ethanak 18.11.10, 01:01 Nasz znacznie mniejszy sąsiąd ma niewiele mniejszy budżet (1,47 do 1,1 mld) a na inwestycje wyda...o ponad 150mln więcej. Czy ktoś może mi powiedzieć jak to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_creep Re: Projekt budżetu - żałość? 18.11.10, 01:34 > Czy ktoś może mi powiedzieć jak to możliwe? Gospodarka i ogólna niechęć do pisania wniosków. Jedyny pomysł na pozyskanie dodatkowych funduszy, na jaki wpadł Dombrowicz to wyzywanie decydentów i to nie zadziałało. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_fakty Re: Projekt budżetu - żałość? 18.11.10, 07:57 ethanak napisał: > Czy ktoś może mi powiedzieć jak to możliwe? zaplecze finansowe w toruńskim sejmiku i toruńskim urzędzie marszałkowskim a przede wszystkim nieudolność ekipy Dombrowicza Odpowiedz Link Zgłoś
irizar Re: Projekt budżetu - żałość? 18.11.10, 20:46 To już Toruń dopisał sobie połowę budżetu województwa? Nie za wcześnie? Jeszcze PO nie wygrała w regionie. Poczekajcie chociaż do wyborów. Tak dla przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
bartas1 Re: Projekt budżetu - żałość? 18.11.10, 20:53 pewnie dużą część z 320 mln dotacji na most które otrzymali od grabarczyka wliczają w te inwestycje na 2011 Odpowiedz Link Zgłoś
bederyk Re: Projekt budżetu - żałość? 18.11.10, 22:21 Inne składowe sa w budżecie Bydgoszczy inne w Toruniu. Tam wszystko jest w jednym worku. Odpowiedz Link Zgłoś