Gość: Bart IP: *.klik.bydgoszcz.pl 17.02.04, 23:50 Ja mogę też coś polikwidować za 2 tys. miesięcznie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lulek Marcin Kowalski na likwidatora Polonii IP: 158.75.48.* 18.02.04, 07:58 Myślę, że najlepiej opanowane zagadnienia dotyczące Polonii ma red. "GW" Marcin Kowalski i to on byłby najlepszym likwidatorem. Natomiast nie mogę zrozumieć co ma piernik do wiatraka, a mianowicie jaki wpływ na nieudolność Glińskiego ma przynależność Kopczyńskiego do Ordynackiej. Najgorzej jak przełożeni chcą żeby z gówna zrobić atom a redaktor jest spolegliwy do granic wytrzymałość.Ja też znam wielu ludzi z różnych opcji i co z tego. Czy jak dadzą plamę to będzie moja wina. Warto się zastanowić nim się zacznie produkować takie brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Marcin Kowalski na likwidatora Polonii 18.02.04, 08:14 R. Jasiakiewicz, M.Gliński, Kopczynski, E.Krzyzanowska to Czlonkowie Ordynackiej. I wszystko jasne .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral do ivica Re: Marcin Kowalski na likwidatora Polonii IP: 158.75.48.* 18.02.04, 13:29 Stary co ci ludzie których wymieniasz mają wspólnego z tym, że dyrektor jest niedorajdą. Zastanów się. Ciągle te same skojarzenia to już obsesja, póżniej depresja i Świecie n/Wisłą pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiutek Tego Marcin Kowalski nie napisał IP: 158.75.48.* 20.02.04, 08:54 Mimo przyznanej pensji, od początku działalności likwidator nie wypłacił sobie ani złotówki. Odzyskał część pieniędzy z zagwaranatowanego kontraktu menedżerskiego, ale nie wszystkie:- Jest tego jeszcze "naście" tysięcy złotych. Miałem prawo wypłacić sobie te pieniądze w całości na początku grudnia. Nie zrobiłem tego, wszystko przeznaczając na wynagrodzenie pracowników, którzy zostali ze mną. Dopiero wspomnianą część wypłaciłem sobie w styczniu (według naszych informacji również "naście" tysięcy złotych - red.). Cóż najważniejsze, że Kopczyński należy do Ordynackiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bokser do ivica Re: Marcin Kowalski na likwidatora Polonii IP: 158.75.48.* 18.02.04, 13:37 Faktycznie idź się napij bo już nie kumasz Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Marcin Kowalski na likwidatora Polonii 18.02.04, 17:53 co komuszki zabolało.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Marcin Kowalski na likwidatora Polonii IP: 158.75.48.* 19.02.04, 12:45 Ivica to komuszek tylko tyle, że ukryty. Ładnie to tak udawać piłsudczyka ? A tatuś to pewnie od maleńkości spał na styropianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Marcin Kowalski na likwidatora Polonii IP: *.bp.com.pl 18.02.04, 10:16 Gliński to stary cwaniak i w Czarnym Kocie wiele smoły ugotował z kolesiami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Rezygnacja likwidatora Polonii IP: *.bp.com.pl 18.02.04, 10:13 ten gnojek z tej tandetnej knajpy Czarny Kot wciąż przy korycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Rezygnacja likwidatora Polonii IP: 169.207.144.* 18.02.04, 15:03 Znam tego gnojka jeszcze z WSP. Juz wtedy bylo jasne ,ze to UBek. Tacy ludzie powoduja,ze Polska stacza sie w dol. Odpowiedz Link Zgłoś