Dodaj do ulubionych

ZAWISZY NIE ODDAMY!!!

• Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 12.12.03, 11:24
      Nigdy Nie Zginie!!!
      ZAWISZA PANY!!!
      • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 12.12.03, 22:27
        kalendarze to zasługa kogo innego
        PS. Czy Yaraz mógłby kiedyś napisać cos sensownego?
        • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 12:10
          Panowie wysylac kupony do pomorskiej,nie zalamywac sie wynikami ;]
          Ja wczoraj wyslalem 30 kuponikow i zdobylem 300 punktow dla Wisni !!!
          • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.03, 13:21
            Ja mam w chawirze jeszcze z 10
          • dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 16.12.03, 14:40
            Czy wie ktoś coś o Wigilii która ma odbyć się przed świętami?
            • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 16.12.03, 18:01
              dcdam zasadniczo wigilia jest 24 grudnia czyli przed swiętami (można podzielić
              się jajeczkiem:)
              • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 09:57
                A ja myślałem że w styczniu??? HE he he
                • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 17.12.03, 18:57
                  widzisz! dobrze że zapytałeś, bo byś przegapił Gwiazdora z prezentami::))))))))
                  Nasza Wigilia w poniedziałek o 19:00
                  • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 10:05
                    na tą odpowiedź czekałem
                    • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 20.12.03, 12:28
                      na forum Zawiszy poczytajcie o akcji na sportowca roku:) Wiśnia ma ok 13800
                      pkt - pomorska nie może tego zignoirować. Miejsce w "10" raczej pewne
                      • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 16:17
                        Burlik tez powinien być wysoko:))) pozdro!!
                        • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 17:42
                          Maciej boję się że nas w tej pomorskiej wydymają, zobaczysz nam może te punkty
                          zaliczą, ale innym osób dodadzą tak, żeby nasz Wiśnia nie był w 10. Chciałbym
                          się mylić, ale mam złe przeczucia. Dziś na Wigili nie mogę być (siedze w
                          pracy), ale jak możesz to złoż życzenia wszystkim.
                          • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 19:18
                            Dorzuciłem kolejne 2 kupony do konkursu.
                            • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 22.12.03, 23:31
                              Dzis o godz. 19:00 w salce Stowarzyszenia Piłkarskiego Zawisza Bydgoszcz
                              odbyła się pierwsza Bożo Narodzeniowa Wigilia. Oczywiście królowały życzenia
                              jak najlepszych wyników w IV lidze oraz zdrowia, szczęścia i pomyślności dla
                              kibiców i działaczy Stowarzyszenia, progresji wyników sportowych i dużych
                              emocji na wiosnę. Małą niespdzianką było przybycie na naszą uroczystość
                              pełnomocnika prezydenta ds. sportu wyczynowego Andrzeja Walkowiaka oraz
                              przedstawiciela Wydziału Sportu Urzędu MIejskiego Marka Wiśniewskiego, który
                              złożył prezesowi Krzysztofowi Straszewskiemu życzenia spełnienia marzeń, a jak
                              zaznaczył później i swoich szybkiego powrotu Zawiszy do jak najwyższej klasy
                              rozgrywkowej. Andrzej Walkowiak zadeklarował współpracę ze Stowarzyszeniem,
                              jako jedynym tworem, który podejmie odbudowę futbolu w Bydgoszczy!
                              • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 01:38
                                W poniedziałkowej Rzeczpospolitej jest obszerny wywiad z Walterem(szefem TVN)o
                                planach inwestycji koncernu ITI w Legię.W całym wywiadzie ciekawe jest to że
                                Walter mówi że w klub który chcieli zainwestować była 3ligowa Zawisza
                                Bydgoszcz.Ponoć dogadali się z władzami miasta,itp.tylko że potem skusił ich
                                Widzew Łódź lecz tam też długo nie zabawili.Wie ktoś coś o tych negocjacjach z
                                ITI.
                                • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 08:14
                                  Wczoraj w TVB pokazywali Wigilię na Zawiszy, ale jako całości klubu. Widziałem
                                  Drzewko i Strachola (pięknie się prezentowali). Ale jak zobaczyłem morde
                                  Wernera, to już teraz wiem dlaczego z niego taki gnój.
                                  A co się stało z Panem Walkowiakiem, że tak nagle pokochał naszą drużynę, może
                                  w końcu przejrzał na oczy i widzi jak postępują dzialacze chemika i pydy?
                                  • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 23.12.03, 17:55
                                    O Walkowiaku mogę powiedzieć,że "zgarnęliśmy" go z tej oficjalnej trepowskiej
                                    wigilii. U nas było weselej:) a i okazja była by porozmawiać z nim o piłce
                                    nożnej w Zawiszy. Po za tym jesteśmy w sytuacji ze musimy rozmaiać z każdym,
                                    kto może pomóc
                                    • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 23.12.03, 22:42
                                      Dcdam moja wina moja wina bardzo wielka wina. Qrwa to przeciez Walkowiak
                                      powiedzial o grupie zamkniętej. No ale zapomnialem przy tym na wigilii, ale
                                      nastepnym razem przypomni mu sie to
                                      • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 22:34
                                        Życze Wszystkim wesołych, spędzonych w rodzinnej atmosferze Świąt Bożego
                                        Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku! Pozdrawiam:)
                                        • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.03, 22:48
                                          Wesolutkich,bogatego,szampańskiego i szczęśliwego!!!
                                          • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 11:33
                                            Maciej dobrze, że rozmawiamy z każdym bo jesteśmy w takiej, a nie innej
                                            sytuacji. Może kiedyś przyjdą tekie czasy, że będziemy sobie wybierali osoby z
                                            którymi chcemy rozmawiać lub nie rozmawiać.
                                            • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 12:44
                                              Jeżeli jest ktoś zainteresowany zakupem produktów Zawiszy to niech wejdzie na
                                              podany adres: www.zawisza.kibice.net/shop/
                                              • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 31.12.03, 17:30
                                                hej kibice śpicie czy niedomagacie jeszcze po świętach???WSZYSTKIEGO
                                                NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU ZDROWIA SZCZĘŚCIA I RADOŚCI Z ZAWISZY :)
                                                • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.12.03, 17:55
                                                  Szczesliwego Nowego Roku i jak najwiecej radosci z Naszego Zawiszy w 2004, i
                                                  mam nadzieje,ze w Nowym Roku doczekamy sie meczu Zawisza - Lechia Gdansk ;)))
                                                  • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 00:23
                                                    Wszystkiego dobrego i Szczęśliwego Nowego Roku!!! No i oczywiście wiele
                                                    radości z Naszego Zawiszki!!
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 02.01.04, 05:14
                                                    ej chlopaki,a o caloksztalcie polskiej pilki nic nie myslicie?bardzo duzo roboty
                                                    ja czeka na czele z jej kierownictwem.zyczmy p.Listkiewiczowi by potrafil
                                                    trzymac mocno w swych rekach czystosc,przejrzystosc i uczciwosc na wysokosci
                                                    UEFA.potrzebne to calemu krajowi,kazdemu ognisku milosnika pilki i tym co tym na
                                                    codzien zyja.kazdy tez milosnik niech wezmie sobie do serca realia pilki w
                                                    Europie z jej wszystkimi aspektami,jak np. pieniadz,kontrakt,transfer.
                                                    wiosna bedzie ciekawa we wszystkich ligach.chociaz kazdy z milosnikow to inna
                                                    osobowosc [ktora nalezy uszanowac],pragnienie i nawet wiara,to jednak nie
                                                    zapomnac nalezy jednego=TO TYLKO ZABAWA!!!
                                                    najwazniejsze w zyciu to nasze osobiste zycie,nasi bliscy sercom naszym i jak
                                                    ktos na jednej z wigilii powiedzial,nasz stosunek do Boga,Stworcy naszego.
                                                    okres transferowy,dobre przygotowanie do wiosny i moze nie jednemu sie lezka w
                                                    oku zakreci,moze nawet Zawisza-Lechia?
                                                  • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 08:42
                                                    rynkowo wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. A ja już myślałem że rozpaczas
                                                    po odejscie golloba i o nas zapomiałeś, a tu miła niespodzianka!!!
                                                  • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 12:26
                                                    Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2004 życzy YARAZ
    • Gość: niktważny Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 12:31
      w związku z przekrętem GP proponuje zrobić totalny bojkot tego szmatławca i
      jakieś akcje w związku z tym !!! Pamiętacie akcję Legii przeciwko Przegladowi
      Sportowemu i flaga na każdym meczu "Przegląd Sportowy łże" (logo przeglądu jak
      w gazecie). Przecież to jest jawne kurestwo w jaki sposób nas potraktowano !!!
      • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 15:16
        poczekajmy do niedzieli. wtedy beda oficjalane wyniki!
        • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telco.ras.pl 02.01.04, 20:05
          Samych pomyślności w Nowym Roku!!! Jest pięknie!! Sylwester wypadł wyśmienicie
          a tu jeszcze news że guloby w chuj poszli !!!! hahaha a z tym plebiscytem
          panowie spokojnie, wyniki 4 stycznia!!!!!!!!
          • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 15:11
            Jutro TVB ma byc relacja na zywo z gali. Ktos moze wie o ktorej godzinie??
            • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 16:06
              O 20:30 podobno.
    • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 23:32
      I po plebiscycie... Prawda jest taka, ze jak glosuje kilkanascie osob to
      ciezko wepchnac kogos do pierwszej dziesiatki. Za rok moblizacja musi byc o
      wiele wieksza!! Bo teraz za duzo wiary to olalo...
      • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 17:41
        W sobote gollobowej ukradli samochod,za to ze nie podpisal umowy z ormo ;)))
        Wszystko zostalo zgloszone do prokuratury rejonowej Bydgoszcz Poludnie ,czyli
        bede na bierzaco co sie dzieje w tej sprawie ;))))
        hehe bardzo dobrze mu ;))
        • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 15:03
          Mrozik dobrze że trzymasz ręke na pulsie!!!
          • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 08.01.04, 12:13
            jakąż niepowetowaną stratę poniósł sport na sportowej. jak donosi dzisiejsza
            pomorska prof. oszoł. Świątkowski wycofuje się ze społecznej działalności
            sportowej. Któż teraz zbuduje nowy stadion piłkarski na Glinkach, powoła nową
            spółkę z chemikiem?
            • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telco.ras.pl 08.01.04, 15:17
              wycofał sie i na odchodne zajebał brykę gollobowej ! hahaha Mrozik kontroluj
              sprawe!!!
              • Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 09.01.04, 12:36
                Panie Swiatkowski - lepiej pozno niz wcale. A tak swoja droga przypomina mi pan
                Janusza Romanowskiego z Polonii Warszawa. Tez niby jest kasa, ale same
                problemy!
                • Gość: Jarek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.nik.gov.pl / 212.160.156.* 10.01.04, 12:37
                  Świątkowski panu już dziękujemy:)
                  • Gość: Michal Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 18:09
                    co za pyda wpieprzyla sie na nasza stronke????????/ czyzby oszolom swiatkowski?
                    1
                    • ivica Oglądajcie dziś "Uwagę" Afera SLD w Bydgoszczy 11.01.04, 18:17
                      W UWADZE o 19.40 będzie emitowany reportaż na temat afer w
                      bydgoskiej SLD m.in doprowadzenie do upadku klubu Polonia, chronienie swoich
                      członków przed wymiarem sprawiedliwości.

Tak więc dziś tj. 11.1 niedziela TVN UWAGA 19.40.

A afera bydgoska jest na pewno porównywalna ze starachowicką.
                      • Gość: rynkowo Re: Oglądajcie dziś "Uwagę" Afera SLD w Bydgoszcz IP: *.proxy.aol.com 12.01.04, 06:22
                        a wiec sprawa jest prosta,na wszystko potrzeba i pieniedzy i dobrej organizacji.
                        w calym kraju z pilka jest pod psem.a i mentalnosc ludzka nie chce sie
                        przystosowywac do rzeczywistych realiow.jezeli nie nastapi konsolidacja w silne
                        jednostki,z odrzuceniem raz i na zawsze glupiego i rujnujacego szowinizmu
                        przywiazania do swietlanej przeszlosci,to pozostanie tylko mizeria i rozklad,
                        tak jeszcze istniejacych tworow przeszlosci,jak i tych,co nawet dla zdrowia,
                        chca nie nowej rzeczywistosci,ale tego,co w naturalny sposob przemija z wiatrem.
                        chlopaki,nie zycze wam sukcesu klubow,bo to nierealnosc,ale zycze powodzenia w
                        waszych osobistych zyciach,przede wszystkim powiazanych z waszymi rodzinami,a
                        nadewszystko z waszymi dziecmi.o nich to zabiegajcie,to bedzie wasza radoscia.

RYNKOWO
                        • Gość: rynkowo Re: Oglądajcie dziś "Uwagę" Afera SLD w Bydgoszcz IP: *.proxy.aol.com 12.01.04, 19:00
                          no i sami widzicie co za balagan madre,polskie glowy pilkarskie chca narzucic.
                          ponowne reformy i to w czasie gry.
                          niech lepiej zadbaja by bez przeszkod otrzymac licencje i pewnych sponsorow.
                          a po przez czystosc,ligi sie same oczyszcza z tych co nie potrafia i na ich
                          miejsce przyjada tacy z nizszej,co potrafia na miare czasu i to europy.
                          to co sie dzieje teraz,to widac,ze Polak potrafi,ale wszystko popsuc.
                          • Gość: jaca ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 14:26
                            Afer w polonii ciąg dalszy:
                            sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,853517,dyscyplina.html
                            A jesli chodzi o reforme 1 ligi to ja Rynkowo jestem jak najbardziej za!!
                            Wioski wyjazd z ligi, a na ich miejsce Zagłebie (pozdro dla chłopaków z
                            Lubina:)), Pogoń i Cracovia!!! No i za kilka wiosen nasz ZAWISZKA!!:)))

Pamietajcie o kalendarzach!! Kto jeszcze nie ma juz biegiem kupic:)))!!
                            • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.man.torun.pl / *.man.torun.pl 13.01.04, 17:46
                              O pOLONII coraz gorzej w Polsce:)
                              • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 15.01.04, 12:07
                                co myslicie o meczu reprezentacji na Zawiszy? dadzą go Bydgoszczy? w sumie
                                mamy stadion bardziej lekkoatletyczny, więc może zagrają na sportowej albo na
                                chemiku:))))
                                • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 22:41
                                  A moze na Gwiezdzie?? Stadion typowo w stylu angieleskim, trybuny przy samej
                                  murawie;))) A tak na powaznie ja juz sie grzeje na wrzesien 2004 i mecz
                                  Polska - Anglia:)))!!!
                                  • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 15:13
                                    7 głosów straty do Lecha na www.stadiony.com
                                    • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 20.01.04, 19:10
                                      21 lutego turniej Brończyka. Coś mi sie widzi, że organizuje go towarzystwo
                                      wzajemnej adoracji, zadnych wniosków z zeszłego roku, mam nadzieję, że nie
                                      będzie lipy
                                      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 21.01.04, 01:23
                                        zaczyna byc powaznie w polskiej pilce.druzyna z drugiej ligi wycofala sie z
                                        boju.pewnie bedziemy coraz to wiecej takich wiadomosci otrzymywac.i chyba to
                                        wyjdzie na dobre tej dyscyplinie.bo farsa sa te wszystkie przepisy o
                                        licencjach.najlepszym i najsprawiedliwszym przepisem jest samo aktualne zycie.
                                        sila bedzie tylko w jednosci,i powinno sie powiedziec nie do wszelkiego
                                        trzymania sie przeszlosci.ale to nie kazdy moze zrozumiec,dopiero moze na
                                        starosc,co i tak moze przyniesc korzysc,po przez przekazanie w starosci nauki i
                                        doswiadczenia wnukom.nasze wiec ligi beda coraz ciekawsze,a amatorskiego grania
                                        bedzie coraz wiecej,co i tez wielu na zdrowiu zyska.czekajmy na nowe wiadomosci.
                                        • Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 21.01.04, 09:28
                                          Masz racje Macieju, turniej Bronczyka organizuje towarzystwo wzajemnej
                                          adoracji, tylko o jakie wnioski Tobie chodzi?
                                          • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 21.01.04, 17:18
                                            Ważne że przynajmiej ktoś organizuje...
                                            Zgodnie ze starą maksymą:CHLEBA I IGRZYSK!!!
                                            • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 17:29
                                              Rynkowo nie interesuje nas twoje pierdolenie tylko nasz Zawiszka !!!
                                              • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 21.01.04, 23:20
                                                a co bedzie,jak sie na nim lub na niej zawiedziesz? moze to ci nawet na zdrowiu
                                                zaszkodzic.a chyba bys tego sobie nie zyczyl.dlatego dostosuj swa jazn do tego,
                                                co przez swiat idzie,do nowego.juz Napoleon dawno zrozumial,ze kto stoi w
                                                miejscu,to ten sie cofa.powodzenia w slimaczym przeobrazaniu.i to tez postep.
                                                • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 21.01.04, 23:30
                                                  aha,no i co chlopaki,co slychac o wzmocnieniach? no ale takich,co naprawde dadza
                                                  nadzieje i to w prawie pewnosci w awans.wracam do lechii,gdzie o niczym nie
                                                  mowia i nie chca nawet po cichu slyszec,ze nie bedzie awansu [na ktory to ja
                                                  calkiem inaczej spogladam].malo tego,robia juz plany,jak to bedzie w II lidze.
                                                  smieszne to wszystko,bo wiedza,ze na ta lige nie otrzymaja licencji.czyli u nich
                                                  metalnosc taka jak i posrod was.ciezko sie uczyc europy i XXI wieku.
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 21.01.04, 23:48
                                                    jeszcze dodam,ze tez nalezy z pokora sie przygotowac na wszejkiegi typu
                                                    przeprowadzki.bo co bedzie jak ktorys z zespolow sie do Bydgoszczy sprowadzi,i
                                                    na dodatek bedzie ladnie i dobrze gral? np.widzew,albo arka,albo nowa
                                                    warszawska polonia,albo nawet cracovia czy lech? to ruchy normalne i w kazdym
                                                    czasie moga sie przemiescic.juz takie po Polsce byly i sa i jest w koncu ok.
                                                    no ale niedlugo rewanzowa runda,to znowu bedzie ciekawie i to we wszystkich po
                                                    kraju ligach.zycie bedzie opornych uczyc trzezwosci dnia i kieszeni.i bedzie
                                                    wesolo.bo sport od niepamietnych czasow,to zawsze byl tylko rozrywka,ucieczka od
                                                    rzeczywistosci dnia codziennego.dnia,ktory jest surowy dla kazdego,i dla tego co
                                                    ma i dla tego,co tylko sni.jak to kiedys ktos z Grabowki kolo Topolna powiedzial
                                                    "dlugi jak miesiac,a chudy jak wyplata".a wiec viva Zawiszka,tylko chlopy grac!!
    • t.king Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 21.01.04, 23:25
      ale o co chodzi???
      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 21.01.04, 23:57
        by cos wywnioskowac,to trzeba sobie poczytac.bo kto czyta,albo pyta,to nie
        bladzi,a umysl ma,nawet sie tym nie interesujac,gotowy do praktycznej pracy.
        • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 22.01.04, 12:52
          rynkowo ty masz coś z świątkowskiego
          • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 13:38
            Rynkowo powiedz lepiej skad bierzesz towar :)) bo leb masz zorany dobrze,skad
            Ty bierzesz te pomysly..?Moze niedlugo MU sie przeniesie do Bydgoszczy?Trzeba
            uwazac ;))
            Co do Cracovii to sie nie martw,raczej nam nie grozi ,ze ich przeniosa do
            Bydgoszczy,a jak juz to predzej czy pozniej skonczylbys z toporem w plecach ;)))
            • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 22.01.04, 15:10
              Już ponad 1700 wpisów ma ten wątek.
              • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 15:43
                rynkowo Ciebie chyba z nasa przysłali. Taki z Ciebie wspanialy fantasta.
                • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 22.01.04, 21:06
                  pozdrowka kibicowcy.jednak fantazje po czasie lubia sie stac faktami.zawsze
                  ktos epoke wyprzedza i nie lubia go za to.no,ale trudno,z czasem sie z tym
                  reszta musi pogodzic i w duchu sobie beda mowic jeden z drugim,ja tez tak
                  myslalem,tylko sie balem byc osmieszony przez madre otoczenie,dlatego nabralem
                  wody w gebe i udawalem swira.
                  pozdrowko dla szwederowa i wyzyn i kapuscisk.
                  a po wejsciu do unii,pilka jeszcze bardziej bedzie rozrywkowa,bedziem sie smiac,
                  bo smiech to zdrowie,no i wypady do rynkowa,by se pobiegac na czystym powietrzu
                  z wnukami.
                  • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 15:28
                    Rynkowo ty masz konkretnie najebane w tej głowie ! Pozdrawiam :))
                    • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 23.01.04, 15:31
                      INFORMACJA Z OSTATNIEJ CHWILI
                      JEŻELI JUTO TEMPERATURA OSIĄGNIE - 10 C SPARRING ZOSTANIE ODWOŁANY
                      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 23.01.04, 19:06
                        jeszcze pozdrowienia dla blon.a jak by sie kto pytal,to kujawska 80.wiedzacy
                        wiedza o co chodzi.wracajac do kopanej po polsce,a szczegolnie do tych,co mysla,
                        ze najlepiej wszystko wiedza,to bedzie dla niej najlepiej,kiedy besposrednio
                        piecze przejmie uefa.dopiero wtedy sie wszystko unormuje tak jak trza.bo to co
                        teraz jest,to tylko kolejne baty w eliminacjach do niemiec,jak rowniez marazm i
                        balagan po wszystkich klubach i podwyzszanie cholesterolu u tych,ktorzy nadal
                        nie rozumieja czym jest sport.a tak na boku,to najlepsze obiadziki podaja w
                        najlepszej,bydgoskiej restauracji.warto tam,i to czesto zagladac z rodzinkami.
                        niektorzy zawiszacy to bardzo dobrze wiedza.i ubaw i duskusje rowniez wspaniale.
                        • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 22:56
                          Rynkowo powiem Ci tyle ,że Twoje posty sa mało sensowne i mało kogo obchodza
                          te bzdety ,które wypisujesz dlatego radze Ci sie pierdolnąć patelnią w łeb ,a
                          jeżeli to nie pomoże to skocz z Wieży Eiffla na główke i to napewno przyniesie
                          doskonały efekt końcowy.
                          Pozdrawiam !
                          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 24.01.04, 02:54
                            kibicu,ty nawet nie rozumiesz co to jest podyskutowac.pozdrawiasz mnie i
                            tesknisz,kiedy mnie czasami nie ma,a z drugiej strony zyczysz mi smierci.czy tak
                            cie uczyla szkola,nie mowiac nawet o rodzicach? fuj,nie ladnie.ja zycze ci i
                            zawiszy sukcesow.ale pragne tak mego,jak i twego trzezwego spojrzenia na dzis.
                            i mozna o tym pisac bez zacietrzewienia.z wielkim utesknieniem czekam na wznow
                            rozgrywek.bedzie znowu ciekawie,chociaz juz sie troche rozpoczelo,po roszadach
                            tabeli II ligi.sam wiesz,ze jest tak,ze cala Polska pilka oparta jest na naszej
                            zlotowewce.od najnizszego dolu do najwyzszej gory.i to jest tez interesujace,jak
                            umiejetnymi nasi menadzerowie sa.no to milej soboty i niedzieli,nawet na sniegu.
                            • Gość: Król Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.04, 14:27
                              HAHAHA
                              • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 26.01.04, 18:59
                                odlokowana jest domena www.zawiszafans.com
                                • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 19:05
                                  Pamietajcie jutro Wojciech Ruczynski o 18 na TVN`ie ;))
                                  • Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 30.01.04, 11:21
                                    Prawie sie poplakalem, po przeczytaniu tekstu Maliniaka w GP Media. Nikt juz
                                    nie kocha Polonii...
                                    • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 30.01.04, 15:31
                                      Dawno się tak nie usmiałem. Nawet lepsze teksty niz rynkowa np: "że jeden z
                                      najbardziej zasłużonych polskich klubów sportowych-piłkarskich przestaje
                                      istnieć" - to jest ciekawostka, zasłużony niesamowicie:). Kolejny :"Bo trudno
                                      było o konfitury, gdy w mieście, województwie i okręgowym związku piłkarskim
                                      hołubiono Zawiszę (nawet, gdy generałowie wypowiedzieli futbolistom" Co tu
                                      autor miał na myśli??? Nastepny pajacyk:"Jedna z lokalnych gazet od dawna i z
                                      konsekwencją suponuje, że w klubie przy ul. Sportowej i sekcji stworzono układ
                                      mafijny; powstała lewa kasa, kupowano mecze (jakoś wciąż nie wiadomo które?),
                                      a "numer" z fikcyjnymi umowami na sprzątanie obiektu-boiska - przeniesiony
                                      zresztą żywcem z żużlowego podwórka - to tylko drobny przykład zaklętego kręgu
                                      oszustw i dyktatu pieniądza". hahahha tu tow. TM sam siebie oszukuje.
                                      publiczną tajemnicą jest ze kupili w Policach, ustawili w Kaliszu, a sami
                                      wykręcili Janikowo, oferująca za podkładke 12 tys. "Poczekajmy więc w spokoju
                                      na owoce prokuratorskiego śledztwa i werdykt sądu." na Wałach juz jeden siedzi.
                                      "Bo nikt w Bydgoszczy już nie kocha-lubi piłkarskiej Polonii. Nie tylko nie
                                      pośpieszył jej z pomocą, lecz nawet nie uderzył w dzwon, że ta - już
                                      nieboszczka." Nikt nie kocha bo nie ma kibiców - proste. My nie dalismy zginąc
                                      Zawiszy i nie damy.

• Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telco.ras.pl 30.01.04, 15:44
                                        Maciej - najważniejsze było Twoje ostatnie zdanie. Właśnie - Zawisza nigdy nie
                                        zginie !!! bo ma takich oddanych kibiców i tu się na szczęscie różnimy z
                                        pydziarzami. a Maliniak - on się już po prostu stacza!
                                      • Gość: Zawsze_Wierny Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 15:44
                                        Witam

"Bo nikt w Bydgoszczy już nie kocha-lubi piłkarskiej Polonii. Nie tylko nie
                                        pośpieszył jej z pomocą, lecz nawet nie uderzył w dzwon, że ta - już
                                        nieboszczka"

Nie mam slow uznania dla tego kolesia:))) Wszyscy wiedza co sie tam wyprawia
                                        (lo). TVN, GW ukazuja kulisy dziennikarskiego sledztwa a on zdziwionego gra i
                                        spokojke wali czego owocem sa te wypociny: "..powstała lewa kasa, kupowano
                                        mecze (jakoś wciąż nie wiadomo które?)..."

Jak ktos ma ochote na wieksza porcje komedii zapraszam-

www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040130/SPORT/101300324
                                        Dlaczego tylko nieliczni starali sie ratowac...????
                                        DZIEKUJEMY PANIE "RATOWNIKU":))))))))
                                        s.p. polonia 1920-2003

POZDRO-Zawsze_Wierny

• Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 20:15
                                          Kiedyś napisałem do tego maliniaka list po tym jak napisał artykuł o tym że
                                          kibice Zawiszy nie kibicują Chemikowi. Tym razem broni pydziarzy, a kto jutro
                                          panie malinowski? Może brda, albo wycofana z rozgrywek gwiazda?
                                          Kto by to nie był to i tak Zawisza jest wszystkiemu winien!!!
                                          • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 00:10
                                            Jak czytalem ten tekst to az mi sie lezka w oku zakrecila hehe :D:D:D:D
                                            Ś.P. POLONIA:)))))))
                                            • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 31.01.04, 13:01
                                              Maliniak tez musi miec dobry towar:)))tak jak rynkowo. Koniec cudownego tercetu
                                              Maliniak Świątkowski Stefaniak. A poza tym jak polonia jest jednym z
                                              najbardziej zasłuzonych klubów w Polsce to co powiedzieć o Zawiszy. Idąc dalej
                                              tym tokeim rozumowania Legia, Wisła czy Lech, Cracovia muszą sie równać w
                                              Europie z Realem Bayernem Man Utd. I to pisze facet który jest kierownikiem
                                              działu sportowego, został nawet dziennikarzem roku. tragedia.

W tym samym numerze byłego organu jest podsumowanie klasyfikacji punktowej
                                              klubów dzieci i młodzieży. Zawisza zajął 6 miejsce 1002 pkt. O klubiku ze
                                              sportowej ani słowa. nawet UKS 15 ma więcej punktów
                                              • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 31.01.04, 22:23
                                                a wiec witajcie Kibice.dobrze sie robi z pilka w miescie i w calym kraju.ja
                                                jestem za wlasciwym rzadzeniem klubem,za calkowitym sie jemu oddaniem.i to bez
                                                spogladania na swa kieszen.ona sie bedzie z czasem i tak napelniac.ciesze sie,
                                                widzac upadajace kluby,i to nie wazne jaka przeszlosci maja zasluge i tradycje.
                                                jezeli DZIS nie potrafisz,to nie pchaj sie na afisz.w dzisiejszych czasach,i tak
                                                juz bedzie,trzeba sie jak najmocniej laczyc w jedno.sile,wiedze i pieniadze.
                                                nie wazne pod jaka nazwa,byle dla dobra danego miasta,powiatu,wojewodztwa.
                                                kraj nie potrzebuje 10000 tysiecy klubow.sa kraje nie majace ich nawet 100,ale
                                                majace madrosc co do zarzadzania i rozumna radosc spoleczenstwa,z zabawy,jaka
                                                jest rowniez gra w pilke nozna.silna 12 druzynowa I liga,14 druzynowa II liga,
                                                jedna grupa 16 druzynowej III ligi,14 druzynowe ligi wojewodzke.reszta to
                                                nizsze klasy z tego co pozostalo.od I do IV ligi wszystko zapiete na ostatni
                                                guzik z wszystkim przezroczyscie,a co najwazniejsze wymog licencji i nie
                                                martwienie sie przez graczy o wyplate.wszystko pewne i pod nalezyta kontrola.
                                                tak trener jak i pilkarze,skupieni wylacznie na grze.trzeba chlopy zmienic
                                                metalnosc i zabrac sie za wlasciwe nastawienie,nawet wiedzac,ze to tylko zabawa.
                                                powodzenia
                                                • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 23:16
                                                  Bede szczery, ze nawet nie chce mi sie czytac co tam rynkowo znow naskrobal:)))
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 01.02.04, 01:26
                                                    jaca jestes bardzo plytki.czy ty nigdy w szkole nie byles nauczony,albo nie
                                                    mogles pojac na czym polega komunikacja po miedzy ludzmi?nie wazne czy sie
                                                    zgadzaja czy nie,to jeden drugiego wysluchac zawsze powinien.to swiadczy o tym,
                                                    ze rozumie sie,co to znaczy byc ludzmi.kiedys w grobie bedziesz sam,i wiedz,ze
                                                    chocbys chcial kogos slyszec,albo byc sluchanym,to bedzie to nie mozliwe.wiec
                                                    korzystaj z tego przywileju puki masz okazje i ciesz sie z tego.i to na kazdy
                                                    temat,bo wiem,ze chyba nie zapomniales,ze dano ci rozum.pomyslnosci.
                                                  • Gość: ZAWISZA_FAN Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 01.02.04, 10:53
                                                    A ten znowu swoje. Tobie się koleś nie nudzi paplanie tych głupot?
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 01.02.04, 17:08
                                                    smieje sie ten co sie smieje ostatni.pozyjemy,zobaczymy.a przyszlosc i tak dla
                                                    kazdego bedzie trzezwa i realna.jak tam z transferami sprawa wyglada?
                                                  • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 19:10
                                                    Spierdalaj z tego forum czubku ,bo poza swoim filozofowaniem i stekiem bzdur
                                                    nic innego tutaj nie wnosisz !
                                                  • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 23:53
                                                    Spokojnie WH;))) Bluzganie na necie to domena osobnikow ze sportowej;))) A do
                                                    Ciebie rynkowo mam takie pytanko. Ogolnie mowiac ciekawosc mnie zrzera... Czy
                                                    ty w ogole bywasz na meczach naszego Zawiszki?? Pytam tak z czystej
                                                    ciekawosci, bez zadnych podtekstow;)))
                                                  • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 23:56
                                                    I jeszcze ciekawy link:
                                                    www.beztrabek.prv.pl/
    • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 10:11
      Dziś wyczytałem w EB, że Marcin Rogalski wrócił do Bydgoszczy. Szkoda tylko,
      że do fuzji, a nie do naszego Zawiszki...
      • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 03.02.04, 11:55
        kolejny wychowanek Stasia Mątewskiego, wielki talent wicemistrz Europy do 19
        lat z 1999 roku. Zmarnowany w olsztynie potem Płocku i Kszo. Ilu takich poszło
        z Zawiszy??? Patrzcie na ten skład: na bramce Gajewski - obrona Smiglewski
        Rogalski, Łukaszewski, Wódkiewicz(Michał Kikowski, Tomczak, Krawczyński),
        pomoc - Mazurkiewicz, Piętka, Krygier, Łobodzinski (Rogóż, Krawczyk,Marcin
        Kikowski, Jabłoński, Białek, Kozłowski)napastnicy - Bajera, Burlik, Nuckowski,
        Wisniewski. W 2 lidze na pewno ten skład by miał szanse.
        • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 22:09
          Az mi sie noz w kieszeni otwiera, jak widze ilu dobrze zapowiadajacych sie
          zawodnikow odeszlo z Zawiszy w ciagu zaledwie kilku ostatnich lat.
          • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 04.02.04, 16:27
            dzis Brończyk skonczyłby 53 lata.......
            • Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 21:48
              niech spoczywa w pokoju Pan Andrzej
              • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 05.02.04, 04:49
                no to wszystkiego dobrego chlopcy radarowcy.chociaz tak mowie,to nie znaczy,ze
                znacie sie na radarze.on ma szczegolne znaczenie,z ktorego i tak nie umiecie nic
                wyczytac,biadajac nad zawiszka i nad jej pozycja na zegarze czasu.nie stojcie w
                miejscu przeszlosci.czy nie zdajecie sobie sprawy w jakim pedzie zycia
                oddychacie? zobaczcie na slask,warszawe na caly w tym wypadku pilkarski kraj.
                jak rowniez na chociazby europe.wszedzie gdzie nie potrafisz,to nie pojedziesz.
                kazdemu pilkarzowi zyczcie powodzenia i sukcesow,nie wazne gdzie odejda.maja
                zreszta tylko krotki czas by cos niecos zarobic.a jak tak bardzo wam zalezy na
                marzeniach,to tylko jedna droga do sukcesu.madry i mocny sponsor[ktory i tak na
                pierwszym miejscu postawi swe imie i zysk].po za tym,to wspolna sila
                finansowa i przekonaniem i to madrym i roztropnym,by wartosciowe transfery
                przybyly i to nie na sezon,ale na lata.by pracownicy mieli godziwosc,a wy
                chlopcy zabawe i radosc.tego wam zycze.juz niedlugo zacznie sie kulac po boisku.
                mam nadzieje,ze mam troche racji i wspolnie bedziemy wszystko trzezwo analizowac
                • Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 10:20
                  > wspolnie bedziemy wszystko trzezwo analizowac

tobie chyba to nie za bardzo wychodzi, szczegolnie to "trzezwo" ;)))
                  • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 20:30
                    Gdyby w internecie była ankieta na największego debila ,to bez namysłu na
                    pierwszym miejscu umieścił bym "rynkowa"
              • Gość: Kolo SPARING W JANIKOWIE IP: *.bydgoski.pl 05.02.04, 11:44
                W sobote w Janikowie o godz. 12.30 odbedzie sie mecz Unii Janikowo z Zawisza.
                Przed chwila informacje ta potwierdzil Drzewko.
                • Gość: Maciej Re: SPARING W JANIKOWIE IP: *.eu.org 05.02.04, 14:18
                  Drzewko niech sie wezmie za robote
                  • Gość: rynkowo Re: SPARING W JANIKOWIE IP: *.proxy.aol.com 06.02.04, 05:58
                    dziekuje za komplementy i wyroznienia.to bardzo milo ze o mnie myslicie.
                    ale badzmy szczerzy i jeszcze raz realnie patrzmy do przodu.kto wie,bo moze
                    byc w przyszlosci satelita,to bedzie ogromny sukces.groclin tylko czeka na
                    taka okazje.a w kraju wszystko jest mozliwe.sami widzicie co jest w klubach po
                    kraju.a bedzie jeszcze ciekawiej.ubawimy sie,ze hej.a troski nasze,zachowajmy o
                    nasze rodziny,bo to warte zachodu i milosci.
                    • Gość: dcdam Re: SPARING W JANIKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 09:08
                      Na rynkowo nie mam już słów. Czy ktoś moze mi powiedziedzieć co ta wyborcza
                      wypisuje o naszej drużynie?
                      • pawson Re: SPARING W JANIKOWIE 06.02.04, 09:12
                        wlasnie znowu zapeszaja z tym sponsorem, qrwa ja wiem ze to jest ciekawa
                        informacja, ale ile juz bylo takich przypadkow ze wystarczyla krotka wzmianka
                        w mediach o sponsorze a pozniej ...
                        • Gość: Maciej Re: SPARING W JANIKOWIE IP: *.eu.org 06.02.04, 11:51
                          No więc jeżeli informacje zawarte przez GW byłyby chociaż w 75% prawdziwe to
                          zamieściłbym je na naszej stronie. Zresztą w środę było spotkanie zarządu i
                          tam bardzo wiele nie zgadza się z tym co jest dzis w gazecie (a zapewne pan
                          Wojtek Bor rozmawiał z prezesem wczoraj lub srodę??)Z Janikowem praktycznie
                          nic nie jest jeszcze dogadane, bo nie jesteśmy instytucja charytatywna ani
                          inny wolontariat, poza tym ich propozycja ma uchybienia (przepisy PZPN) więc
                          na damy się wykręcić za czapkę śliwek. A sponsor???????Nie potwierdzam, nie
                          zaprzeczam
                          • Gość: ireq Re: SPARING W JANIKOWIE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 12:21
                            Ty sie Maciej nie baw w dyplomate tylko mów pić tego Kasztelana czy nie ?
                            • Gość: Mrozik Re: SPARING W JANIKOWIE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 14:02
                              Niepotrzebnie wyborcza pisze o sponsorze,bo faktycznie moze zapeszyc.
                              No,ale jak juz bedzie wszystko dogadane to trzeba bedzie zrezygnowac z picia
                              Kujawiaka na rzecz Kasztelana ;)
                              • Gość: Maciej Re: SPARING W JANIKOWIE IP: *.eu.org 06.02.04, 15:34
                                Ireq i Mrozik wykazują odpowiednie rozeznanie w temacie alkoholowym hehehh,
                                ale teraz nadchodzi faza najdelikatniejszych (więc najważnejszych) negocjacji,
                                dlatego jestem troche zły ze to sie ukazało. Jak się uda to bedziemy pic
                                wszystko co Carlsberga, a jak nie (odpukać oczywiście) to znów bedziemy mówic
                                o zmarnowanych nadziejach. Panie Bor jeszcze troszeczkę czasu:)
                                pozdrawiam
                                • Gość: Yaraz Re: SPARING W JANIKOWIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 18:36
                                  W Torunie w disco"Latino" jest tani Kasztelan:)
                                • Gość: Yaraz Re: SPARING W JANIKOWIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 18:36
                                  W Toruniu chciałem powiedzieć
                                  • pawson ZAWISZY NIE ODDAMY !!! 06.02.04, 19:29
                                    Mrozik jak ty potrafisz sie poswiecic dla ukochanego Zawiszy. zrezygnowac z
                                    K'Ja!!!
                                    • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 07.02.04, 03:22
                                      brawo!!! mrozik,maciej wy trzezwo rozumujecie.jak na 21 wiek juz nam przystaje.
                                      sponsor,i to dobry,to jest to.ale i on bedzie rozwazal bardzo dokladnie swa
                                      kieszen i swe imie,by sie nie zrobila niepotrzebna dziura i wokol brud.
                                      w dzisiejszych czasach trzeba umiec tez zrezygnowac z jednego,na rzecz drugiego,
                                      i to nie zaleznie jak cos slodkim jest.cala krajowa,po wszystkich ligach,pilka
                                      daje nam az nadto dowodow,co sie na tym polu wyprawia.az do smiechu,no ale to
                                      tylko ostatecznie zabawa i tego tez trzeba sie w tym nowym wieku nauczyc.
                                      czekajmy na wznowienie gry,bedzie wesolo,oj bedzie.i w ligach i w pzpn tez.
                                      • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 14:45
                                        Na onecie wyczytalem, ze w sparingi Świtu na obronie grał Łukaszewski. Ciekawe
                                        czy to "nasz" Łukaszewski???
                                        • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 08.02.04, 18:30
                                          moze tak,moze nie.lecz calkiem mozliwe.nalezaloby sie tylko cieszyc,kiedy ktos
                                          moze sobie zycie poprawic,majac mentalnosc parcia do przodu,do sukcesu,awansu.
                                          • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 23:40
                                            a rynkowo dalej swoje;))))))
                                            • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 08.02.04, 23:59
                                              ty swoje,oni swoje no i ja swoje.to pieknie,ze kazdy ma cos do powiedzenia i
                                              kazdy moze wykazac swe uczucia i madrosc.czas jest tak dobrym lekarzem jak i
                                              sedzia i pozyjemy i zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie.na tym tez
                                              polega piekno demokracji,ze kazdy moze bez obaw swoje uwagi publicznie okazac.
                                              mnie np. bardzo podoba sie ten przepis,tzw.prawo tego holenderskiego pilkarza.
                                              jak ktos potrafi,to niech pcha sie na afisz,chciazby by sprobowac,zaryzykowac.
                                              a noz cos z tego moze wyjsc.jaca,to przeciez juz 21 wiek,wolna demokracja,europa
                                              • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.eu.org 09.02.04, 11:09
                                                w weekend bylismy na turnieju w jastrzębiu. piłkarsko zajelismy miejsca 5-9, w
                                                siłowaniu na rękę 1 i 3,a ogólnie to trzeba teraz odpoczywać:)
                                                • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 09.02.04, 16:53
                                                  nic nie wspominacie o sparingu z unia.a ponoc trener sie tym meczem bardzo
                                                  zadowolil i ma jasny obraz co do kazdego ktory mial szanse zagrac.ma juz
                                                  szkielet tego co ponoc bedzie niedlugo ustawial,by uzyskac jak najlepsze miejsce
                                                  w lidze i ewentualny dobry start nie tylko w marcu,ale tez i jesienia.trza mu
                                                  zyczyc tylko powodzenia i ogolnej,pozytywnej motywacji.
                                                  • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.telco.ras.pl 09.02.04, 21:21
                                                    na sparingu nie bylem to sie nie wypowiadam. dzis zapadla dezycja ze 28
                                                    kwietnia na stadionie Zawiszy odbedzie sie mecz towarzyski Polska-Irlandia
                                                  • pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! 10.02.04, 18:56
                                                    glosujcie na nasz najpieknieszy stadion.
                                                    www.stadiony.com/stadiony.php?id=18
                                                  • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.law.uni.torun.pl 11.02.04, 11:11
                                                    Niedługo 1 miejsce:))))
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 11.02.04, 16:23
                                                    wszystko ladne i piekne,ale jak caly czas zaznaczam finanse,finanse,finanse i
                                                    jeszcze raz finanse sa kazdemu ogromnie do nie tylko przetrwania,ale do ciaglej,
                                                    normalnej egzystensji potrzebane.zaczelo sie w II lidze,bedzie cala
                                                    pokratkowana wiosna.pzpn powinien sie na powaznie wziasc za wszystko,dopiac na
                                                    ostatni guzik kazdy,najmniejszy przepis.a to wszystko powinien zaczac od siebie.
                                                    tylko ci co potrafia dac sobie rade w europejskich systemach gospodarczych,
                                                    i to przejrzyscie, powinni miec prawo gry w ligach.inaczej bedzie balagan,i
                                                    calej pilki stanie nad przepascia,gdzie tylko pozostanie takim juz zrobic tylko
                                                    jeden krok.zawiszo walcz o pieniadze,bo awanse na nic sie zdadza.powodzenia.
                                                  • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 20:02
                                                    debil
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 12.02.04, 05:18
                                                    prawda w oczy kole,no ale trudno,takie sa wymogi terazniejszosci.jezeli ktos
                                                    tego nie rozumie,to juz danego osobnika problem.godzien jest jednak pozalowania.
                                                    z czasem i tak miejmy nadzieje,ze sie obudzi z marazmu marzen.chyba nie bedzie
                                                    wiecznie nasladowal koguta myslacego o niedzieli.to jest przeciez 2004 rok,juz.
                                                    w pzpn dobrze to rozumieja,ale majac po wszystkich katach mase kolesow,nie chca
                                                    ich krzywdzic.zostawiaja wszystko w balaganie,by trzezwosc dnia obecnego sama
                                                    kolesow nauczyla tego na czym polega obecnie sport i czego od kazdego wymaga.
                                                    i sie ucza i widzimy i jeszcze wiecej bedziemy widziec,ze to uleczy min.pilke.
                                                  • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.law.uni.torun.pl 12.02.04, 12:25
                                                    Rynkowo jesteś z Rynkowa czy Stanów że tak ciągle gadasz o finansach:)
                                                  • pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! 12.02.04, 13:18
                                                    Rynkowo piszesz nam o finansach, i myslisz ze my tego nie zrozumiemy? ze one sa
                                                    podstawa budowania pilki na Zawiszy, to my wiemy. my zaczelismy od naszego
                                                    zaangazowania i naszych skromnych pieniedzy, bo gdyby nie to, to pileczki na
                                                    Zawiszy by juz wcale nie bylo. jestes inteligentny wiec, zamiast pisac o tak
                                                    oczywistej sprawie jak finanse, moze masz jakis pomysl, jak je zdobyc? podziel
                                                    sie z nami. zapraszam na spotkanie stowarzyszenia.
                                                  • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 23:47
                                                    No panowie jutro Walentynki;) Jak bedziecie dawac kwiatka swym kobietom to
                                                    pomyslcie o naszej wspolnej milosci - Zawiszce;))) hehe Pozdro! ZAWISZA TO
                                                    MY:)))
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 15.02.04, 19:22
                                                    jak je zdobyc?ano rzetelna praca.juz o tym wiele razy pisalem.na czele sekcji,
                                                    albo calego klubu osoba bezwzglednie oddana,nie patrzaca na swa kieszen[ona sie
                                                    napelni i tak w przyszlosci].jezeli jest az was tak wielu,to oprucz wlasnych
                                                    pieniedzy,starajcie sie pozyskac po przez kampanie pomocy,jak najwiecej
                                                    pospolitej ludnosci.miejcie tez duzo do powiedzenia w klubie.a przede
                                                    wszystkim niech graja tacy co maja szczera motywacje do gry,bo tylko ich gra i
                                                    wyniki beda ogromna wam pomoca w zdobyciu godziwego utrzymania sie wszystkich,
                                                    i radosci calego miasta na waszym pieknym stadionie.motywacje i milosc musi isc
                                                    w parze w dzisiejszym,pilkarskim swiecie i to trzeba miec zawsze na uwadze.
                                                    poswiecenie jest trudna cecha.bydgoszcz jest bardzo bliska sercu memu i dlatego
                                                    sie tu wtracam.zycze sukcesow.ma jednak druzyna,ktora chcialbym widziec wysoko
                                                    jest byla duma wolnego miasta gdanska- GEDANIA.ale czy im sie uda,czy nie,to
                                                    tylko czas pokaze.jak wiele razy jednak pisalem,kazdy sport to w koncu tylko
                                                    zabawa.chleba kibicom nie da,najwyzej na krotko zapomnienie o rzeczywistosci
                                                    dnia codziennego.nawet Bog tego chleba nikomu nie da.bo jak pewna przypowiesc
                                                    mowi,ze jak sobie sam nie pomozesz,to i Bog ci tez.sami wiecie jak wielkie jest
                                                    samolubstwo i posrod pilkarzy tez.dlatego najlepiej nie tracic i zdrowia i
                                                    pieniedzy.zachowac to dla siebie i rodziny.a reszta niech sie sam czas troszczy.
    • Gość: kibol Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 19:30
      www.kibol.com i nie zapominać o stadionach (www.stadiony.com)
      • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 23:15
        Rynkowo Twoje "wskazówki" nas nie obchodzą ,zresztą powiem Ci ,że co druga
        osoba ,która regularnie odwiedzajaca ten post pomija Twoje odpowiedzi ,bo są
        mało sensowne.I to by było na tyle.
        RYCERZE POMORZA WKS ZAWISZA BYDGOSZCZ
        • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 23:16
          Rynkowo Twoje "wskazówki" nas nie obchodzą ,zresztą powiem Ci ,że co druga
          osoba ,która regularnie odwiedza ten post pomija Twoje odpowiedzi ,bo są
          mało sensowne.I to by było na tyle.
          RYCERZE POMORZA WKS ZAWISZA BYDGOSZCZ
          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 17.02.04, 01:27
            wiecbork,ale ja ci dziekuje,ze ty nie omijasz zadnego mego wpisu.a co
            majacy szersza wyobraznie twoi koledzy,przyznaja mi na osobnosci racje.a wiec
            trzymaj sie wesolo i poszerzaj swa wesolosc o sytuacje calej polskiej pilki.
            duzo cie to nauczy racjonalnego myslenia przed kolejnym wznowieniem
            rozgrywek od I ligi,az po B klase w dol.zalecam przy tym pelna motywacje.
            • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 17.02.04, 12:54
              rynkowo zrób cos pożytecznego wreszcie i przyjdź w sobotę na Łuczniczkę
              • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 17:51
                Wszyscy w sobote na Łuczniczke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 10:36
                  www.andrzejbronczyk.prv.pl
                  • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.04, 19:21
                    A już myślałem że Rynkowo to Piotr Nowak i nadaje ze Stanów.A to fan Gedani:)
                    • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 20.02.04, 04:28
                      dziekuje za zaproszenie,ale tego typu imprez nie ogladam.jednak wam zycze
                      wszelkiej nostalgii i pociechy z przeszlosci.potem jednak szybko zacznijcie
                      myslec dniem dzisiejszym.tak jak ten pilkarz co opuscil arke na rzecz radomska.
                      na luczniczce pomiedzy wami bedzie wiele znakomitosci,mam przede wszystkim na
                      mysli tych co pracuja w zwiazku i centrali,pogadajcie z nimi o zawiszy,zeby byla
                      jak kiedys.a jak uda sie ktoremus pogadac z szarmachem,to ma pozdrowienia z
                      kartuskiej.no to bawcie sie dobrze,a ja czekam na prawdziwe mecze w calej
                      Polsce.
                      • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 20.02.04, 23:37
                        ty jedanka jestes zdrowo jeb....
                        • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 23:58
                          Rece opadaja po przeczytaniu kolejnego wpisu niejakiego "rynkowo":)
                          • pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 21.02.04, 22:16
                            nasze chlopaki znowu najlepsi w turnieju im. Andrzeja Bronczyka. VIVA WKS
                            • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:30
                              Fajny turniej ,fajna atmosfera VIVA WKS !!!
                              • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 22.02.04, 02:37
                                a niektorzy ciagle na te sama modle.jak dzieci w przedszkolu.otrzasc sie,prosze.
                                a po luczniczce zadowolenie w piersiach,by tylko bylo rowniez w byc albo nie.
                                jeszcze tylko trzy tygodnie,to duzo i malo,by pokusic sie o motywacje majacych,
                                kopaczy.do startu,zobaczmy co z tego sie wygra i miejmy nadzieje,ze liczba
                                druzyn we wszystkich ligach bedzie miala logiczne zrozumienie czasow,przedprogu
                                europejskiego.nie liczmy za bardzo na pzpn,ale cieszmy sie z posuniec i dyrektyw
                                uefa,bo tylko to zmusi nasz wspanialy pzpn w koncu do prawdziwej roboty.z wigore
                                m!!
    • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 12:56
      Viva nasi chłopcy!!!
      • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 16:33
        Rynkowo ,a kto to liczy na PZPN pajacu ?
        Jebnij sie w dekiel !
      • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 16:33
        Rynkowo ,a kto tu liczy na PZPN pajacu ?
        Jebnij sie w dekiel !
        • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 16:38
          Turniej bardzo uadny! Zwyciestwo Zawiszki i fajna atmosfera:) VIVA WKS!!! A
          jesli chodzi o Ciebie rynkowo to nie wiem z jakiego drzewa sie urwales, ale
          udawanie tego jaki ty jestes madry, inteligenty i jak dobrze znasz sie na
          piłce, zabardzo Tobie nie wychodzi. Pozdrowienia dla wszystkich obecych na
          sobotnim Turnieju:)))
          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 22.02.04, 22:30
            ja to chociaz mam cos do napisania,a niektorzy,jak wiecbork,to powinni najpierw
            umyc swe jezyki przed nacisnienciem klawiatury.na pilce to i moze sie znacie
            lepiej niz ja.ja sie w tym temacie nigdy ponad was nie pchalem.i gratuluje wam
            waszej wiedzy w tej dziedzinie.ja jednak wiem w jakich czasach zyjemy,i to jest
            brutalna rzeczywistosc,ktora czy sie chce czy nie,trzeba zaakceptowac.w pzpn
            macie swego czlowieka,czy od parady? na calym swiecie jest przyjete,ze wszelka
            polityka w kazdej dziedzinie rozpoczyna sie od wlasnego domu.jezeli tego nie
            rozumiecie i na to nie macie zadnego wplywu,to jestescie niczym.zyjcie
            przeszloscia,marzeniami,a chleb i tak wam z nieba nie spadnie.realnosc,realnosc!
            piekna impreza,ktora jednak powinna sie przelac,i to przedewszystkim finansowo,
            na wasza "zawisze".ci co sponsorowali impreze,napewno to uczynili dla wlasnej
            promocji.niech teraz z wami wspolnie duchem i kieszenia walcza o cud nad brda.
            od podstaw,wiedzac,ze na poczatek trza bedzie slono wykladac,nie majac pewnosci
            na zaden sukces.taki jest dzisiejszy swiat,by znalesc frajerow,ktorzy beda
            kochac sport,nie zalujac swego czasu i srodkow,wiedzacych przy tym,ze to i tak
            wszystko tylko zabawa.a kopacze to i tak tylko ludzie o roznej osobowosci.jedni
            beda tylko za forsa[czemu nie mozna sie wcale obecnie dziwic],inni beda lubic
            jeszcze inne rozrywki po za boiskowe[nie bardzo dbajac o nadzieje kibica].
            zycze wam w bydgoszczy powodzenia i we wszystkich polskich klubach tez.ale nie
            widze zadnej swietlanej przyszlosci w tym interesie,nawet w legii,jak rowniez w
            gdanskiej gedanii.zostalo jeszcze trzy tygodnie,wiec chlopaki tylko sie nie
            zloscie,bo zlosc pieknosci szkodzi i jest pruchnica dla zdrowych kosci.
    • Gość: JWR Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 19:37
      panowie głosujemy na www.kibol.pl !!! JAAAAAAAZDA !!!!!
      • pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 23.02.04, 23:05
        fuzja nie pojechala na mecz z TKP bo sie obrazila ze zwineli jej Rogalskiego
        hheheh rozwalilo mnie.zawodostwo
        • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 24.02.04, 05:57
          pawson,czy to fuzja czy kto inny.to nie ma znaczenia.polska pilka to cyrk.a przy
          tym fajny ubaw,jeszcze nim sie walki rozpoczna.jeszcze z nie jednej sytuacji sie
          czlek usmieje.i to od gory do dolu.
          • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 12:59
            pajac
            • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 24.02.04, 13:08
              ogólnie media chwalą kibiców Zawiszy za zachowanie za atmosferę na turnieju.
              Oby tak dalej, ale niestety szykuje się bitwa z KPZPN....
              • Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 13:43
                jaka bitwa?? o co chodzi?
                • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 24.02.04, 16:33
                  jaka bitwa?ano tak to ma sie z zainteresowaniem pilki.caly czas wam mowie by
                  miec na uwadze caloksztalt pilki w polsce,a nie tylko to co sie dzieje pod
                  nosem.

wiecbork,w koncu podales swe wlasciwe imie PAJAC.a wiec teraz juz beda twe imie
                  wszyscy dobrze pamietac.bo zawsze kazdy byl ciekawy,jak to ten wiecbork ma na
                  imie,po przeczytaniu jego wpisow.no ale teraz juz kazdy wie,ze PAJAC.jednak z
                  takim imieniem,ponoc najmadrzejszego fana zawiszy, zawiszy bedzie trudno o
                  sponsorow,bo oni tez maja swoje co do tego motywacje.dlatego PAJACU wez sie w
                  karby.ja ci zycze mimo wszystko,powodzenia.
                  • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 17:38
                    Nie pluj się szmaciarzu ,jezeli jestes taki kozak to powiedz kim jestes ,a nie
                    napierdalasz bzdety przed kompem i masz się za chuj wie kogo.
                    "bo zawsze kazdy byl ciekawy,jak to ten wiecbork ma na imie" - pierwsze słysze
                    by ktos był ciekawy jak mam na imie ,poza tym kto ma wiedziec ten wie jak się
                    nazywam.Może masz jakies halucynacje i widzisz w kazdym wpisie texty typu "jak
                    wiecbork ma na imie" ? Moja wskazówka: idź się lecz do psychiatry póki jeszcze
                    nie za późno (?)
                    |Z|
                    • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 17:41
                      Aha i odzywka "pajac" była kierowana do Ciebie ,ale widać ,ze jesteś mało
                      kumaty.
                      • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 24.02.04, 19:10
                        WH plus za akcje:::::::::::::::::))))))))))))))))))
                        • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 23:35
                          W dzisiejszym sparingu zwycięstwo 6:2, a jedną z bramek zdobył Wojciech R. :)))
                          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 27.02.04, 06:23
                            nie musisz sie az tak tlumaczyc wiecbork,pomysli jeszcze kto,ze sie pod
                            kamieniami chowales.a okreslenie i tak poszlo w swiat i kazdy to teraz wie.
                            lepiej nastepnym razem,nim sie za pisanie chwycisz,to wyszoruj sobie pozadnie
                            jezyk i to najlepiej szarym mydlem i wrzadkiem.te zabiegi bardzo pomoga,chociaz
                            czasami to wezmie troche czasu.ale sie nie poddawaj.zobaczysz,ze wszyscy sie z
                            twej zmiany uciesza.a najbardziej ty sam.wiem,ze dasz rade.a wiec do dziela.

zas zawiszy zycze,by nie zawiodla,jak to uczynil grodzisk.zreszta wszystko
                            zaczyna sie coraz bardziej krystalizowac.a jeszcze ciekawiej bedzie od nowego,
                            jesienia zaczynajacego sie sezonu.
                            • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 20:45
                              Jesteś zdrowo jebnięty debilu.Ty chyba nie wiesz co ty piszesz.Żal mi Ciebie ...
                              • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 01:04
                                Już niedługo będziemy mieli 2000 wpisów!!!:))))
                                • Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 11:17
                                  po drodze będzie jeszcze symboliczny 1946 wpis :))
                                  WKS ZAWISZA!!!
                                  • Gość: Yaraz 1800 wpisów!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 12:47
                                    We wczorajszej wyborczej był wywiad z radnym PISu Tomaszem Regą,gościu mówi że
                                    wysyłał kiedyś szaliki Zawiszy do innych klubów zagranicę a oni mu przysyłali
                                    swoje:)
                                  • Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 21:03
                                    na stadiony,com mamy juz 1 miejsce!!!!
                                    trzeba dalej glosowac zeby je utrzymac.
                                    • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 29.02.04, 17:08
                                      a moze by tak sie wspolnie wybrac na "ponoc"ostatni mecz polonii,na
                                      rozpoczecie rundy wiosennej.bedzie to chyba mile i sportowe badz co badz
                                      pozegnanie rywala za miedzy.napewno przyniesie to duzy plus kibicom zawiszy,tak
                                      w oczach miasta,jak i miasta ojcow,by laskawszym okiem pomysleli o potrzebach
                                      zawiszy,by mogla godnie kraj reprezentowac.
                                      wiecbork tez niech przyjdzie,bedzie swietna okazja to zagrzebania w piasku,
                                      kontrowersji o imieniu.
                                      ciekawe kto da 1946 i 2000 wpis? musimy sie spieszyc,nie spiac dzien i noc.
                                      ale to tylko zarty.
                                      a tak na boku,to w gdansku lechii wyrosl grozny rywal do awansu,kto? ano
                                      niespodziewanie moja gedania-mila dla mnie niespodzianka.jeszcze dwa tygodnie.
                                      • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 19:43
                                        No no Rynkowo siedząc w Stanach to ty sobie możesz gadać.
                                        • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 22:54
                                          Kurde Yaraz!! Ze ja wczesniej tego nie zauwazylem... Panowie rynkowo wpisuje
                                          nam na forum swoje bzdety, pisze swoje nowelki o dupie maryny. Ciezko spotkac
                                          go na meczu i nikt nie wie kto to jest. Przyczyna jest prosta... Patrzac na
                                          jego IP cos mi sie wydaje ze ten osobnik pisze spoza naszego pieknego kraju.
                                          Widzisz WH chyba nie spotkasz osobiscie swojego ulubienca:))))
                                          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 01.03.04, 05:14
                                            rynkowo jest wszedzie,jak przystalo na obywatela swiata.na zawiszy tez.z
                                            niektorymi sie rozmawialo i jak juz kiedys pisalem,to sam na sam warto bylo
                                            rozmawiac,kiedy nie rozpoznawalo sie obcego.te mysl z polonia nadal
                                            podtrzymuje.wroce gdzies po wznowieniu lig.zawsze wam mowilem,ze bydgoszcz jest
                                            bardzo bliska memu sercu.naprawde.
                                            • pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 02.03.04, 22:37
                                              głosujcie na nasz stadion. mamy lidera i tak ma zostać. WKS
                                              1 Zawisza Bydgoszcz 5281
                                              2 Stal Mielec 5277
                                              • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 03.03.04, 11:13
                                                Damy radę Mielcowi:)
                                                • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 04.03.04, 12:12
                                                  Młodzież Zawiszy wygrała Wijmar Cup, jak zwykle praca trenerów w Zawiszy jest ok
    • Gość: dozorcazdworca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 20:27
      www.stadiony.com
      www.kibol.com
      GŁOSUJEMY !!!!!!!!!!!
      • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 12:26
        Dzis w Expressie Bydgoskim sa 2 strony poswiecone Burlikowi ;))

PS.Jeszcze 8 dni ;)
        • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 11:52
          Za tydzien o tej porze bedziemy wychodzic z domkow na pierwszy meczyk w tym
          roku:))))
          • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 06.03.04, 15:16
            ligowy zapomniałeś dodać:)
            • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 17:35
              ZAWISZA-PIAST ZŁOTNIKI KUJAWSKIE 4-0 (0-0)
              • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 00:11
                niecale 5 dni do meczu;)))
                • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.man.torun.pl / *.man.torun.pl 09.03.04, 12:40
                  Poprawke mam w poniedzialek:(((
                  • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 10.03.04, 12:36
                    to dzisiejsze gazety arcyciekawe wiadomości dały. Najpierw news o godzinie
                    meczu z Irlandią. Znów kpina z bydgoskich kibiców, na cholere budowano
                    oświetlenie????????Qrwa ważniejsza jest ogladalność tej pokurwiałej telenoweli
                    M jak bzdury. Znów właczą jupitery jak będziemy wychodzić ze stadionu. Brawo,
                    tak sie przyciąga kibiców na stadion.
                    W Pomorskiej jeden wesołek pisze, że trzecioligowi kibice przygotowują
                    akcesoria do sezonu. Pewnie miał na myśli kibiców fuzji:) No i oczywiście dalej
                    ubolewa, że nikt nie bił w dzwon i ormowcy nie przystapią do 3 ligi.
                    I jeszcze arcyciekawostka o budowie stadionu narodowego we Włocławku - podobno
                    tak się wyraził prezez PZPN przekrętas listkiewicz. Stadion Narodowy chyba
                    moze byc tylko jeden i chyba nikt nie wierzy, że bedzie we Włocławku. Poza tym
                    za rok wybory i ciekawe czy Hydrobudowa będzie dalej urzędować z
                    błogosławieństwem sld-owskiego senatora.
                    No i EB donosi o Pucharze Polski na Zawiszy:) Wielece prawdopodobne ze w finale
                    spotkają się Legia z Lechem. Co to oznacza:) Przypominam że w Bydgoszczy brak
                    płotów:). Aha i prezesa KPZPN gówno obchodzi ze w ten sam dzien gramy z TKP.
                    Twierdzi że mecz można przesunąć. Sam niech się przesunie ze swoją bandą.
                    Ciekawe gdzie jest kilka nagród z turnieju Brończyka, które ofiarowali
                    sponsorzy???Zapodziały się w domach pseudodziałaczy z Chopina???
                    • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 01:21
                      Jak zwykle PZPN i jego filia z Chopina ma kibicow gdzies... Najlepiej niech
                      mecz kadry zrobia w poludnie! A jesli chodzi o stadion we Wloclawku, to jakos
                      nie chce mi sie wierzyc, ze ta budowa w ogole kiedys ruszy. Pieknych projektow
                      nowych polskich stadionow kilka juz widzialem i co z tego wyniklo? NIC... A
                      mistrza ma Listkiewicz z haslem "Stadion Narodowy";))) Pozdro!
    • Gość: Brecha Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.214.* 12.03.04, 16:18
      A ja chcialem tylko napisac ze wszyscy robial nam pod gorke !!!! M.in panowie z
      ul. CHopina !!!! Niekt juz nie pamieta gdzie padla rekordowa frekwencja w 1
      lidze pilki noznej i ile ona wynosila . A dzis wszyscy sie zachwycaja jak to w
      era basket lidze na 1 mecz w sezonie hala wypelni sie po brzegii i to zaledwie
      5 tysiacami osob !!!! Napisze tylko jeszcze ze tak nie dawno pol polski
      patrzylo i trzymalo kciuki za druzyne ktora awansowala do 3 fazy pucharu
      Uefa !!!! Ja wam powiem (przypomne) tylko tyle ze nie tak dawno ta druzyna sie
      nazywala Dyskobolia Grodzisk Wlkp. i w sezonie 96/97 miala kozaje grac z nami w
      II lidze !!!! Pamietam ten mecz jak dzis wtedy byla druzyna !!!! 1:1 i zaledwie
      0:1 na wyjezdzie w plecy w obydwu meczach gralismy jak rowny z rownym !!! a
      dzis niestety oni sa na samym szczycie a Zawisza na samym dole chodz mozna
      opasc nizej ale tam futbolowi pomoglo miasto i sponsor a u nas mi iz sponsorzy
      sa to miasto nie chce pomoc !!!
      • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 22:48
        Już jutro meczyk w Świeciu:)Zapraszamy wszystkich kibiców ,nawet rynkowo:))
        • Gość: Brecha Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.214.* 12.03.04, 23:15
          No rynkowo nie zawiedz nas jedz z nami pks-em o godzinie 12.30 lub 12.50 !!!!
          • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 00:03
            No rynkowo pewnie nie przyejdzie bo ze Stanow mu daleko;)))
            • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 13.03.04, 10:57
              poczytajcie dzisiaj pomorską-ręce opadają
              • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 13.03.04, 18:21
                2:0 Guzman i Burlik Zawiszy 200 kibiców
                • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 21:22
                  W Swieciu elegnacko!Oby tak zawsze.

Slyszalem dzis od jednego kibica Elany,ze mecz z Pomorzaninem Torun odbedzie
                  sie na ich stadionie( na 90%) poniewaz stadion Pomorzanina remontuja.Nie wiem
                  ile w tym prawdy,no ale co... wracamy na stare smieci ;))
                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 13.03.04, 22:00
                    pierwszy mecz za pasem i to zwycieski.lecz do konca rundy daleko.bedzie jednak
                    ciezko.torun nie da sie latwo sprzedac.zabawa w swieciu jednak fajna,a po meczu
                    dla niektorych byl bardzo dobry obiadzik z dobrym piwkiem w najladniejszej
                    restauracji swiecia.tak winno byc na kazdym wyjezdzie.napelniony zoladek,to
                    ekstra radosc ze zwyciestwa i ciekawe rozmowy z niektorymi zawodnikami,rowniez
                    obecnymi na obiadku.
                    • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 18:52
                      rynkowo twoja gedania 3:2 w plecy ;))
                      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 15.03.04, 05:31
                        ale ja sie tym nie zalamuje.pilka jest zawsze okragla.i niech zawsze ten
                        wyzej awansuje,ktoremu sie poszczesci zajac pierwsze miejsce na koncu walki.
                        po drugie,to rywal gedanii jeszcze wiele namiesza w IV lidze.i wyglada na to,ze
                        walka o pierwsze miejsce rozstrzygnie sie po miedzy sztumem i dwiema
                        gdanskimi druzynami.po miedzy wasza zawisza,a druzyna z torunia,raczej tej
                        nie wiadomej nie ma.ale jak wspomnialem,pilka jest wszedzie okragla,co daje
                        kazdemu zainteresowanemu pilka,wspaniala rozrywki,zabawe.
                        • Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 12:37
                          Na forum wyborczej nic się nie zmieniło. rynkowo dalej bawi się klockami i
                          lalkami... Ale nie o tym chciełem napisać lecz o pomorskiej wiecej na forum
                          Zawiszy.
                          • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 21:33
                            A Asta dziś znowu przej...ła!!!
                            • Gość: Brecha Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.214.* 16.03.04, 22:50
                              Niech miasto tam wiecej piniedzy zainwestuje moze zacznal w koncu grac cos !!!!!
                              A ja chcialem jeszcze raz napisac ze podsumowujac 1 sezon Astorii w extraklasie
                              koszykarskiej pod katem widowni na trybunach w calym sezonie ,a 1 sezon zawiszy
                              w extraklasie piłki noznej z roku 89/90 to wogole bez porownania !!!!
                              • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 17.03.04, 20:49
                                ale numery w naszej prasie:)w pomorskiej chyba komuś zaszkodziło wiosenne
                                powietrze
                                • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 00:06
                                  Pomorska to juz zupelnie zeszla na psy... A jesli chodzi o Astorie to cale
                                  zamieszanie wokol tego zespolu zaczyna mnie denerwowac. Gowno graja, a jak dzis
                                  uslyszalem ze niejaki O'Bannon czy jak mu tam dostaje 18 tys USD na miesiac to
                                  mnie chlera wziela. Gdyby taka kase miasto zorganizowalo miesiecznie na naszego
                                  Zawiszke to bysmy sie dzisiaj martwili o wzmocnienia na druga lige! A tak maja
                                  nas gleboko w dupie! Przykre, ale prawdziwe:(
                                  • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 19.03.04, 17:16
                                    no to fuzje kolejną wymyslają
                                    • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 22:04
                                      Fuzji mówimy NIE!!!!!!!!!
                                      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 20.03.04, 04:54
                                        rynkowo juz dawno o tym mowil.no i teraz sie okazuje,ze mial stale racje.
                                        malo tego,kluby bydgoskie,wlaczajac stowarzyszenie zawiszy,JEDNOGLOSNIE doszly
                                        do wniosku,ze tylko w jednosci jest sila.pozno,ale lepiej niz wcale.i wszystkim
                                        w tym kierunku zycze powodzenia,a i pieniedzy chyba sie tez znajdzie wiecej i
                                        latwiej.JEDNOMYSLNA milosc do pilki, calemu miastu przysporzy radosnej chwaly w
                                        tej rozrywce.nikt sie nie zawiedzie.
                                        • Gość: Czang Kaj Szek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.04, 17:07
                                          Z tą spółką to wcale nie taki zły pomysł!!!
                                          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 21.03.04, 17:38
                                            i trzeba to wykorzystac jak najszybciej,bo nie widac kolorowych dni przed
                                            stowarzyszeniem,by awansowalo wyzej.brawo za chinczyka myslenie.
                                            • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 22.03.04, 15:05
                                              I co w koncu graja w sobota czy niedziela z Pomorzaninem?
                                              • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 00:26
                                                Jesli tak bardzo rynkowo pragniesz tej fuzji, to stworz sobie wlasny klub i
                                                polacz sie z kim chcesz;))) Gdybys tak naprawde interesowal sie pilka i stal
                                                trzezwo na nogach (co probujesz nam wmowic), to bys zauwazyl, ze kazda fuzja
                                                konczyla sie wielkim niepowodzoniem, a robic cos razem z chemikiem to juz w
                                                ogole nieporozumienie (chemik/Zawisza = same minusy)....
                                                • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 23.03.04, 04:13
                                                  spotkanie ktore sie odbylo, JEDNOMYSLNIE takie posuniecie zaakceptowalo,wlacznie
                                                  ze STOWARZYSZENIEM.a ja od dawna o tym pisalem,by do tego doszlo.i jestem z tego
                                                  dumny,ze i dzialacze,chociaz duzo pozniej,sa tego co i ja zdania.gratulacje za
                                                  zwyciestwo chemikowi-zawiszy.trzymac tak dalej,a na bazie tej druzyny w III
                                                  lidze,utworzyc pilkarski klub w bydgoszczy,ktory bedzie silna odskocznia do lig
                                                  wyzszych.zapomniec o animosach,zapomniec o parszywym nacjonalizmie.to tylko
                                                  rujnuje a nie buduje.nawet dla swietego spokoju mozna by wymyslec nowa nazwe
                                                  dla klubu pilkarskiego np.
                                                  PILKARSKI KLUB SPORTOWY BYDGOSZCZ, albo
                                                  KUJAWY BYDGOSZCZ,albo nawet
                                                  FARA BYDGOSZCZ,
                                                  ale najlepiej rozpisac na nowa nazwe konkurs.zobaczycie,ze bedzie to ogromny
                                                  sukces dla miasta.duze pole do popisu maja tu Maciej,wiecbork i inni,czym popra
                                                  ogromnie sukces pilki w miescie,jak rowniez milosc kibicow do rozrywki,jakim to
                                                  jest sport,no i po drodze rowniez rynkowo,ktory od dawna widzi w takim dzialaniu
                                                  jedyna droge do sukcesu.pamietac nalezy,ze STOWARZYSZENIE jest z tym JEDNOMYSLNE
                                                  • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 11:48
                                                    FARA BYDGOSZCZ HOOLIGANS!!!

Robimy zgode z Bazylika w Licheniu ;)

Rynkowo pierdolnij sie w leb,ale tak porzadnie i juz tu nie wracaj.
                                                  • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 11:54
                                                    ahhh rynkowo jaki ty jestes madry!!! Jak ja glupi moglem slepo patrzec, zylem
                                                    przeszloscia zapatrzony w jeden klub!!! Masz racje!!! Zrobmy nowy klub. na
                                                    bazie ktorego podbijemy za kilka lat Lige Mistrzow!!! Z konkursem na nazwe to
                                                    juz w ogole genialny pomysl!!! Mam nawet swoja propozycje: fc RYNKOWO
                                                    Bydgoszcz :D:D:D:D:D:D:D:D:)))))))

______________________________________
                                                    ..:: ZAWISZA 1946 BYDGOSZCZ ::..
                                                    Byliśmy, Jesteśmy, Zawsze Będziemy!!!
                                                  • pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 23.03.04, 15:39
                                                    rynkowo- spotkanie zakończyło się jednomyślnie. to prawda. ale wiedz, że stało
                                                    się tak tylko i wyłącznie dlatego, by później nikt nie mógł zarzucić któremuś
                                                    klubowi, że nie chciał zbudować silnej piłki, że jest od razu ANTY. rozumiesz.
                                                    tylko dlatego. nie doszło do żadnych konkretnych rozmów. tylko wszyscy
                                                    odpowiedzieli że chcą powołać SSA. i to wszystko
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 23.03.04, 15:42
                                                    nawet i fajna nazwa,a do tego w rynkowie jest i lesno i czysto w powietrzu.
                                                    byloby wszystkim przyjemnie.
                                                    jednak kibice z marazmu w koncu trzeba sie wydostac,czy sie chce czy nie.
                                                    dziwi mnie jednak wasze stanowisko,ktore nie jest JEDNOMYSLNE ze STOWARZYSZENIEM
                                                    wynikac z tego moze tylko jeden wniosek-nie macie nic w swoim stowarzyszeniu do
                                                    powiedzenia.boli was tez i to,ze to rynkowo juz dawno pisal co ma sie zrobic by
                                                    w obecnych nowych czasach uzdrowic pilkarska bydgoszcz.rynkowo i trzezwo
                                                    myslacy i tak zwycieza.sami sie o tym przekonacie i jeszcze bedziecie slec
                                                    gratulacje.to wszystko dla waszego dobra,by serca wielbicieli pilki byly
                                                    przepelnione radoscia sportowej zabawy.trzymajcie sie razem wszyscy,nie zaleznie
                                                    od wyksztalcenie,kierunkujac tok myslenia ku razem z innymi w JEDNOMYSLNOSCI,
                                                    jak to juz ma miejsce w STOWARZESZENIU i pozostalych sekcjach pilkarskich
                                                    milej memu sercu BYDGOSZCZY.wierze,ze sie uda i wy bedziecie mieli w tym
                                                    ogromny udzial.RYNKOWO serdecznie was wszystkich pozdrawia,aha i zyczmy wszyscy
                                                    chemikowi- zawiszy kolejnego zwyciestwa,w celu utrzymania miejsca w lidze ku
                                                    lepszej przyszlosci.
                                                  • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 16:03
                                                    ZAWISZA NIGDY NIE ZGINIE !!!
                                                    PS. Rynkowo nigdy nie zgodzilibysmy się na zmianę nazwy drużyny o czym świadczy
                                                    pare czynników (historia itd.) ,a poza tym nikt niczego nie podpisywał co
                                                    mógłbys doczytac na naszej stronie www.zawiszafans.com na którą Cię serdecznie
                                                    Zapraszam.
                                                    Po(Z)dro dla Niebiesko-Czarnych
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 24.03.04, 02:38
                                                    kochany kibicu,licza sie znaki czasu i rozsadek.tradycja,powinna teraz inne
                                                    sprawy obejmowac a historia,to rzeczywiscie juz historia o dobrych,przeszlych
                                                    czasach.codziennosc jest twarda i trzeba jej umiec stawic czola.nie cofac sie,
                                                    nawet nie stac w miejscu.wiadomo,ze wszystko co nowe i dotyczy zmian,na poczatek
                                                    ma duze opory.ale do nowego sie szybko czlowiek przyzwyczaji i bedzie fajno.
                                                  • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 17:12
                                                    Nic nie będzie ,wybij sobie z głowy zmiane nazwy drużyny ! ZAWISZA NIGDY NIE
                                                    ZGINIE !!!
                                                  • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 00:05
                                                    Rynkowo ty jestes jak bezludna wyspa... Zyjesz swoim swiatem i nic do Ciebie
                                                    nie dociera. Mimo to pozdrawiam:)))
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 25.03.04, 05:10
                                                    za pozdrowienia dziekuje.moge tez to samo do was mowic.wiem jednak to,ze jakies
                                                    zmiany nastapic musza,bo inaczej bedzie marazm,niemoc wyjscia i wielka przegrana
                                                    a zycie idzie do przodu.ja wiem,ze nie jestem osamotniony w tym co mysle i wielu
                                                    z tych co blizej sa w calym pilkarskim swiatku bydgoszczy,tez rozwaza rozne
                                                    warianty,ktore moga ewentualnie prowadzic do sukcesu.na teraz trzeba wykorzystac
                                                    to,co jest najlepszego pod reka.co? to juz sprawa tych co z pilka klubowa sa na
                                                    codzien w polaczeniu z wladzami miasta.i wszystko okaze sie lepsze niz jest
                                                    teraz.potrzeba tylko odpowiednich ludzi,ktorym naprawde bedzie zalezalo na sile
                                                    jednomyslnej calego miasta.i to wcale nic trudnego i przyniesie sukces.
                                                  • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 21:21
                                                    rynkowo my takze dobrze wiemy, ze zmiany sa potrzebne, a powstanie SSA
                                                    niezbedne. Ale na boga, bez udzialu ludzi, ktorym zalezy tylko na "stolkach"
                                                    (czyt. dzialacze chemika, miasto). W BYDGOSZCZY TYLKO ZAWISZA!!!!!!!
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 25.03.04, 23:29
                                                    zjednoczenie wszystkich pilkarskich sekcji calego miasta w jeden,to konieczny
                                                    priorytet i to pod nowa nazwa[koniecznosc w celu jednosci i jednomyslnosci].
                                                    co do dzialaczy,to ich wtedy za duzo i tak nie bedzie,a ci co zostana beda o
                                                    wiele madrzejsi.z drugiej strony ci co beda sponsorowac,niech bacznie uwazaja
                                                    jak sie ich funduszami prowadzi i pod baczna uwaga wszystkich dzialaczy trzymaja
                                                    i bedzie dobrze.jezeli nikt sie z tego grajdolka nie ruszy,to przepisy uefa,
                                                    jeszcze bardziej pograza pilke w bydgoszczy i wszedzie tam,gdzie obecnie jest
                                                    balagan i marazm.pozostanie tylko zwykla amatorszczyzna i z niej
                                                    wyluskiwanie talentow dla bogaczy.
                                                    a na boku,gedania w zeszla sobote wygrala i ma 3 punkty straty do lidera,ale i w
                                                    pomorskim regionie sa identyczne problemy jak i w waszym i ta sama droga
                                                    powinny byc rozwiazane.
                                                  • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 25.03.04, 23:40
                                                    co za bamberstwo w tym jebanym rydzykowie sami sobie decydują kiedy chcą grać.
                                                    Co to jest???
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.04, 00:48
                                                    nie ma sie co zloscic tylko jak najszybciej bydgoszczy uciec do normalnej pilki.
                                                    bo to w czym jest teraz,to tylko amatorstwo udajace wielka pilke.sami widzicie,
                                                    ze trzeba cos zrobic,a jedyna najlepsza i najprostrza okazja jest pozycja
                                                    jednej z druzyn bydgoskich.to koniecznie trzeba poprzec i to z radoscia.
                                                  • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 10:17
                                                    Dla mnie to jest skandal.Juz drugi tydzien z rzedu odwoluja nam mecz.Jak
                                                    pilkarze maja walczyc o 3 lige,jak nic nie graja?Za tydzien czeka nas trudny
                                                    mecz o 6 punktow w Inowroclawiu i przez tych jebanych dzialaczy moze byc ciezko
                                                    tam wygrac.
                                                    Jesli chcecie poznac opinie kibicow z calej Polski ,to na forum kibice.pl
                                                    zalozylem temat.
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.04, 16:25
                                                    rynkowo jest nie ustepliwy i wie,ze czy tak czy inaczej do zmian musi dojsc i
                                                    dojdzie.nie tylko to bedzie zwyciestwem rynkowa,ale calej pilki i tych,co ona
                                                    daje im ucieche.chociaz pomalu,ale nowe nadchodzi.bo nie ma innego wyjscia,
                                                    albo zwyciestwo albo calkowity upadek.
    • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.nik.gov.pl / 212.160.156.* 27.03.04, 12:36
      Co się odwlecze to nie uciecze-nie wygralismy dzis to wygramy w przyszłosci z
      Pomorzaninem.
      • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 27.03.04, 13:31
        tkp - Koronowo 3:3. Niespodzianka, ale sędzie przedłużył drugą połowe 6 minut.
        o czym to swiadczy?
        • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 17:34
          Liga pod TKP
          • wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 27.03.04, 17:43
            Wklejam wypowiedź ZAWISZAKA z naszej strony:

W dniu dzisiejszym przedstawiciele klubow Pomorzanina Torun oraz Zawiszy
            Bydgoszcz ustalili ze mecz pomiedzy tymi druzynami odbedzie sie 21.04.2004
            sroda o godzinie 17.00 na boisku TKP Torun przy ul.Armii Ludowej
            Zobowiazali sie takze do zamieszczenia sprostowania w gp, dp tego samego
            zobowiazal sie takze prezez poodkegu torunskiego.

Z CIEKAWOSTEK PODAM ze policja ( ktora rzekomo nie wydała pozwolenia na
            rozegranie meczu) obstawila rogatki Torunia o godzinie 13.30 przy wjezdzie do
            torunia stały transportery prewencji.
            Dziwne to jak lekko wydaje sie pieniadze podatnikow-nie po raz pierwszy zreszta

autor: ZAWISZAK
            • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 20:45
              a chemik-zawisza punkty ciula.kto wie,moze to bedzie bardzo wazne i potrzebne.
              i chyba sie szykuja nastepne spotkania na bazie perspektywy przyszlosci.
              oczywiscie na razie po cichu,by nikogo nie ploszyc.slyszalem,ze z europa idzie
              nowe i to nie tylko w polskim rzadzie,ale tak tak w pilce tez.
              • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.04, 11:24
                Rynkowo a o 12.45 Ingres nowego biskupa bydgoskiego Jana Tyrawy
                • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 28.03.04, 17:42
                  nie rozwadniac sprawy.
                  bo co ma piernik do wiatraka.
                  • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 30.03.04, 12:07
                    to jest nowy prezes Zawiszy. Po "spadochroniarzu" z Koszalina mamy
                    następonego "fachowca" nazwiskiem Duleba chyba?Facet jawnie mówi ze nie ma
                    pojęia ani o Zawiszy ani o Bydgoszczy, ale zarząd wybiera go na prezesa. Mrożek
                    w czystej postaci
                    • pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 30.03.04, 16:27
                      to jest chore. koleś jeszcze mówił, że nie chce takiej funkcji go to nie
                      interesuje i nie widzi się w tej roli. i dostał rozkaz i JEST. to jest państwo
                      w państwie. PRZYWRÓCMY NORMALNOŚĆ - hasło SLD
                      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.04, 18:34
                        tu potrzeba nie przywracania,ale tego co rynkowo stale mowi.inaczej nie bedzie
                        zadnego sukcesu,tylko marazm,strata nerwow i upadek gomulkowski po przez
                        krok nad przepascia.zreszta tak na dobre to i tak dawnego zawiszy juz nie ma.
                        on to juz historia.teraz tylko stowarzyszenie w jednosci z innymi, musza dokonac
                        zamachu na pilkarski stan miasta Bydgoszcz,by nowy duch ogarnal cale miasto.
                        • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 01.04.04, 16:07
                          w sobotę do Inowrocławia- 16:00 ciekawe jak wyglada zespół po 2 tygodniowej
                          pauzie?
                          • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 01.04.04, 16:22
                            W Inie trza być na bank:)))
                            • wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 01.04.04, 17:51
                              Na moje będzie z 3:1 dla Zawiszy ,a kibiców (Z) ok. 250 :)
                              • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 01.04.04, 18:01
                                cos sie zdaje,ze po wiosennej rundzie,zacznie sie debata i chyba jakas praca nad
                                bydgoska pilka.czas juz najwyzszy.co badz,byle ruszyc do przodu.najlepiej
                                podlug rynkowa wytycznych.no zobaczymy.a teraz,to jak najlepsze wyniki,niech
                                osiagnie kazdy z klubow bydgoszczy,do konca tej rundy.a konkurencja latwa nie
                                bedzie.no i te licencje i zawczasu sie do nich przygotowanie.
                                • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 00:34
                                  Moja prognoza na sobote to 2:0 dla ZAWISZY:)))))))!!!!!!!!
                                  • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.04, 12:13
                                    Bedzie do przerwy 2-0 dla Cuiavi,po przerwie nasi "pykną"3 bramki i na koniec
                                    zrobi sie 2-3 dla WKSu.
                                    Juz za 3 godziny 46 minut mecz:))))
                                    • pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 03.04.04, 20:20
                                      cuiavia - Zawisza 1:2 bramki Semenowicz - Kuryło, Łożyński.
                                      mecz walki, mieliśmy dużo szczęścia (poprzeczka i słupek), oddaliśmy 3 strzały
                                      i padły 2 bramki. niezła skuteczność. liczą się kolejne 3 punkty
                                      • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.04, 21:37
                                        Zwycięstwo cieszy choć było ciężko;)
                                        • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 04.04.04, 23:29
                                          ciezko to juz bedzie chyba do konca rundy.niech tylko ch.-zaw.sie w III utrzyma,
                                          [bo ciezko do konca bedzie rowniez arce i aluminium]a potem do rozsadnego dziela
                                          .to jedyny ratunek dla miasta ala rynkowo, i mysle,ze wnioski z tego przez nowe
                                          wladze beda wcielone w zycie przez kazdy pilkarski klub.dosyc stowarzyszen i
                                          znakow zapytania.idzie nowe cala para na caly piekny kraj i trza to umiec
                                          wykorzystac,z madroscia i radoscia oraz z perspektywy lepszego jutra.reszta to
                                          historia.
                                          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 04.04.04, 23:38
                                            no i jeszcze te przepisy co do licencji.to musi byc zamkniete na ostatni guzik
                                            grubo przed rozpoczeciem rywalizacji.to jest dobre dla calej polskiej pilki.
                                            • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 22:01
                                              a rynkowo dalej swoje:)))
                                              • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 06.04.04, 00:46
                                                i tak juz bedzie,bo ma po prostu racje.dziwic sie tylko nalezy,dlaczego nikt
                                                inny nie widzi korzysci,jakie ida ze zrealizowania jednomyslnego stanowiska,
                                                jakie rowniez stowarzyszenie jednomyslnie poparlo.nadzieja jednak w nowych
                                                wladzach i ludziach dalekowzrocznych.
                                                reszta,ktora uparcie nie chce isc do przodu,to podobna jest do tego szejka-
                                                kleryka szyickiego z iraku,ktory rowniez przeciwstawia sie nowej,lepszej fali.
                                                • Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 10:58
                                                  piszesz gościu wiecznie te same brednie bez zadnej składni, aż sie ludziom
                                                  odechciewa tu wchodzic i cokolwiek pisac.
                                                  moim zdaniem najlepiej byłoby jakbys zamilczał
                                                  pozdrawiam normalnych, umiejących się zachowac
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 06.04.04, 17:52
                                                    a tos prawde powiedzial,ze nikomu nie chce sie pisac.powod-ich marazm i niechec
                                                    do nowych czasow,co powoduje,ze sie nie chce i nie umie do 21 wieku jeszcze
                                                    dostosowac.ale zmiana idzie i to dzieki tym,ktorzy rzeczywiscie inaczej mysla
                                                    niz ten historia oslepiony beton,i maja wplyw na to co trzeba dokonac.rynkowo
                                                    mysli i widzi dniem jutrzejszym.fordoniak ty chyba nie chcesz by byl bajzel.
                                                    ty chyba dobrze rozumiesz,ze sila jest jednosc jednomyslna.bo teraz jest nicos i
                                                    kompletny brak jakichkolwiek perspektyw.
                                                  • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 20:38
                                                    Rynkowo ma swój świat
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 07.04.04, 23:40
                                                    i on sie,chociaz z oporami,ale urzeczywistni.i wy przede wszystkim bedziecie
                                                    bardzo zadowoleni i o rynkowie nigdy nie zapomnicie.nawet,kiedy juz przestanie
                                                    pisac.nawet dzieciom o nim bedziecie mowic,na pamiatke Bydgoszczy Sukcesu.
                                                  • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 08.04.04, 11:02
                                                    Rynkowo a byłeś ty kiedyś w Bydgoszczy?
                                                  • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 08.04.04, 11:14
                                                    chciałem przypomnieć że to jest temat o Zawiszy, a nie o rynkowie, bo co
                                                    niektórzy z was zamiast komentować to co się dzieje na Zawiszy wdają się w
                                                    bezsensowne polemiki z tą osobą!!!Póki co w sobotę na Zawiszę 16:00 z Mienią
                                                    Lipno
                                                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 08.04.04, 16:47
                                                    oj macieju,chlopcow i tak masz w szeregu.dlatego mozesz im od czasu do czasu
                                                    pofolgowac.a z drugiej strony wiedz,ze oni tez sa myslacy i zauwazaja,ze ten
                                                    rynkowo to wcale na wiatr nie pisze.kazdy chce dobrej rozrywki i radosci w
                                                    miescie.ludzie tez widza,ze nie mozna zyc stale przeszloscia,bo swiat idzie na
                                                    boku i tak do przodu.liczyc sie powinna madrosc,dalekowzrocznosc,a nie
                                                    melancholia wczorajszego dnia.zobaczcie jaka radosc ma szczecin,a teraz i bedzie
                                                    w warszawie.nazwy,symbole,to bylo dobre w tzw."dobrych komunistycznych czasach".
                                                    teraz trzeba zyc realnie i umiejetnie stawiac czolo i wyzwanie prawdzie,jaka
                                                    jest kazdy dzien zycia.i generalowie i cywile to rozumieja.i cos z tego i tak
                                                    bedzie.dlatego RYNKOWO ma racje i kazdy co,mimo po cichu,jest z nim w tym w
                                                    jednosci.bo kuj.pom.nie zasluzylo na taki stan jaki teraz ma.to jest wstyd,
                                                    ambaras i ponizenie.kto nawet ma gwarancje tego,ze Stowarzyszenie bedzie istniec
                                                    ?nikt.i czym sie tu napalac,meczem z lipnem,koronowem a moze z tuchola albo
                                                    nawet z wielkim medromierzem?ilu kiboli tam jedzie z druzyna?i to takich,co po
                                                    meczu nawet nie wiedza gdzie jest najlepsza restauracja,by tam godnie
                                                    zabalowac wyjazdowe zwyciestwo.glowy do gory,ale najpierw troche fikolkow trza
                                                    zrobic,by olej sie w glowie ustabilizowal,a nie kumolowal sie w pientach.
                                                    co zas do samego miasta,
                                                    to znam go bardzo dobrze,a najmilsze czasy i chwile to zawsze milo wspominam ze
                                                    szwederowa,glinek,blonia,wyzyn i srodmiescia.
                                                    dziekuje tez wam wszystkim za me czytanie i rozmowy o MNIE.zycze tez WAM
                                                    wszystkim powodzenia,przede wszystkim w zyciu rodzinnym,osobistym,by bylo to
                                                    powodzenie radoscia dnia codziennego tak na niwie ciala jak i,chyba najwiecej,
                                                    ducha.
                                                    no i macieju,nie mniej tez za zle dyskusji o MNIE,sam sie tego tez nie wzbraniaj
                                                    ,poniewaz chlopaki w tym kierunku sie sklaniaja,poniewaz tak naprawde nie maja o
                                                    czym innym myslec i pisac.bo sam wiesz,reszta to mizeria.
                                                  • Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 20:08
                                                    co za debil takich to trzeba zamykac w zakładach zamkniętych
    • Gość: Yaraz Artykuł Porazińskiego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 21:31
      Trafiły mi dziś w rękę "Promocje kujawsko-pomorskie".Zazwyczaj przerzucam
      strony w tym czasopiśmie i czytam po łebkach.Tym razem rzucił mi się w oczy
      cytat"Tu kończy się prawo.Tu rządzimy my" w artykule Jarosława
      Porazińskiego.Zaciekawiony przeczytałem go i nie myliłem się-chodzi o słynne
      hasło na osiedlu Leśnym.Poraziński opisuje to:jak po jego wcześniejszym
      artykule ktoś mu ukradł lusterka w samochodzie i cały artykuł sugeruje że
      uczynił to autor hasła na murze z pod herbu Zawiszy.
      PROMOCJE Kujawsko-Pomorskie Rok XIi Nr 1-2(134)2004 str.60
      • Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 11:16
        Wesołych świąt życze wszystkim kibicom Zawiszy!
        Fajnie tak rozpocząc święta meczem na Gdańskiej, więc w Wielką Sobote wszyscy
        na mecz!
        WKS!!
        • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 09.04.04, 23:53
          no i koniecznie nie zapominac rozmow o rynkowie.bractwo stowarzyszeniowe,w
          waszej filozofii jutro na meczu,nie zapominac o pokorze.bo to jest krok
          pierwszy ku zwyciestwu.inaczej to jest bajzel i paranoja.i zalozone cele nie
          beda wypelnione.a w sile jednosci bedzie i sukces i slawa tak bractwa jak i
          Bydgoszczy.i tego wam zycze szczerze,tylko, mimo ze was jest cale bractwo,czy
          dacie rade sobie to uzmyslowic i w koncu zrozumiec.moze pobyty w kosciele wam w
          tym pomoga,ale trzeba byc szczerym,przede wszystkim przed samym soba.ale i to
          trzeba tez w nalezyty sposob zrozumiec.do jutra.
          • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 11:41
            Rozkicanego zajaca, usmiechow bez konca. Wody w butach i w koszyku, jajek
            smacznych i bez liku. Babki dorodnej i smakowitej i niech te swieta beda
            nadzwyczaj obfite!
    • wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 10.04.04, 12:20
      Dzisiaj o 16 wszyscy na mecz !
      PS. Rynkowo czy mi się zdaje ,czy ty wczoraj napisałes do jutra ?? ;)
      • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 21:16
        Zawisza Bydgoszcz - Mien Lipno 2:0

Wesolych Swiat!!!!!
        • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 10.04.04, 22:29
          Zawisza dwa gole a ja zadnego nie widziałem:)i Lana Sobota była jak za dawnych
          lat:))))))))))))
          • liga.republikanska Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 10.04.04, 22:58
            Zawisza...ehh...dawno nie byłem na meczu przy Gdańskiej....

pozdrowienia dla kibiców Zawki!
            • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 11.04.04, 00:41
              zawisza wygrala,ale co z tego,skoro torunianie daza rowno do celu.no to chociaz
              macie teraz troche swobody w dyskusjach o przyszlosci stowarzyszenia i majac
              przez niektorych,lane dni,mozna sobie omowic rewolucyjne zamierzenia.a rynkowo
              dal wam juz nie malo materialu dla takowych wezwan.zycze dobrych na miare
              przyszlosci dyskusji.
              • Gość: poksa Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.04.04, 01:48
                rynkowo ty idz do lekarza
                • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 11.04.04, 07:05
                  czyzbyscie tylko do takich doszli wnioskow w wasze lane dni?mimo ze to takie
                  ubogie,to jednak dziekuje za troske.widze,ze nie na prozno pisze,a kazdy to
                  czyta.to dobra prognoza na to,ze bedzie sie cos dziac.wspolnie to zobaczymy.a
                  rynkowo i tak racje mial bedzie.juz nie moge sie doczekac nowego sezonu.
                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 11.04.04, 07:10
                    a gedania w pomorskim juz na trzecim miejscu,pewnie tez sie na III nie zalapie.
                    w obu tych sasiadujacych wojewodztwach,widzimy ten sam problem,i dla obu ta
                    sama droge wyjscia z bajzla.
                    • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 11.04.04, 07:12
                      ej chlopaki,czy nie zauwazyliscie ze juz blisko do 1946?ciekawe kto trafi.
                      bedzie chyba wyscig.
                      ja jestem za wygrana Macieja.zobaczymy.
                      • Gość: Yaraz 1900 stuknęło IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.04, 09:13
                        No tak,ale teraz mamy też mały jubileusz bo stuknęło 1900 wpisów.
                        Pozdrowienia dla wszystkich wpisujących się w tym wątku:)
                        • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 00:56
                          Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy, spełnienia marzeń i
                          LEPSZYCH CZASÓW DLA NASZEGO ZAWISZY!!! Pozrdrawiam wszytskich forumowiczow;)))
                          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 12.04.04, 07:24
                            rynkowo cieszy sie miedzy innymi z pozdrowien i dziekuje tez.lecz na spelnienie
                            marzen nie liczy,bo zycie jest twarde i tylko solidna praca mozna cos
                            osiagnac,rowniez w stosunku,by byla na lepszym i wiekszym poziomie,do bydgoskiej
                            pilki.rynkowo nie liczy na marzenia,ale na rewolucyjne posuniecia tych,co maja
                            wplyw na dobro i egzystencje pilki noznej w tym milym miescie,jakim jest
                            Bydgoszcz.do boju wladzo,idzcie za ciosem jednomyslnosci,i sie uda.szczecin tez
                            zjednoczyl wielu ludzi,nawet od pilkki bedacych daleko i jak widac jest sukces i
                            bedzie tam chyba jeszcze wiekszy ku radosci wszystkich.tak wygladaja drogi w ue.
                            • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 20:13
                              Szczecin zjednoczył władzę???Ja słyszałem że przez to że Jurczyk
                              wiceprezydentem zrobił jakiegoś kolesia od Ptaka-przelał czarę goryczy jego
                              rządów i chcą go odwołać w refernedum.
                              • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 20:20
                                Acha!!!Ten koleś to jeśli mnie pamięć nie myli Mirosław Czesny ostatni
                                sekretarz KW PZPR w Sieradzu.P.S.Oczywiście powinno być referendum,sorry za
                                błąd-dopiero zobaczyłem jak już wysłałem
                                • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 14.04.04, 06:05
                                  mnie jednak fascynuje postawa zwyklych tam kibicow,ktorzy licza na dla siebie
                                  fajna i dobra rozrywke.a apetyty im rosna w miare jedzenia[postawa tej
                                  tzw.pogoni].ogromny % kibicow nawet tam nie wspomina,coz sie to z pogonia stalo.
                                  liczy sie dla nich to,co nazywa sie dzisiaj.i w takim kierunku idzie swiat.
    • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 158.75.15.* 14.04.04, 11:36
      Od dziś w sprzedaży indywidualnej bilety na Polska-Irlandia!!!
      • Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 23:33
        szkoda tylu tych dobrych sytuacji, kilka razy piłka minimalnie mijala slupek
        bramki sparty. ich bramkarz spisywal sie dobrze. mieli dobrych sytuacji moze z
        3 i strzelili 1 bramke a my sytuacji z 10 i tez tylko 1 brama. no ale cóż.
        awans sie oddalił.
        JESTEŚMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ WKS GRA!!!
    • Gość: Yaraz Remis ze wskazaniem na Chemika IP: *.law.uni.torun.pl 15.04.04, 12:34
      Korzystając z obecności w Toruniu wczoraj z Roohoo wybraliśmy się na mecz
      pucharowy TKP-Chemik/Zawisza.Spotkanie zakończyło się bezbramkowym remisem.I
      Chemik i TKP miało trochę okazji,lecz wszystkie marnowali w frajerski sposób.W
      Chemiku szczególnie wyróżniał się Arek Woźniak,który to popisał się m.in.ładnym
      strzałem z 30 metrów.Z tego powodu że rewanż 5maja będzie na Chemiku myślę że
      to oni awansują do finału gdzie najprawdopodobniej spotkają się z TKP.
      Wjazd na stadion był za darmo.Można było zaobserwować różne grupki kibiców
      Elany,które były rozproszone po stadionie.In minus fakt że "Żółto-Niebiescy"
      nie prowadzili żadnego dopingu,nie mieli żadnych flag.Nawet nie zaobserwowałem
      nikogo w szalikach,czapkach,koszulkach itp.Widzów było około 350.Z tego co
      usłyszałem to kibice Elany zastanawiają się kto u nich będzie grał w 3 lidze i
      chcieli by żeby wymieniono im połowę składu.Są zbyt pewni siebie.Życzę
      wszystkim by nasz Zawisza zniweczył im plany.
      • Gość: Yaraz Z Kujawiakiem IP: *.law.uni.torun.pl 15.04.04, 12:35
        W finale oczywiście z Kujawiakiem Włocławek a nie TKP;)
        • Gość: Mrozik Re: Z Kujawiakiem IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 21:41
          Dzis Zawisza 1:1 ;(((
          Kibicow z Bydgoszczy ok.120
          • Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 23:36
            Szkoda tylu tych dobrych sytuacji, kilka razy piłka minimalnie mijala slupek
            bramki sparty. ich bramkarz spisywal sie dobrze. mieli dobrych sytuacji moze z
            3 i strzelili 1 bramke a my sytuacji z 10 i tez tylko 1 brama. no ale cóż.
            awans sie oddalił.
            JESTEŚMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ WKS GRA!!!
            • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 18.04.04, 02:15
              awans sie oddalil? on od poczatku nie byl w zasiegu graczy.o nim tylko marzy
              grupka ludzi.ktorzy chca by wszystko bylo po staremu.ale swiat idzie naprzod i
              nie oglada sie na sentymenty i z nim twarda rzeczywistosc i zycie. sparta jest
              cienka i daleko w polu.z takim zespolem nie mozna nawet marzyc o remisie,
              tu powinno byc miazdzace zwyciestwo.ale widac,ze od poczatku zawisza jest
              skazana tylko na nic wiecej,tylko 4 lige.tylko rynkowa sugestie te sytuacje
              poprawia,ale jezeli chce sie tylko zyc historia,to rzeczywiscie najlepszym
              wyjsciem dla grupy kibicow,jest pozostawanie w stowarzyszeniu i razem z nim,
              obserwowac oddalajace sie awanse.badzmy trzezwi na rzeczywistosc czsow w ktorych
              nam przyszlo zyc i umiejmy i chciejmy sie do tego przystosowac,by zyc.
              • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 13:57
                Szkoda tylu niewykorzystanych sytuacji:((( W ciągu kilku minut mogliśmy
                strzelić 4 bramki. Niestety nie udało się i wobec dobrej gry Elany, awans jest
                już praktycznie niemożliwy. Ale trzeba grać do końca o jak najwyższe miejsce w
                tabeli!!!
                Do Boju ZAWISZA!!!!!!!
                • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 14:16
                  Odpierdol się od Zawiszy skurwysynu i miej tyle honoru by dać sobie spokój z
                  wpisywaniem w tym poście. Nie rozumiesz wielu pojęć
                  typu "wierność" ,"przywiązanie" i nigdy nas nie zrozumiesz ,bo nie ,że jestes
                  na to za tępy (chodź jesteś bardzo tępy) ,ale dlatego ,że nigdy nie byłeś
                  jednym z nas i nie masz do tego serca. Nie rozumiesz tego ,że można byc wiernym
                  klubowi chodź on gra w niskich ligach i nawet gdyby Zawisza grał w klasie C ,to
                  zawsze miałby grupkę wiernych kibiców dla których Zawisza jest czymś więcej niż
                  klubem ,on jest dla nas częścia życia i tak pozostanie do naszych ostatnich
                  minut zycia !
                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 18.04.04, 20:54
                    przykro mi jest przypominac [a myslalem,ze wyciagnoles jakies wnioski],ale
                    kiedys sie juz podpisales i nic do tego ani dodac ani ujac.lecz ja ci zycze,
                    bys jednak do ostatniej minuty swego zycia Takim nie pozostal.
                    dla scislosci,to zawiszy juz nie ma.jest jej tylko Stowarzyszenie.i ja mam
                    nadzieje,ze to Stowarzyszenie rowniez pojdzie po rozum do glowy,razem z
                    innymi,by Bydgoszcz miala w koncu taka pilke na jaka w rzeczywistosci
                    zasluguje.bo to co jest obecnie,to rowniez nie zmieni sie od nastepnego
                    sezonu.nadal bedzie BAJZEL.
                    wiecbork i wiecej sie nie pien,bo to ci nie do twarzy i po co masz szorowac
                    znowu swoj jezyk.i bierz zycie z radoscia,pomimo ze ono jest twarde.
                    • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 23:10
                      Chyba pisałem żebys się nie wpisywał już więcej. Czyżbys nie potrafił czytac ze
                      zrozumieniem ? Bo Twój wpis niczego nie wniósł ,a Twoje słowa nikt nie bierze
                      do siebie ,tym bardziej ja ,a Zawisza był jest i będzie i żaden rynkowo nie
                      zmieni tego swoją pojebaną gadką !!! To tyle narty.
                      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 19.04.04, 00:14
                        ale TY mnie stale czytasz i dlatego mam nadzieje,ze cos z tego kiedys bedzie.
                        oczywiscie w Twej glowie,bo co do zmian na rynku pilkarskim,to TY nic nie
                        zrobisz.
                        a co do wpisywania sie czy nie,to rowniez TY nic nie masz do gadania [widac,ze
                        lubisz stare,historyczne czasy komuny].
                        czy TY rozumiesz wolnosc slowa i myslenia i z tym sie dzielenia.wielu nas czyta
                        i sie nawet nie wpisuje.ja ci pisac nie zakaze,nawet zycze ci tego duzo [moze ci
                        sie uda nawet wpis # 1946,ktorego zyczylem Maciejowi].a z mej strony prawda jest
                        prawda co do Stowarzyszenia i widze tylko jedno wyjscie w tych nowych czasach do
                        sukcesu calego miasta.
                        i czas okaze sie nam wszystkim najlepszym sedzia.jestem skromnym czlowiekiem,ale
                        wierze,ze to ja mam racje.dobranoc.
    • wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 19.04.04, 13:24
      MZKS Arka Gdynia 1920:)
      • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 20.04.04, 17:28
        wiecbork akurat Arka teoretycznie nie powstała w 1920.Poza tym jutro na
        Zaiwsze!!!!!!!
        • Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 17:36
          jak najwiecej ludzi niech jedzie pociagiem! pokazemy kolejny raz kto tu rządzi!!

• bogini_s Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 20.04.04, 18:22
            Gość portalu: fordoniak napisał(a):

> jak najwiecej ludzi niech jedzie pociagiem! pokazemy kolejny raz kto tu
            rządzi!
            > !
            >

Ale dokładnie skąd jesteś? Z Bydgoszczy, czy z Fordonu?
            • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 19:08
              No własnie pomyliłem się :( Ale ciul z tym ,wazne aby kazdy jutro na mecz
              pojechał do Torunia. Ja będę napewno. A wy ?
              • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 20:37
                No,ja w Toruniu napewno bede ;)
                • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 21.04.04, 11:59
                  Ja już w Toruniu jestem;)
                  • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 21.04.04, 16:12
                    o jo joj!!!
                    • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.04.04, 21:37
                      Pomorzanin Torun - Zawisza Bygoszcz 1:2

Nas ok 140.Przez ostatnie 19 minut spiewamy Zawisza Gol non stop.Extra doping
                      szczegolnie w drugiej polowie ;))
                      • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 21.04.04, 22:12
                        doping rewelka, ostatnio takie coś zrobiliśmy we Wrocławiu w 98 roku, ale wtedy
                        było połowe krócej.
                        • Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 11:19
                          a to glownie zasluga pana B. on jest nie do zajechania :)))
                          w dalszym ciągu w toruniu moga sie od nas uczyc kibicowania i jezdzenia na
                          wyjazdy.
                          znowu pokazalismy klase
                          cieszy rowniez wynik, chociaz gra niezbyt
                          • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 22.04.04, 14:36
                            ZAWISZA GOOL-ekstra sprawa:)
    • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 22.04.04, 14:39
      Kupiłem dziś Nowości bo myślałem że będą jakieś fotasy kibiców bo ciągle nam
      pstrykali-a tu lipa.Jedyne co jest to zdjęcie piłkarza
      Pomorzanina"Łysego"Krzysztofa Trzybińskiego,którego ja zapamiętałem tylko z
      tego że zbierał serpentyny;)
      • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.04.04, 16:47
        Maciej ostatnie dluzsze Zawisza Gol,z tego co pamietam to bylo na Olimpii
        Grudziadz w 5 lidze,wtedy pojechalismy przez 12 minut ;)))
        • Gość: Przypominacz Przypomnienie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 12:11
          Przypominam wszystkim kibicom Zawiszy na mecz Polska-Irlandia 28 kwietnia(sroda)
          godz.18 kupujemy bilety na sektor C pod zegarem po 20 zl.
          • Gość: jeszcze jedno, Re: Przypomnienie IP: *.proxy.aol.com 24.04.04, 16:25
            i wzorowo dopingujmy nasza reprezentacje,nawet kiedy nie bedzie szlo po jej
            mysli,tzn. nawet jezeli bedzie przegrywac.i nie krzyczec wks wks,co
            najwyzej stowarzyszenie stowarzyszenie.to moze podzialac kojaco na
            patronow pilki w miescie i kto wie,cos sie zacznie dziac.to bedzie mily dzien.
            • Gość: wiecbork Re: Przypomnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:40
              A Elana dzisiaj przegrała na wyjeździe z Legią Chełmża 2:1 ,także jest szansa ;)
              • Gość: francik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.telco.ras.pl 24.04.04, 21:51
                cudowny wynik kopernikusów. oby tak dalej. więcej wtapiać elanowcy.
                • Gość: peh . IP: *.tvgawex.pl 24.04.04, 22:10
                  pozdro dla kibiców z Zawiszy.
                  normalnie zasiadam wśrod kibiców z Polonii na meczach zuzlowych. macie coś
                  przeciwko zebym zasiadl wśrod was jako kibic reprezentacji Polski? jestem
                  ciekawy waszej reakcji na takie wydarzenie. skoro jako bydgoszczenie nie
                  chcecie sie z nami łączyc we wspolne kibicowanie bydgoskim druzynom, to moze
                  zlaczymy sie jako Polacy?
                  • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 00:07
                    A ja przypominam wszystkim o jednej bardzo ważnej rzeczy:
                    W ŚRODĘ TRĄBKI ZOSTAWCIE W DOMACH!!!!!!!
                    • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 25.04.04, 00:20
                      takze trza pamietac o nalezytym dopingu i kulturalnym.rowniez zauwazac okiem
                      kibica gre przeciwnika po przez nalezne oklaski za dobre zagrania i nawet
                      bramki.to bedzie swiadczyc o wysokim poziomie kibicow.co do trabek,to rowniez ok
                      • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 08:48
                        Ale wypadało by krzyknąć parę razy Zawisza Bydgoszcz i WKS;)
                      • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 08:49
                        P.S.Niedługo wpis 1946
    • Gość: :) Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 12:23
      43...
    • Gość: :) Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 12:25
      44...
    • Gość: :) Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 12:25
      45---------->
    • Gość: :))))) Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 12:26
      1946 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 14:21
        Szkoda tylko ,ze wpisu 1946 nie dał Maciej ,bo to jemu przysługiwał ten wpis ,a
        niestety komuś to przeszkadzało i niestety wyszła lipa z tego wszystkiego ,a
        szkoda :(
        • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 25.04.04, 15:44
          wiecbork,to tylko zlosliwosc i pycha kierowala gosciem,by czasem maciej 1946 nie
          wpisal.a moze to i dobrze,bo coz to i tak jest dzisiaj.komunistyczny duch i tak
          to juz historia.puki co,przed podniesieniem sie pilki w miescie,jest tylko na
          pamiatke i tak Stowarzyszenie.niech tylko jest to okres przejsciowy.wejscie
          bliske do europy,bedzie w wielu powodowac zmiany horyzontu myslenia i pomalu sie
          wszystko i wszyscy beda dostosowywac do rzeczywistosci dnia.cos nowego z tego
          wiec bedzie.rowniez ty wiecbork z reszta sie zmienicie.bo rynkowo czuje pismo
          nosem i wie co w trawie piszczy.tak na boku,jezeli wiesz gdzie jest Wiecbork i
          znasz tam wielu,to pozdrow od Rynkowa ta dobra firme stolarska,tzn.jej
          wlasciciela i najblizszych jego otoczeniu.oni warci tego.
          • Gość: peh Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tvgawex.pl 25.04.04, 17:35
            ale czemu nikt nie odpowiedzial na mojego posta?
    • Gość: :} Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 18:03
      Fakt...nie pomyslałem o Macieju i jest mi z tego powodu bardzo głupio.Pozostaje
      mi wierzyć, że on nie przywiązuje do tego aż tak dużej wagi !!! Maciej po[Z]
      drawiam
      NaBiJaCz PoStÓw
      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 25.04.04, 20:46
        wiecbork,maciej to przezyje.ma i tak wiecej satysfakcji z rozpoczecia tego
        tematu.nie zapomnij pozdrowic te dobra firme stolarska.
        peh przyjdz na mecz,ale zachowaj sie kulturalnie i nie wyraz czasem swego
        gniewu przeciwko irlandii,jezeli sie okaze,ze beda lepsi.za to tez naleza sie
        brawa.
      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 25.04.04, 20:52
        wiecbork,maciej to jakos przezyje.ma i tak wiecej satysfakcji z zalozenia tego
        tematu.nie zapomnij przeslac pozdrowienia tej dobrej,stolarskiej firmie.
        peh przyjdz na mecz,ala zachowaj sie kulturalnie i nie rob balaganu,kiedy
        okaze sie,ze irlandia okaze sie lepsza.to tez nalezy nagrodzic oklaskami.
        • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 25.04.04, 20:54
          2x,wiec peh badz na meczu.masz siedzonko.
          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 02:15
            hej chlopaki i ty z wiencborka[pozdrowiles chociaz juz wlasciciela stolarni?
            bede ci ogromnie wdzieczny i bedziesz mial u mnie b.wielkiego plusa],jest szansa
            dla zawiszy by byli w III lidze nawet z drugiego miejsca.oj te licencje,one moga
            duzo namieszac.wystarczy by sie im podporzadkowac i mozna b.duzo zyskac.bedzie
            ciekawie,bo chyba tym razem to i UEFA bedzie cos niecos mialo do powiedzenia na
            tym polu.wejscie do europy napewno niektore kluby uszczesliwi.moze i zawisze tez
            ,stadion juz teraz to ogromny plus i zaplecze.tylko to wykorzystac,przez
            reaktywowanie,silnego pilkarskiego klubu.czy ktos jedzie tez na mecz do grudzia-
            dza?on moze byc nawet ciekawszy i kto wie,czy nie zwycieski.
            • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 27.04.04, 14:07
              A co Rynkowo przylatujesz czarterem 28 kwietnia na mecz;)
              • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 15:51
                "hej chlopaki i ty z wiencborka"
                Po pierwsze więcborka ,a nie "wiencborka".
                Po drugie nie żadne "ty" ,bo chłopcem dla Ciebie nie jestem więc sobie uważaj.
                Po trzecie nie wiem o jaką stolarnie Ci chodzi.
                Po czwarte gdybym nawet wiedział o jaką chodzi ,to jak moge ich pozdrowić skoro
                nawet się nie przedstawiłes ,bo mówiąc "macie pozdrowienia od rynkowo" to
                raczej uznali by mnie tam za głąba !!!
    • vviosna Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 27.04.04, 16:03
      a jak Waszym zdaniem zmieni sie sytuacja bydgosikego sportu po wejsciu do ue?
      • vviosna Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 27.04.04, 16:04
        tzn, czy bedzie lepiej finansowany...
      • vviosna Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 27.04.04, 16:05
        albo czy dostaniemy zagranicznych sportowcow...
      • vviosna Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 27.04.04, 16:05
        o, a tu mam 2000-czny post ;)
        pozdrawiam kibicow z okazji 2k postu!
        • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 16:40
          wiecbork przepraszam za blad,czasami sie moze zdazyc,lecz ci w najlepszej
          stolarni i tak wiedza kto ja zas jestem.za glaba cie miec nie beda,zreszta ty i
          tak o to sie nie bedziesz przejmowal.glowa do gory,bo nadeszla WIOSNA i trza jej
          dac odpowiedz na nurtujace pytania.wiec wiecbork masz duze pole do popisu aby
          wiosnie problemy STOWARZYSZENIA unaocznic na przedprogu u.e.wiesz o licencjach,o
          tym jak by bylo dobrze by sie i w miescie wszyscy zjednoczyli pod flaga nowego
          silnego klubu itd,itp.ty sam wiesz najlepiej.WIOSNA bedzie ci wdzieczna za
          oswiate.co do meczu,to bede ogladal w tv.przy piwku Perla i dobrym jedzeniu oraz
          kilku bylych reprezentantow polski i niemiec.to bedzie fajna zabawa.jak to sport
          • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 20:15
            GKS JASTRZĘBIE 1962 !!!
            • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 21:05
              rynkowo wie co pisze i wie,ze w koncu wygra.pewnie inna ekipa kibicow pojdzie
              po rozum do glowy,bo jest okazja.
              dlatego teraz,skoro nadal jestescie uparci jak cietrzewie,dedykuje wam wszystkim
              dobra i fajna piosenke[a mam nadzieje,ze lubicie w koncu muzyke],w wykonaniu
              Sixpence pt.EYES WIDE OPEN.
              mam nadzieje,ze sie troche rozluznicie i pomedytujecie.moze jeszcze przed meczem
              • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 27.04.04, 21:21
                a mnie ten mecz reprezentacji obchodzi jak zeszłoroczny śnieg, ale pójde z
                przyzwyczajenia
                • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 23:23
                  i dobrze macieju,widac,zes ty chlop na schwal.kochasz pilke,tesknisz do niej,
                  jest tobie wspaniala zabawa i rozladowaniem,relaksem po trudach codziennego dnia
                  takie podejscie popieram.
                  nie zapomnijcie sobie posluchac tego tytulu piosenki,ktory wam polecilem.warte.
                  • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 28.04.04, 22:39
                    wstyd na całą Polskę, Dziekuje za takich kibiców niedorozwojów
                    • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 29.04.04, 00:25
                      macieju,trudno, trza sie z tym pogodzic.tylko nie nasladowac.a polsce bedzie
                      ciezko i trudno.ale to tylko zabawa.wiec,do nastepnej.
    • Gość: Rohoo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.04, 17:45
      Co ze stroną?
      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 29.04.04, 22:09
        strona jak cala polska pilka,spi.boja sie zmian i nowego jak diabel swieconej
        wody.stowarzyszenie i cala polska pilka potrzebuja zmiany,innego ducha.ducha
        podejscia do pilki,jak na zachodzie.polska reprezentacja potrzebuje trenera z
        zachodu z silna reka,ktory nic sobie nie bedzie robil z pzpn-u.jest kasperczak,
        ale to polak i chociaz sie nadaje,to jednak listkiewicze by go zniszczyli.lepiej
        niech sie tej pracy z reprezentacja nie podejmuje.niech trzyma klub,albo do
        innego kraju.i wy w klubach bydgoskich idzcie po rozum do glowy.idzcie za nowym.
        a bedzie sukces,a nie bajzel.rynkowo zwyciezy,bo mysli dniem jutrzejszym.
        czy posluchaliscie tej piosenki,ktora wam zaproponowalem? tez warto.
        • Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 29.04.04, 23:30
          wlamanie na serwer- lipka !!! a co do Irlandii to kurwa parodia!!!!!!! trabki,
          trabki i jeszcze raz trabki! wstyd jak chuj !!!! mogli jeszcze zamiast POLSKA
          spiewac TRABKA
          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 30.04.04, 03:55
            opanuj sie.twe slownictwo wcale od tych trabek niepotrzebnych nie jest daleko.
            coz,cala pilka jak kibice.ja mam jednak nadzieje,ze to sie pomalu w unii bedzie
            zmieniac.innej drogi nie ma.trzeba sie wziasc za rozum,a bedzie lepiej.
    • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 19:11
      Zawisza Bydgoszcz-Zdrój Ciechocinek 1:3
      Elana wygrała dziś u siebie z Włocłavią 2:0 i losy awansu do 3 ligi są już
      chyba rozstrzygnięte :-(
      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 02.05.04, 06:25
        brawo wiecbork.sam widzisz realia dnia dzisiejszego.i tak bedzie w kolo macieju.
        tu potrzeba ogromnego wstrzasu na miare wejscia do unii.rynkowo stale o tym
        nadmienia i wie,ze do tego dojdzie.i przyznasz mi w koncu racje.no to do
        nastepnego sukcesu.czy przesluchales te piosenke,ktora dedykowalem?
        • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 14:10
          Szukałem na kazie tej piosenki i niestety nie było jej tam ,ale piosenka tej
          samej wykonawczyni "kiss me" daje rade o ile ktoś lubi muzyke pop :]
          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 04.05.04, 17:12
            rynkowo nigdy nie pisal do dzialaczy warszawy na temat tego jak budowac sukces,
            ale oni wlasnie tak postepuja jak rynkowo caly czas radzi bydgoszczy by i tu
            byl sukces.postawili na chlopa co nic z pilka nigdy nie mial wspolnego ale na
            innych polach mial zawsze sukces.jego praca menadzerska bedzie sie obracala w
            kolo tego co ma byc juz jutro.nie wazne nazwy loga tradycje,tylko interes.
            bydgoszcz utworzcie jeden mocny klub z ludzmi myslacymi nie o pilce ale o
            sukcesie przedsiebiorstwa jakim bedzie prezny i silny klub pilkarski.bo co jest
            teraz to jest bajzel i porazka i niemoc wyjscia z grajdolka.
            • Gość: Yaraz KOWAL-PRAWDZIWA HISTORIA IP: *.law.uni.torun.pl 05.05.04, 11:58
              Ostatnio wpadła mi w ręce książka Wojciecha Kowalczyka(były reprezentant
              Polskii) i Krzysztofa Stanowskiego(dziennikarz Przeglądu Sporowego)"Kowal-
              prawdziwa historia".Kowalczyk opisuje w niej przebieg swojej kariery od
              pamiętnego meczu z Sempdorią Genua.Jest dużo o kulisach zgrupowań reprezentacji
              Polskii i Legii Warszawa.Na str.35 oraz stronach 93-94 pisze o Zawiszy(opisane
              zgrupowanie przed meczem Legia-Zawisza).Polecam
              • Gość: rynkowo Re: KOWAL-PRAWDZIWA HISTORIA IP: *.proxy.aol.com 05.05.04, 17:32
                zaczac trza zyc przyszloscia,bo sie nigdy nie wydostanie z grajdolka zyjac
                marzeniami.
                • Gość: Mrozik Re: KOWAL-PRAWDZIWA HISTORIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 20:03
                  Zawisza - Start 4:0 ;))
                  • Gość: rynkowo Re: KOWAL-PRAWDZIWA HISTORIA IP: *.proxy.aol.com 06.05.04, 00:29
                    zwyciestwo zwyciestwem ale wciaz ogromna strata do lidera a do konca coraz
                    blizej.i co potem?znowu to samo?lechia w gdansku zmierza do trzeciej,juz 7 p.
                    przewagi ale problemow maja pelno[forsa i licencja].

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka