Gość: brAT IP: *.torun.mm.pl 09.10.03, 12:41 ...bo cos ostatnio mam niedosyt prasy militarnej.. pozdrawiam brAT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asimo2 Re: widział juz ktos nowy Raport...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 14:42 w bydgoszczy jeszcze nie ma pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brAT Re: widział juz ktos nowy Raport...? IP: *.torun.mm.pl 09.10.03, 16:17 w toruniu wlasnie jeszcze tez nie....znowu poslizg?heh pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.L. Coś do poczytania IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 09:44 Dla zgłodniałych prasy polecam: www.armada.ch/03-5/complete_03-5.pdf niestety english, ale są fajne fotki :-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekoder Re: widział juz ktos nowy Raport...? IP: *.euv-frankfurt-o.de 13.10.03, 09:05 ja kupile, juz w sobote i jest calkiem przyzwoity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.L. Spostrzeżenie IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 09:10 Jak zauważyliście Raport coraz bardziej się opóźnia - dlaczego? Autorem ponad połowy tekstów jest jeden facet (Hołdanowicz), więc nic dziwnego, że się ślizgają Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Spostrzeżenie 14.10.03, 12:41 Gość portalu: A.L. napisał(a): > Jak zauważyliście Raport coraz bardziej się opóźnia - dlaczego? > Autorem ponad połowy tekstów jest jeden facet (Hołdanowicz), więc nic > dziwnego, że się ślizgają I tak nie pobili swojego rekordu opóźnienia;-), chyba 2 lata temu jeden z numerów letnich wyszedł po pod koniec miesiąca. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brAT Re: widział juz ktos nowy Raport...? IP: *.torun.mm.pl 14.10.03, 13:38 witam no juz tez mam :) a dla pasjonatow - nie wiem, moze ktos juz rzucal ten link na forum - w kazdym badz razie goraco polecam. sporo opisow sprzetu, czesto niezle zdjecia (jedno nawet widzialem w obecnym raporcie!) www.army-technology.com/projects/index.html pozdrawiam brAT Odpowiedz Link Zgłoś