l_jane 29.01.04, 08:03 ... wszystkim dzień dobry mówię ;) Dobrego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nortia Re: Nartia, nie zaspałam, wiesz? ;) (ntxt) 29.01.04, 12:30 Narta? - Zartuje ;) Rowniez bardzo kulturalnie witam sie z Wami wszystkimi, z Lisiczka przede wszystkim :P Dzien dobry! :) Jestem z Ciebie dumna Lisi ;) Ja bym nie wstala :P Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Oj, jak Admin się "obudzi"... 29.01.04, 13:05 ... będziemy miały dużo pracy, bo Ośla nadrobi ;) Poradzimy sobie, nie? "Przebudźcie się póki jest ku temu czas, przebudźcie się, nim za późno będzie już... " Znasz to? ;) Śpiewałam sobie to, jak rano wstawałam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Nie, nie, nie.. 29.01.04, 13:30 Zadna Osla nie nadrobi, bo lby (w wersji light - glowki :P) poukrecam.. Alez oczywiscie, ze sobie poradzimy! "Wszyscy spia, chociaz pora budzic sie, wszyscy spia, chociaz slonce coraz wyzej i wyzej, i wyzej. Wszyscy spia pod pierzyna ocieplana, cieplo jest i dalej mozna spac, mozna spac." Znam ;) Mnie od rana przesladuje inny kawalek: "Moja dziwna mlodosc, moja wielka niewiadoma Zostawilem za soba las pachnac, mam jalowe nozdrza Nadeszly tu smiertelne czasy, do gardel rusza sfora I nie ma dzis i nie ma jutro, Nawet wiatr taki sam jak wczoraj Kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje Kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje.." Odpowiedz Link Zgłoś
nortia A jednak.. 29.01.04, 14:33 ..poukrecam. Zastanawiam sie tylko od kogo zaczac..hmmmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Po kolei proponuję ;) 29.01.04, 14:58 Na post wyżej odpiszę Ci NA SPOKOJNIE w domu ;) Do miłego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Nie, nie, nie.. IP: *.telsten.com / *.telsten.com 29.01.04, 19:03 Oj, nortia, chyba się poddam ;( Jedyne paranoje, jakie przychodzą mi na myśl (oprócz tych naturalnie moich ;)) to te Ciechowskiego... Małą podpowiedź poproszę. Ewentualnie... tel. do przyjaciela, czy cóś? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Wiecej wiary Lisi! :P 29.01.04, 19:11 Oj kiedys sie uda, zaraz po tym ponad 70cio postowym watku ;)) Tel. do przyjaciela ewentualnie moze byc w ta rozgrywke wlaczony..to do kogo dzwonimy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Do zonka? Milaka? Może KroTiego? Poczekajmy... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 29.01.04, 19:18 "Nie poddaj się, bierz życie, jakim jest i pomyśl, że na drugie nie masz szans... (...) wykorzystaj czas drugiego już nie będziesz miał" ;) Nie poddaję się, spokojna bądź ;) Damy radę! Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Do zonka? Milaka? Może KroTiego? Poczekajmy.. 29.01.04, 20:14 A tak jakos jestem spokojna.. A damy rade! I fakt, czekamy..ale juz cos ladnie ruszylo, co mnie cieszy niezmiernie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane A może się jutro... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 29.01.04, 20:30 ... wybierzemy na Fish'a, nortia? Ja będę w Mózgu i właśnie się okazało, że akurat będzie koncert. Przesłuchałam właśnie drugiej Jego płyty... i myślę, że zdzierźę temat ;) Niektóre kawałki są nawet dobre ;) Rozważ i daj znać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: A może się jutro... 29.01.04, 20:37 Gość portalu: LJane napisał(a): > ... wybierzemy na Fish'a, nortia? Fish to zupełnie inny koleś niż Fisz! :) > Ja będę w Mózgu i właśnie się okazało, że akurat będzie koncert. > Przesłuchałam właśnie drugiej Jego płyty... i myślę, że zdzierźę temat ;) Trzecia lepsza, za to odradzam pierwszą. Ostatnio posłuchałem po dłuuuugim czasie - żenada! da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Oczywiście chodziło mi o Fisza ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 29.01.04, 20:43 Ale thx., że czuwasz, da.killa ;) "Polepione dźwięki" i "Na wylot" mam. To pierwsza i druga? Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Oczywiście chodziło mi o Fisza ;) 29.01.04, 20:52 Gość portalu: LJane napisał(a): > Ale thx., że czuwasz, da.killa ;) :) I tak mało się czepiam, bo powinienem zwrócić uwagę, że apostrof stawiamy tylko przy odmianie obcojęzycznych wyrazów zakończonych na niewymawiana samogłoskę :) > "Polepione dźwięki" i "Na wylot" mam. > To pierwsza i druga? Zgadza się. Trzecia to "Fisz Emade jako Tworzywo Sztuczne. F3" - naprawdę świetna. Chyba zaraz sobie włącze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: Oczywiście chodziło mi o Fisza ;) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 21:38 "ja mam dynamit wypełniony miłością" no, panie i panowie, polecam i zapraszam na koncert! Ostatnia plyta naprawde dobra. Te inspiracje jazzowe, jest smaszno :) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Hmm.. 29.01.04, 21:42 Tak sie sklada, ze Fisza lubilam nawet kiedys. Chyba mi przeszlo, bo teraz te dzwieki mnie naddto irytuja i pobudzaja do niejasnego dzialania ;)) Z takim wypadem, to nawet chetnie, ale wybacz - nie Fisz i nie jutro. Bo zajeta jestem przemilusio :) Moze to Myslovitz?Albo, jesli zdarzy sie cos ciekawego wczesniej. Poki co pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane No Myslovitz to obowiązkowo wręcz ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 29.01.04, 23:04 Milak, będziecie jutro na Fiszu? Ten Pan obok wreszcie się zdecydował? Daj znać. Ściski, głaski lub czasopisma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Dzień dobry BARDZO ;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.04, 08:48 Dobrego weekendu życzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Tak, dzien wybitnie..hmmm..dobry? ;) 31.01.04, 18:00 Dolaczam sie do zyczen wyzej i, ze tak spytam, jak sie koncercik udal? :P Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Tak, dzien wybitnie..hmmm..dobry? ;) 31.01.04, 18:01 Sie wyslalo cholerstwo dwa razy.. Ze tez.. Uch.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Tak, dzien wybitnie..hmmm..dobry? ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 31.01.04, 18:24 Oj, wiesz co, nortia, z tym koncertem to było wesoło ;) Generalnie taka muza nie jest moim klimatem, ale tak, jak wczesniej pisałam byłam umówiona w tym dniu z kilkoma bliskimi mi ludźmi - a potem dopiero się okazało, że Fisz będzie miał swoje "5 min." ;) Cóż było robić ;) Mózg tej nocy przyciągnął bardzo specyficznych ludzi. To było ciekawe zjawisko, wiesz? Byłam na jakiś 3 kawałkach. Generalnie przystepny klimacik. Zdecydowanie ciekawsze "rozwinięcie" tego kUlTuRaLnO-rOzRyWkOwEgO wiczoru i nocy miało miejsce już... po tym, jak Fisz się zwinął ;) No, to w zasadzie tyle "publicznej" relacji. Za tydzień... tatuś Waglewski ;) Pozdrawiam ciepło PS: Już niesługo 10. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Tak, dzien wybitnie..hmmm..dobry? ;) 31.01.04, 23:32 Ci specyficzni ludzie, o ktorych piszesz, na ogol zle mi sie kojarza. Tak jakos, chyba mam zle podejscie.. Fisz jak to Fisz - nic dodac, nic ujac ;)) Balabym sie, szczerze mowiac, relacji mniej publicznej ;P O ile jest czego sie bac ;)) Pozdrawiam rowniez cieplo adPs. Jeju, Kobieto! Nie strasz ;P Tez czekam..niecierpliwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Dzisiaj będzie dobry dzień ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 01.02.04, 10:55 Nortiu ;) Mówiąc o specyficznych ludziach myślałam raczej o typie ludzi, którzy "ciągną" za Fiszem, wiesz te charakterystyczne hip-hopowe wdzianka etc. Głównie nieletnie towarzystwo, w porywach do Twojego mniej więcej wieku. Nic strasznego ;) Od taka "masówka" kreowana przez Fisza i Jemu podobnych. Wiesz o czym mówię. Co do relacji "mniej publicznej" - nic szczególnego w sumie ;) Ot, świetna zabawa w Towarzystwie w różnym stopniu bliskich ludzi; rozmowy mniej, lub bardziej poważne, śmiechy - hihy etc. I jak najbardziej kUlTuRaLnIe. Pozdrawiam ciepło w to niedzielne przedpołudnie Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Dzisiaj będzie dobry dzień ;) 01.02.04, 12:06 Dzien dobry ;)) Lisi ;) Wlasnie ja tez, mowiac o tych wlasnie "specyficznych" ludziach mialam na mysli kogos na styl hip-hopowcow, z nadmiarem materialu w kroku, niewyraznym wygladzie i wzroku, zdajacym relacje o niepewnosci stania na ziemi. I to tak, jak najbardziej - w koncu koncert Fisza, wiec i tacy ludzie - stad omijam tego typu "imprezy".. Ciesze sie, ze sie dobrze bawilas, zycze wiecej takich spotkan i czasu na nie. Pozdrawiam wyjatkowo, bo to chyba koniec zimy, jest szaro i glowa przez cisnienie boli.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Podobno... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 01.02.04, 12:25 ... miarą bliskość relacji międzyludzkij jest zdolność i chęć przede wszystkim do poświęcania sobie czasu ;) (hehe zaczęłam komentować od końca Twój post) Nieistotne. "Nadmiar materiału w kroku"? ;P Dobre, dobre ;) Kilka takich panienek widziałam. W ogóle jakiś taki deficyt chłopców (?) zaobserwowałam wśród tych wielbicieli Fisza. Ciekawe zjawisko, choć patrząc na samego Pana F. - może ma to jakieś racjonalne wytłumaczenie ;) Ja w każdym razie w tego typu osobowościach nie gustuję ;) Tobie też życzę, nortia, podobnych interpersolalnych wrażeń, w końcu człowiek z natury jest istotą społeczną, czyż nie? Mam zaufanie do wszystkiego, co obiektywnie naturalne ;) Pozdrawiam cieplutko z nadzieją, że to naprawdę już wiosna ;) W końcu "ta zima kiedyś musi minąć. Zazieleni się, urośnie kilka drzew... " ;) Bardzo się cieszę! BARDZO! Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Podobno... 01.02.04, 22:34 Co do czasu, to faktycznie, tylko jakos tak, malo go czasami.. A gdyby tak jeszcze z 2h wiecej? Na rozrywke, na przyjaciol i przyjemnosci.. A tymczasem przygotowuje sie psychicznie do jutrzejszego wstania o 5. Cala perspektywa zajecia jutrzejszego dnia szkola, zaczynajac od basenu, chwilowo wybija mnie z rytmu i wykancza nerwowo..Mam nadzieje, ze to tylko chwilowo.. A wlasnie, widzisz.. na koncertach tzw. hip hopowych zazwyczaj widac i przede wszystkim slychac bardziej dziewczyny, niz chlopakow, ktorych jest tam moze z 20%.. No nic - taka muzyka, tacy ludzie ;) Ach, jakze bylabym szczesliwa, gdyby tak wiecej czasu dac na te wrazenia, a tak to pozostaja tylko piatki i niektore soboty, ech.. Ja rowniez pozdrawiam cieplutko, z rowna, jak nie wieksza nadzieja na wiosne (w koncu po tym basenie wlosy by schly, a nie.. :]).. Milego wieczoru Lisi i dnia jutrzejszego takze :) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Jak rano... 02.02.04, 22:41 ... wpadnie TYLKO wątek o Cyge do Oślej... toniemy ;( Pozdrawiam cieplutko i miłego wtorku Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Ych.. 03.02.04, 22:15 Watek nie wpadl, nadal na powierzchni, posrod niemilej atmosfery, jedynie tutaj jakas ucieczka i taka cisza i spokoj..i taki slodki Coldplay chlodzacy rozgrzane nerwy.. Pozdrawiam rowniez i milej srody ;) Odpowiedz Link Zgłoś