l.jene 26.03.04, 00:44 btw spotkajmy sie w mozgu w sobote; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tycjarek Re: nie moge zasnac 26.03.04, 00:50 nie, lepiej u mnie ! wszyscy forumowicze sa zaproszeni oprocz tej szlampy wi0sny ! bedziemy sie namawiac, przyjdz koniecznie l.jene !! lykniemy sobie cos ! tym razem obiecuje ze zrobie fajniejsza impreze , nie bedziecie musieli z nudow siedziec na forum z ta szlampa wi0sna !! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia-kociolek Re: nie moge zasnac 26.03.04, 11:35 tycjarek napisał: > nie, lepiej u mnie ! > wszyscy forumowicze sa zaproszeni oprocz tej szlampy wi0sny ! bedziemy sie > namawiac, przyjdz koniecznie l.jene !! > lykniemy sobie cos ! > tym razem obiecuje ze zrobie fajniejsza impreze , nie bedziecie musieli z nudow > siedziec na forum z ta szlampa wi0sna !! > :-))) - a mnie zaprosisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
l.jene Re: nie moge zasnac 26.03.04, 00:58 na koniec chce powiedziec tylko jedno to ze wyciagacie te wszystkie brudy z reala i latacie z tym po innych forach; to mnie to nie dotyczy; powtarzam tylko jedno,to jest moja i tylko moja sprawa a to byl moj serdeczny kolega,tylko sie witalismy; to tyle; pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
tycjarek Re: nie moge zasnac 26.03.04, 01:00 zapraszam cie w sobote u mnie na impreze juz sie nie moge doczekac tych powitan Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia-kociolek Re: nie moge zasnac 26.03.04, 11:37 tycjarek napisał: > zapraszam cie w sobote u mnie na impreze > juz sie nie moge doczekac tych powitan - dom Ci buziaka :) to pa , do soboty Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: nie moge zasnac 26.03.04, 01:00 na dobranoc historia o swince morskiej: "Do drzwi puka akwizytor. Otwiera mu kobieta. Akwizytor zaczyna nawijać o swoim produkcie, a kobieta widać, że jest wkurzona jego wizytą: - Spadaj pan - i trzaska mu drzwiami przed nosem. Jednak drzwi się nie domknęły, uchylają się lekko, więc akwizytor dalej nawija o swoim wspaniałym produkcie. Kobieta już cała w nerwach, nawet nic nie powiedziała tylko znowu trzaska mocno drzwiami. No, ale drzwi znowu się nie domknęły, więc akwizytor dalej nawija. Baba już nie wytrzymała, wzięła zamach i z całej siły trzasnęła drzwiami. Jednak drzwi znowu się nie domykają, a akwizytor pokazując w dół mówi: - Może pani najpierw swinke morska zabierze... " spij dobrze, łajfko onli ju forewer Odpowiedz Link Zgłoś
tycjarek Re: nie moge zasnac 26.03.04, 01:01 spadaj szlampo !! masz grube dupsko, zeza i jestes najbrzydsza kobieta na tym swiecie !! Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: nie moge zasnac 26.03.04, 01:06 ja nie mam kompleksów. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ przez pół roku będę rzygać. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: nie moge zasnac 26.03.04, 01:08 oprócz tych trzech i kilku, o ktorych mowic nie zameirzam, bo to forum publiczne. bloga se napisze i bedzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
tycjarek Re: nie moge zasnac 26.03.04, 01:15 napisz napisz a ja go zaraz wkleje na forum bo sam niestety nie umiec napisac nic madrego Odpowiedz Link Zgłoś
piss_my_grass Re: nie moge zasnac 26.03.04, 01:41 > sam niestety nie umiec napisac nic madrego Nie przesadzaj. To najmądrzejsze zdanie,jakie widziałem w tym stuleciu! Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia-kociolek Re: nie moge zasnac 26.03.04, 11:40 tycjarek napisał: > spadaj szlampo !! > masz grube dupsko, zeza i jestes najbrzydsza kobieta na tym swiecie !! - ale mnie tego nie powiesz co ? to pa moj maly :) do soboty i pozdrow cala rodzine tycarkow :) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna :( 26.03.04, 17:13 Tablica pamiętakowa mojej swinki s.morska.w.interia.pl/ Wszystko przez tycjarka !!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
tycjarek Re: :( 26.03.04, 17:23 sliczna!!!!!!!!!!!!!!!! jestes glupia szlempa i w ogole, ale wiesz co ?? sliiiiiiiiiiiczne te swinki !!!!!!!! tez sobie jakas chyba sprawie :-)) i dam linka do jej zdjec !! Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia-kociolek Re: nie moge zasnac 26.03.04, 11:43 maryi_ann napisała: > ja tez. - i jo tyz tak mysla ech, gary mi sie przypolom i podloga trza szorowoc bo stary zaroz byndzie w duma i mi do po dupie Odpowiedz Link Zgłoś
soltys-kierdziolek cie choroba 26.03.04, 11:59 cie choroba i jo tyz wum sia pokaza jeno wjicie, nie wjam jak mnie ta palagia lod kociolkow lobaczy - to czy mie znowki nie lobslini ? lostatnio, wjicie to mie tak naskoczyla,zem wartko do sumsieka uciykl .Toc luna by mnie wytancowac do bialygo rana chciala: Mowia wum, toc to dynamit nie je taki jak lona to trzymejta sie ludzie droge ji do suboty.Tyz do wos zajada ,jeno kunie trza mi gdzieski luwionzac Odpowiedz Link Zgłoś