robocop bardzo dobrze - skoro grozi to nie wiadomo czy 14.05.10, 09:16 jest bezpieczny dla otoczenia. Policja powinna tego Pana odnaleźć i skierować na odpowiednie badania. Odpowiedz Link Zgłoś
rita.1 Wiceprezydent boi się klątwy bezdomnego 14.05.10, 09:48 Wiceprezydentowi Bydgoszczy i jego urzędnikom już nic nie pomoże. Został przeklęty i nawet wsadzenie bezdomnego za kraty tego nie zmieni. Klątwa - to klątwa. Gdy Jakub de Molay - wielki mistrz zakonu templariuszy - rzucił klątwę, w ciągu jednego roku wymarła cała dynastia Kapetyngów, papież i jeszcze kilka osób. To nie przelewki. I dlatego, zamiast na faceta nasyłać prokuratora, niech zaopatrzą się w talizmany i zaczną odczyniać czary. Ale fajną władzę mają w tej Bydgoszczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg Wiceprezydent jest niepoczytalny, czy bezdomny? 14.05.10, 10:43 Wiceprezydent jest niepoczytalny, czy bezdomny, bo z tekstu nic jasno nie wynika... Odpowiedz Link Zgłoś
mer13 Katowice wsplółczują 14.05.10, 10:48 Bydgoszczy wiceprezydenta i tego jak sobie Torunianie będą na Was używać. My co prawda mamy sołtysa na stołku prezydenta, ale ten przynajmniej sprawia wrażenie zdrowego psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
elek984 Re: Katowice wsplółczują 14.05.10, 11:19 Dziękujemy bardzo za wyrazy współczucia. Ale poprosimy o więcej bo u nas na stołku prezydenta też sołtys, który niestety w przeciwieństwie do Waszego nie sprawia wrażenia zdrowego psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
em-biz Katowice wsplółczują..Szczecin też... 14.05.10, 11:30 "Bąble na języku" vice prezia- przykra sprawa... Nasz szczeciński Krzystek zabezpieczył się i oddał cały szpital miejski z parkiem przyszpitalnym,w centrum miasta za 0,01% wartości!!! Komu-biskupowi !!! "co by złe przystępu nie miało!" Odpowiedz Link Zgłoś
1234qwerty Wiceprezydent boi się klątwy bezdomnego 14.05.10, 12:36 Dawać tego bezdomnego do Krakowa migiem. Jest poważny problem z prezydentem. Może pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajca1 Do wszystkich którzy wybrali KonDomium. 14.05.10, 12:42 Nie wstyd Wam ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Psychol albo cwaniak 14.05.10, 13:19 Gdyby napisal cos w stylu ''jak mi nie dacie mieszkania to wam podpale samochody'' bylaby to ewidentna grozba karalna, a zatem podstawa do wsadzenia pana bezdomnego do wiezienia (nota bene jednoczesnie uczynienie zadosc jego zadaniom). W przypadku zapowiedzi plag nie pozostaje nic innego jak umorzyc postepowanie, ewentualnie zaprosic pana na badania psychiatryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
azazel66 sołtys to sołtys boi się klatwy .... 14.05.10, 13:38 aż żal komentować tego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
azazel66 prowincjał to i klątwy sie boi .... 14.05.10, 13:43 operetka w tej Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mondokarno Wiceprezydent boi się klątwy bezdomnego 15.05.10, 09:30 uśmiałem sie po pachy hahahahah ,dni w ratuszu maja policzone to jeszcze poskarżą się prokuraturze że zły i nie dobry bezdomny klątwę rzucił hahaha,może z tego powodu wykopiemy więcej dziur na rynku aby sprawdzić czy jakie antidotum sie nie znajdzie hahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
izabelaniekatolicka Wiceprezydent boi się klątwy bezdomnego 15.05.10, 10:08 Czy to nie jest temn Pan, który każdy dzień zaczyna od mszy? Czy tak bogobojny mąż wierzy w gusła? Apage Satana! Odpowiedz Link Zgłoś
violavip Wiceprezydent boi się klątwy bezdomnego 15.05.10, 20:36 Będąc kiedyś zagranicą szłam nieciekawą ulicą, w państwie które nie leży na zachód od Polski. Zaczepił mnie człowiek, chciał pieniędzy, nie miałam ,nie uwierzył ,powiedział ,że spotka mnie to ,to i to….Minęły lata –sprawdziło się. Panie Grygorewicz krwawe bąble na języku gwarantowane, może jednak nie jest to takie złe, zważywszy na fakt, że ta przypadłość pozbawi Pana możliwości posługiwania się tym organem publicznie . Odpowiedz Link Zgłoś
izabelaniekatolicka Re: Wiceprezydent boi się klątwy bezdomnego 15.05.10, 20:52 On jest z PIS? Sądząc z tego co mówi chyba tak.... Odpowiedz Link Zgłoś