Dodaj do ulubionych

ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 11:50
vis a vis Klarysek

za to polecam na ul. Sienkiewicza
Obserwuj wątek
    • t.king Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 16.04.04, 13:20
      odradzam piwo Kujawiak,
      za to polecam Żywca...
      • prosty_jak_swinski_ogon Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 16.04.04, 15:02
        Nie polecam nauczycielek matematyki za to polecam nauczycielki plastyki
        • Gość: cygne Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 15:26
          prosty_jak_swinski_ogon napisała:

> Nie polecam nauczycielek matematyki za to polecam nauczycielki plastyki

a dlaczego jednych -nie, a drugie -tak ???
          ;)
          • t.king Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 16.04.04, 15:42
            te od matematyki umieją tylko liczyć....kase......
            • zbuntowany_kaloryfer Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 16.04.04, 16:06
              a juz najlepiej-nie swoja.
            • Gość: kibic Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 16:32
              a plastyczka jak ci w łeb wymaluje, to wrócisz do matematyczki żeby ci zęby
              policzyła czy się zgadzają......
              • zbuntowany_kaloryfer Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 16.04.04, 18:34
                ...ale ta sie znow pomyli,
                wiadomo przeciez dlaczego.

plastyczka symbolem agresji?
                łeb synonimem zębów ?

od razu widać że pisała to matematyczka.
              • vviosna Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 16.04.04, 23:56
                Gość portalu: kibic napisał(a):

> a plastyczka jak ci w łeb wymaluje, to wrócisz do matematyczki żeby ci zęby
                > policzyła czy się zgadzają......

kibicu, jestes matematyczka??
                hyhy

ja z kolei polecam budowniczych mostow, a nie polecam tyciarka (vel
                zbuntowany_kaloryfer) jako architekta ;) bedzie malowal karaluchy na wiezowcach ;))
                • zbuntowany_kaloryfer Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 00:13
                  > ja z kolei polecam budowniczych mostow, a nie polecam tyciarka (vel
                  > zbuntowany_kaloryfer) jako architekta ;)

co wspolnego maja budowniczowie mostow z architektami ?
                  cos takiego mogla napisac juz tylko wybitna matematyczka po AB.
                  • t.king Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 00:16
                    eee dopiero za pół roku...
                    • zbuntowany_kaloryfer Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 00:35
                      zawsze mozna znalezc wspolny mianownik ;)
                      co wpsolnego np ma smieciarka i qczi ?

qczi smieci produkuje, a smieciarka zabiera.
                      wspolny mianownik: smieci.
                      • vviosna Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 01:15
                        zbuntowany_kaloryfer napisał:

> zawsze mozna znalezc wspolny mianownik ;)
                        > co wpsolnego np ma smieciarka i qczi ?
                        >
                        > qczi smieci produkuje, a smieciarka zabiera.
                        > wspolny mianownik: smieci.

a co ma wspolnego tyciarek z gownem? gowno tylko smierdzi, a tyciarek jeszcze
                        pisuje na forum hyhy
                        • lokator Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 07:51
                          vviosna napisała:

> zbuntowany_kaloryfer napisał:
                          >
                          > > zawsze mozna znalezc wspolny mianownik ;)
                          > > co wpsolnego np ma smieciarka i qczi ?
                          > >
                          > > qczi smieci produkuje, a smieciarka zabiera.
                          > > wspolny mianownik: smieci.
                          >
                          >
                          > a co ma wspolnego tyciarek z gownem? gowno tylko smierdzi, a tyciarek jeszcze
                          > pisuje na forum hyhy

A co ma wspólnego Qczi z kobiecą delikatnością?

Nic.
                          • vviosna Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 12:06
                            > A co ma wspólnego Qczi z kobiecą delikatnością?
                            >
                            > Nic.

a z jakiej okazji ma miec? kobieca delikatnosc to wymysl szowinistow
                            kobiety sa w wielu przypadkach silniejsze, niz mezczyzni: psychicznie, fizycznie
                            (lepiej znosza bol, nie mylic z przesuwaniem szafy)

a delikatna moge byc, mila itp dla osoby, ktora na to zasluguje, lub tego potrzebuje
                            tyciarek zasluguje i potrzebuje becek - wiec obrywa
                            nie mam pojecia, skad ci przyszlo do glowy, don lokkatore, ze mam byc delikatna<
                            w 21 wieku? hahaha
                  • vviosna Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 01:14
                    zbuntowany_kaloryfer napisał:

> > ja z kolei polecam budowniczych mostow, a nie polecam tyciarka (vel
                    > > zbuntowany_kaloryfer) jako architekta ;)
                    >
                    > co wspolnego maja budowniczowie mostow z architektami ?
                    > cos takiego mogla napisac juz tylko wybitna matematyczka po AB.

cos rownie wybitnego, porownujac matematyczke z plastyczka napisal tyciarek vel
                    kaloryfer (smiesznie to brzmi zwazywszy, ze masz brzuch, na ktorym mozna
                    postawic piwo bez opbawy, ze spadnie heh)e
                    • zbuntowany_kaloryfer Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 02:47
                      tyciarek sie ucieszy,ale to nie na temat.
                      potraktuje cie kolejny raz jak glupia smarkule i jak glupiej smarkuli
                      wytlumacze.
                      hy hy hy

nauczycielka matematyki i nauczycielka plastyki.
                      wspolny mianownik- nauczycielka.
                      zadnych klopotow z uchwyceniem mianownika nie mial ani t.king ani swinski
                      ogon :-)

nie doczekalismy sie nadal jednak wspolnego mianownika dla architekta
                      i budowniczego mostow. nikt nie spodziewal sie specjalnej blyskotliwosci po
                      tobie, wiec zasugerowalem jaki prosty,prostacki rodzaj gry skojarzen zagra
                      w tepym łepku naszej wybitnej ticzerki.

no i mialem racje.choc nie do konca bo odplynelas glupia guło w rejony jakiegos
                      tyciarka.pytanie pozostalo tymczasem bez odpowiedzi.

.
                      glupia,glupsza,qczi,wsn,angouelene.
                      • vviosna Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 12:03
                        skoro nie potrafisz znalezc wspolnego mianownika miedzy budowniczym a
                        architektem, to...
                        no coz
                        :)
                        • zbuntowany_kaloryfer Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 12:06
                          nie kombinuj na lewo glupia guło tylko zajmij sie uczciwym mysleniem.
                          wbrew pozorom nie boli. albo od razu przyznaj sie do swego dyletanctwa.

budowniczy MOSTÓW i architekt. poprosze.
                          • vviosna Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 12:11
                            spytaj zony, to podobno madra kobitaka, to ci wytlumaczy
                            • zbuntowany_kaloryfer Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 12:15
                              a twoja siostra,ktora uwazasz za tak glupia moze jest jednak calkiem bystra ?
                              im bardziej ona ci sie wydaje glupsza tym mnie madrzejsza.
                              moze ona pomoze wybrnac siostrze z kolejnego popisu glupoty,ktory w oczach
                              wiosenki byl oczywiscie popisem inteligencji ?
                              • vviosna Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 15:01
                                ;)
                                moja siostra jest madrzejsza od ciebie. to nie takuie trudne ;) niemniej jednak
                                warte zasygnalizowania ;)
                                o tyle madrzejsza, ze kazala mi zastosowac urynoterapie wzgledem ciebie ;)))
                                a ja jej na to, ze nie da sie poslodzic kostką cukru lukru ;))
                                • zbuntowany_kaloryfer Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 22:42
                                  vviosna napisała:

> ;)
                                  > moja siostra jest madrzejsza od ciebie. to nie takuie trudne ;) niemniej
                                  jednak
                                  > warte zasygnalizowania ;)
                                  > o tyle madrzejsza, ze kazala mi zastosowac urynoterapie wzgledem ciebie ;)))
                                  > a ja jej na to, ze nie da sie poslodzic kostką cukru lukru ;))

no nie wspominajac juz o tobie w takim razie.
                                  hy hy.
                                  etatowej idiotce tego forum :-)
                                  mysle ze swinke morska szybciej by nauczyl :-)

ale nic to. naucze.

choć...
                                  • vviosna Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 18.04.04, 00:06
                                    a mnie tak nurtuje jeden problem, areczku: dlaczego przez niemal kazdy twoj
                                    post przebijam ja, ja, ja
                                    i o naukach, i o golej pupci, i o jedzeniu i... dlugo by wymieniac
                                    nie masz ty przypadkiem blizszej rodziny?
                                    czy nie zauwazasz obsesji?? jak dedektyw wypytywales wszystkich o moje
                                    nazwisko, poniej zdobyles moj adres i telefon, Bog wie, ile nocy spedziles w
                                    internecie szukajac moich zdjec... bosz... to pa-ra-no-ja!
                                    da sie leczyc, sprobuj ;)
                            • ivica Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 12:16
                              nie trzeba tlumaczyc twojego dyletanctwa pani "magister"
                              • zbuntowany_kaloryfer Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 12:18
                                zaraz powinien pojawic sie tedziu.
                                pierwsze klapsy juz dzis padly.
                                teraz odbywa sie skarzenie
                                zaraz bedzie odsiecz :-)
                                • vviosna Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 15:03
                                  wybacz, Tedzik nie uznal za stosowne zawracac sobie toba tylka ;))
                                  • ivica Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 15:40
                                    o znowu pie.... papuga
                                  • zbuntowany_kaloryfer Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 18:33
                                    vviosna napisała:

> wybacz, Tedzik nie uznal za stosowne zawracac sobie toba tylka ;))

to tylko glupia dziecinna przekora( ja wiadomo tedzio sie odmladza usilnie).
                                    chwilowa.
                                    wroci po kuku przy najblizszej okazji gdy tylko wiosenka zacznie zalosnie
                                    skomlec,ze kogos brzydko nazwala i dostala za to w dupe az milo :-)

to do nastepnego rozanielony
                                    • Gość: Ted® Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 19:15
                                      wybacz, tyci kaloryferku, ale szkoda czasu na takiego kmiota jak ty
                                      jak zdrowko? paranoja nadal uwiera? moze czas na zmiane? jakas nowa kiecke sobie kup
                                      pa
                                      • zbuntowany_kaloryfer Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 19:32
                                        Gość portalu: Ted® napisał(a):

> wybacz, tyci kaloryferku, ale szkoda czasu na takiego kmiota jak ty
                                        > jak zdrowko? paranoja nadal uwiera? moze czas na zmiane? jakas nowa kiecke
                                        sobi
                                        > e kup
                                        > pa

radosc ma jest wielka. nadzieja ze w koncu idioto dotarlo jaka role tu
                                        pogrywasz,jak zalosny schematyzm uprawiasz-tez.

i wielka to pociecha na przyszlosc.
                                        szkoda tylko ze tak dlugo trwalo,przesadziles mocno z tym odmladzaniem.

i tym optymistycznym akcentem- zegnam.
                                        papatki rozanielony osiolku.

papatki
                                      • t.king Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 19:33
                                        kto Ci piesku łańcuch popuścił???
                                        • vviosna Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 21:56
                                          t.king napisał:

> kto Ci piesku łańcuch popuścił???

T.kingu... ubierasz w slowa moje mysli po mistrzowsku ;)
                                          • cygne Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 22:26
                                            vviosna napisała:

> t.king napisał:
                                            >
                                            > > kto Ci piesku łańcuch popuścił???
                                            >
                                            > T.kingu... ubierasz w slowa moje mysli po mistrzowsku ;)

haha
                                            myslisz ze o kim "piesku' king napisal?

jaksa ty glupia
                                            • vviosna Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 22:33
                                              zjedz swoje tabletki na glowke, cyus, bo juz od rzeczy mamroliz ;)
                                              • ivica Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 18.04.04, 10:32
                                                Typowe zachowanie dla idiotki. Zamiast przyznac sie do bledu albo chociaz siedziec cicho to ta jeszcze pyszczy.
                                          • zbuntowany_kaloryfer Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 17.04.04, 22:44
                                            vviosna napisała:

> t.king napisał:
                                            >
                                            > > kto Ci piesku łańcuch popuścił???
                                            >
                                            > T.kingu... ubierasz w slowa moje mysli po mistrzowsku ;)

nigdy nie sadzilem ze bede w jednej druzynie z idiotka bil brawo t.kingowi.
                                            • vviosna Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 18.04.04, 00:07
                                              t.king pieknie ubral w slowa moje mysli, tak sie zastanawiam, kto i czemu
                                              popuscil smyczy tyciarkowi???
                                              • zbuntowany_kaloryfer Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 18.04.04, 09:42
                                                vviosna napisała:

> t.king pieknie ubral w slowa moje mysli, tak sie zastanawiam, kto i czemu
                                                > popuscil smyczy tyciarkowi???

e.
                                                nie udawaj,ze myslisz.
                                                tak tepej idiotki dawno nie widzialem.
                                                to nie mozliwe bys myslala.
                                                mozesz miec tylko niejakie,mgliste podejrzenia.
                                                ale w takim razie twoja swinka morska to Einstein przy tobie.

hy hy hy

to jeszcze wymysl guło wspolny mianownik dla budowniczego mostow i architekta.
                                                okaz wielkosc,zawstydz swinie morska.
                                                • ivica Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 18.04.04, 10:33
                                                  Tak wyglupila sie jak juz czesto jej sie to zdarzylo.
                                                • vviosna Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 18.04.04, 12:24
                                                  > to jeszcze wymysl guło wspolny mianownik dla budowniczego mostow i architekta.

takis glupi czy udajesz? aaaa, nie udajesz
                                                  wspolnych mianownikow jest bez liku
                                                  najprostszy to budownictwo oczywiscie, ale ciekawszy to tyciarek
                                                  tyciarek: operator_koparki i niby_architekt
                                                  • zbuntowany_kaloryfer uha ha ha ha 18.04.04, 16:13
                                                    patrz guło co mozna znalezc na glupiej interii:

BUDOWNICTWO
                                                    dziedzina nauk techn. obejmująca projektowanie oraz wszelkie techniki
                                                    i technologie wznoszenia i konserwacji budowli;(...)

tyle czasu i co ? mizeria.

a jaki moze byc wspolny mianownik dla qczi,vviosna,wsn,dziwka,szmata ?
                                                    hy hy hy.
                                                    potrafisz znalezc? to nie powinno ci sprawic takich problemow.

• zbuntowany_kaloryfer Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 18.04.04, 11:59
                                                vviosna napisała:

> t.king pieknie ubral w slowa moje mysli, tak sie zastanawiam, kto i czemu
                                                > popuscil smyczy tyciarkowi???

a ja na to:
                                                zjedz swoje tabletki na glowke, asiu, bo juz od rzeczy mamroliz ;)

i dodam-znowu kombinujesz, jestes zmuszona kolejny popis glupoty tuszowac
                                                w typowy dla ciebie sposob.
                                                na drugi dwa razy pomysl zanim cos pierdniesz,nie bedziesz musiala sie pocic
                                                i dostarczac rozrywki.
                                          • ivica Re: ODRADZAM ZEGARMISTRZA NA GDANSKIEJ 3 18.04.04, 10:29

Ale z ciebie idiotka. zanim cos napiszesz to popatrz do kogo byla adresowana wypowiedz kinga.
    • lokator ODRADZAM FORUM GW 16.04.04, 23:40
      za to polecam granat F-1 bez zawleczki
      • ivica Re: ODRADZAM FORUM GW 17.04.04, 09:37

komu to polecasz lokatorze :)))))
        • polynomial Re: ODRADZAM FORUM GW 17.04.04, 23:17
          Poleca George "Debilju" Bushowi.
          Proste.

Polynomial-C

p.s. Gdzie zegarki mechaniczne z tamtych lat? Teraz najprostszy mechaniczny
          Atlanitc 2000 zyla! Draństwo!
    • Gość: KORBA-CZŁON Co z tym zegarmistrzem? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 12:53
      Bo tu sie chyba jakis inny wątek wkradł,
      przepraszam że przeszkadzam,
      ale oddałem tam budzik do naprawy
      i się teraz martwię
      • t.king Re: Co z tym zegarmistrzem? 18.04.04, 13:17
        lepiej zadzwoń,że się jutro spóźnisz do pracy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka