Dodaj do ulubionych

Rezygnacja likwidatora Polonii

IP: *.klik.bydgoszcz.pl 17.02.04, 23:50
Ja mogę też coś polikwidować za 2 tys. miesięcznie...
Obserwuj wątek
    • Gość: lulek Marcin Kowalski na likwidatora Polonii IP: 158.75.48.* 18.02.04, 07:58
      Myślę, że najlepiej opanowane zagadnienia dotyczące Polonii ma red. "GW" Marcin
      Kowalski i to on byłby najlepszym likwidatorem. Natomiast nie mogę zrozumieć co
      ma piernik do wiatraka, a mianowicie jaki wpływ na nieudolność Glińskiego ma
      przynależność Kopczyńskiego do Ordynackiej. Najgorzej jak przełożeni chcą żeby
      z gówna zrobić atom a redaktor jest spolegliwy do granic wytrzymałość.Ja też
      znam wielu ludzi z różnych opcji i co z tego. Czy jak dadzą plamę to będzie
      moja wina. Warto się zastanowić nim się zacznie produkować takie brednie.
      • ivica Re: Marcin Kowalski na likwidatora Polonii 18.02.04, 08:14
        R. Jasiakiewicz, M.Gliński, Kopczynski, E.Krzyzanowska to Czlonkowie Ordynackiej. I wszystko jasne ....
        • Gość: góral do ivica Re: Marcin Kowalski na likwidatora Polonii IP: 158.75.48.* 18.02.04, 13:29
          Stary co ci ludzie których wymieniasz mają wspólnego z tym, że dyrektor jest
          niedorajdą. Zastanów się. Ciągle te same skojarzenia to już obsesja, póżniej
          depresja i Świecie n/Wisłą pewne.
          • Gość: fiutek Tego Marcin Kowalski nie napisał IP: 158.75.48.* 20.02.04, 08:54
            Mimo przyznanej pensji, od początku działalności likwidator nie wypłacił sobie
            ani złotówki. Odzyskał część pieniędzy z zagwaranatowanego kontraktu
            menedżerskiego, ale nie wszystkie:- Jest tego jeszcze "naście" tysięcy złotych.
            Miałem prawo wypłacić sobie te pieniądze w całości na początku grudnia. Nie
            zrobiłem tego, wszystko przeznaczając na wynagrodzenie pracowników, którzy
            zostali ze mną. Dopiero wspomnianą część wypłaciłem sobie w styczniu (według
            naszych informacji również "naście" tysięcy złotych - red.).
            Cóż najważniejsze, że Kopczyński należy do Ordynackiej.
        • Gość: bokser do ivica Re: Marcin Kowalski na likwidatora Polonii IP: 158.75.48.* 18.02.04, 13:37
          Faktycznie idź się napij bo już nie kumasz
          • ivica Re: Marcin Kowalski na likwidatora Polonii 18.02.04, 17:53
            co komuszki zabolało.....:)
            • Gość: . Re: Marcin Kowalski na likwidatora Polonii IP: 158.75.48.* 19.02.04, 12:45
              Ivica to komuszek tylko tyle, że ukryty. Ładnie to tak udawać piłsudczyka ? A
              tatuś to pewnie od maleńkości spał na styropianie.
      • Gość: bywalec Re: Marcin Kowalski na likwidatora Polonii IP: *.bp.com.pl 18.02.04, 10:16
        Gliński to stary cwaniak i w Czarnym Kocie wiele smoły ugotował z kolesiami
    • Gość: S Re: Rezygnacja likwidatora Polonii IP: *.bp.com.pl 18.02.04, 10:13
      ten gnojek z tej tandetnej knajpy Czarny Kot wciąż przy korycie
      • Gość: absolwent Re: Rezygnacja likwidatora Polonii IP: 169.207.144.* 18.02.04, 15:03
        Znam tego gnojka jeszcze z WSP. Juz wtedy bylo jasne ,ze to UBek.
        Tacy ludzie powoduja,ze Polska stacza sie w dol.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka