odyn06 14.07.08, 09:06 Ja, Odyn06, uczestnik forum Militaria informuję ciebie i innych uczestników forum, że ostatnich zniewag ci nie daruję! Użyję wszystkich dozwolonych prawem metod, abyś zamilkł. Masz na to moje słowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_boa Re: Odynie Wyluzuj....nie warto..! 14.07.08, 09:24 Mnie Tłumaczyłeś,żebym go zignorował (co też uczyniłem z czystą przyjemnością!) a sam się żołądkujesz???! Bez sensu! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jopekpl [...] 14.07.08, 10:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Ignorancie 14.07.08, 10:25 Ależ drogi Niegraczu myślę,że tak jak ja,Odyn o niczym innym nie marzy i nie śni po nocach!:) Misza już dawno położył krzyżyk(Prawosławny!) na dyskusji z Ignorantem ! Proponuję Byście zostali w Swym własnym gronie a liczba szczęśliwych osób na tym forum wyraźnie wzrośnie!:) - No to Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: Ignorancie 14.07.08, 10:05 Mam uprzejmą prośbę o kontynuowanie wymiany poglądów między Odynem a Ignorantem na mailu. Odpowiedz Link Zgłoś