nutopia 05.12.06, 11:32 zapisałam się na angielski z mężem chyba go zastrzelę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: duży błąd 05.12.06, 11:35 Z jakiegoś konkretnego powodu czy to ten język wywołuje u Ciebie taką agresję? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: duży błąd 05.12.06, 11:40 trypel napisał: > Z jakiegoś konkretnego powodu czy to ten język wywołuje u Ciebie taką agresję? źle mi podpowiedział;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: duży błąd 05.12.06, 11:45 A od kiedy to Wy słuchacie mężów ?? :):):) trzeba było zrobić tradycyjnie - odwrotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: duży błąd 05.12.06, 11:47 trypel napisał: > A od kiedy to Wy słuchacie mężów ?? :):):) trzeba było zrobić tradycyjnie - > odwrotnie :) właśnie! słucham się męża raz na 1,5 roku i jeszcze nigdy dobrze na tym nie wyszłam! pocieszam się tylko tym, że następny błąd popełnię dopiero za następne 1,5 roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: duży błąd 05.12.06, 12:10 jak masz 1,5 roku to po co go zabijać? Przecież chyba jakieś korzysci z niego są? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: duży błąd 05.12.06, 12:30 trypel napisał: > jak masz 1,5 roku to po co go zabijać? Przecież chyba jakieś korzysci z niego s > ą? hmmm... niech pomyślę.. fakt! ktoś w tym domu musi robić mi kanpaeczki z masłem czekoladwoym i dzemikiem:D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: duży błąd 05.12.06, 12:31 no widzisz i po co pozbywać się w tak drsatyczny sposób tak pożytecznego osobnika... cieszę się że pomogłem w podjeciu własciwej decyzji :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: duży błąd 05.12.06, 12:46 trypel napisał: > no widzisz i po co pozbywać się w tak drsatyczny sposób tak pożytecznego > osobnika... cieszę się że pomogłem w podjeciu własciwej decyzji :) nie wiem jak przeżyłam 33 lata bez trypla;) (cokolwiek to znaczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: duży błąd 05.12.06, 12:54 nutopia napisała: > nie wiem jak przeżyłam 33 lata bez trypla;) > (cokolwiek to znaczy:))) Zyczę nastepnych 33 bez trypla cokolwiek to znaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś