Dodaj do ulubionych

Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa

29.05.09, 22:55
Sława!
uxa.osw.waw.pl/news/aktu.htm#kaz
Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa
Ministrowie obrony Kazachstanu i Tadżykistanu - Danijał Achmetow i
Szerali Hajrullojew - rozmawiali 28 maja w Duszanbe o współpracy
wojskowo-technicznej obu krajów, w tym o szkoleniu tadżyckich
wojskowych w kazachskich uczelniach oraz przeprowadzaniu wspólnych
ćwiczeń wojskowych. Achmetow został przyjęty przez prezydenta
Emomali Rachmona.
2009.05.28, Interfax, www.khabar.kz, www.azattyq.org, www.inform.kz

Forum Słowiańskie
gg 1728585
Obserwuj wątek
    • berek_p Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 10:29
      A 35 % procent akcji Opla przejmie rosyjski bank Sbierbank a to oznacza korzysci
      dla rosyjskiego GAZ.Tak sie robi interesy herr ignorant.A wy nadal w tym Mielcu
      produkujecie drzwi od stodoly ajrbuz?
      • marek_boa Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 11:15
        Można by było wiele napisać w tym temacie ale przecie TKR i tak nie Zrozumie
        ,że Kazachstan i Tadżykistan to najbliżsi sojusznicy Rosji w tamty6m regionie!:)
      • premier_stulecia Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 18:20
        W soboty wam w ambasadzie płacą podwójnie?
        • marek_boa Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 19:10
          No! A wam nie?!
          • premier_stulecia Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 19:53
            Nie wiem, pracuję na własny rachunek! Poza tym nie pisałem do Ciebie.

Co do początku postu nic nie mam, ale zabolało mnie oczernianie naszego
            przemysłu (pomimo jego zacofania, w tym wypadku zaczepka jest nie na miejscu).
            Jak atakują Rosjan to drzesz się jako pierwszy, ale jak ktoś rzuca paszkwilem na
            Polskę (nawet ewidentnie niesłuszne!) to gęby nie otworzysz!
            Jaki mój kraj jest, taki jest (głupotą wieje w wielu dziedzinach), ale bez przesady.
            • ignorant11 Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 20:18
              premier_stulecia napisał:

> Nie wiem, pracuję na własny rachunek! Poza tym nie pisałem do
              Ciebie.
              >
              > Co do początku postu nic nie mam, ale zabolało mnie oczernianie
              naszego
              > przemysłu (pomimo jego zacofania, w tym wypadku zaczepka jest nie
              na miejscu).
              > Jak atakują Rosjan to drzesz się jako pierwszy, ale jak ktoś rzuca
              paszkwilem n
              > a
              > Polskę (nawet ewidentnie niesłuszne!) to gęby nie otworzysz!
              > Jaki mój kraj jest, taki jest (głupotą wieje w wielu dziedzinach),
              ale bez prze
              > sady.

Sława!

Przeciez to ruski komunistyczny sku...el, któremu sie marzy
              odrodzenie imperium zła...

a ruska ekonomia sie na szczescie dla wszystkich po prostu WALI:))
              minus 10%

a polska dalej rosnie 09% niewiele ale do przodu najlepiej w Europie
              i moze na swiecie...

a rosjanie po porstu zadroszcza zyjac w kraju na poziomie 3 ciego
              swiata i to krócej nawet w Bangladeszu..
              :))
              buahahhaha
              80% na ropie i gazie jak jakis gó...any emirat
              wot patega ekonmiczeskaja...
              buahahha
              z czym do ludzi zebraki w łachmanach i do tego zapijaczone i
              zaaidsione...

Forum Słowiańskie
              gg 1728585
              • marek_boa Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 21:48
                Jak zwykle niemerytoryczny pierd:(
              • wyrobnik Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 22:37
                Chyba Kazachsko-tadżyska współpraca wojskowa, ignorancie.Kolejny
                patriota , co nie zna języka polskiego?
                • ignorant11 Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 22:38
                  wyrobnik napisał:

> Chyba Kazachsko-tadżyska współpraca wojskowa, ignorancie.Kolejny
                  > patriota , co nie zna języka polskiego?
                  ?????????????????????????????????????????????????????????????
                  • wyrobnik Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 22:44
                    A mówisz Szwedowska czy Szwedzka, Finlandska czy Fińska?
                    • ignorant11 Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 22:52
                      wyrobnik napisał:

> A mówisz Szwedowska czy Szwedzka, Finlandska czy Fińska?

Wex se jakis słownik jezyka polskiego to bedziesz wiedział...
                      • wyrobnik Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 23:04
                        Nie wiem co znaczy wyraz "wex" przygłupie, ale w Polsce mówi
                        się "jaki"->Kazachski a nie kazachstański, matole
                        • wyrobnik Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 23:07
                          no co ignorant , google się skończyły? tekturowy patriota
                        • ignorant11 Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 23:08
                          wyrobnik napisał:

> Nie wiem co znaczy wyraz "wex" przygłupie, ale w Polsce mówi
                          > się "jaki"->Kazachski a nie kazachstański, matole

Sława!

Głpi człowieku miałes szanse dyskutowac ze mna ale dołaczyc do tych
                          róznych debilly bo nie dosc ze głupstwa wypisujesz to jeszcze
                          bierzesz za wyzwiska gdy tych Twoich "madrosci" nie podzielam. Doucz
                          sie nieuku i polanalfabeto a do mnie pisz na Berdyczów

Forum Słowiańskie
                          gg 1728585
                          • wyrobnik Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 23:11
                            Witam.
                            1. Włącz sobie polską czcionkę
                            2. Przestrzegaj polskiej gramatyki i ortografii
            • berek_p Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 21:25
              premier_stulecia napisał:

> Nie wiem, pracuję na własny rachunek! Poza tym nie pisałem do Ciebie.

Pracuje rowniez na wlasny rachunek,wyjatkiem jest praca po godzinach na zlecenie
              ambasady.Licze kazdy cent,jak kazdy hamerykanin.

>
              > Co do początku postu nic nie mam, ale zabolało mnie oczernianie naszego
              > przemysłu (pomimo jego zacofania, w tym wypadku zaczepka jest nie na miejscu).
              > Jak atakują Rosjan to drzesz się jako pierwszy, ale jak ktoś rzuca paszkwilem n
              > a
              > Polskę (nawet ewidentnie niesłuszne!) to gęby nie otworzysz!
              > Jaki mój kraj jest, taki jest (głupotą wieje w wielu dziedzinach), ale bez prze
              > sady.

Glupoty i zacofania nie nalezy usprawiedliwiac z malym wyjatkiem kiedy komus
              przypada rola dywersji <czytaj slugusom usa i ue>
              Jedyna wada kraju o nazwie Polska jest hodowla sabotazystow od wiekow.
              Polska pozbywa sie strategicznych galezi przemyslu,jest to niewyobrazalne
              kalectwo narodu,bo jak sam wiesz za rozwojem przemyslu idzie rozwoj spoleczenstwa.
              W przeciwienstwie do Polski rosjanie ratuja swoje zaklady przemyslowe.
              Co do przemyslu obronnego,takie potegi jak Indie chcialyby miec rozbudowany
              przemysl pancerny,tutaj jeszcze Polska wyzej sklasyfikowana o ile i zakladu
              Bumar nie sprzeda amerykanom tylko po to aby do abramsow skladac malo istotne
              czesci.
              • ignorant11 berek głupis jak but jak lewy walonek:))/nt 30.05.09, 21:29

• berek_p herr ignorant11 30.05.09, 23:04
                  na takich jak ty nie ma juz slow a tak przy okazji tatus jest z mongolii ? to by
                  tlumaczylo skad twoje schorzenia.
            • marek_boa Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 21:47
              Jeśli tak to verry sorry!:( Musi troszki przewrażliwiony jestem! Toć doskonale
              wiem ,ze jest nie tak ale czy mam jakieś realne możliwości Prime Minister aby to
              zmienić?! Też bym chciał by "Polska rosła w siłę a ludziom żyło się dostatnio" i
              to w zgodzie ze wszystkimi sąsiadami! A co mam otwierać??? Skoro ewidentna
              głupota to po co strzępić jęzor???!
              -Pozdrawiam!
    • ignorant11 Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 11:35
      Sława!

Nikogo nie intersuja te istotne ruchy w Kaspii?

A tyle komistyczno-ubeckie zule prorosyjskie wypowiadaja swoje
      trollowe zaklecia...

Forum Słowiańskie
      gg 1728585
      • marek_boa Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 11:39
        Istotne ruchy w...stronę Rosji?!:) Ależ bardzo interesują TKR!:) Nawet gdy
        Pisze o tym taki "szpec" jak Ty!:)
        - He,he,he:)
        • billy.the.kid Re: Kazachstańsko-tadżycka współpraca wojskowa 30.05.09, 13:24
          dziadek-krasnoarmirjec zyje jeszcze?
    • ignorant11 Kazachstan usamodzielnia sie:))) 30.05.09, 20:19
      Sława!

A jeszcze bardziej Turkmenistan.

Wkrótce moskwa nie bedzie czego szukam tam.

I dobrze nastepny region jak ESW uwolni sie od dzikusów.

Forum Słowiańskie
      gg 1728585
      • marek_boa Re: Kazachstan usamodzielnia sie:))) 30.05.09, 21:52
        Taaak!:) Szczególnie ostatni brak przedstawiciela Kazachstanu na "spędzie"
        preziów zwanym balem w Warszawie dowodzi ,ze Kazachowie usamodzielniają się ale
        od...myślenia kategoriami Saakaszwilego! Ostatni kontrakt na dostawy Rosyjskiej
        broni i zawarte nie dawno porozumienie z Rosją właśnie tego dowodzi!:)
        - He,he,he!:)
        • billy.the.kid Re: Kazachstan usamodzielnia sie:))) 31.05.09, 08:00
          wnuk krasnoarmiejca wymyślił se taki dziwny swiat, z żołnierzykami z
          ołowiu. i tak se bierze go za rzeczywistośc. przestawia armie z
          jednego frontu na drugi. leje ruskich.dobrze mu w tym świecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka