rhemek 04.02.04, 15:07 Sa najlepsze w Polsce. Nie wiem czy je jeszcze produkuja ale nigdzie w polsce ani europie nie dostalem lepszych. Mialy taki niebieski nadruk z nazwa zakladu. Autentycznie: Nigdzie nie robia lepszych. wizytowka bydgoszczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t.king Re: Parowki z nadrukiem Z Byd_meat 04.02.04, 20:45 współczuję Ci, myślałem,że masz problemy tylko z CUN, ale okazuje się,że zmysł smaku masz też niedorozwinięty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Parowki z nadrukiem Z Byd_meat IP: 209.232.65.* 04.02.04, 21:03 co to CUN? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Parowki z nadrukiem Z Byd_meat 04.02.04, 22:25 rhemek napisał: > Sa najlepsze w Polsce. > Nie wiem czy je jeszcze produkuja ale nigdzie w polsce ani europie nie > dostalem lepszych. > Mialy taki niebieski nadruk z nazwa zakladu. > > Autentycznie: Nigdzie nie robia lepszych. > wizytowka bydgoszczy:)) > > znasz ten dowcip o parówce i studentce medycyny zdającej egazmin? Odpowiedz Link Zgłoś