna? Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Make spor(t) not war... 30.09.07, 18:19 Zobacz wczorajszy mecz Liverpool. Izraelski pilkarz Ben Ajoun jaki gol strzelil. redir.mivzakon.co.il/use/use.aspx?id=10381 P.S. Tam gadaja po arabsku, nie wiem jaka stacja. Odpowiedz Link Zgłoś
red_grim_reaper Re: Make spor(t) not war... 30.09.07, 18:38 Mosze I love you:)) Twoje kamienice a moje ulice:) Isnt't it? Reaper Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Izraelskie siły nuklearne 30.09.07, 16:00 Glownym i chyba jedynym nosicielem izraelskiej broni nuklearnej jest lotnictwo. Na pewno bylo to Phantomy (przynajmniej w 1973), teraz pewnie F-16. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Izraelskie siły nuklearne 30.09.07, 16:03 grogreg napisał: > Glownym i chyba jedynym nosicielem izraelskiej broni nuklearnej jest lotnictwo. > > Na pewno bylo to Phantomy (przynajmniej w 1973), teraz pewnie F-16. Stawialbym raczej na F-15, no ale to tylko takie widzimisie. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Zapomnialem o pociskach Jerycho 2 i 2b. 30.09.07, 16:11 Maja w zasiegu rowniez Iran. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Zapomnialem o pociskach Jerycho 2 i 2b. 30.09.07, 16:13 Tylko ze nie zetknalem sie z informacja, aby przenosily glowice jadrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Zapomnialem o pociskach Jerycho 2 i 2b. 30.09.07, 16:23 A zetknales sie z informacja, ze Izrael posiada bron nuklearna? Nie chodzi mi o to czy ja posiada, ale czy sie do niej przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia Ja spotkałem się z informacją że 30.09.07, 18:06 do przenoszenia rakiet z głowicami jądrowymi Izrael wykorzystuje okrety podwodne typu Dolphin. Podobno Żydzi przerabiali tak by mogły wystrzeliwać rakiety. Ale nic wiecej na ten temat nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Zostaw... 30.09.07, 16:57 Wczoraj wyladowali na terrytorium izraelskim iranskie.......................................................................................... ....flamingos! Odpowiedz Link Zgłoś