Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 05.02.03, 08:41 Trener Górski tez przyjedzie na turniej A. Brończyka. Będzie stoisko z pamiątkami. Moze być ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 05.02.03, 11:14 Jeżeli chodzi o pamiątki, to prawdopodobnie będzie można kupić koszulki Zawiszy - to chyba ucieszy Pawsona:) (ale nie wiem na 100% czy będą - zależy czy firma się wyrobi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 05.02.03, 18:00 pewnie że się cieszę!!! już się martwiłem bo 2 dni leżałem chory i myslałem że mnie zabraknie na turnieju. ale jest juz ok i w soboe dołączę do was chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 07.02.03, 09:47 Jakby były koszulki w barwach Zawiszy bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 07.02.03, 11:08 Dcdam a Ty chciałeś w jakichś innych????? hehehehhe do zobaczenia na turnieju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 08.02.03, 19:16 Koszulkę napewno kupię tylko później, bo teraz na turnieju były same małe rozmiary. Ale zamówiłem juz większą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 08.02.03, 20:56 No i po turnieju. Naprawdę jestem zadowolony z tego co zobaczyłem w Łuczniczce. Przynieśliśmy z DcDamem flage Zawiszy, którą od razu wywiesiliśmy za jedną z bramek. Tym daliśmy sygnał pozostałej grupie kibiców Zawiszy, którzy byli rozproszeni po całej hali, gdzie będziemy wspólnie siedzieć. Doping był dobry, ale w finale było już żenująco. Piłkarze grali jak przystało na graczy grających z herbem Zawiszy na piersiach. Może by tak oldboye WKSu zagrali by w V lidze zamiast tych naszych "kopaczy"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 13:11 Ja myslalem,ze bedzie lepiej tzn.ze bedzie wiecej kibicow Zawiszy.Troche sie zawiodlem.Na final zostalo nas naprawde bardzo malo,a jeszcze mniej bylo chetnych do robienia dopingu.No coz ale sam turniej to bylo piekne widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.160.156.* 09.02.03, 13:12 Ogólnie turniej spoko!Choć mogło przyjść więcej ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 09.02.03, 14:22 Ogólnie nie było żle, dużo kibiców się przewinęło, lecz czym bliżej końca tym było nas mniej. Flaga Brończyka jest ekstra, co podkreślali wszyscy - od Montiego, przez piłkarzy do kibiców:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 14:31 Flaga była zajechana.Oby takich turniejów więcej.ANDRZEJ ANDRZEJ ANDRZEJ B.ANDZRZEJ BROŃCZYK OLE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 16:03 Turniej bardzo udany! Zwyciestwo Zawiszy i godne uczczenie pamieci Andrzeja Brończyka. Spodziewalem sie, ze bedzie nas wiecej, ale nie ma co narzekac. Mam nadzieje, ze za rok znowu bedzie ciekawie. Andrzej Andrzej B!!! Andrzej Bronczyk ole!!!!!!!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 10.02.03, 19:55 Chyba już wszyscy to powiedzieli, ale i tak muszę sie powtórzyć turniej był naprawdę dobry szkoda że mało kibiców Zawiszy go odwiedziło no ale mam nadzieję iż będzie lepiej. Flaga jest bajka!!!! Koszulka też mi się podobała i od razu kupiłem. Fajnie jakby wszyscy kibole mieli takie i na wyjazd w takim ubraniu pojechać w 300 byłoby super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 00:05 Z tymi koszulkami to dobry pomysł:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.03, 14:15 Nowa strona Zawiszy: www.zawiszafans.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazda fan Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.03, 22:36 Czyżby forum umierało śmiercią naturalną???????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 14.02.03, 04:56 ostatnio mozna bylo zobaczyc kilka ciekawych sparingow w k.pomorskiem. wiosna zapowiada sie wiec ciekawie,zwlaszcza w 3 lidze.kto wie,moze w woj. bedzie 2 liga.bylby to dobry poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 18:02 Byle do marca i Grudziadz juz nie mogę sie doczekać :))), wreście coś się zacznie dziać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 15.02.03, 05:33 napewno sie bedzie wiele dziac,to prawda.tylko w wielu przypadkach nie tak,jak moze bysmy tego chcieli.no ale to trudno,nie zawsze jest tak,niech tez i inni sie ciesza,kiedy ich czas nadszedl.teraz mamy sparingi,ale niedlugo bedzie tylko prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 15.02.03, 18:48 POLSKA-MACEDONIA 3-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 11:51 rynkowo osłabiają mnie twoje wpisy (masz lekko czaszke zrytą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 13:48 Zawisza pokonal Zamek Gołańcz 2:0 w kolejnym meczu sparingowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 16.02.03, 19:55 rynkowo może przyłączysz się do zbiórki kibiców na drużynę. Kiedyś tak chwaliłeś Lechie, że tak robią, to możesz Twoje słowa zmienić w czyn:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 17.02.03, 05:16 to dobry pomysl,tylko niech bedzie zapiety na ostatni guzik.klub kibica lechii sam doprowadzil do sciagniecia dobrych,bylych ich zawodnikow.ten klub bedzie ich oplacal,reszta na lasce lechii.z waszych wpisow nie widze byscie mieli cos do powiedzenia na temat sprowadzania waszym zdaniem konkretnych osob do gry w zawiszy.tak wiec pomysl jest dobry,ale najpierw cos zawiazcie konkretnego i to jak w gdansku na papierze i legalnie pod publiczna kontrola.a pieniadze sie znajda,o to sie nie martwcie.a na razie to me gratulacje za zwyciestwo w sparingu.oraz nadzieja ze w lidze na wiosne bedzie lepiej,szczegolnie z tymi co jak sami mowicie,sa rozsiani po wioskach.bo to naprwde glupie tracenie punktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 22:37 cos mądrego nareście napisałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 18.02.03, 04:44 dziekuje za uwage.i prosze przeczytac wszystkie me wpisy,napewno tez nie sa wcale takie glupie.pozdrawiam i zycze wiele radosci,nie tylko na niwie pilki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 23:39 Zajrzyjcie na www.zawiszafans.com Cos sie zaczelo dziac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józwa Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 158.75.15.* 19.02.03, 12:48 ONLY WKS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 21.02.03, 18:05 Ale kibice Wisły mieli extra wyjazd. Zazdroszczę im ogromnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 21.02.03, 18:31 Masz rację Maciej. Ja mówłem Dcdamowi jak widze taki wyjazd WKSu. No co marzenia trzeba mieć. Swietny wyjazd fakt, ale nic nie przebije wyjazdu Wisły na Schalke. pojechać tam i dokopać zarozumiałym Niemcom na ich boisku 4:1, to jest przezycie! piłbym w Niemczech chyba tydzień!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 62.244.143.* 21.02.03, 21:54 Taki wyjazd to byloby cos.Jechac pare dni za Zawisza na meczyk,ktory zostanie rozegrany na jakims extra obiekcie.Niestety jak narazie zostaje nam szara rzeczywistosc i odwiedzanie zgnojonych pastwisk(patrz Pruszcz Pom i inne).Ale i tak wierze,ze kiedys bedziemy wojowali na bioskach Europy tak samo jak teraz druzyna Wisly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 23:11 Idziecie na Aste na playoff? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 12:25 Idziemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 00:04 w sobotnim expresie w "NEWSTWEEKU" napisane było że kuzniacki podał sie do dymisji .Jestem ciekawy czy to prawda ???. Jak macie expres to sobie to przeczytajcie. Pozdrawiam "ZAWISZA TO MY". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.03, 13:07 ADAM MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 24.02.03, 08:10 Dawno mnie nie bylo na forum (egzaminy) ale jest co pisać Zawisza gra w sparingach poprawnie do tego kibice działają to mi się podoba w sobote byłem z Pawsonem na Aście oczywiście w koszulkach Zawiszy. Meczyk zacięty do ostatnich minut ale brakuje kibiców Zawiszy tak jak kiedyś. Do tego Małysz Mistrzem Świata i flaga Bydgoszcz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 158.75.15.* 24.02.03, 17:22 Pozdrowienia dla fanow Zawiszy z Torunia.Viva WKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.213.* 26.02.03, 14:18 W poniedzialek na treningu zameldowało się 21 zawodników!!!!Aż mi się wierzyć nie chce. Wypada mieć nadzieję, że teraz tak będzie zawsze. Możliwe, że podziałał na nich zastrzyk gotówki, jaką otrzymali od nas (zresztą obicaliśmy to)heheheheh. Mirek mówi, że są dobrze przygotowani kondyscyjnie, ostatnie 2 tygodnie poświęci na technikę i zgranie drużyny www.zawiszafans.com Odpowiedz Link Zgłoś
nodorf Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 26.02.03, 14:41 Kibice, Dlaczego w rankingu popularności polskich stadionów Zawisza zajmuje dopiero 24 miejsce? Zagłosowało na niego o połowę mniej osób niż jest wpisów w tym jednym wątku. www.stadiony.com/glosuj_wyniki.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 19:59 Bedziemy lepsi od lecha :)) ale wszyscy niech głosują i mówia znajomym aby głosowali na nasz stadion!!!!! "ZAWISZA TO MY" WKS WKS WKS WKS WKS WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuica Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.dostep.pl 27.02.03, 08:28 Dziwisz sie ze jestesmy dopiero na 24 miejscu, a tutaj jest wiecej wpisów niż oddanych głosów, tylko zauważ ze głosy mozesz oddawać raz na tydzień:( a wpisywać sie ile razy dziennie chcesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 27.02.03, 15:52 Słuchajcie ja bym z przyjemnością głosował, ale za każdym razem gdy wchodzę na tą strone to mi się zawiesza ta strona, nie chce się otworzyć. może wiecie jak temu zaradzić? pozdro Maciej jak miło slyszeć że tylu chętnych jest do gry w Zawiszy. mam nadzieje tylko że oni trenowali piłkę a nie na parkiecie w Bravo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskoczarni Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.amb.bydgoszcz.pl 03.03.03, 16:13 Zembrzuski i Brończyk, Filipiak i Majewski, Miłoszewicz, Kwapisz, Kensy, Mojsa, Nowak, Nowicki i Durda, Z.Nuckowski, Milczarski, Kuryło, Pieszko, Benigier, Kryszałowicz i Grzybowski to WKS Zawisza!!! Pamiętacie tych wspaniałych chłopaków?!!! Ale przecież Rudziński, Maślewski, Zgoda, Burchacki, to też chłopaki z WKS-u. Pamiętajcie o tych, którzy budowali WuKaeS. Jak długo o nich pamiętamy, tak długo będzie żyć ZAWISZA. Wbrew Potokom i innym cieniakom, którzy niszczyli ten gmach, bo ZAWISZA JEST WIECZNY !!! I wszyscy prawdziwi Zawiszacy - doczekamy się jeszcze na naszym stadionie takich tłumów jak 25 lat temu (55 tys. na meczu z Górnikiem). Wierzmy w to i ratujmy Zawiszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YARAZ Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 19:09 Ja głosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 23:49 Niech wszyscy głosuja ,nawet ci co czytaja tylko te wpisy ZRÓBCIE COŚ DLA ZAWISZY, oddajcie głos na stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 16:40 Ok to głosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 62.244.143.* 01.03.03, 18:18 AMERYKA SIE SYPIE...... NIEJAKI piotr nowak ma zostac działaczem klubu CHICAGO FIRE a więc perspektywy nieciekawe.heeeee..... I jeszcze pytanie niedługo gra reprezentacja czy jest planowany wyjazd do chorzowa?? Może ktos się podejmie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.03.03, 19:32 Astoria 1 punktem w plecy, po beznadziejnych błędach zawodników.Na trybunach ok 40 ludzi z Bydgoszczy w tym paru z ratusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 10:05 Lipa a jeszcze większą odstawili sędziowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.213.* 03.03.03, 11:45 Etam. RAF wygrywali nawet 18 punktami, dwukrotnie w ostatnch sekundach Rospara nie łapie piłki, a ostatnia akcja to tragedia. Teraz muszą wysoko wygrać w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 04.03.03, 21:09 Maciej będziesz w sobote na Aście. Ja z dcDamem na bank bedziemy. A kiedy sparing Zawiszy? Juz nie będzie żadnego/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.213.* 05.03.03, 15:30 Będe":)w sumie pierwszy raz od 3 lat. Byłem w niedzielę na koszu w Kwidzynie, to teraz też musze być. Przyniosę Ci Pawson wiadomo co:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 05.03.03, 18:06 No to dobra wiadomość tak jak ta teraz - Wisełka strzeliła bramę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 16:00 Głosujcie na stadion ZAWISZY www.stadiony.com/glosuj_wyniki.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pele Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 22:26 Jazda!CO tam słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.213.* 08.03.03, 22:34 No cóż Astoria wygrała 8 punktami, także ma 10 w zapasie. Teraz pytanie czy to wystarczy. W sobotę do Grudziądza z Zawiszką!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 00:52 Witam Wszystkich ! Dlugo mnie nie bylo na tym forum ale poczytalem sobie dzisiaj wszystkie wasze wpisy! I jestem na biezaco- Przed nami jeden cel-GRUDZIADZ Jak tam nas nie bedzie ponad 200 to kurwa nie wiem co zrobie- pokazmy wszyscy ze nie wazne w jakiej lidze gramy- najwazniejszy jest ZAWISZA!!! namawiajcie wszysckich ktorych znacie, ktorzy sa kibicami Zetki na ten wyjazd Zapowiadamy super oprawe!!! flagi, race, serpentyny, balony, zimne ognie- i debiut dwoch flag na meczu ZAWISZY, flaga KINI i NOWA BYDGOSCY CHULIGANI,no i oczywiscie doping przez caly mecz- pomóżmy chlopakom odniesc zwyciestwo!!! Spotykamy sie w sobote o 12 pod stadionem- wyjazd okolo 12.30- troche tych flag trzeba bedzie powiescic www.zawiszafans.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biel-szwederoo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 09.03.03, 03:36 zyczymy przyjemnego rozpoczecia sportowej walki o czwarta lige.zyczymy dobrego meczu i zwyciestwa lepszej druzynie,nagrodzonej milymi oklaskami. mily doping dla kazdej druzyny,okazmy rowniez przez spiew i obopolne zrozumienie czystej sportowej walki.niech zyje piekno sportu na boisku w sercach i umyslach i na wargach naszych ust.do zobaczenia na kazdym meczu tu i tam az do konca sezonu,gdzie poznamy zasluzenie awansujacego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 09.03.03, 14:51 może by tak po grudziądzu do Kwidzyna skoczyc świętować awans Asty? mecze są o 15 i 17 w sobotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 15:14 Widzę że na forum skoczył już wpis nr 700.Wczoraj pierwszy raz byłem na Aście,było OK.VIVA WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 22:07 Wg.mnie "Burlik" bylby bardzo dobrym wzmocnieniem dla Zawiszy.Pamietam go jeszcze za czasow 2-ligi. W ramach pokuty,za gre w pydzie powininny ukazac sie w Expressie przeprosiny dla kibicow Zawiszy za to co zrobil,z koszulka tez dobry pomysl.Postrzelal by pare bramek dla Zawiszy i mysle,ze kibice wybaczyliby mu. A co do Grudziadza to jestem ciekawy kiedy ten mecz zostanie rozegrany,jak bedzie to sroda to pewnie pojedzie nas polowa mniej,niz pojechaloby w normalnym terminie :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 21:01 Ja juz sie nie moge doczekac tego wyjazdu.Akcja ulotki przebiegala sprawnie,dzis poszlo jeszcze 70 sztuk na Szwederku.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 10.03.03, 17:22 POZDRO Z TORUNIA!DO GRUDZIĄDZA POJEDZIEMY I ZAWISZY POMOŻEMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawsze_Wierny Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 14:34 W sobote mecz z pyda - obecnosc obowiazkowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 11.03.03, 14:22 Co nikt sie ni wpisuje:(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 11.03.03, 14:46 W czwartek na Zawiszy o godz 17:00 na trybunie główne będzie spotkanie trenera i piłkarzy z kibicami. przyjdźcie!!!!! (mamy nowy gadżet:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 17:21 no juz ponad 700 wpisow;))) jeszcze troche i bedzie 1000:))) w sobote Grudziadz!!! i pierwszy krok w awansie do IV ligi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 11.03.03, 17:32 Na spotkanie trzeba przyjść. Ja będę napewno i czekam na nowy gadżet. Zobaczymy jakie jest podejście działaczy i samych piłkarzy do nowej rundy. Bo na nas kibiców mozna jak zawsze liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 11.03.03, 18:02 Szkoda że nie moge przyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 12.03.03, 16:10 Czemu nie wchodzi strona www.zawiszafans.com Odpowiedz Link Zgłoś
pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 12.03.03, 17:16 Maciej przynieś mi na spotkanie z piłkarzami ... wiesz co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 12.03.03, 17:46 Wiem co i ma juz w odpowiednim miejscu zebym nie zapomniał:) Niestety odwołali całą kolejkę i do Grudziądza w sobote nie jedziemy ((((((((::::::: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 12.03.03, 17:52 no to lipa. to teraz zostaję wyjazd z Astą. Maciej słyszałeś o meczu towrzyskim hokejowym na Torbydzie między BTH (bydgosczanie z TTH) kontra TTH w czwartek 27 marca o 17. info w wyborczej regionalnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 12.03.03, 18:06 To co nie ma wyjazdu w sobotę:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 18:20 ale lipa:((( meczu w sobote nie bedzie:((( a szykowal sie super wyjazd... do zobaczenia jutro na spotkaniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 13.03.03, 09:01 Dziś w Pomorskiej jest artykuł że jak będzie padać w czwartek to będzie kolejka odwołana a dziś jest słońce i zajebisyu wiatr może nie odwołają tej kolejki. Dziś trzeba być na spotkaniu i dowiemy się w jakiej formia są piłkarze i jak przepracowali zime. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 15:12 Co jest ze stroną ZAWISZY , nie działa!!! i kiedy będzie chodzić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 13.03.03, 17:27 co sie odwlecze to nie uciecze!!! troska o zdrowie wazniejsza,a takze o murawe. co do formy,to na spotkaniu bedzie tylko teoria,dopiero po kilku kolejkach bedziemy znali prawdziwie,jak to zime przezyto.na razie to tylko juz troche wiemy jak gra chemik-zawisza[moze to oni najpierw wejda do ligi nr2]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 13.03.03, 17:30 Nadal nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.213.* 13.03.03, 18:22 strona nie chodzi, bo jest konserwacja serwera czy coś tam:). Zadne strony na kickerze nie chodzą (np kibice, arka). rynkowo trzeba było przyjść na spotkanie posłuchać a nie mądrować się co jest teorią. nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 13.03.03, 18:51 Na spotkaniu zapadła decyzja, ze na każdy mecz Zawiszy przychodzimy z kasą. Nie ma że ktoś nie ma, że mu mama nie dała. Jak nie ma pieniędzy to niech idzie roznosić ulotki lub długopisy skręcać! Każde wejście na mecz jest płatne, kto ile może tyle daje. Za darmo to można się po parku przespacerować. Niech wszyscy wokół siebie zapytają ludzi mających firmy o wsparcie. Nawet 100 zł miesięcznie to juz jest coś. Od czego trzeba zacząć. ZAWISZY NIE ODDAMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 13.03.03, 18:47 I co w końcu mecz bedzie czy nie????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 18:51 Mecz bedzie rozegrany najprawdopodobniej w jakas srode.Plakaty,wynajete busy wszystko na nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 19:18 Mimo tego, ze mecz zostal odwolany, sporo ludzi czytalo ulotki i miejmy nadzieje, ze dzieki nim przypomna sobie o Zawiszy. A jesli chodzi o spotkanie to bylo ok i oby strata 9 punktow nie okazala sie za duza. WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 14.03.03, 14:41 Znow namieszał pzpn!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 19:16 Podobala mi sie wypowiedz Pawsona! Popieram- nie ma ze boli wszyscy dajemy na Zawke! Jak ja slysze głosy ze tak nie mozna, ze malolaci nie maja to mnie kurwica bierze! Zeby ci co tak mówia wiedzieli ile ci malolaci przejebali na chlanie, narkotyki i dziwki to za te pieniadze by na pól sezonu starczylo!!! Nie wymagamy miliardów- przyjdziemy w 300 osób i kazdy da po 3zł to juz mamy 900 stowek- a załoze sie ze ci co maja na pewno dadza po 10!!! Co do wyjazdu to jak dostalem telefon( w srode okolo 17) ze kolejka odwolana to takiej kurwicy dostalem ze az wspólczuje mojej zonie co ona ze mna ma!!! tak jak wspominal Mrozik Ulotki ,busy- ja zamówilem busyna 100 osób, tam to dopiero musialem wybrnac, ulotki? treba bylo zrobic, pokserowac no i praca tych osób co je naklejala-wszystko na marne! do tego doszedł wynajety bar w fordonie dla jastrzebia!- oplacony browar, dobrze ze jedzenia jeszcze nie zamówilem- a dzis jeszcze koles mi wodke przywiozł co zamówilem na jastrzebie! powaznie mam kurwa dosyc. A to mial byc jeden z lepszych wyjazdów, i szczerze mysle ze po wszystkich informacjach ktore dostalem 300 bysmy tam przekroczyli A teraz pozostal nam mecz u siebie za tydzien w niedziele o 12 z serockiem- tam tez pokazemy co potrafimy: flagi, race, balony, i DOPING!!!!!!!!!!!!! Siadamy na trybunie B, głowna bedzie zamknieta a wiec jak za starych czasów wracamy na nasz sektor! pokazmy chlopcom z serocka gdzie przyjechali, moze to jeszcze nie bedzie pieklo ale postarajmy sie! na mecz przyjdzcie wczesniej okolo 11- trzeba porozwieszac flagi itp. z tego wszystkiego zapomnielismy pokazac dzis nowej pamiatki ale mozecie ja obejrzec na naszej stronie- jeszcze nie dziala ale jutro juz bedzie ok pozdrawiam aha co sadzicie o Burlikowskim? Szczerze cenie go jako pilkarza i to az nadto bo to nie bedzie zwykle wzmocnienie, to moze byc zawodnik który wywalczy awans ale za to co zrobil powinien dostac jakas pokute!!! niech przeprosi na lamach espressu za gre w pydzie lub co s takiego albo pod koszulka meczowa niech zalozy biala z jakims napisem typu" przepraszam fanów ZAWISZY za moje bledy" czekam na wasze propozycje narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 22:14 Wg.mnie "Burlik" bylby bardzo dobrym wzmocnieniem dla Zawiszy.Pamietam go jeszcze za czasow 2-ligi. W ramach pokuty,za gre w pydzie powininny ukazac sie w Expressie przeprosiny dla kibicow Zawiszy za to co zrobil,z koszulka tez dobry pomysl.Postrzelal by pare bramek dla Zawiszy i mysle,ze kibice wybaczyliby mu. A co do Grudziadza to jestem ciekawy kiedy ten mecz zostanie rozegrany,jak bedzie to sroda to pewnie pojedzie nas polowa mniej,niz pojechaloby w normalnym terminie :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 00:40 Co do burlika to niech da np.1000 zł na stowarzyszenie + przeprosiny za głupote jaką zrobił a druga sprawa będzie trzeba przypilnowac piłkarzy żeby się w sobote nie szwędali po dyskotekach jak w niedziele mają grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 15:11 Dzis pogoda na wyjazd wymarzona.... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 16:24 Do meczu z Serockiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 16:39 Wlasnie za chwile zakonczylby sie mecz w grudziadzu- na trybunach same niebiesko-czarne barwy, wynik 1:2 dla nas i szal radosci!!! a tak trzeba poczekac na transmisje z kwidzynia(radio PIK) i zonaczyc malysza narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 17:22 Po pierwszej kwarcie Asta wygrywa 1 punktem 19:18! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 18:24 Po III kwarcie ASTA prowadzi 56-47!!! Slychac glosny doping bydgoskich kibiców: ASTA>ASTA<ASTA Malysz pierwszy po I serii Tylko kurwa meczu w grudziadzu brak............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.213.* 15.03.03, 18:34 nasi też tam są. Troche żałuje, bo mogliśmy w ramach walki z nudą wybrać się do Kwidzyna, wiekszą grupą. ALE ZAWISZA JEST WSZĘDZIE (dziś też kilku w Kwidzynie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 18:46 ASTA 71-68 ASTA W I LIDZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZAL W KWIDZYNIE! ASTA,ASTA,ASTA,ASTA KIBICE bydgoscy na parkiecie z szampanami swietuja awans! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 18:56 Asta w 1 lidze!!!Malysz wygral!!!Ale i tak pozostaje niedosyt meczu w Grudziadzu :-(( Kiedy bedzie dziala nasza strona??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.213.* 15.03.03, 19:05 ze stroną jest lipa i najprawdopodobniej zmienimy konto. Dzis dobry dzionek Asta wreszcie wyżej, Małysz ma kozaka, a my zaczynamy za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 22:54 Dzwonilem do Bulka,serwer nie dziala, dal mi numer do tego goscia,nikt nie wie co ten pajac odpierdala z tym serwerem??? nie mozna na wlasna strone wejsc i pogadac A co ten walendziak robil w kwidzynie- debil jebany, na Zawiszy sobie robil zdjecia- widze ze chuj sie pokazuje tam gdzie jest jakis sukces!!!!pała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 16.03.03, 11:46 Dopiero teraz piszę, bo opijałem z DcDamem awans Asty. Jechalismy do Kwidzynia Gimbusem. Był cały pomarańczowy w nim miejsca jak na dzieci 150 cm wzrostu. Szopki były całą drogę. Oczywiście browary lały się strumieniami. Po drodzę widzimy jak meczyk rozgrywa Rodło Kwidzyń, mielismy nadzieję że nas odwiedzą na meczu. Nas było chyba 200 jak nie więcej, zajęlismy pół sali. Była jak mówił Zawiszak Walenciak i to w barwach Zawiszy na szyi. Było kilkanscie osób z Zawiszy, ponoć kilku wyprowadzono? Dziwi mnie to bo był tam ogólny piknik. Przyszli w końcu kibice tzw. "Ronda" Kwidzyń. Było ich klikunastu tak samo jak ich wiek. Krzykneli kilka razy Rodło ale jak zobaczyli ilu nas jest to się zamknęli bez niczyjej pomocy. Meczyk ekstra, bo wygralismy. Na parkiecie po meczu było trochę zabawy, szampanów i konfetti. Ochrona ubrana była prawie jak AT. Po meczu spokój i nasze świętowanie. ZAWISZA BYŁ BĘDZIE JEST!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK NOWA STRONA ZAWISZY - START 8.05.2003 IP: *.hipernet.ras.pl 07.05.03, 22:18 ZMIENILISMY SERWER I JUTRO RUSZAMY- ZAPRASZAMY www.zawiszafans.switch.pl- nareszcie i oby juz nigdy nie bylo zadnych awarii, bo moj dzien sie zaczynal od zawiszafans!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 14:05 ZRÓBCIE COŚ ZE STRONĄ ZAWISZY !!!!! zmieńcie serwer, bo zaczyna sie niezła lipa, już tydzien mija powoli jak nie działa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawsze_Wierny Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 14:40 W najblizsza sobote jest mecz z pyda - obecnosc obowiazkowa! W niedziele Serock. Narka BYLISMY-JESTESMY-ZAWSZE BEDZIEMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 18:49 Może niedługo powstanie nowa strona Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 16.03.03, 18:55 Co do Burlika, to ja chciałbym, żeby on grał w Zawiszy. Fakt, że graniem w Polonii stracił bardzo wiele w moich oczach, ale jest nam on potrzebny. Musimy teraz awansować, nie mówie żeby za wszelką cenę i każdymi środkami. Jak będziemy się kierowali tym, że dany zawodnik nie jest przywiązany do Zawiszy, lub jest np. Torunia to nadal będziemy grali po wiochach. Ważne jest to że Burlik chce grać w Zawiszy! Ale przeprosiny muszą być! Można zrobić sondę na stronie Zawiszy czy chcemy Burlika w Zawiszy, jak strona będzie w końcu działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 16.03.03, 22:00 Pewnie, że dobrze by było, gdyby Burlik grał znów w Zawiszy. Na V ligę taki zawodnik to bajka, tylko ten jego ormowski numer z zeszłego roku. Przeprosić musi nie ma dwóch zdań, a jak będzie strzelać to reszta pewnie mu odpuści (ta bardziej zawzięta::)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawsze_Wierny Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 11:47 Zgadazam sie z Wami,ze jest on potrzebny w Zawiszy, szczegolnie w obecnej, trudnej kadrowo sytuacji(najwazniejszy jest awans). Pamietajcie jednak, ze ta szmata nie wrocila z sentymentu do klubu(podziekowano za jego uslugi).Dlatego po pierwsze musi przeprosic a po drugie niech pogra jakis czas za darmo... BYLISMY-JESTESMY-ZAWSZE BEDZIEMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pingwin Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 17.03.03, 22:11 Pamiętajcie tylko Zawisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 158.75.19.* 18.03.03, 13:03 Kiedy bedzie działać stronka???? Co do Burlika to uważam że jeśli przeprosi na łamach WSZYSTKICH lokalnych gazet i wpłaci jakąś kasę na stowarzyszenie to niech w ZAWISZY gra. Napewno się przyda. Pozdrowionka z Torunia. ZAWISZA NIGDY NIE ZGINIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 18.03.03, 13:34 najlepiej od kogoś wyciagać kasę co??? sami lepiej dajcie. Jak przeprosi i nastrzela bramek, które miejmy nadzieję pomogą w awansie to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohoo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 19:09 Teraz co się dzieje w KSZO (zawieszenie zawodników) dziwnym trafem przypomina mi strajk w Zawiszy sprzed kilku lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 19.03.03, 07:53 Dawno nie gościłem na forum, ale dziś chce nawiązać do paru spraw co do Asty było zajebiście. Jechał ktoś kiedyś Cienkim w 10 osób to wie jaki jest tłok w Gimbusie. Oczywiście browarki lały się. Jechaliśmy z Pawsonem z kibolami wszystkich dyscyplin w Bydgoszczy, ale jak zaczeliśmy wspominać Zawkę to wszyscy mówili jakie to były zajebiste czasy. Wiec myśle że Burlik mimo tego co zrobił jest potrzebny, przecież on wsadzi zawsze tą gię w odpowiednim momencie, albo walnie kozła w polu karnym. Co do kasy to płacimy bez marudzenia, jest ciężko i trzeba pomóc. Odniosę się do tego osła walenciaka co latał w szalu Zawiszy, on nawet nie wiedział że odwołano ligę, co za pedał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.213.* 19.03.03, 10:33 Qrde, że mnie tam nie było!Łeb jeden jak wybory były to wiedział gdzie stadion jest, zdjęcia sobie robił, wywiad w "Piłkarzu", a teraz udaje, że nie wie, że są spotkania Stowarzyszenia no i jeszcze jak pisze Dcdam nawet nie wiedział, że kolejke odwołali. Co on w ogóle w szaliku robił???W Stowarzyszeniu podziękowalismy mu jednogłośnie, bo od listopada słuch o nim zaginął, a teraz w Kwidzynie biega w barwach Zawiszy.Słów brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 17:09 Moj stary jak jechal na zuzel do Vojens w 99r.to w jednym autokarze jechal z Walenciakiem.Z tego co ogladalem na kamerze to nie wygladal on na kibica Zawiszy.Szal ormowcow na szyi i spiewy tomek gollob itp.Od samego poczatku ten typ mi sie nie podobal. Czy ktos wie kiedy bedzie dokladnie mecz w Grudziadzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 21:26 siemka panowie ja wiem jedno! jak ta pale zobacze, obojetnie gdzie to ma w morde za to ze zalozyl nasze swiete barwy na ta brudna, parchata szyje! Ja mu kurwa wybije bujanie sie w szalu Zawiszy! co do grudziadza to najpewniej w jakas srode! ale to bez znaczenia i tak trzeba bedzie tam sie pokazac- wiadomo ze w srode 300 beda nierealne ale na 150 nas stac- zalatwimy pare busow i auta i jedziemy tymczasem pamietajcie o niedzieli !!!!godz.12 - zapowiedz meczu jest na stronce na forum bo wszystko jeszcze nie dziala sprawnie no i pamietajcie o sobocie- spotykamy sie o 11.30 - nie mozemy pozwolic zeby pydziarstwo na nasz satdion weszlo- zreszta strach nie pozwoli....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 19:29 No to do soboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 20.03.03, 20:49 Właśnie musimy mocnym akcentem rozpocząć rundę wiosenną. Ja przyjdę napewno z DcDamem przyniesiemy też flagę WKSu. Ciekaw jestem przyjęcia Burlika, jeśli zagra. Ja mówiąc językiem z "Idola" jestem na TAK. Niech gra i kłuje bramy w każdym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 21.03.03, 07:48 miejmy nadzieje,ze mecz sobotni bedzie dobrym widowiskiem i kulturalnym wobec kazdego,oraz nadzieja nas wszystkich na lepsze,sloneczne jutro dla calej bydgoszczy i wojewodztwa.witajmy tez mile gosci,jak bysmy chcieli by i nam, gdziekolwiek bedziemy,czynili.to bedzie wyrazem naszej osobistej kultury i wyzszoscia ponad glupota chamstwa i prostactwa.niech dopisze tez pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 11:53 Bilety na sobotni mecz z ormowcami to 4zl ulgowy i 8 normalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 21.03.03, 12:00 może ktoś z redakcji sportowej odpowie, dlaczego nie ma informacji o meczach V ligi, a jest info o IV lidze, w której Bydgoszcz nie ma żadnego przedstawiciela!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 21.03.03, 19:51 Bo wyborcza ma to w dupie. Dopiero gdy Zawisza będzie grał w II lidze to zaczną pisać, że zawsze śledzili losy Zawiszy i pisali często przyczyniając się do odbudowy piłki w Zawiszy. Jeb... ich pies! Ciekaw jestem czy jutro zagra Burlik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 16:03 Burlik byl na meczu chemika, rozmawialismy z nim- jutro na pewno nie zagra,najprawdopodobniej we wtorek zapadnie deczyja- On chce grac!- to sa jego slowa ale jest troche innych problemówi miejmy nadzieje ze sie szybko wyjasnia Aha Burlik czyta forum Gazety wyborczej i odwiedza takze nasza strone!!! jutro przyjdzcie wszyscy predzej 11.30- swieto!!!Gra ZAWISZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 22.03.03, 16:23 Tylko żeby napewno był doping, bo już tyle razy miał byc i wychodziło różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saddam Husajn Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 21:29 Chemik/Zawisza-polonia B. 4-1(3-0 do przerwy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 23.03.03, 15:42 Zawisza-serock 4:0 po badzo dobrej grze Zawiszan. Bramki zdobyli: dwie Wiśniewski, Kowalik i Tomczak. Widać, ze chłopaki zimę przepracowali bo akcje były naprawdę dobre. Kibice też dopisali. ogólnie brava dla wszystkich VIVA WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.160.156.* 23.03.03, 18:05 Oprawa jak na 5ligę zajechana:)))))))))) Pozdrawiam.VIVA WKS!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 24.03.03, 10:57 Mecz jak na 5 lige był dobrym widowidkiem, a niektore akcje były naprawdę super. Oprawa też na 5 tylko mogłoby być więcej widzów. Czekamy na kolejne zwycięstwa i gre Burlika, który pisze dla Pomorskiej i to całkiem ciekawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 24.03.03, 16:33 Jestem naprawdę pod dużym wrażeniem gry Zawiszan. Teraz piekielnie trudne mecze z zespołami, z którymi walczymy o awans. Wyjazd do Gromu więcbork, póxniej wyjazd do Grudziądza na Olimpię i u siebie Solec. Tu ma być 9 punktów i później z górki. HEJ WKS HEJ WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.213.* 26.03.03, 00:08 Mecz w Więcborku w niedzielę o 12:00. Zbiórka na parkingu przy Zawiszy na 10:00. Kto się wybiera??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.egb.pl 27.03.03, 08:40 Cieszę się chłopaki, że żyjecie nadzieją na awans. Ja jednak widząc ten skład węgla i papy przestaję w to wierzyć. Chyba, ze przewietrzy się szatnię z takich oszołomów jak choćby Ruczyński lub Kremblewski. Kibice żyją zagadnieniem, swój wolny czas poświęcają swojemu ukochanemu klubowi, a te dupki bawią się w najlepsze i śmieją się z WAS! Nawet Mirek Rzepa kilka razy chciał już to wszystko pierdolnąć. PS. Jakby ktoś z was się nudził, to chyba TVN wyprodukował program dla gejów, kręcących dupkami. W jednym z odcinków będziecie mogli obejrzeć jednego ze swoich idoli spod znaku Z. Jestem ciekawy, czy wiecie którego. To chańba, żeby taki burdel rozgrywał się w szatni WKS-u pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 12:52 Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie ŻADEN piłkarz grajacy obecnie w Zawiszy nie jest idolem!! I pewnie żaden z nich nigdy nim nie będzie. Zgodze się jednak z tym, że jak pokażą naszego piłkarza tańczącego w szatni Zawiszy to bedzie pośmiewisko dla całej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 27.03.03, 20:06 Jest walkower za mecz z Papowem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 21:21 Viva WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 22:29 Polska-Węgry 0-0 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 30.03.03, 14:15 grom-ZAWISZA 1:0!!!!! DcDam skomentował krótko ten mecz będąc w Więcborku: "Grali na gównie jak gówno" bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 19:15 Mecz odbył się na klepowisku,bo na głównym stadionie był remont,więc grali na "gównym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 01.04.03, 05:01 jeszcze nie koniec ligi.a jak sie kocha to na dobre i zle.polska reprezentacja tez niczym nie zachwycila,a tu tylko piata liga,no i zawsze wezmy pod uwage to,ze nie zaleznie w jakiej formie jest druzyna z duzego miasta,malo miasteczkowe i wiejskie klubiki sie przeciw takiej druzynie specjalnie mobilizuja.takie nastawienie ma rowniez np.san marino,a noz sie cos uda.jednak cieszmy sie pilka,a korona i tak z glowy nie spadnie.i usmiechu nam trzeba,bo jutro bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 02.04.03, 08:13 Wczoraj w "Expresie bydgoskim" sporo było o Zawiszy. Wypowiedź chuligana, wywiad z Wiśnią, do tego zdjęcie naszej nowej flagi. Nie wiem czy prima aprilis tak sie im udzilił. Ale miło było poczytaćo Zawiszy. Trzeba docenić Express za to co robi. Niech wszyscy wiedzą że Zawisza nie zginie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 02.04.03, 20:49 Jak zjebałem pomorska i napisałem do nich, dzis już coś było, to jest już postęp. Napisali że wsparcie kibiców nie pomogło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 23:47 wstyd dla bydgoskich pismaków ,że nie piszą nic o ZAWISZY ,jedyny klub piłkarski w BYDGOSZCZY!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.213.* 03.04.03, 10:58 W sumie mogliby coś skrobnąć o Stowarzyszeniu, ale to też musi wyjść inicjatywa od działaczy. (a z tym w Stowarzyszeniu niestety jest różnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 03.04.03, 18:41 Express ostatnio mnie pozytywnie zaskoczył pisząc sporo o Zawiszy. A o stowarzyszeniu mało się słyszy, a to znaczy że niewiele się w nim dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 20:38 NIEDZIELA 6.04 godz.12.00 ZAWISZA-UNIA SOLEC KUJAWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 04.04.03, 08:52 Dziś na stronie internetowej pojawił się wywiad z nowakiem peterem (dupek juz nawet imie zmienia). Ma nawet swoją strone, na której jest coś o jego akademii www.nowaksoccer.com/index.asp. W tym artykule jest że stracił coś około 0,5 mln usd. To pizda jedna, on do Polski wracać nie będzie bo się sparzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 04.04.03, 12:32 Nie chce mi wejść ta strona???a chciałbym podzielić się moimi uwagami z tym osobnikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 04.04.03, 17:13 Mi też ona nie działa. Skąd masz ten adres dcDam? z pamiętnika Muppetów? pedał jeden Nowaczek, jak słyszę to nazwisko to mnie ciarki przechodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 05.04.03, 11:41 czytaliście dziś Pomorską jest o stronie Zawiszy i to w dobrym tonie. szok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 05.04.03, 15:10 Gazeta Pomorska: "Najpierw w przeglądarce pojawiła się strona o adresie zawiszahools.of.pl, co sugerowało, że stronę założyli szalikowcy, ale z tych najgorszych:-)." Potem jednak miłe zaskoczenie. Internauta zostaje przekierowany na stronę prawdziwych kibiców. Jest więc sporo o samym klubie, aktualności, historia, terminarz rozgrywek i forum. I-wielkie nieba!!! Wszystko aktualne, zrobione fachowo, ładnie. Aż się wierzyć nie chce. Strona utrzymana w bielach i błękitach. Hasło wyświetlające się na początku "Zawisza To My" mówi wszystko. Polecamy nie tylko kibicom klubu.:-) Hej Hej WKS www.zawiszafans.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 05.04.03, 15:14 Z tymi biletami to przesada. Kto to wymyslił? trepy popieprzone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:34 Oto 800 wpis:))) Pozdro dla wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pap Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 12:09 Zmarł Henryk Miłoszewicz Henryk Miłoszewicz, znany piłkarz, reprezentant Polski, zmarł nagle w wieku 47 lat. W sobotę po południu doznał zawału serca po zwycięskim meczu prowadzonej przez niego od niedawna drużyny Kujawiaka Włocławek z Wisłą Nowe (1:0). Rano, w dniu meczu, Miłoszewicz poczuł się źle. Zabrała go do szpitala karetka pogotowia. W południe, na własne życzenie opuścił szpital, aby za dwie godziny poprowadzić drużynę w trzecim swoim meczu w roli szkoleniowca Kujawiaka. Po zakończonym zwycięstwem, emocjonującym spotkaniu podziękował piłkarzom za grę. Dziennikarzom mówił o bólach w klatce piersiowej. Udał się w stronę samochodu, za kierownicą którego zasiadła jego żona. Osunął się na siedzenie. Lekarz karetki pogotowia reanimował go na terenie stadionu przez ponad pół godziny. W stanie krytycznym został przewieziony do szpitala gdzie zmarł. Miłoszewicz był wychowankiem Zawiszy Bydgoszcz. W reprezentacji Polski rozegrał dziewięć spotkań. Grał w polskich zespołach klubowych m.in. w ŁKS Łódź, Legii Warszawa, Lechu Poznań, we Francji, w klubach Le Havre i Stade Torbais oraz w Niemczech, w zespole Herzlake. Od przejścia do poznańskiego klubu zamieszkał na stałe w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 80.51.243.* 06.04.03, 15:28 Zawisza Bydgoszcz - Unia Solec Kujawski 2:0 ( dwie bramki Kowalik). Znów dobry mecz w wykonaniu Zawiszan, tylko trzeba wykorzystywać sytuację, kóre w tym meczu były grając w dodatku w przewadze jednego zawodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 19:52 Mógłby admin. tego forum przenieść ostatnie wpisy na początek , a tak trzeba przedzierać się . Może da się z tym coś zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.proxy.aol.com 07.04.03, 03:45 chlopcy-gratuluje wam zawiszanskiego zwyciestwa.dobrze tez wypada chemik-zawisza byloby fajnie gdyby obie druzyny awansowaly wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 212.122.213.* 08.04.03, 14:52 Dzis spotkanie i wybory do zarządu Stowarzyszenia. Będzie lepiej? oto jest pytanie:) www.zawisza.kicker.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.pll 09.04.03, 07:37 Odbyło się spotkanie Stowarzyszenia ZAWISZA na którym wybrano władze. Prezesem został Krzysztof Straszewski, dobra wiadomość dla kibiców bo mamy w zarządzie i komisjach przedstawicieli kibiców. Teraz trzeba wziąść sie do pracy i pozyskiwać potencjalnych sponsorów oraz członków Stowarzyszenia. Cel to awans do 4 ligi na ten sezon. NIGDY NIE ZGINIE ZAWISZA NIGDY NIE ZGINIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 80.51.243.* 09.04.03, 19:57 W Stowarzyszeniu jest na razie tylko 31 członków. Niech każdy kto chce pomóc Zawiszy przystapi do Stowarzyszenia, wypełniając deklarację i opłacając składkę członkowską (20zł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 18:52 Viva WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 212.122.213.* 11.04.03, 17:52 Oto co ciekawsze zapowiedzi sportowe z GW:bejsbol Górnik Boguszowice-Dęby Osielsko, hokej na trawie Poznań-Gąsawa, Poznań-Rogowo, koszykówka kobiet Slęza Wrocław-Toruń. Jest jeszcze cała 4 liga piłki, piłka ręczna, ping-pong, ale ani słowa o V lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leśny Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 10:40 Pozdrowienia dla wszystkich kibiców ZAWISZY z UMK Torun.Miejmy nadzieje ze Apator dzisiaj rozbije pydziarstwo w proch!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 80.51.243.* 14.04.03, 18:46 Jutro jest juz drugie spotkanie Stowarzyszenia "Zawisza". Początek o godzinie 18.30 zapraszamy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 212.122.213.* 14.04.03, 19:53 Pawson chyba Ci się tygodnie pomyliły. Spotkanie jest za tydzień i zbiera się tylko zarząd (chyba że się coś zmieni to dam info)pzdr www.zawisza.kicker.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 20:22 pomorska sie ośmiesza nie dodając punktów ZAWISZY za walkower, już drugi tydzień pojawia się ten błąd w tabeli, możwe trzeba im zwrócić UWAGE!!! bo gamonie będą do końca rundy mieć ten błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.proxy.aol.com 15.04.03, 02:28 nie martw sie czleku o numerki,przeciez zadna z gazet nie decyduje o pozycji w lidze,jest tylko od tego zwiazek pilkarski,w tym wypadku kuj.pomorski. a co powiecie o wynikach w III lidze,warte uwagi.rowniez ciekawie wygladaja sprawy z licencjami,ktore beda na wzor europejski,konsekwentnie realizowane. z tego wynika,ze beda duze roszady w calej polskie pilce.po prostu nie kazdy da rady i cala mapa polskiej pilki zacznie byc bardzo przejrzysta.wielu widzi w tym tylko plus dla calej pilki i ujawnienie sie prawdziwych menadzerow,na wzor pilki zachodu.to chyba i wielka radosc dla wielbicieli pilki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 80.51.243.* 15.04.03, 16:18 Maciej- rzeczywiście chyba o jakiś dupach myślałem, umawiając się z nimi na następny wtorek, a nie o Stowarzyszeniu! he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 212.122.213.* 17.04.03, 12:31 w sobotę o 15:30 Zawiszka - Kowalewo. Cztery lata temu też grali z Kowalewem w Wielką Sobobotę i skończyło się przerwaniem meczu. Oby teraz tak nie było. Wczoraj ormo dostało smary od Chemika aż miło. Ormowców u siebie nie stwierdzono, co staje się normą. www.zawisza.kicker.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 80.51.243.* 17.04.03, 16:13 Ciekawe czy wystapią piłkarze, którzy wtedy uciekali na trybunę główną? Jak tak to chyba nie będą się wychylać i położą sie bez bicia. 4:0 i Zawisza żegna frajera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 18:52 Yo!Leśny co studiujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 80.51.243.* 18.04.03, 20:29 Jutro ZAWISZACY ładnie po święconce na meczyk się wybrać. Pogoda ma być ładna więc tłumnie proszę przybyc. WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YARAZ Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 10:07 Wesołych Świąt,smacznego jajka i mokrego Dyngusa:)Życzy YARAZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 80.51.243.* 19.04.03, 11:38 Spokojnych Swiąt i Radosnych, oczywiście z wygraną Zawiszy z promieniem. HEJA WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 80.51.243.* 19.04.03, 17:57 Cudowne Swięta Zawisza wygrał po znów dobrym meczu z promieniem 3:1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.multipc.com.pl 19.04.03, 20:15 A jakie wyniki przeciwników do awansu!!!!!!!!!!!!!!!!Jedziemy do Grudziądza!!!!!!!!!!VIVA VIVA VIVW WKS zawisza.kicker.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 20:36 Ja juz sie Grudziadza doczekac nie moge!!!!!!!!!!!!!! Chociaz malo nas tu jest to zwyciezy WKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 08:20 Życzę wszystkim Zawiszakom spokojnych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy:))) VIVA WKS!!!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 80.51.243.* 20.04.03, 12:15 wszyscy w dobrych humorach a ja wciąż nie mogę przeboleć tej rzuconej butelki, bo tym rzutem może się zakończyć cała historia Zawiszy!!! ten klub może przestać istnieć! wiem że to nie pierwszy i niestety nie ostatni raz taki wybryk na gdańskiej. bo zawsze się znajdzie ktoś, kto chce sie popisać przed kumplami jaki on twardziel jest i chuligan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 19:10 Swoje brudy pierzmy na naszej stronie a nie na Wyborczej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z boku Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.proxy.aol.com 21.04.03, 17:28 pawson i maciej,mam do was pytanie,poniewaz wy tak blisko klubu.czy to prawda,ze od nowego w lecie sezonu ma nie byc juz chemikazawiszy i zawiszy,tylko klub pod calkiem nowa nazwa,jako jednego na wzor klubow zachodu kiedy sie lacza?ponoc ta musl i jakies gadanie wisi w powietrzu,ze chzaw.ma szanse na druga lige,jak nie w tym to w pszyszlym sezonie.wiec aby zjednoczyc wszystkich pod jedna bandera w bydzi,kto wie czy do tego nie dojdzie.ponoc jeszcze inne pikarskie kluby miasta maja byc w to zaangazowane,aby byl jeden silny osrodek pilki w calym miescie, mogacy swobodnie konkurowac z calym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 212.160.156.* 21.04.03, 18:20 Na rozdawanych w sobote gazetkach,była deklaracja o przystąpieniu do stowarzyszenia.Nie było tam tylko regulaminu ani WKSu,ani stowarzysz. może ktoś by umieścił np.regulaminy na stronie bo kto zapisze się gdzieś skoro nie wie czego dotyczy regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek c.d. Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 212.160.156.* 21.04.03, 18:21 c.d. oczywiście stronie ZAWISZY.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.multipc.com.pl 22.04.03, 23:45 Jutro kto może udarza na Grudziądz. 15:15 pod Zawiszką zbiórka. Sprawa butelki rozeszła sie na szczęście po kościach. Statut bedzie umieszczony na stronie Zawiszy. Jest to standardowy statut, jaki ma większość stowarzyszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 11:50 Dziś jest Wielkie Święto! Jakie? Gra nasz ukochany Zawisza w meczu sezonu (pierwszy z dwóch lub z wszystkich do końca sezonu) w Grudziądzu. Do zobaczenia na stadionie Olimpii, kto nie może jechać, może słuchać relacji w radiu Maryja lub w CNN. WKS WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 14:00 Za 3 godziny mecz w Grudziadzu!!!!!! Luknijcie na ta fote :www.olimpiagrudziadz.republika.pl/juka.html OLIMPIA PSY :)) Dobra jade na zbiorke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 21:01 4 do 0 Zawisza zegna frajera!!! 4 liga 4 liga ZAWISZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 212.122.213.* 23.04.03, 21:44 wynik 4:0 mówi wszystko. Liczba ok 170 osób na wyjeżdzie w srode na 5 ligę mówi jeszcze więcej. Wielu starszych kibiców ze starej załogi, doping i oprawa race wulkany balony serpentyny. Gdzie jest taki klub na świecie co kibiców takich ma??????????WKS WKS WKS WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 80.51.243.* 23.04.03, 21:57 super wyjazd. wynik 4:0 idzie w świat, oprawa meczu też ekstraklasa. teraz jeszcze trudniejszy mecz z gwiazdą. awans coraz bliżej. pozdrawiam Fordon, browarki i kebaby całkiem całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.hipernet.ras.pl 23.04.03, 23:00 to co zrobilismy na olompii przeszło najsmielsze oczekiwania- 172 osoby w srode na V lidze!!!!!!!!! nawet prezes K.Straszewski byl z nami na sektorze! czekalem z nim pod stadionem na pilkarzy-prosili zebym przekazal podziekowania dla wszystkich kibiców za ten doping i oprawe- jak sedzia gwizdnal na II polowe to wszyscy stali i patrzeli!!! Bylo zajebiscie ale powiem wam jedno- w sobote na gwiezdzie musi byc jeszcze lepiej!!!! wiem ze potrafimy! A tak poza tym jestem zaskoczony dzisiejsza frekwencja bo przeciez jeszcze wielu ludzi nie pojechalo z powodu pracy! Oby tak dalej- no i dawno nie dopingowalismy przez caly mecz non stop- a II polowie Przez 8 minut non stop ZAWISZA GOL, ZAWISZA GOL, ZAWISZA GOL, GOL< GOL< GOL GOL- zrobilo wrazenie przypomne ze na II lidze we wroclawiu potrafilismy przez 10 minut- czyli zrobmy to na gwiezdzie (11 minut haha) pozdrawiam i zapraszam na sobote stadion gwiazdy godz.16.30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 23:33 Co za mecz:))) 4:0 i doping 1 liga. Oprawa godna pucharu uefa:) Mysle, ze z taka gra naszych pilkarzy o awans mozemy byc spokojni. Brawo dla pilkarzy i kibicow:))) ZAWISZA GOL...............;))) W sobote tez musza byc 3 pkt!!!!!!!! WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikolaj Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 23:51 Chlopacy napisali juz prawie wszystko ze swojej strony dodam jedynie, ze milo bylo widziec jak ponownie w naszym sektorze zawitaly osoby z 1 ligowym stazem. Ekipa jest zajebista a bedzie jeszce lepiej! Awans jest nasz awans do Nas nalezy nie damy nikomu, nie damy nikomu to co sie nam nalezy.... Pozdro dla wszystkich "niebiesko-czarnych"-Mikolaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.proxy.aol.com 24.04.03, 04:27 nie podniecajmy sie za wczasu,trzymajmy kciuki i zyjmy nadzieja do konca. to jeszcze nie koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.pll 24.04.03, 07:20 Widze że panuje hura optymizm u kibiców i nie można się z tym nie zgodzić po takim zajebistym meczyku i z taką oprawą musi być dobrze. To był jeden z lepszych wyjazdów w ostatnim czasie. Nie było pastwiska, murawa ok, piękne bramki i do tego to co mi się będzie śnić po nocach ZAWISZA GOL, ZAWISZA GOL!!! Do tego można było się posmiac z "policjantów z miami" - tajniacy w polonezach, oni sami nie wiedzą jak są śmieszni. No a później browarek w fordonie i kebab. Miodzio. Mam nadzieję, że na gwieździe będzie jeszcze lepiej. Co ze stroną Zawiszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 14:10 W sobote na Gwiezdzie musi byc nas slychac po Geantem albo jeszcze dalej! No i bijemy rekord Zawisza gol, Zawisza gol... Co do dopingu w grudziadzu to jednak nic chyba nie przebilo LEO LEO LEO LE... Slyszal nas caly grudziadz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkszawisza Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 14:35 Tylko Zawisza w Bydgoszczy Tylko Zawisza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkszawisza Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 14:37 i mozliwe , ze bylo nas nawet wiecej niz 172 osoby bo liczenie cos nam slabo szlo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 80.51.243.* 24.04.03, 14:54 Kowal ma rację w sobote na gwieździe musi byc jeszcze lepiej! i będzie! jak ryknęlismy leo leo to aż ciarki mi przeszły po plecach. doping był super widać to było po piłkarzach, przecież prowadzili wysoko 3 i 4 do zera a biegali i walczyli do końca. to potwierdza że b.dobrze sie gra przy dopingu, który wyzwala dodatkową energię. szacunek dla tych, co zajęli się organizacją oprawy meczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.hipernet.ras.pl 24.04.03, 17:53 Zobaczcie co wypisuje na ksiedze gosci na www.olimpiagrudziadz.republika.pl f.c. zydzew-.....jak na zapowiedzi zaprezentowaliscie sie słabo. Kurwa jakby na wyjazdy po 300 jedzili! ZYDZI<ZYDZI<CAŁA POLSKA WAS SIE WSTYDZI CO DO GWIAZDY TO SPOTYKAMY SIE 0 15.30 !!!!!!!!!!!!!!! NA GWIEZDZIE- trzeba porozwieszac flagi i przygotowac sie do meczu sezonu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 21:01 Czemu strona Zawiszy nie wchodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.proxy.aol.com 25.04.03, 05:46 www.pomorze.90minut.pl www.90minut.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 212.122.213.* 25.04.03, 15:49 Po udanej prezentacji w Grudziądzu jutro powtórka na Gwieździe (mimo tego że Wyborcza tego nie zauważa, ale to nic)ZAWISZA TO MY. 16:30 wszyscy obecni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.pll 25.04.03, 16:44 gdzie sie spotykamy? moze zrobimy pochod 1 majowy. Niech wszyscy wiedzą że Zawisza To MY. WKS Zawisza to jest potęga!!!!!;;;;;;;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.hipernet.ras.pl 25.04.03, 17:21 spotykamy sie o 15.30 na gwiezdzie- równo z wyjsciem pilkarzy musimy byc przygotowani do dopingu! trzeba porozwieszac flagi, wszystko ustalic . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 80.51.243.* 25.04.03, 19:47 BYLIŚMY JESTEŚMY BĘDZIEMY!!!! co się dzieje ze strona www.zawisza.kicker.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.proxy.aol.com 26.04.03, 03:30 zobaczcie na www.90minut.pl warto.czy macie na fladze nr.657?to jeszcze bardziej zlaczy z bydzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 80.51.243.* 26.04.03, 11:37 czytaliście tekst Borakiewicza w wyborczej dzisiejszej. fajną maja specjalność kibice Lechii Gdańsk. do zobaczenia na meczu. ZAWISZA GOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 12:13 ZOBACZCIE www.606574407.prv.pl ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 21:47 Piekny mecz, piekny doping, piekna oprawa no i szal w 90 minucie!!!! 4 liga 4 liga Zawisza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 16:19 Strona miala byc w poniedzialek,a jest wtorkowe popoludnie i nadal nie ma :-(( Byl Wielki tydzien dla Zawiszy,a nawet nie mozna bylo podzielic sie na niej wrazeniami-tutaj to nie to samo. CALA POLSKA NIECH USLYSZY 4 LIGA NA ZAWISZY!!! CALA POLSKA DZISIAJ SPIEWA 2 LIGA DLA WIDZEWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 194.219.52.* 10.08.03, 23:00 Gość portalu: Mrozik napisał(a): > Strona miala byc w poniedzialek,a jest wtorkowe popoludnie i nadal nie ma :-(( > Byl Wielki tydzien dla Zawiszy,a nawet nie mozna bylo podzielic sie na niej > wrazeniami-tutaj to nie to samo. > > CALA POLSKA NIECH USLYSZY 4 LIGA NA ZAWISZY!!! > CALA POLSKA DZISIAJ SPIEWA 2 LIGA DLA WIDZEWA!!! nowa kolejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weteran Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 217.78.226.* 10.08.03, 23:04 Gość portalu: kibic napisał(a): > Gość portalu: Mrozik napisał(a): > > > Strona miala byc w poniedzialek,a jest wtorkowe popoludnie i nadal nie ma > :-(( > > Byl Wielki tydzien dla Zawiszy,a nawet nie mozna bylo podzielic sie na nie > j > > wrazeniami-tutaj to nie to samo. > > > > CALA POLSKA NIECH USLYSZY 4 LIGA NA ZAWISZY!!! > > CALA POLSKA DZISIAJ SPIEWA 2 LIGA DLA WIDZEWA!!! > > > nowa kolejka o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 19:31 Co za mecz!!!!!!!!!!!!:))) Cala Bydgoszcz nas slyszala;))) Brawo dla pilkarzy za ambitna gre i brawo dla wszystkich, ktorzy wierzyli w nasz zespoł do końca! ZAWISZA TO JEST POTĘGA!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 26.04.03, 19:54 KURWA JAZDA!!!! IV LIGA IV LIGA ZAWISZA- CO SIE DZIALO PO BRAMCE TO SZOK TYLKO ZAWISZA W BYDGOSZCZY TYLKO ZAWISZA SKLADAM PODZIEKOWANIA DLA WSZYSTKICH OD TRENERA I ZESPOŁU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANATYK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl / 192.168.1.* 26.04.03, 20:13 Znakomita postawa pi?karzy i kibiców. Pi?karze grali ambitnie do ko?ca, bardziej zale˝a?o im na zwyci´stwie. KIBICE zgotowali fantastyczny doping, wulkany, race, balony. nareszcie jest atmosfera.Ludzie dzwoni?, podaj? wyniki. A po meczu... Co si´ dzieje, ZAWISZA szaleje! Dobrze, ˝e ta bramka pad?a w ko?cówce, bo przynajmniej by?a super euforia. Po meczu stary Buli prowadzi? niez?y doping w tramwaju, by?o s?ychac nas na ca?ym Wilczaku oraz przy Geancie. Zajebi?cie!!! Moja mi?o?ç to Zawisza ukochana ma dru˝yna!!! W ?rod´ Olimpia gra z Budowlanymi, Zawiszka u siebie z Unifreeze Miesi?czkowo i kto wie, czy po tym meczu nie wskoczy na pierwsze miejsce. VIVA, VIVA, VIVA WKS!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 21:50 Piekny mecz, piekny doping, piekna oprawa no i szal w 90 minucie Jakbysmy mistrza Polski zdobywali :))) 4 liga 4 liga Zawisza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawello Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.mpn.pl / 192.168.9.* 26.04.03, 21:51 ZAWISZA TO JEST POTEGA !!! pilkarze pokazali ze potrafia grac do konca niczym zachodnioeuropejskie druzyny !!! WIELKIE BRAWA !!!! i tak dalej i IV LIGA JEST NASZA !!! bojcie sie chamy bo do 4 ligi wracamy !!! WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikolaj Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 22:06 " Gdzie jest taki klub na swiecie co kibicow tylu ma sa to sami mlodzi bracia a w ich sercach ZAWISZA..." Mecz a szczegolnie wynik ZAJEBISTY! Nadeszla wiosna i lepsze czasy! Pozdrowienia dla najwierniejszych-Mikolaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkszawisza Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 01:51 jazdaaaaaaa!!!!! bojcie sie chamy do 4 ligi wracammyyyy !!!! ;]]]] www.zawiszafans.com ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.213.* 27.04.03, 11:49 Po Grudziądzu myslałem, że lepszej atmosfery nie da się zrobić, ale to co się stało po golu Wiśni to obłęd. Szał niesamwity, a po końcowym gwizdku to już totalny odjazd:))))))Dawno już takiego czegoś nie było, na murawę wpadali goście, którzy mają po 40 latek i więcej ciesząc się jak dzieci. Kumpel z Zagłębia Lubin był pod wrażeniem. Nie wiem co by tu jeszcze napisać:))))Chyba jak padła ta bramka to faktycznie przy Geancie mogli usłyszeć. Szkoda że tam nie ma normalnych trybun, bo doping by był lepszy. Po meczu świętowanie w Fordonie w naszej piwiarni CAŁA POLSKA NIECH USŁYSZY 4 LIGA DLA ZAWISZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.160.156.* 27.04.03, 13:13 Nic dodać nic ująć.Po golu euforia.W autobusie 56 też nie było za cicho:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 27.04.03, 15:28 Oj łezka sie zakreciła co niektórym starszym kibicom po bramce Wisni!!! Pokazalismy sie z jak najlepszej strony i za to powinnismy podziekowac sobie! Ale pamietajmy ze jest jeszze kilka kolejek- majlblizsza juz w srode- gramy na gdanskiej z Unifreeze o 17.00- przyjdzmy i dopingujmy dalej pilkarzy- i przygotujmy sie do ostatniego meczu u siebie na awans!!! CAŁA POLSKA NIECH USŁYSZY IV LIGA DLA ZAWISZY! ( jak zrealizujemy nasz pomysł to na pewno usłyszY) a tak poza tym to fajnie bedzie sie to spiewało "CAŁA POLSKA........" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 27.04.03, 15:28 dopiero dochodzę do siebie po wczorajszym świętowaniu! napisaliście już wiele. teraz wydają się mecze proste, ale na takich meczach najczęściej się mozna przejechać. więc apel do wszystkich, którzy byli na meczach w grudziądzu i na gwieździe. taki piękny doping do końca sezonu a awans będzie nasz. CAŁA POLSKA NIECH USŁYSZY IV LIGA DLA ZAWISZY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 17:58 W srode musi byc doping!!! Rozpoczynamy w srode akcje AWANS.Zostal miesiac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 27.04.03, 19:57 cieszył mnie bardzo widok na obu ostatnich meczach członków Zarządu Stowarzyszenia "Zawisza". niektórzy byli nawet w bardzo starych szalach Zawiszy. dobrze to świadczy. czuje się że coś zaczęło się dziać pozytywnego. kibice, piłkarze i działacze złączmy siły i doprowadźmy do awansu ukochanego Zawiszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 21:50 CAŁA POLSKA NIECH USŁYSZY 4 LIGA DLA ZAWISZY!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.03, 09:39 Cala Polska niech uslyszy 4 liga dla ZAWISZY!!! Viva WKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 28.04.03, 17:04 gratulacje dla pilkarzy piatoligowej zawiszy.tylko bez euforii,bo to moze przekreslic awans.teraz trzeba sie naprawde skoncentrowac,bo moze sie zdarzyc, ze sie pogubi punkty tam,gdzie sie o tym nikomu nie sni.bo wszystko,jak wszystko ale awans zalezy tylko od wytrzymalosci psychicznej graczy.jak dobrze pojdzie,to za dwa lata beda ciekawe derby zawiszy z zawisza,no ale do tego to jeszcze daleka droga.czy zwrociliscie uwage na identyczna sytuacje pomiedzy zawisza i gdanska lechia?ta sama wiara,ta sama nadzieja i rowniez,ta sama milosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 28.04.03, 18:36 rynkowo naucz się raz na zawsze gratulacje dla piątoligowego Zawiszy!!! a nie piątoligowej. widzimy podobieństwo do Lechii - widzę że czytałeś sobotnia notatkę Borakiewicza w wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 28.04.03, 18:42 kiedy ruszy strona www.zawisza.kicker.pl ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 28.04.03, 19:31 Sam chciałbym to wiedziec! WIELKI TYDZIEN ZAWISZY za nami a strona nie dziala! ja juz nie wytrzymam- ten jeb...kicker- trzeba pomyslec nad zmiana serwera bo za czesto zdarzaja sie im awarie! Dzis mialo dzialac! ale nadal nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 28.04.03, 19:55 to lipa! takie wielkie wydarzenia mają miejsce w Zawiszy a strona nie działa. byłoby i będzie nadal duże zainteresowanie stroną o Zawiszy. Kowal zmień serwer, by to się znowu nie powtórzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.213.* 28.04.03, 22:32 Zmiana serwera to nie jest taka prosta sprawa. Nie chcemy stracić starych rzeczy, a zmiana serwer może oznaczać teraz koszty finansowe(: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 29.04.03, 00:38 powson,dzieki za korekte.ale tak naprawde to niech jakis polonista rozstrzygnie, od przypadkow. artykulu nie czytalem,ale to mi wcale nie przeszkadza w porownaniach roznych sytuacji w pilce noznej.tym bardziej,ze patrze na nia obiektywnie z kazdej strony. i powiem ci,ze tych dwoch drozyn sytuacja jest bardzo podobna,to jednak ja bym stawial na awans zawiszy.jednak czas nam obu to pokarze.obym sie mylil.niech obie awansuja o klase teraz wyzej,a jak dobrze pojdzie,to w kolejnym sezonie beda obie razem grac juz przeciwko sobie,jak za dawnych,dobrych lat.no i beda tez ciekawe ich zmagania wspolne z chemikiem-zawisza. trzymaj sie za swe kciuki mocno,bo to naprawde jeszcze nie koniec.i to trzezwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 16:21 Strona miala byc w poniedzialek,a jest wtorkowe popoludnie i nadal nie ma :-(( Byl Wielki tydzien dla Zawiszy,a nawet nie mozna bylo podzielic sie na niej wrazeniami-tutaj to nie to samo. CALA POLSKA NIECH USLYSZY 4 LIGA NA ZAWISZY!!! CALA POLSKA DZISIAJ SPIEWA 2 LIGA DLA WIDZEWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 29.04.03, 16:36 O której jest jutro meczyk ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANATYK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl / 192.168.1.* 29.04.03, 17:29 Poczatek o 16.30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANATYK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl / 192.168.1.* 29.04.03, 17:38 Widzieliscie, ze jakis cmok cos zaczal o Pydzie. Lepiej sie tam nie wpisujmy, bo jeszcze zalicza to na swoje konto.ZAKAZ WPISYWANIA na Polonii nie oddamy! Zupe?na ignoracja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZONC PROPOZYCJA... IP: *.awacom.pl 29.04.03, 21:19 Społeczność kibiców Zety jest ogromniasta... więc może uderzcie do redakcji o takie podforum... kibice żużla mają swoje to może i wy...po tym wątku widać ze zainteresowanie było by ogromniaste... ja starałem się przeforsować inwestycje ale nie wyszło... wam z forum Zawisza powinno lepiej pójść... cze pozdr kibic żużla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 12:28 nie będziemy się o nic prosić! dziś meczyk pomóżmy chłopakom wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.05.03, 14:06 Nam podforum niepotrzebne. Przez prawie dwa lata, każdy sie przyzwyczajił, że jesteśmy na pierwszej stronie. Najważniejsze kolejne 3 punkty. Jak oceniacie występ młodego Nowickiego??? Wydaje mi się, że ma "papiery" na grę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 15:57 Mlody Nowicki w kilku akcjach nawet niezle sie zaprezentowal. Szkoda, ze strzelil w slupek, bo tak by zaliczyl bramke w debiucie. Mniejmy nadzieje, ze on oraz kilku innych zdolnych juniorow beda sie dobrze rozwijac i wzmocnia zespol seniorow na nastepny 4-ligowy sezon;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.03, 21:04 Co do Nowickiego to widać że z chłopaka może być niezły piłkarz. Tylko obawiem się że może nie wytrzymać gry z fizolami z wiosek typu więcbork. Ale paru takich młodycvh graczy trzeba powoli dokoptować do drużyny, aby nie poszli w inne miejsca. VIVA WKS Odpowiedz Link Zgłoś
willli2 GORNIK ZOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.03, 16:00 ZAWISZA TO PEDALY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: GORNIK ZOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 01.05.03, 22:08 Pierdol sie żabojadzie- czemu tego nie powiedziales w chorzowie jak was miedzy innymi Zawiszka gonił!!!! hehehe NA SLASKU TYLKO JASTRZEBIE!!! OSTATNI BASTION POLSKOSCI! A tak po za tym to myslalem ze zadne frajery tu nie beda sie wpisywac a jednak sie mylilem! Co do Nowickiego to widac ze z niego bedzie pozytek- ma cos po ojcu, zeby tylko tak jak Jarek Nowicki do Lechhi nam nie uciekl hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re.fokus!!! IP: *.proxy.aol.com 02.05.03, 04:47 cala fanow uwaga powinna byc skierowana na awans.wiec nie brac pod uwage brudow z ust niedomytych,bo moze sie zdarzyc,szczegolnie na wyjezdzie,przy slabszej formie,ze nerwy poniosa i trzeba bedzie zaplacic kare,jak tego doczekala sie gdanska lechia po jej meczu z przed kilku dni.powodzenia.[kujawska 80/4]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz re:Zawiszy nie oddamy IP: 212.160.156.* 02.05.03, 11:38 Są jakieś busy do Grudziądza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.d.Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.160.156.* 02.05.03, 12:26 Głosujcie na nasz stadion www.stadiony.goal.pl Dziś nie prima aprilis ale możecie przeczytać felieton wyżyny tylko z polonią na www.poloniafans.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 02.05.03, 13:41 Mnie również spodobał się Nowicki junior, ale jeszcze za wcześnie by go wychwalać. Czy ktoś ma jakieś info na temat kontuzji barku Krawczyńskiego? Na jak długo przewidywana jest jego przerwa? Damian trzymaj się, jesteśmy z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.05.03, 17:38 Krawczyński wyykluczony do końca sezonu. A Yaraz zamiast sie zainteresować wyjazdem to widze ze woli czytać milicyjne strony. Poza tym Nowicki zadebiutowaał juz jesienia chyba w ostatnim meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangooru Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 02.05.03, 18:50 boys ile klubow liczy wasza liga,kto w przodku,ile ma zarobku nad drugim klubem? ile zachodzi do wyzszej ligi,jedna czy dwa kluby?czy sa baraze?ile schodzi nizej ?jaka pula nagrodowa dla champion?good luck!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 14:32 Maciej,chciałem jechać ale moj samochód którym byłem w Więcborku nawalił więc poszukuje innego środka lokomocji.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 03.05.03, 20:29 Stal - Zawisza 0:0 Gwiazda-Pomorzanin 1:1 Tabela: 1. Gwiazda 51 2. Zawisza 50 za radiem PIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.03, 20:58 Szkoda dwóch punktów. Jak ktos był na meczu proszę o wpis. Jak atmosfera na trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 22:36 szkoda tych 2 punktow ale jeszcze nic straconego, sam mecz to przewaga ZAWISZY ale nic z tego nie wyszło ,choć strzelamy bramke sędzia jej nie uznaje, drugą połowę gramy pod wiatr co bardzo przeszkadzało w grze naszym , wogle buraki murowali bramke i grali z kontry a naszym nic nie wychodziło w ataku pozycyjnym, boisko jeden wielki piach prawie nic trawy ,lepsze są miedzy blokami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.03, 23:35 Obawiałem się ostatnich dwóch meczy pod uwag brałem stratę punktów ponieważ nie mógł w tych meczach zagrać Wiśnia a to bardzo duża strata. Z unifreze jeszcze było pięknie, ale zauważyłem że chłopakom się gra źle na gównianych boiskach a takich niestety w 5 lidze jest sporo. Ale trzeba wierzyć i grać do końca a awans stanie się faktem. Chyba moj poprzedni wpis był 900 ale czekamy na 1000. Zawisza ponad wszystko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 04.05.03, 04:04 rzeczywiscie szkoda tych dwoch punktow ale gwiazda tez stracila i to w 91 minucie- powiem wam wiecej,pilkarze z serocka po bramce na 1-1 zaczeli spiewaca WKS<WKS<WKS, a po gwizdku sedziego ZAWISZA TEZ ZAWISZA TEZ PRZYJACIELEM SEROCKA JEST- to bardzo wazne bo grali dla nas- dostali od kibiców kilkadzieiac piw i to im wystarczylo- bo graja dla nas- a kilku z nich to wychowankowie ZAWISZY- podobno w przerwie meczu gwiazda im zaproponowala po 50 zł nałeb- ale zrezygnowali- liczy sie tylko ZAWISZA- to info jest wiarygodne- z ust jednego z zawodnikow serocka- naprawde dziekuje im za to i jezeli kiedykolwiek bedzie trzeba to im pomoge!!!!!! szacunek dla chlopakow- mimo to ze graja w innym klubie, sercerm pozostali w ZAWISZY!!!!!!! a z info niepotwierdzonych to stal grudziadz grala dzis dla olimpii-i nie mozemy miec o tp pretensji- ale rzeczywiscie walczyli jak lwy i to bylo widac-wiem z rozmowy z zawodnikem Zawiszy (celowo nie podaje nazwiska zeby nikt nie mowil ze wynosi z szatni to co nie powinien) ze nasi pilkarze mieli Łzy w oczach po dzisiesjzym meczu- naprawde dodalismy im otuchy po gwidzku gdy zaczelismy spiewac : "Nic sie nie stalo ZAWISZo nic sie nie stalo" i "iV liga, IV liga ZAWISZA" - oni naprawde bali sie podejsc do nas- ale przekonali sie ze MY NAJWIERNIESJI kibice ZAWISZY jestemy z nimi na dobre i na Złe!!!!!!!! i za to nam dziekuja- ze im a naprawde nie szlo- wszystkim- a my potrafilismy ich wspomoc dopingiem- po meczu tez- mimo nie za dobrego wyniku- POKAZALISMY ZE ZAWISZA TO MY - kibice i pilkarze- i tak powinno byc zawsze- NIGDY NIE ZGINIE ZAWISZA NIGDY NIE ZGINIE!!!!!!!!!!! nie jest zle- w tabeli zrobilo sie ciekawie- solec wygral wysoko w golubiu 7-1 i na pewni z gwiazda powalczy bo ma jeszcze szanse na awans!!! to dobrze JA WAS prosze o jedno- za tydzien mecz z naklem- informujcie wszystkich bylych i terazniejszych kibicow ZETY- przyjdzmy na stadion i pokazmy ze nie wyniki a ZAWISZA sie dla nas liczy i mimo remisu na wyjezdzie nie odwrocilismy sie od zespolu- dalej jestesmy z nimi!!!!!!! JEDNO ZYCIE, JEDNA MILOSC, JEDEN KLUB TO ZAWISZA BYDGOSZCZ p.s. przed chwila wrocilem do domu poniewaz wypilem kilka piwek (moze kilkanascie) z jednym zawodnikiem ZAWISZY- i uwierczcie mi te pare godzin prezwalkowalismy jeden temat- ZAWISZA- on mial Lzy w oczach po dzisiejszym meczu- w sztani byla grobowa cisza- oni naprwade graja dla nas!!!!- za to co my robimy!!! za to ze jezdzimy, za to ze im pomagamy: finansowo, materialnie i wspieramy na duchu- powiedzial ze gdyby nie My to oni by wszystko olali- i mimo tego ze dajemy im troche grosza( 1000 zł) to szanuja to poniewaz dajemy wlasne pieniadze na nich- i oni naprawde zrozumieli to ze jestesmy z nimi- powiedzial mi ze nikt nie ma takich kibiców w POLSCE!!!!!!!!! a tymbardziej po meczu ze stala grudziadz gdzie powinni ojebac frajerow a tego nie zrobili a my bylismy z nimi. NAPRAWDE TRZEBA TO USZANOWAC!!!!ZAWISZA TO MY - pilkarze i kibice p.s. ZA tydzien w niedziele mecz z naklem- pokazmy pilkarzom glosnym dopingiem co to jest ZAWISZA- takze w ten dzien rozpocznie sie wielka zbiorka na razce- potrzbujemy na nie 2.600 zł( 200 rac)- obliczylismy ze jakbysmy w 150 osob dali po 15 zł to mamy 2.250 - a reszte doloza mlodzi ktorzy dadaz po 2,3 5 zł- naprawde wezcie sie za to powaznie- niech cala polska zobaczy jak sie bawi ZAWISZA- na tym meczu planujemy wiztyte TVB i nagramy to na kamere i bedzie to mozliwe do zobaczenia na naszej stronce ZROBMY TO WSZYCY RAZEM- mysle ze te 15 zł warto wydac na to abysmy pokzali co dla nas znaczy BYDGOSKI ZAWISZA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 04.05.03, 04:09 CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU BYDGOSZCZ I ZAWISZA WKS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PILKARZ Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 04.05.03, 04:11 CHLOPAKI DZIEKUJE WAM W IMIENIU CALEGO ZESPOLU!!!!!!! JESTESCIE NAJLEPSZYMI KIBICAMI W POLSCE!!!! MIMO NIE NAJLEPSZEGO WYNIKU W GRUDZIADZU POKAZALISCIE NAM CO TO JEST MILOSC DO ZAWISZY!!!!!! OBIECUJE WAM ZE W NASTEPNYCH MECZACH ZAGRAMY DLA WAS!!!!!!! dziekuje ROBERT KOWALCZYK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik&Maroch Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 04:25 Cala Polska niech uslyszy 4 liga dla Zawiszy!!! Cala Polska dzisiaj spiewa cala 2 liga dla Widzewa!!! Chociaz malo nas tu jest to zwyciezy WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik&Maroch Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 04:32 Sorry mialo byc Cala Polska dzisiaj spiewa 2 liga dla Widzewa!!! Ale i tak 4 liga 4 liga ZAWISZA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkszawisza Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 13:45 Tylko Zawisza ! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.05.03, 17:34 Wynik nie jest zły, dlatego że Gwiazda zremisowała, ale okoliczności chyba zachowujemy dla siebie???Kowal????A zresztą Gwiezdzie dobrze, po co Starzynski się wychylał z głupim tekstem w EB. Mrozik co Ci Widzew zrobił:) Spadek to grozi Zagłębiu i ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 04.05.03, 18:10 ale to nie jest tajemnicą!!! przeciez gwiazda o ty wie! a czy my cos zrobilsmy zlego ze za walke chlopakom z serocka postawilsmy piwko? to chyba nie jest zakazane? a tymbardziej ze to gwiazda oferowala im pieniadze w przerwie meczu za odpusczenie!!!!!! oni nie maja prawa wejsc!!! za kare!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 04.05.03, 18:12 Ucieszył mnie bardzo Twój felieton Kowal! Dobra atmosfera jest, to fakt. Tylko nie potrzebnie piszesz na forum o serocku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 18:51 Sprawdzał ktoś czy jest jeszcze na jakimś forum wyborczej tak liczny wątek jak ten?4 liga,4 liga ZAWISZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZA TO MY Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl / 192.168.1.* 04.05.03, 21:29 oto jak przedstawia sie terminarz gier do ostatniej kolejki: Budowlani/Gwiazda: u siebie (2) Unia Solec, Kasztelan na wyje?dzie (4) Grom, Drw´ca, Promie? i Unifreeze ZAWISZA: u siebie (3) Czarni, Start, Unislavia na wyjedzie (3) Flisak, Naprzod, Kasztelan Unia: u siebie (3) Promien, Unifreeze, Czarni na wyjezdzie (3) Budowlani/Gwiazda, Stal, Flisak Olimpia u siebie (3) Stal, Flisak, Naprzod na wyjezdzie (3) Czarni, Start, Unislavia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANATYK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl / 192.168.1.* 04.05.03, 21:31 Jesli sprawdza sie plany z racami (w przypadku awansu) to trzeba zrobic zdjecia z lotu ptaka! A moze by tak ulozyc z rac napis WKS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANATYK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl / 192.168.1.* 04.05.03, 21:32 Do konca pozostalo szesc kolejek. Awans musi byc. VIVA, VIVA, VIVA WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANATYK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl / 192.168.1.* 04.05.03, 21:45 W derby Warszawy Polonia ledwo zajela polowe trybuny kamiennej. Na innych meczach w ogole nie ma przyjezdnych (mozna to sprawdzic juz w poniedzialki w Przegladzie Sportowym przy liczbie widzow podaja ilosc gosci), jak ktos pojedzie w stowke, to juz jest wydarzenie, a my w piatej lidze prawie 200 na kazdym wyjezdzie.Kurwa, przeciez to sa jaja.marnujemy sie w tej piatej lidze, a w ekstraklasie moglibysmy cos zwojowac. Podejrzewam,ze na pewno bylibysmy w czolowce pod wzgledem liczby kiboli na wyjazdach. ZAWISZA BYL, JEST i BEDZIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 05.05.03, 02:01 4 liga i co potem?wiele macie planow co do rac,ale nie mow hop zanim nie przeskoczyles.czy po awansie zawiszki beda mozliwe jakies wzmocnienia?bo wyglada ze w 4 bedzie o wiele trudniej,tym bardziej ze obecnie macie pilkarzy,ktorzy piwkiem nie grzesza,jasno o tym pisze.pilkarze tez powinni wziasc sobie do serca klub zawisza i starac sie grac dla awansu klubowego,a nie jak jeden powiedzial tylko dla kibicow.czyli jak kibicow nie bedzie,albo malo,to juz nie beda sie angazowac w awans?jeszcze raz,czy myslicie o ewentualnych wzmocnieniach kogo i za kogo?a na razie to trzymajcie kciuki mocno,bo jeszcze nie koniec,droga nadal daleka,do meczu zawisza-chemik/zawisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawsze_Wierny Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl / 10.0.0.* / *.pl 05.05.03, 12:27 rynkowo niech Cie glowa o to nie boli.Plany to my mamy i to nie tylko odnosnie rac. Co do tekstu dotyczacego pilkarzy... graja tylko dla kibicow - i bardzo dobrze, bo tak jest na calym swiecie, a o nas sie nie martw BYLISMY,JESTESMY i ZAWSZE BEDZIEMY. Zaczyna sie rodzic dobry klimat wokol pilki i naszego kochanego klubu co cieszy cala Bydgoszcz. Pozdrawiam-Zawsze_Wierny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.05.03, 14:27 rynkowo Ty jesteś z innej planety, ale to już dawno wiadomo. Spytaj się Twoich piłkarzy z Chemika jak im sie gra przy pustym stadionie, bez dopingu na wyjazdach. 5 ligowcy grają dla nas i dla siebie i za Zawiszę. Dla klubu raczej nie bo to banda nieudaczników, zresztą od jesieni z klubu nie dostali ani grosza i gdyby nie my tej drużyny prawdopodobnie już by nie było. Poza tym jak masz negować czyjeś inicjatywy, to rób to gdzie indziej, albo sie przyłącz. A jak Twoje ukochane do niedawna Janikowo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 05.05.03, 15:32 O której jest mecz z flisakiemw srode? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 06.05.03, 05:16 macieju drogi czlowieku,ja nie z innej planety,ja znam bydgoszcz chyba lepiej niz ty.ale to nie ma znaczenia.nie mam tez zadnych swoich pilkarzy,jednego co bym chcial,to kogokolwiek,byle by tylko reprezentowal caly okreg kuj.pomorski w I lidze.bylo janikowo,teraz ch.zawisza jest najwyzej notowanym w wojewodztwie. ale widac,ze to dla kazdego jest ciezka droga[finanse].ty mowisz ciagle o IV lidze.ale czy o to tylko chodzi.nie ma w zasadzie wielkiej roznicy pomiedzy V i IV liga.mimo to,jest jednak sie ciezko przedostac.a jezeli juz,to ambicje powinny isc dalej.potrzeba ogromnych funduszy[ligi polskie beda musialy sie przystosowac do europejskiego standardu].tylko patrzec jak po calej polsce, kluby beda chcialy grac najwyzej w IV ligach.tylko nieliczni pozwola sobie na luksus.pewnie i ty o tym dobrze wiesz,dlatego ta IV was zadowoli,czego ci zycze serdecznie,chociaz jak powiedzialem,droga nadal daleka,nawet do IV. porownuje was z gdanska lechia-sytuacja pod kazdym wzgledem,prawie identyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 14:51 Zwyciestwo 4:1 nad Czarnymi Naklo.Wisnia uderzyl piekna bramke,pamietam kiedys w 4 lidze strzelil podobna,chyba to bylo na meczu z Kasztelanem Papowo,ale moge sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 23:20 Jestem sympatykiem Zawiszy Bydgoszcz.To co pokazala policja przed meczem z Czarnymi Naklo mozna nazwac prowokacja.Od poczatku rundy wiosennej,na naszym stadionie mozna bylo zauwazyc coraz wiecej ludzi,przychodza rodziny z dziecmi,na stadionie panuje rodzinna atmosfera.Niestety to na co pracowalismy caly sezon,zepsula w niedzielne poludnie policja.Ludzie bali sie wychodzic z tramwaju widzadz bardzo duza ilosc policji.Mozna bylo zauwazyc panow na motorach,radiowozy,a takze policjantow w cywilach.Kazdy kto szedl na stadion zostal skamerowany i obszukany.Sam bylem swiadkiem gdy jeden maly chlopiec,ktory na mecz jechal z ojcem widzadz co sie dzieje po prostu rozplakal sie.Kazdy kto wchodzil na stadion dostawal darmowy informator o aktualnych wiadomosciach z klubu.Na samym stadionie plot przyozdobiony byl flagami Zawiszy,kibice kulturalnie dopingowali swoja druzyne,mozna bylo zauwazyc bardzo duzo rodzin z dziecmi ale niestety,byla tez policja,ktora wszystkich nagrywala na kamerze.Zalezy nam na tym,aby na stadionie bylo jak najwiecej osob,ale uniemozliwia nam to policja.Ludzie naprawde zrezygnuja z chodzenia na mecze,bo po co maja chodzic jak sa kreceni kamera przez policje??Naprawde to policja odstrasza zwyklych kibicow,a nie zadymy.Na naszym stadionie nie bylo zadnej zadymy od wielu lat,a porzadku pilnuja starsi kibice.Chcemy,zeby Zawisza dostal sie do jak najwyzszej klasy rozgrywek,a wszczynajac burdy na stadionie napewno tym nie pomozemy.Policja jest nam na meczach nie potrzebna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wksking Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.klik.bydgoszcz.pl 08.05.03, 11:16 Az miło sie to czyta chłopaki spokojnie było mineło ja spiewałem wks na 1 lidze i spiewam na 5 klub ma sie jeden na cało zycie a to ze bambrom sie udało urwac 2 pkt to sie odrobi spoko ja dziekuje wam za grudziac i gwiazde juz dawno nie szedłem do roboty z podniesionym czołem pydziarstwo dostaje w łeb teraz wychodzi jak kradli skad pieniadze mieli a MY WYCHODZIMY NA PROSTA wy chcecie grac to jest bardzo wazne a my bedziemy z wami na dobre i złe !!!!!!!! Bo tacy so kibice ZAWISZY to juz chyba wszystkim udowodnilismy !!!!!!!!! Oby tak dalej I PAMIETAJCIE CZY TY WYGRASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 22:39 Yo!Mecz jest w niedzielę?Bo dopiero przyjechalem z juwenali w Toruniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 18:34 Jest super:kolejne zwycięstwo i porażka Budowlanych u siebie z Unią S.K (p.s.Rohoo Unia grała na wyjeździe).Bramki dla Zawiszy:Wiśniewski 35min., 2Łuczak53min.oraz68min.z karnego.Wielkie dzięki dla chłopaków z busa za zabranie z powrotem.4liga,4liga ZAWISZA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 20:53 Głosujcie na stadion ZAWISZY!!! www.stadiony.com/glosuj_wyniki.php jesteśmy na 17 miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 06.05.03, 08:06 Oj rynkowo widze ze jestes uparty!!! a kto ci powiedzial ze nasze ambicje koncza sie na IV lidze??? to dopiero pierwszy krok i jezeli wejdziemy to my sami bedziemy mieli satysfakcje ze pomoglismy w tym awansie!!!Dopiero jak bedzie anas to bedziemy mysleli o sponsorach i wzmocnieniach choc te juz mamy na oku!!! i nie martw sie o to.Nastepny twoj problem to III ligowe derby (wg ciebie) ZAWISZA-CHEMIK/ZAWISZA- nie rozumiem twojego toku myslenia- przeciez jak my wejdziemy do III ligi-to tworu Chemik/zawisza juz nie bedzie!!! zrozum ze nie jest nam na reke ta fuzja z chemikiem i my dazymy do rozstania sie juz w czerwcu!!!!!!sam widzisz ze tam nie mozna zbudowac pilki- jakby ZAWISZA byl na III miejscu w III lidze z szansami na awans( tak bylo przez pewien czas) to juz by wokol tego krecili sie sponsorzy a na meczach zasiadalo by 2-3 tys ludzi- a tak sam zobacz, na ostatnim meczu z kotwica 150 osób!!! to na meczu wyjazdowym ZAWISZY w grudziadzu bylo 180 osob- i jest to prawdziwa liczba ( podal ja express bydgoski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl / 192.168.1.* 06.05.03, 12:08 Kowal zapomniales jeszcze dodac, ze do Grudziadza 180 osob wybralo sie na mecz z ostatnim zespolem V ligi, z zespolem ktory spadnie do klasy A. Dla fanow Zawiszy nie wazne w jakiej lidze gra druzyna, sa wszedzie i jada wszedzie. Ale teraz, gdy wszyscy wzieli sie do roboty i zmobilizowali sie ze stowarzyszeniem, to juz nie jest obojetne w jakiej lidze gra Zawisza. Teraz potrzebny jest awans, a jak dobrze pojdzie to za rok wlasnymi silami mozna wejsc do III ligi. Wtedy sie okaze, czy jest zainteresowanie futbolem. Ale podejrzewam, ze ludzie zaczna chodzic na Zawisze, ze wroca ci ktorzy chodzili na II i I lige. Musza wrocic i ten gosc z Rynkowa tez z samej ciekawosci pewnie przyjdzie. No bo, gdzie jak nie na Zawiszy. Polonia rok po roku awansowala i na III lige nikt nie chodzi. Na trybunach tylko rodziny pilkarzy i wladze klubu. Troche mieszkancow z Curie-Sklodowskiej i Powstancow Wlkp. i to wszystko. Zadnego klimatu. A ludzie chodza tam gdzie jest atmosfera, gdzie jest doping, gdzie sie cos dzieje. Nie mozna miec pretensji do tego z Rynkowa, bo patrzy realnie i chce dobrze. Ale niech wszyscy w koncu zrozumieja, ze pilke mozna budowac tylko na Zawiszy, bo tam sa prawdziwi kibice. KIBICE ZAWISZY, KTORZY NIE WSTYDZA SIE JEZDZIC ZA SWOIM ZESPOLEM W V LIDZE i DAJA OSTATNI GROSZ, ZEBY BYC Z PILKARZAMI i ICH WSPOMAGAC. Nawet w Janikowie, gdzie chodzi podobno po tysiac ludzi, nie ma takich zapalencow, nie ma zorganizowanej grupy szalikowcow, czy jak ich tam zwal.TYLKO NA ZAWISZY. Viva, Viva, Viva WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 06.05.03, 13:16 ZAWISZA NIGDY NIE ZGINIE!!!DO ZOBACZYSKA W ZŁOTORII. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 06.05.03, 13:27 Yo!Sorry powaliło mi się mecz z flisakiem jest 14. 25. kolejka 10/11.05 Zawisza - Czarni Nakło 26. kolejka 14.05 Flisak Złotoria - Zawisza 27. kolejka 17/18.05 Zawisza - Start Pruszcz 28. kolejka 24/25.05 Naprzód Jabłonowo - Zawisza 29. kolejka 31.05/1.06 Zawisza - Unislavia Unisław 30. kolejka 7/8.06 Kasztelan Papowo - Zawisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl / 192.168.1.* 06.05.03, 14:24 nastepny wyjazd 14 maja do Flisaka Zlotoria o godz. 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.213.* 06.05.03, 22:34 rynkowo a gdzie ja napisałem, że mnie 4 liga zadowoli??? 4 liga to jest obecny cel, do którego dążymy całymi siłami, które posiadamy. Na Zawisze wiekszośc z nas chodzi od dziecka i jesteśmy z tym klubem bardzo zwiazani, dlatego robimy wszystko, aby wydobyć go z dna. Tobie jest obojętnie, kto gdzie gra czy dziś jest lepsze Janikowo a jutro chemik za tydzien może TKP???Taki z Ciebie przerzutowiec-kibicujesz tam gdzie jest lepiej???bo tak wynika z Twojego ostatniego postu???Tym się róznimy.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 07.05.03, 01:57 dziekuje macieju za pozdrowienia,to milo z twojej strony. jeszcze raz chce powtorzyc,ze chcialbym by caly region wyplynal na powierzchnie polski.i na teraz to nie wazne czy to np. z janikowa czy z torunia.niech to bedzie ktos,kto da rade podolac wyzwaniu obecnej mentalnosci,na miare europy. bo innej drogi nie ma,skonczyly sie juz dawno lata"ja to zalatwie". bydgoszczy nalezy sie byc na powierzchni polskiej pilki i jako stolica regionu w pierwszym rzedzie powinna miec kogos w lidze.i w tym wypadku powinna byc zawisza,szczegolnie za jej przeszlosc.tylko czy bydgoszcz temu podola? ja wiem,ze te miasto zawsze na pierwszym miejscu kochalo zuzel,rowniez w gazetach o nim w porownaniu z pilka bylo bardzo duzo materialu.moze sie sytuacja odmieni i bedzie lepiej niz jest np.w gdansku,koszalinie,szczecinie czy olsztynie.czasy sa inne,i wiele jeszcze tragedii klubow po calej polsce swiadkami bedziemy.jak nie potrawisz,to nie pchaj sie na afisz.to przyslowie jest jak najbardziej na czasie.potrzeba preznosci,serca,wizji jutra i umiejetnego,nie samolubnego gospodarownia nad cala czeladzia. droga daleka i mozolna,ale osiagalna.trzymajmy wiec kciuki za zawisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 11:14 Rynkowa nie chce komentowac bo on zawszema inne zdanie niz pozostali. Ale chcę napisac o stowarzyszeniu Zawisza. Musimy wszyscy dolożyć starań, aby w naszym klubie byla super atmosfera i zeby udało się awansować. Wszystkie osoby które są w stowarzyszeniu muszą po pierwsze przychodzić na spotkania i coś poza składką dać od siebie. Widać że jest juz parę osób którę robią co mogą aby było lepiej ale jest to wciąż mało. Po rozmowie z trenerem też jestem dobrej myśli. Teraz będzie pare trudnych meczy z zespołami z dołu tabeli i musimy wspoóc Zawodników jak tylko potrafimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 07.05.03, 12:54 popieram dcdama- to samo mowie od miesiecy!!! musimy awansowac- pilkarze od pazdziernika nie dostali ani złotówki z klubu!!!! oni graja mieseiecznie za 150- do 220 zł!!! to wszystko co dostaja od nas i ludzi ktorym zalezy na ZAWISZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 07.05.03, 16:30 nie tylko finanse sa potrzebne na graczy,a co powiedziec o masazystach,lekarzach wykwalifikowanych trenerach druzyn zastepczych.to wszystko nowe przepisy dostosowywane do miernikow europejskich.widzimy,ze samo zycie,przy braku odpowiednich menadzerow,oczysci z balaganu i nie udaczniactwa polska pilke. tak jak pisalem juz,nadchodzi sytuacja,w ktorej kluby beda chcialy najwyzej grac w III,a moze nawet w nizszych ligach. zwroccie uwage na obecna sytuacje jagielonii bialystok.lider,mocny kandydat na II lige,ale czy zostanie dopuszczony.europa bedzie w kazdej dziedzinie zycia codziennego.tylko z wizja bedzie mozna przetrwac,poparta ryzykiem inwestycji. zwroccie uwage na sytuacje polonii gdansk,pogoni szczecin i.t.d. niech zawisza podola tym wymogom,bo tak jak chcecie,dobrze by miasto mialo I lige.pozdrawiam goraco i zycze nadzieji mistrzostwa kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wksking Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.klik.bydgoszcz.pl 08.05.03, 12:02 Nie bardzo wiem o co ci biega chemik tkp albo cos innego z regiony popatzr na lige zainteresuj sie troch a potem gadaj zobacz na amice jest w 1 lidze w czołowce od kilku lat a na mecze chodzi tam po 500 osób to jest bzdura tom chodzi na 1 lige tyle ludzi co na zawiszke w 5 tego chcesz po co tworzyc takie dziwne twory jak ch/z jak tam nikt nie chodzi szkoda kasy dajcie nam pozycje amici a na trybunach bedzie jak w poznani po 20 000tys ludzi i oto tu chodzi o klub a nie o region mam w głebokim powazaniu region ja KOCHAM MÓJ KLUB ZAWISZKE udało nam sie pozbyc zjadaczy kasy MON teraz czas na pozyskanie sponsorów baze mamy mysle ze miasto zchecia zrzuci z siebie balast utrzywywania obiektów a obiekty chyba spełniaja normy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 08.05.03, 18:56 Co się dzieje ze stroną Zawiszy? Przecież to już za długo trwa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.212.* 08.05.03, 22:45 zawiszafans.switch.pl- nowy serwer ma dzilac od jutra- ja juz tez mam tego dosyc!!!bez strony to jak bez zony !!!!hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl / 192.168.1.* 09.05.03, 11:48 Kowal ty masz poczucie humoru! Wracaj do zdrowia chlopie. Dobrze napisal wksking, ze nie chodzi o to, zeby robic na sile cos czego nikt nie chce, tylko dzialac tam gdzie jest zainteresowanie i ludzie beda chodzic. Przyklad Amiki jest bardzo dobry. Ale tak samo jest w Bydgoszczy, jesli chodzi o kluby inne niz Zawisza. Nie wspomne o Brdzie (tam teraz graja mlodzicy i dziewczyny - co za prezny klub!) i Budowlanych/Gwiezdzie, ale wystarczy podac przyklad Chemika i Polonii. na Sportowej afera goni afere i tam nigdy pilki nie bedzie.Na trybunach pustki, a pilkarze ciagle domagaja sie kasy. Z czego ci biedni dzialacze (albo kretacze) maja placic. Wszystko pochlania jebany zuzel. Zeby nie ta dyscyplina, ktora jest oczkiem w glowie wladz Bydgoszczy (wiadomo, kazdy chce sie pokazac na lozy, a przed wyborami szczegolnie), to pilka bylaby na wysokim poziomie. Na Chemiku dzialacze tez nie wykazuje inicjatywy. Kiedy pytalem pilkarzy, co bedzie po czerwcu, to oni nic nie wiedza. A dzialacze zamiast poszukiwac sponsorow, to mysla, ze oni sami do klubu zapukaja. Pilkarze z Chemika (tam sa tez chlopcy z Zawiszki), chociaz sa w czolowce, nie ukrywaja zalamania, bo nikt sie nimi nie interesuje. Oni chca udowodnic, ze stac ich na walke o awans, ale co dalej? dzialacze wola grac w karty i pierdola. Na Zawiszy natomiast znalezli sie ludzie, ktorzy zrobia wszystko aby przyciagnac darczyncow, zeby wrocic chocby do III ligi (na razie) i to pilkarze czuja, wiedza, ze sa potrzebni, ze na kazdym meczu sa dopingowani. A na Chemiku/Zawiszy ludzi tyle co kot naplakal (wyjatek stanowi mecz z Blekitnymi, gdzie bylo prawie 400 osob). Jeszcze wroce do Polonii. Dzisiaj w Expressie sa dwa teksty. Rozmowa z bylym dyrektorem Chylinskim, w ktorej pewnie jest wiele klamstw (zreszta, kto sie tam polapie) i drugi, na temat dotacji z miasta. Huj strzela, jak na Sportowa ida wszystkie pieniadze. Dobrze skomentowal to wszystko red. Kabat, ktory napisal: Kluby sportowe sa powolane do pracy z mlodzieza.Tylko, ze Zawisza zdobywa ponad 1000 pkt. i 6 miejsce we wspolzawodnictwie w kraju, a Polonia ledwie 16,5 pkt. i 1145 pozycje!!!!!!!!! Zgadnijcie kto pozera wiecej kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 09.05.03, 14:35 No własnie Kolo. Pytanie jakie dotacje i jakie wyniki, wreszcie zaczynają w prasie pisać prawdę. 1145 miejsce w kraju - parodia, 16,5 punkta hahahhaha. Czy w mieście tego nie widzą, czy nie chcą widzieć????? Ale nie będziemy tu pisać o ormowcach złodziejach. Przyjdzmy wszyscy na mecz w niedzielę o 12:00. Weżcie kumpli, dzieci, rodziny. Pogoda dopisze to można fajnie spędzic czas na stadionie. Nie ma się czego bać, awantury na stadionie wybiliśmy sobie z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 14:55 Także czytałem dzisiejszy Express. Redaktor Kabat idealnie streścił debilne postępowanie naszych władz. Dali juz 400 tys. na bandę złodzeji i łapówkarzy (czyt. polonia) i jeszcze kombinują żeby dołożyć!!!! PARODIA!!! Niech wyniki sportowe i obecność prokuratora w milicyjnym klubie przemówi im do rozsądku!!!..... Zmieniając temat: do zobaczenia w niedziele o 12:00 na meczu z Czarnymi. W BYDGOSZCY TYLKO ZAWISZA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 09.05.03, 16:28 Dzieki kolo za zyczenia powrotu do zdrowia! Na meczu i tak bede bo nie wyobrazam sobie zebym siedzial w domu a Wy na ZAWISZY!!! Co do balaganu w polonii - juz dwa miesiace temu w expressie ukazala sie moja wypoweiedz w hallo express odnosnie burdelu w klubie i zbyt pochopnie wydawanych pieniedzy z miasta- sugerowalem rowniez wizyte prokuratora. I stało sie!!! Co do dotacji za wyniki osiagane przez mlodziez? wg mnie to powinno wygladac na zasdzie mobilizacji klubów np. Bydgoszcz ma przyznane 500 tys- i tu powinny byc jasne kryteria- I miejsce po roku np 300 tys. 2 -100 3-50 itp. to co sie teraz dzieje przechodzi wszelkie granice! Wszystko idzie na zuzel!!! zespoł i tak nie zdobedzie medalu a raczej bedzie walczyl o utrzymanie- ludzi coraz mniej bo jak wspomnial kolega afera goni afere!!!Powinnismy zrobic jakąs manifestacje pod urzedem miasta!!! PIENIADZE NA SPORT A NIE TYLKO NA ZUZEL!!! Gollob gwizdnie i ma- tak to sie odbywa w tym milicyjnym klubie! A co do wywyiadu z chylinskim - rzeczywiscie nie idzie sie tam polapac, kto , co kiedy podpisal lub zatwierdzil- ja bym tam wszystkich wyjebał!!! nawet zmanierowanych zawodników!! Zobaczcie u nas- pilkarze od pazdziernika nie dostali zlotowki z klubu!!! ustalono jakies premie - bardzo niskie bo mialy byc wyplacane (mowili lepiej cos nic nic) a i tak ich nie wyplacaja!!!dostaja od "ludzi dobrej woli" od 150- 250 na miesiac- nikt nie narzeka a te milicyjne gwiazdy maja wszystko i jeszcze im malo!!! NIECH TEN KLUB ZNIKNIE Z MAPY !!! bedzie najlepiej- zyska na tym pilka, koszykowka, hokej i inne sporty..... CAŁE MOJE ZYCIE TO ZAWISZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 09.05.03, 18:39 to co się działo w polonii to żenada! tyle kasy szło na żużel zamiast do młodzieży, i jeszcze kur.. mają długi, to trzeba mnieć tupet. tracił na tym nie tylko Zawisza, ale i Asta, Pałac i inne kluby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 09.05.03, 22:07 MIEJMY NADZIEJE ZE TO JUZ SIE SKONCZY!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl / 192.168.1.* 10.05.03, 15:55 Dziekuje za wszystkie komentarze w sprawie ktora poruszylem. To dowod na to, ze nie wszyscy kibice Zawiszy sa prostakami i z marginesu (jak probuja co niektorzy wmowic - domyslacie sie kto). ZAWISZA BYL, JEST i BEDZIE. A do I ligi i tak wroci, nie ma innej mozliwosci.TYLKO WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.213.* 10.05.03, 19:47 Panowie dziś mały-wielki sukces!!!Wygraliśmy dziś na www.kibol.pl z Lechią Gdańsk, po całym dniu zaciętej walki. Teraz gramy ze Śląskiem Wrocław. Logujcie się i głosujcie na Zawiszke:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 20:12 Adres strony, o ktorej napisal Maciej to: www.kibol.com!!!!!!! pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 21:06 Dzis ponownie ruszyla srona www.zawiszafans.com Zapraszamy wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 21:07 Sorry,mialo byc strona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl / 192.168.1.* 10.05.03, 22:24 Nie chce uprzedzac faktow, ale jak tak dalej pojdzie, to w przyszlym sezonie odbeda sie derby w IV lidze Zawisza - Polonia. Pilkarze ze Sportowej maja trudne mecze i jesli dadza plame to spadna! Chyba, ze znowu kupia mecz z Unia Janikowo w ostatniej kolejce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK RUSZYŁA STRONA ZAWISZY IP: *.hipernet.ras.pl 10.05.03, 22:26 zmienilismy serwer i ruszamy!!!!!!!!!!!!! www.zawiszafans.com- nareszcie!!!!!!!!!! zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: RUSZYŁA STRONA ZAWISZY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 14:52 Zwyciestwo 4:1 nad Czarnymi Naklo.Wisnia uderzyl piekna bramke,pamietam kiedys w 4 lidze strzelil podobna,chyba to bylo na meczu z Kasztelanem Papowo,ale moge sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Zawisza IP: 212.122.213.* 11.05.03, 15:06 To co dzis zrobili milicjanci przechodzi ludzkie pojęcie. Odstraszaja tylko ludzi od stadionu, ale my sie nie poddamy. CHWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: Zawisza IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 15:30 Super buda Wisni, wysokie zwyciestwo!!! Miejmy nadzieje, ze Gwiazda zgubi gdzies punkty i 4 liga bedzie nasza!!! CAŁA POLSKA NIECH USŁYSZY 4 LIGA DLA ZAWISZY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK Re: Zawisza IP: *.hipernet.ras.pl 11.05.03, 23:11 po tej prowokacji bydgsokiej policji( juz nie weim czy tak ich nazywac bo policja jest dla spoleczenstwa a oni tego nie pokazuja) postanowilsimy zaprotestowac i wyslac listy do bydgoskich redakcji expressu i pomorskiej w sprawei traktowaani kibiców i prowokowania ich!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: Zawisza IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 23:22 Jestem sympatykiem Zawiszy Bydgoszcz.To co pokazala policja przed meczem z Czarnymi Naklo mozna nazwac prowokacja.Od poczatku rundy wiosennej,na naszym stadionie mozna bylo zauwazyc coraz wiecej ludzi,przychodza rodziny z dziecmi,na stadionie panuje rodzinna atmosfera.Niestety to na co pracowalismy caly sezon,zepsula w niedzielne poludnie policja.Ludzie bali sie wychodzic z tramwaju widzadz bardzo duza ilosc policji.Mozna bylo zauwazyc panow na motorach,radiowozy,a takze policjantow w cywilach.Kazdy kto szedl na stadion zostal skamerowany i obszukany.Sam bylem swiadkiem gdy jeden maly chlopiec,ktory na mecz jechal z ojcem widzadz co sie dzieje po prostu rozplakal sie.Kazdy kto wchodzil na stadion dostawal darmowy informator o aktualnych wiadomosciach z klubu.Na samym stadionie plot przyozdobiony byl flagami Zawiszy,kibice kulturalnie dopingowali swoja druzyne,mozna bylo zauwazyc bardzo duzo rodzin z dziecmi ale niestety,byla tez policja,ktora wszystkich nagrywala na kamerze.Zalezy nam na tym,aby na stadionie bylo jak najwiecej osob,ale uniemozliwia nam to policja.Ludzie naprawde zrezygnuja z chodzenia na mecze,bo po co maja chodzic jak sa kreceni kamera przez policje??Naprawde to policja odstrasza zwyklych kibicow,a nie zadymy.Na naszym stadionie nie bylo zadnej zadymy od wielu lat,a porzadku pilnuja starsi kibice.Chcemy,zeby Zawisza dostal sie do jak najwyzszej klasy rozgrywek,a wszczynajac burdy na stadionie napewno tym nie pomozemy.Policja jest nam na meczach nie potrzebna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: Zawisza IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 23:30 Oto mój list (100% prawdy, bez żadnej ściemy!!!): Szanowna Redakcjo! Jestem sympatykiem Zawiszy Bydgoszcz. Chciałbym się odnieść do sytuacji, jaka zaistniała przed piątoligowym meczem Zawisza Bydgoszcz - Czarni Nakło. Na ten mecz wybrało się wielu sympatyków piłki, w tym kobiety i dzieci. Jednak to, co wyprawiała policja przed meczem nazwać można tylko prowokacją. Przed bramą wejściową na stadion stało bardzo dużo radiowozów policyjnych. Panowie w mundurach bez powodu spisywali kibiców, przeszukiwali samochody i zachowywali się przy tym bardzo prowokująco. Sam jestem ofiarą niezrozumiałej dla mnie postawy naszej policji. Jestem studentem, a zostałem wyzwany przez policjantów od kryminalistów. To, że jestem fanem piłki nożnej jest dla tych panów równoznaczne z byciem przestępcą. Podczas kontroli policjanci czepiali się każdego szczegółu, szukając tylko pretekstu do postawienia jakiegoś mandatu. Przecież takie zachowanie "stróżów prawa" odstrasza kibiców od chodzenia na mecze!!!! Kto weźmie na mecz swoją rodzinę albo dziewczynę, jeśli przy wejściu zostaną oni potraktowani jak zwykli bandyci!!! Rozumiem, że każda impreza masowa powinna być odpowiednio zabezpieczona, ale są tego jakieś granice. Niech policja zajmie się łapaniem przestępców, a nie psuciem doskonałej atmosfery, jaka powstaje wokół naszego ukochanego klubu. Pozdrawiam i mam nadzieje, że państwo odniosą się na łamach waszej gazety o zaistniałej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: Zawisza IP: *.hipernet.ras.pl 11.05.03, 23:33 Chcialbym sie odniescd do prowokacji podczas dzisiejszego meczu ZAWISZA-CZARNI NAKŁO. TO co robi bydgoska prewencja to nic innego jak szukanie na sily zadymy!! 10 transporterów, samochody nie oznakowane, kamery na meczu z naklem, spisywanie ludzi, niekulturalne zachowanie przede wszytskim mlodych polcjantów w stosunku do kobiet- chcailbym nadmienic ze my kibice ZAWISZY od dluzszego czasu pilnujemy porzadku na stadionie- postanowilsmy w ten sposób pomóc dzialaczom stowarzyszenia w odbudowie ligowej pilki na ZAWISZY. Bylismy na spotkaniu z czonkami i obiecalismy ze nad tym zapanujemy! Cala runde byl spokój ale to o dzialo sie dziś??? naprawde nie rozumiem- czy to byl mecz podwyzszonego ryzyka ze tylu policjantów musailo obstawiac ten mecz? czy policja ma za duzo pieniedzy? wiele jest takich pytan- MY jako kibice ZAWISZY chcielismy zaprowadzic porzadek, aby nasz stadion bezpiecznie mogly odwiedzac cale rodziny! ale jak tu przjsc na stadion jak przy bramach stoi pelno policji, spisuja, filmuja!!! Przeciez to odstrasza ludzi!!! Wspomne tylko ze to wszystko naprawde nie potrzebne bo na naszym stadionie zachwujemy sie kulturalnie, wprowadzamy pilkarska atmosfere, wydajemy dla kibiców bezplatny informator o klubie, checmy po prostu zapewnic bezpieczensto kibicom i ich rodzinom!!!To wszystkom moga potwierdzic dzialacze klubu, czlonkoiwe stowarzyszenia a takze dziennikarze bydgoskich gazet ktorzy przebywaja na stadionie!!! nawet na mecze wyjazdowe wyjezdzamy razem w jednej grupie- niestety jestesmy traktowani jak kryminalisci i zlodzieje- niecenzuralne teksty policjantów -,prowokujace zachowanie? o co w tym wszystkim chodzi?? My naprawde nie chcemy zeby na naszym stadionie wydarzyło sie to co w Sosnowcu (policja zabił kibica)- robimy wszystko zeby bylo dobrze, niestety policja nam to uniemozliwa! CZemu tego nie robia na policyjnym stadionie na sportowej??? A moze boli ich to ze na ZAWISZE zaczynaja przychodzic ludzie??? bo pracy bedzie wiecej?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aNioLek_ZW Zachowaie sie Policji na meczu!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 23:39 Chcialam podzielic sie moimi wrażeniami z dzisiejszego meczu Zawiszy z Czarni Nakło... a dokładniej zachowaniem Policji które bylo moim zdaniem skandaliczne! Mecz odbywal się na ulicy gdańskiej na stadionie Zawiszy o godzinie 12. Przyjechałam tam z moim bratem ktory ma 10 lat ponieważ kocha piłke, cały poranek chodził i nie mógł sobie miejsca znaleść tak się cieszył! Gdy dojechalismy na miejsce niestety chyba nie tego oczekiwał... wszedzie było pełno radiowozów... Policja nas co chwile spisywala... strasznie sie bał... nawet zaczął się przytulac i płakać... myslał że go gdzieś zabiorą... potraktowali nas..i jak chuliganów...ktorych wogóle nie było na meczu,to było okropne. Wszedzie obszukiwali ludzi...spisywali... wypytywali o wszystko!!! poprostu SKANDAL!!!! Gdy już weszlismy na stadion po tych strasznych przeżyciach moim przerażonym bratem zajeli sie kibice Zawiszy... młodzi i starsi chłopacy pocieszali go i przez caly mecz byli przy nim...uczyli go piosenek! Dzięki nim nie wspomina tak źle tego dnia jak ja... opowiada kolegom o flagach...spiewa im...i robi to z usmiechem... za co dziekuje kibicom!!! Mam nadzieje ze ten list coś pomoże i sympatyków piłki nożnej bedzie sie traktowac inaczej! Na mecze przychodzą ludzie z całymi rodzinami... i pragną oglądać mecz,a nie byc obszukiwanym... wtrecz terroryzowanym przez policje! Pozdrawiam cala redakcje i przykro mi ze musialam napisac tyle przykrych rzeczy jakie mnie i mojego braciszka spotkaly zamiast napisc o zadowolneniu z wygranego meczu zawiszy! Z poważaniem Dominika D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS_FAN Re: ZAWISZA IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 11.05.03, 23:51 Chciałbym stanowczo zaprotestować przeciwko postawie bydgoskiej policji przed i w trakcie dzisiejszego meczu piłki nożnej pomiędzy drużynami bydgoskiego Zawiszy i Czarnych Nakło. To co wyrabiali "stróże porządku" to SKANDAL!!! Trudno znaleźć inne słowa, którymi możnaby wyrazić moje zbulwersowanie. Wciąż słyszymy tyle złych słów pod adresem piłkarskich kibiców jednak dziś to jednostki policji zachowywały się w sposób prowokujący. Nie wiem jaki był cel takiego postępowania jednak na pewno nie było ono niczym uzasadnione. Przed stadionem stało kilka samochodów policji co sprawiało wrażenie jakby na obiekcie miała za chwilę wybuchnąć jakaś wielka bitwa. Wrażenie to było potęgowane przez stojących przy samym wejściu kilku policjantów w pełnym umundurowaniu, w kamizelkach kuloodpornych i z bronią.Sam byłem świadkiem jak kilka osób widząc to rezygnowało z pójścia na mecz i po prostu przesiadało się w powrotny tramwaj. Co więcej, większość osób wchodzących na stadion była spisywana przez co osoby te czuły się jak jacyś bandyci. Doświadczyłem tego na własnej skórze, mimo że jestem spokojnym obywatelem a jedynym "przestępstwem" przeze mnie popełnionym jest miłość do piłki nożnej. Nasiliło się to w przerwie meczu gdy częśc kibiców opuściła na chwilę stadion aby pójść do pobliskiego sklepu. Kolejnym "wspaniałym" pomysłem naszych mundurowych było nieustanne filmowanie wszystkich osób wchodzących i znajdujących się na stadionie przez co każdy czuł się wciąż obserwowany i nie mógł czuć się swobodnie. Jestem pewien, że przyczyniło się to w znacznym stopniu do słabego dopingu i niskiej frekwencji na dzisiejszym spotkaniu. Kiedy podszedłem do jednego z funkcjonariuszy i spytałem się go co się dzieje, to w odpowiedzi usłyszałem, że "jak się nie podoba to mgę dostać w łeb"! Jaki tak można?!? Jak możemy mieć nadzieje na odbudowę piłki w Bydgoszczy jeżeli policja robi wszystko aby na stadionie było jak najmniej kibiców? Czy to był cel tej pokazówki ze strony policji?? Jeśli tak to został on osiągnięty. Jeżeli na takie bezsensowne działania mają być wydawane pieniądze z naszych podatków to ja stanowczo sie temu sprzeciwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 09:52 Cieszy kolejne zwycięstwo Zawiszy nad dobrze grającym w tej rundzie zespołem z Nakła. Na meczu nie byłem, ale gdy czytam te wszystkie wpisy o meczu i "policji" to mam mieszane uczucie. Sprawę z plicją nie można pozostawić tak po prostu, trzeba się tym zając. Zorientować sie po pierwsze na czyje polecenie zawitali przed stadionem przed i na którym nic sie nie dzieje poza super kibicowaniem i oprawą której mogą pozazdrościć nawet I ligowe stadiony. Moze trzeba sie zwrócić do prazydenta miasta o wyjaśnienie tej sprawy. Czy policja ma za dużo pieniędzy i czasu, aby takie akcje robić? Mam nadzieję, że są w mieście jeszcze dzienikarze którzy zajmą się tą sprawą i ukażą prawdziwe oblicze kibiców Zawiszy. Teraz naprawdę jest super atmosfera i nie można tego zaprzepaścić. A może komuś zależy aby piłka na Zawiszy nigdy się nie podniosła? Tej sprawy jako kibice na pewno nie odpuścimy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawsze_Wierny Re: ZAWISZA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 21:20 Witam wszystkich sympatykow "niebiesko-czarnych" Podobnie jak przedmowcy chcialbym poruszyc temat dotyczacy prowokacyjnej postawy bydgoskiej policji podczas meczu odbywajacego sie w ostatnia niedziele pomiedzy Zawisza a Czarnymi Naklo Bydgoska policja swoim zachowaniem bezpodstawnie prowokuje kibicow oraz zniecheca do przychodzenia na mecze wiekszej ilosci osob. Policjanci nie majac zadnych powodow do interwencji zaczeli filmowac wszystkie osoby zarowno przy kasach, wejsciu glownym jak i podczas meczu na koronie stadionu. Pytam sie z jakiego powodu....? Na mecz ten wybralem sie wspolnie z moim 10-letnim bratem, ktorego cala sytuacja bardzo wystraszyla a ja czulem sie jak bandyta, zlodziej czy chuligan....Jak w takiej sytuacji na mecze maja przychodzic cale rodziny...? Inna kwestia jest aspekt finansowy calej "akcji", podsumowujac mozna jedynie dodac, ze policja jest wszedzie, ale nie tam gdzie jest naprawde potrzebna... Sytuacja ta jest dla mnie tym bardziej niezrozumiala zwazywszy, iz na stadionie przy ul.Gdanskiej od dluzszego juz czasu nie ma zadnych niebezpiecznych sytuacji a kibice w sposob kulturalny, wzorowy dopinguja swoja ukochana druzyne. Organizuja ciekawa oprawe meczowa(serpentyny, balony itp.)czy tez rozdaja informatory sportowe, w ktorych informuja o biezacych sprawach klubowych. Tragedia goni tragedie ostatnio w Sosnowcu policjant zabil kibica-NIE CHCEMY IDENTYCZNEJ SYTUACJI W BYDGOSZCZY. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na nastepnym meczu naszej kochanej druzyny, mam nadzieje , ze juz w normalnej, ludzkiej atmosferze-Zawsze_Wierny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZA IP: *.multipc.com.pl 13.05.03, 12:58 Dwie redakcje ku mojemu zaskoczeniu opisały sprawę policji. Ale ta jak zwykle ma swoje wersję wydarzeń. Pani rzecznik twierdzi nawet, że podobnie "funkcjonariusze"zachowuja sie na żuzlu i nie ma w tym nic dziwnego. Gratuluję "dobrego" samopoczucia i rozeznania tematu. Gdyby tak było przed żużlem to co niektózy pewnie nie zdążyliby na ostatni bieg:-)A poza tym od kiedy liczba zabezpieczających mecz policjantów jest tajna??? CHWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZA IP: *.law.uni.torun.pl 13.05.03, 16:22 Flisak Złotoria-Zawisza Bydgoszcz środa godz.16 ZAWISZA FANS UMK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohoo od Yaraza Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 17:39 Ta wiadomość jest na żywo, nie mogę być - bo niestety praca. Treść relacji: W Złotorii, gdzie boisko jest nawet gorsze niż w Więcborku boisko gorsze od kartofliska!! Przynajmniej były wały na których można było usiąść. Po I połowie Zawisza wygrywa 1:0!!!!! Viva WKS!!!! Teraz 75 minuta: 3:0 dla najlepszego klubu na świecie!!!!! Mamy lidera w Bydgoszczy mamy lidera!!!!! WKS!! UMK!!! Zawisza nigy nie zginie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohoo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 17:44 Oczywiście Zawisza nigdy nie zginie!!!!! Mecz jeszcze trwa wynik na razie bez zmian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohoo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 18:37 c.d. info od Yaraza: W Solcu po I połowie prowadzą gospodarze 1:0!! W złotorii wynik końcowy 3:0 dla Zawiszy! Czyli mamy chyba lidera!! Jesteśmy zawsze tam gdzie nasz WKS gra AEJAO Zawisza GOOOOOL!!!!! Jedna z bramek dla Nas padła z rzutu karnego. WKS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pll 14.05.03, 18:41 Unia prowadzi z Gwiazdą 2-0. Mamy lidera!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 14.05.03, 19:30 MAMY LIDERA ZAWISZA MAMY LIDERA !!!!!! Gwiazda-Unia 0:2 flisak-ZAWISZA 0:3 tabeleczka jest teraz piekna: 1. ZAWISZA 56 pkt 2. Unia S.K. 54 pkt 3. Gwiazda 54 pkt czekam na wynik Olimpii w Nakle. Jest w Polsce jeden taki klub ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 14.05.03, 19:36 mam pytanie do pana krawczyka dlaczego nie obstawili meczu na gwieździe??? przecież to był mecz podwyzszonego ryzyka. mecz na szczycie, kibice z Solca (śpiewali TYLKO ZAWISZA W BYDGOSZCZY TYLKO ZAWISZA), wiele osób z Bydgoszczyy i co?? ani jednego policjanta, chyba że połowa z kibiców to byli tajniacy. a pan panie krawczyk Klan pan oglądał czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.213.* 14.05.03, 20:06 Kto liderem jest kto liderem jest oczywiscie że WKS!!!!!!!!!!!!!!!!! Mecz na polu we wsi. Ludzi chyba 100 z czego 92 z Bydgoszczy dobrej ekipy. I oczywiście znów sprawa naszej dzielnej policji. Przed wyjazdem na parking przy Auto Centrum podjedza kilka nieoznakowanych radiowozów i kilka zwykłych. Do jednego z kolegów podchodzi pies po cywilnem z długą bronią!!!!!!!!!! Po co ????????????Co chciał pokazać????????? Przez tych debili spóźniamy się na mecz. Ale kibice Zawiszy nigdy się nie poddadzą!!!!!. Jeden z naszych się lekko wkur... i zadzwonił do radia PiK informując o zachowaniu tych dekli. Radio temat podchwyciło i nadawali to na żywo, znów rzecznik "policji" sie tłumaczył, że "policja ma prawo do tego i tamtego", ale dzwonili tez zwyklli ludzie, którzy wysmiali postępowanie "stróżów prawa" przyznając rację, ze sami prowokują do awantury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 14.05.03, 20:17 oni juz przeginają! na następny mecz trzeba zaprosić dziennikarzy, a najlepiej tych z TVN co robią "Uwagę", oni z wszystkimi jadą, może wtedy te ufoludki dadzą spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 14.05.03, 21:29 Czarni wygrali z Olimpia 3:1. Na Gwiezdzie gosci dopingowalo 30 osob z Solca Kuj.Ziomale wykrzykiwali: tylko Zawisza, w Bydgoszczy tylko Zawisza. Zawisza naszym przyjacielem itp. Po jaka cholere policja zatrzymala was przed meczem. Co oni kurwa chca? ZAWISZA BYL, JeST i BEDZIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 09:30 Chudy byk mnie strzela z dwóch powodów jeden to że nie mogę być na meczu Zawiszy, a drugi to zachowanie psiarni. Co oni sobie myslą, że bedą straszyć ludzi, takie zachowanie jest bardzo prowokujące i może sie obrucić przeciwko nim. Ten pomysł z TVN nie jest głupi, może z tego zrobić się nie zły rozgłos. A jak w Polsce jest rozgłos to ktoś pójdzie na dywanik lub go zwolnią. Trzeba coś wymyśleć. Ale najważniejsze że mamy lidera. Tak do końca panowie i w IV lidze jesteśmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 18:50 Wpisałem się tu przedchwilą a nic się nie wyświetla,czyżby forum było przygotowane tylko na 979 wpisów i 980 już nie wejdzie??? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 18:52 Jest super:kolejne zwycięstwo i porażka Budowlanych u siebie z Unią S.K (p.s.Rohoo Unia grała na wyjeździe).Bramki dla Zawiszy:Wiśniewski 35min., 2Łuczak53min.oraz68min.z karnego.Wielkie dzięki dla chłopaków z busa za zabranie z powrotem.4liga,4liga ZAWISZA!!!!!!!WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.213.* 17.05.03, 13:15 dziś na 18 na Zawiszę. Mam nadzieje na duzo goli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 14:25 ZAWISZA BYDGOSZCZ-START MERKURY PRUSZCZ POMORSKI SOBOTA GODZ.18 STADION PRZY ULICY GDAŃSKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 17.05.03, 15:22 maciej spokojnie- wystarczy 2-0 - majwazniejsze sa 3 punkty!!! dzis znowu swieto!!!!!!!!!! gra ZAWISZA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 195.116.11.* 17.05.03, 16:41 4:0 i Bydgoszcz żegna.... wisnia hat-trick please! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 20:26 Kolejne zwycięstwo tym razem Zawisza pokonał 3-0 Start Pruszcz Pomorski Ciekawostką jest to że w amfiteatrze obok stadionu odbywał się koncert Golec uOrkiestry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.multipc.com.pl 17.05.03, 20:49 przez to walenie na bebnach nie mogłem sie skupic na ogladaniu meczu:)Pruszcz cieniutki, szkoda że naszym tez sie nie chciało biegac w 2 połowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 17.05.03, 22:24 Tu na razie jest sciernisko (patrz remont na trybunie glownej), ale bedzie San Francisco!!! Nie ma co narzekac, gladka wygrana z Pruszczem powinna wszystkich zadowolic. Na innych nie musimy juz sie ogladac. I oby tak bylo do konca. Cieszy widok starej gwardii. Szacunek dla gosci, ktorzy jedzili na I lige, a teraz chodza na piata. ZAWISZA BYL, JEST i BEDZIE!!! Co z Kasztelanem, czy jest szansa, ze ten meczyk odbedzie sie w Bydgoszczy? I jeszcze jedno, dowiedzialem sie, ze w tym roku na pewno odbedzie sie na Zawiszy spotkanie reprezentacji Polski. Trzeba sie lepiej pokazac, niz ze Szkocja i Rumunia. Musimy o tym pomyslec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: Rekord IP: 212.160.156.* 18.05.03, 10:57 Na meczu z Unisławią ma być oprawa z 1 ligowych boisk itp.Może ktoś wie czy jakiś klub w Polsce(albo i na świecie)odpalił więcej rac na meczu 5ligii niż ma być u nas bo może warto zawiadomić redakcję Encyklopedii Polskich Rekordów i Osobliwości,gdyż ostatnio jest opisany rekord Pogonii w rzucaniu serpentyn.Taka notka w tej księdze to nic takiego wielkiego,ale cieszy.Ja podrzucam temat,ale sprawą dalej by musiał pokierować ktoś kto zajmuje się oprawą meczów.Może poprostu każdy z nas by wysłał maila do redakcji: rekordy@rekordy-polskie.pl Strona redakcji: www.rekordy-polskie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: 80.51.243.* 18.05.03, 11:37 CZY KTOŚ ZNA POZOSTAŁE WYNIKI TEJ KOLEJKI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: 212.160.156.* 18.05.03, 12:13 W ostatniej ZAWISZY TO MY było opisane forum i wątek ZAWISZY nie oddamy! postanowiłem sprawdzić które miejsce nasz wątek zajmuje w Polsce pod względem wpisów nie brałem pod uwagę całych działów np.Żużel(5573),czy Lech Poznań i sport (32880!!!!!!!) tylko tematy zajmujemy w chwili obecnej 9 miejsce w Polsce a to bardzo przyzwoite osiągnięcie i widać dzięki temu że sprawa Zawiszy jest bliska dużej grupie osób.A oto tematy i liczba wpisów w kolejności: 1.Wątek surrealistyczny (2026)Łódź 2.krasnale vs kiepscy (szuflada południowa) (1880)Wrocław 3.krasnale vs kiepscy (szuflada pólnocna) (1582)Wrocław 4.Nowa edycja liczenia 7801 (1203) Warszawa 5.Tea time (1128) Białystok 6.Czas na poranną kawę - smacznego (1111)Warszawa 7.Kazimierz mój ulubiony.....i te duchy przeszł... (1071) Kraków 8.SZKOLA PODSTAWOWA NR//7 w olsztynie (1013) Olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.hipernet.ras.pl 18.05.03, 20:26 Co do meczu z kasztelanem- nie bedzie mozliwe przelozenie. Staramy sei za to przełozyc mecz z unislavia na gdoz.18 31.05 lub 1.06- ze wzgledu na oprawe ultras chcemy zeby jakos to wygladalo, a o 12 w poludnie to raczej efektu nie bedzie!!! cala czołowka ligi powyrgrywała swoje mecze alke tak jak juz ktos wspomnial teraz nie ogladajmy sie na innych- grajmy swoje- pozostaly tylko 3 kolejki a moze aż 3!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 05:18 wszystko idzie tylko nie zapeszmy czegos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 05:20 i sie nie denerwujmy bo tylko ktos z czola na ostatniej prostej moze nas wykorkowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 05:25 i jeszcze jedno ciekawie bedzie wygladac przyszly sezon,zawisza ,polonia moze torun.bedzie czym sie emocjonowac.tylko by szlo wszystko jak w obecnych dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kujawska80/4 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 05:28 niech sie cala bydzia laczy w jedno,by cos z tego bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 80/4 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 05:32 czy zarzad mysli o wzmocnieniach?a chyba trzeba,bo inaczej bedzie ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 05:39 od mego tu zagladu minelo sporo dni,a tu jeszcze nie ma tysiaca.dlugi watek, jak i droga zawiszy do slawy.tysiac osiagniety,i bedzie sie pewnie wluczyl dalej,sledzac koleje losu klubu,ktory jak inne ma obecnie ciezki zywot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 05:43 ups,teraz jest to dopiero tysiac.ciesze sie,ze w tym moglem wam pomoc.chociaz cala zasluga jest po stronie macieja,przede wszystkim.on to rozpoczal,i miejmy nadzieje,ze bedzie to z radoscia sportowa kontynuowane.powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 05:54 aha,jeszcze wracajac do rozgrywek,to tak jak pisalem ktoryms razem o podobnej drodze jaka maja zawisza i lechia,to ta droga jest taka sama.obaj w ostatnich dniach po ciezkich walkach osiagneli liderostwo,z nadzieja dowiezienia go do ligi numer 4.rozgrywki jeszcze nie zakonczone i trzeba byc bardzo trzezwym,by sie w ostatniej kolejce nie zblaznic,i to dotyczy w rownej mierze oba zespoly. ciekawie tez wygladaja sprawy licencji i dostosowanie sie do ujednolicenia sie z europa.w calej polsce pilka bedzie napewno miala inne oblicze.inni tez ludzie chyba beda potrzebni,nawet tacy co nigdy z pilka nic nie mieli wspolnego,nawet sie na pilce nie znaja,ale wiedza co to jest prawdziwy interes w kierowaniu byznesem.tacy beda potrzebni obu klubom,moze wtedy cos sie ugra. trzeba trzymac kciuki,chciec swej druzyny,ale rowniez miec trzezwe spojrzenie na codzienna realnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 06:00 zycze powodzenia wszystkim tu,ktorzy sie przyczyniaja do obserwacji nad droga zawiszy.miejmy nadzieje,ze bedziemy nadal swe grosze wtracac,ku uciesze naszego w rozny sposob zaangazowania.a tak na boku,RYNKOWO to fajna miejscowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 09:47 Widzę że rynkowo jest w żywiole!!! Ale nie o tym chciałem napisać. Co do meczu to I połowa warta była obejżenia lecz nie dało sie słuchać orkiestry, 2 taka spokojna i może dobrze niech chłopaki zbierają siłe na finisz rozgrywek. Cieszy mnie budowa trybuny krytej, tylko wydaje mi sie że zmniejszy sie liczba krzesełek bo postawili fundamenty na górnych rzędach. A co do ostatnich meczy to może poza oprawą zróbmy jakąś specjalną zbiórkę dla piłkarzy za awans. I niech zarząd ze swojej strony też coś pocznie. Bo jednego pana często widzę na meczach juniorów a nieczęsto na spotkaniach stowarzyszenia (może sie myle?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 19.05.03, 12:26 dobry pomysł z ta zbiorka- ale naprawde juz nie ma skad brac tej kasy??? oprawa to koszt ponad 2.500- przyjada ziomale na awans, trzeba zadbac o to zeby im dobrze sie kojarzyl ten mecz- na pilkarzy mamy juz odlozone( 1000) no chyba ze uzbieramy duzo kasy na tym meczu z unislavia??? to mozemy im przekazac- bo na zarzad klubu nie masz co liczyc!!!! pustaki- oni do dzis chlopkaom nie wyplacili premii jeszce z jesieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 18:28 I co będzie mecz z Papowem? VIVA VIVA VIVA WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 19.05.03, 17:24 Widzę,że wątek przekroczył już magiczną liczbę 1000 odpowiedzi.Pozdro dla wszystkich którzy zabierają tu głos.ZAWISZA-Universitas Nicolai Copernici Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 19.05.03, 17:44 Ekspansja Zawiszy zaczyna rozciągać się na nowe połacie w internecie-na stronie Klubu Zentrum (www.klubzentrum.pl)założyłem nowy wątek dotyczący Zawiszy,nie jest on na razie licznie odwiedzany,ale może pozwoli przyciągnąć na jakiś mecz starych fanów WKS,którzy dawno nie odwiedzali stadionu przy ul.Gdańskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 22:17 chlopcy idzie nowe.polska w unii prawie juz na 100%.z tym nowy duch,takze w pilce. prawo holendra bedzie obowiazywalo. tzn.moze dojsc do sytuacji w kazdym klubie,rowniez w zawiszy,ze cala jedenastka oraz lawa,bedzie sie skladac z obcokrajowcow. czy dacie rade sie do tego dostosowac duchowo? moze sie zdarzyc,ze trzeba bedzie dopingowac jedenastu niemcom,albo maltanczykom albo cypryjczykom. fajne,co?ciekawe informacje na www.90minut.pl/ a wszystko mozliwe,w takich nam dano zyc czasach.do tego licencje,tez na modle unii. a wiec napewno czym klub w wyzszej lidze,tym ciekawiej bedzie na murawie,i oj,oj trzeba po calej polsce bedzie sie uczyc nowego toku myslenia i nastawienia. no i co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 09:58 Jestem ciekaw czy rozleci się ten dziwny twór chemik-ZAWISZA ,może ktoś coś wie ,bo po awansie potrzebni by nam byli nasi gracze jako wzmocnienie. TYLKO ZAWISZA W BYDGOSZCZY TYLKO ZAWISZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 20.05.03, 11:07 Oj Rynkowo.Co ty poruszasz za tematy. Tych 11 Maltanczykow ktos musi chciec, sami nie przyjada. W Niemczech jakos sobie radza od lat z uchodzcami, bo maja lepsze warunki socjalne i wieksze zarobki - to fakt, ale w zadnym zespole nie gra np.11 Bulgarow. Ja jestem za wejsciem do Unii, a kto sie boi, niech jedzie do Rosji. Czy ty Rynkowo chcesz, zeby Polske ciagle uwazano za kraj Trzeciego Swiata? Wiem, ze Europa biorac Polske w swoje szeregi, niejako bierze sobie wrzod, bo kultury u nas nie zaznasz za grosz. Ale moze w koncu to sie zmieni. Zreszta od 14 lat ciagle cos sie zmienia.Swiat nalezy do odwaznych i nie bójta wójta. A na Zawisze ludzie zaczna znowu chodzic, jestem pewien. Na piata lige niektorym sie nie chce, ale juz na trzecia przyjda. TYLKO ZAWISZA!!! P.S. Chcialem zrobic 1000-czny wpis w niedziele, ale nieco sie spoznilem. Odpowiedz Link Zgłoś