Gość: olka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 01:16 co sadzicie o piegach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
re-volt Re: tylko do facetow 22.04.04, 11:46 a w jakich miejscach te piegi?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: tylko do facetow 22.04.04, 12:16 Na nosie i ramionach - przede wszystkim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
re-volt Re: tylko do facetow 22.04.04, 12:32 w tych miejscach są całkiem słodkie ;-) Oczywiście należny jest i w tym przypadku umiar... Delikatne piegi dodają uroku, przynajmniej w moim odczuciu Odpowiedz Link Zgłoś
re-volt Re: tylko do facetow 22.04.04, 12:33 Nortia! a może Ty jesteś posiadaczką takich kropeczek? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
re-volt Re: tylko do facetow 22.04.04, 12:36 no i jak się z nimi czujesz? nie przeszkadzają przecież, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: tylko do facetow 22.04.04, 12:37 Nie zwracam na nie uwagi. Nie kluja, nie swedza, nie swieca w ciemnosciach ;) Nie, nie przeszkadzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
re-volt Re: tylko do facetow 22.04.04, 12:41 napisałaś: nie przeszkadzają, a czy w niektórych sytuacjach pomagają może?... Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: tylko do facetow 22.04.04, 12:51 Jak pisalam wyzej - nie zwracam na nie uwagi. Czy pomagaja? Ludzie je widza, moze czasem uwage zwroca, ale nie jestem jedyna.. Trudno powiedziec. Po prostu sa, czasem nawet ich przybywa, szczegolnie latem :P Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: tylko do facetow 22.04.04, 13:34 ja mam troszke piegow na nosku i jeszcze mniej na policzkach. 'znawcy' (czyli osobnicy plci meskiej:) mowia, ze piegi dodaja kobietom urody :) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: tylko do facetow 22.04.04, 13:37 wątek 'tylko dla facetów' a wypowiadaja sie prawie same babki ;] Coż za przekora w narodzie, pewnie to piegowate wszystko to przez to ;Ppb Ps. piegi są urocze, może nie tyle co Dowbor ma, ale jak dobrze rozmieszczone, to naprawde jest na co opatrzeć :) Ale raczej nie zwraca sie na nie tak mocno uwagi, trzeba na chwilke sie zatrzymać by je zuważyć.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
re-volt Re: tylko do facetow 22.04.04, 13:54 eeee, krotoss Kobietki tylko odpowiadają na pytania... Mogą więc, szczególnie jak się Je o to poprosi, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: tylko do facetow 22.04.04, 14:11 Mamy rownouprawnienie i nawet piegusy moga swoje zdanie wypowiedziec ;)) To nic, ze kobiety o! "lubie jej farbowane rzesy, piegi i policzki blade..." :PP Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
re-volt Re: tylko do facetow 22.04.04, 14:13 uuuuuuuu, Nortia teraz to nam dałaś popalić!!!;-) aleś Ty zdecydowana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: tylko do facetow 22.04.04, 14:13 nortia napisała: > Ale ciiiiii o tym ;) mysle nawet ze jestes tyciarkiem. prosze panstwa pod nickiem nortia ukrywa sie teraz tyciarek. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: tylko do facetow 22.04.04, 14:12 nortia napisała: > Na nosie i ramionach - przede wszystkim ;) od razu wiedzialam ze jestes facetem ;) hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: tylko do facetow 22.04.04, 14:15 O rany! Serio? To ja polece mamie powiedziec, ok moj drogi przyjacielu? Tylko prosze! Nie opuszczaj mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
re-volt Re: tylko do facetow 22.04.04, 14:18 a więc nortia to tyciarek???! a to szuja? znowu kantuje! całe szczęście że wiosna stoi na straży i pilnuje przekrętów... he he Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: tylko do facetow 22.04.04, 14:20 ekhem, szuje to sobie wypraszam. Jestes tam m0j przyjaci3lu? Odpowiedz Link Zgłoś
re-volt Re: tylko do facetow 22.04.04, 14:24 Nortia! przeglądałem właśnie TWE INNE wstawki na forum by zobaczyć czy może nie wydałeś/aś się co do swej płci i czy przypadkiem sam tyciarek tu znowu kitu nie wciska... jeszcze nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: tylko do facetow 22.04.04, 14:32 Hmm..interesujace, malo czasu Ci to zajelo. Nie wysilaj sie, "zera" wiedza lepiej. Na razie ide gdzies przejsc, bo ladnie jest, a szkoda czasu na odczepianie tego czegos od siebie, kiedy z braku innych pomyslow sie przykleilo i cos belkocze. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: tylko do facetow 22.04.04, 14:24 nortia napisała: > ekhem, szuje to sobie wypraszam. > > Jestes tam m0j przyjaci3lu? jestesmy przyjaciolmi? to jestes pierwszym transwestyta jakiego mialam okazje poznac i od razu przyjacielem ;) hhhhhhhhhhhhhhhh o dzizaaaaaaaa moje poczoocie hooomoroo jest oszalamiajace ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: tylko do facetow 22.04.04, 14:27 No pewnie.. fakt, ze tak nisko nigdy nie upadne, ale przyjazn nie zna granic przeciez! Ciesze sie, ze w koncu przezyles swoj pierwszy raz. Tak, oszalamiajace. Juz sie moge zaczac smiac? Odpowiedz Link Zgłoś
re-volt Re: tylko do facetow 22.04.04, 14:30 to co Nortia, masz cos wspólnego z tyciarkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
re-volt Re: tylko do facetow 22.04.04, 14:36 oj wiOsna, ale z ciebie zgryźliwa jędza! Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: tylko do facetow 22.04.04, 14:33 Wszyscy mamy.. Kazdy z nas ma cos z idioty, czy tam "Zera" - jak kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: tylko do facetow 22.04.04, 14:36 tak.przepraszam. nie powinnam sie smiac z transwestytow. przepraszam. hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: tylko do facetow 22.04.04, 14:36 Az tak bardzo sie nie wysilaj. No to ide. Bez pozdrowien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: tylko do facetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 22:35 dzieki za odpowiedzi , juz sie nie bede dolowala moimi piegami , mam ich tylko kilka ale nie przepadam za nimi , chociaz podobno sa urocze.......kwestia gustu .... Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: tylko do facetow 23.04.04, 09:08 oj ola, ola ;) kazdy facet Ci powie, ze piegi sa sexy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablak Jeśli masz na myśli piersi to słabo ;-) /no txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 09:28 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara piersi - JAKIE LUBICIE ? (do facetów!) IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.04.04, 09:33 duże, małe, średnie, wielgachne, silikonowe, maciupeńkie ????? tylko szczerze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablak ładne, jędrne nie za małe od 90 do 105 cm. ;-) /bt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 09:35 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablak a Ty jakie masz? ;-) /bt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 09:40 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: a Ty jakie masz? ;-) /bt IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.04.04, 09:42 napiszę tak - mogę sobie pozwolic na porządny dekolt :))))) i mój facet jest zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: To super ;-) /bt 23.04.04, 11:29 ;)) ale watek hihihi ;))) no coz, jest czego Madzi pozazdroscic :) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: To super ;-) /bt 23.04.04, 11:37 cycki to lipa,liczy sie... ;) hhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: To super ;-) /bt 23.04.04, 13:08 ale zenada. Jesli macie jakies problemy to napiszcie do Kasi czy do jakiegos Bravo Girl. Tam rowniez dyskusja jest na podobnym poziomie...... .........przedszkolnym Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: To super ;-) /bt 23.04.04, 13:16 chyba cos ci sie pomylilo ivico: dziewczynki w przedszkolu nie maja piersi, wiec nie ma o czym dyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: To super ;-) /bt 23.04.04, 13:36 niektore prawie magister na AB tez... i co z tego ....?? Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: To super ;-) /bt 23.04.04, 13:44 ivica napisał: > niektore prawie magister na AB tez... i co z tego ....?? > tzn ze niby ja nie mam piersi?? :) no coz... ... napisalam pare slow na ten temat, ale skasowalam :) i niech tak pozostanie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jeremy.irons56 Re: To super ;-) /bt 23.04.04, 13:46 W jakims Catsie albo czyms podobnym byl a moze i jest taki konkurs- czyja to kasia? Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: To super ;-) /zt 23.04.04, 14:06 Kiedy mialam 15 lat, zauwazylam zjezdzajac bokiem po poreczy dziwne zjawisko. Ta dziwna rzecz robila brpbrpbrpppbrp. napisalam do Bravo i pani mi odpisala,ze to zbyt wydatna lechtaczka,ale mam sie tym nie przejmowac. dzis mam 24 lata,lechtaczke do kolan,ale niczym sie nie przejmuje. dzieki Bravo.Wiec nie mowcie mi,ze Bravo nie pomaga kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: To super ;-) /bt 23.04.04, 14:09 ale egoistka mysli ze jest jedyna asia na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: To super ;-) /bt 23.04.04, 14:13 o tak, o tak, jestem jedyna asia na swiecie, tak wlasnie mysle! a do tego nie mam piersi! ale za to znam ivice, promyk czystej, niczym nie skazonej (zwlaszcza mysleniem) madrosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: tylko do facetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 20:21 przypominam , ze rozmawiamy o piegach a nie o biuscie;) wiec jak drodzy koledzy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: tylko do facetow IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.04.04, 21:38 a mi się wydaję że to dobrze że zboczyliśmy z tematu - dowiedzmy się w końcu prawdy o męskich upodobanich co do piersi - więcej kobiet chyba cierpi z powodu niedoskonałego biustu niż kilku kropek na twarzy, które zawsze można jakby co ukryć pod fluidem Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: tylko do facetow 23.04.04, 21:52 Wszystkiego mozna sie jako tako "pozbyc". I piegow i nieksztaltnych piersi. I co facet, to inne upodobania. Nigdy nie bedziesz sie podobac calej populacji - jeden woli blondynki, inny szatynki, jeden woli duzy biust, inny maly, jeden lubi kilogramy makijazu na twarzy, inny naturalnosc. Moze lepiej zapytac o gusta obiekt swoich uczuc? Bo to chyba Jemu chcemy sie podobac, hm? A nie calemu forum i innym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: tylko do facetow IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.04.04, 21:56 dzięki! a ja chciałam zebrać wszystkie głosy, podliczyć średnia i dowiedzieć się co jest trendy (piękne słowo) a co nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: tylko do facetow 23.04.04, 22:03 Z tych srednich wychodzi bledna swiadomosc i kompleksy dla innych. A tak "piekne" slowo, wybitnie znienawidzone przeze mnie, kreowany przez media bledny obraz, ze cos jest modne i to nos, to mowie!, nawet jak zle w tym wygladasz.. Trendi to byly szkieletowante modelki z twarzami cos na styl konia popadnietego w anoreksje lub zwyczajnie glodzonego. Teraz chyba moda idzie za kobietami, ktore maja na czym siedziec i czym oddychac. Czy dobrze? - nie wiem Moze sie w koncu przestanie szerzyc jedna z trudniejszych do wyleczenia chorob - anoreksja/bulimia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: tylko do facetow 23.04.04, 22:30 >Trendi to byly szkieletowante modelki z twarzami cos na styl konia popadnietego >w anoreksje lub zwyczajnie glodzonego fajny opis ;) no a jakie biusty podobaja sie mezczyznom? WSZYSTKIE. bo faceci maja na tym punkcie nasr*ne. po to wlasnie Bog stworzyl kobiety, zeby ktos myslal za mezczyzn :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara juz do kobiet IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.04.04, 22:41 oj nie tylko faceci mają nasr*ne! ja też czasami mam - każe mojemu grubaskowi zrzucić te piłkę lekarska z brzucha, ale on to zlewa i dalej wcina pizze i sączy browarka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: juz do kobiet 24.04.04, 00:17 Gość portalu: Madziara napisał(a): > oj nie tylko faceci mają nasr*ne! > ja też czasami mam - każe mojemu grubaskowi zrzucić te piłkę lekarska z > brzucha, ale on to zlewa i dalej wcina pizze i sączy browarka :)) > to skomplikowany przekaz. mozesz sprecyzowac Madziu w ktorym miejscu masz nasrane? dzis czytalam w lokalnym dodatku GW jak coolezanki-feministki zostaly zmasakrowane przez bardziej utalentowanego z braci redaktorow Kowalskich. pociesz mnie chociaz ty i pokaz ze to co piszesz jest wynikiem jakiegos procesu logicznego,a to ze wychodzi jak wychodzi to tylko problemy z przelaniem na papier. w glowach pusto ale cycki to podstawa, bo podobno faceci maja nasrane na tym punkcie. hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh trzeba byc swoja droga niezlym pustakiem,albo obracac sie w kregu wybitnych inaczej sprzedawcow by dojsc do takiego wniosku. oczekuje wiec pocieszenia ze strony madrej kobiety. obojetnie czy bedzie miala cycki czy czy nie i czy bedzie miala jednego piega czy 1000. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: juz do kobiet 24.04.04, 00:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=12138502&a=12172275 opowiedz nam jeszcze o swojej lechtaczce, czekamy z utesknieniem, kochana i pozdrow @ll Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: juz do kobiet 24.04.04, 00:48 vviosna napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=12138502&a=12172275 > opowiedz nam jeszcze o swojej lechtaczce, czekamy z utesknieniem, kochana > i pozdrow @ll @ll pozdrowieni.szczegolnie sprzedawcy w tesco i kilku budek na Wzgorzu i Leader Price i z Netto oczywiscie. pozdrow @ll bulgarki. nie tesknia za toba? hhhhhhhhhhhhhhhh o dzizaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: juz do kobiet 24.04.04, 01:00 tego nie wiem, ale pozdrawiam moja byla kolezanke, ktora puszcza sie w mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: juz do kobiet 24.04.04, 01:02 to na Gdanskiej na przeciw Rywala? hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh o dzizaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: juz do kobiet 24.04.04, 01:09 a wyjdzmy wiec naprzeciw rywalkom z lasku myslecinskiego bo nooodaa: mam niezgrabna pupe. ten blog z zalozenia mial byc pozbawiony babskiego ględzenia o niczym, no ale w sumie JA tu ustalam zasady i ja moge je lamac. nie napisze tu nic blyskotliwego, jak podejrzewam, przez najblizsze kilka dni no i puenta jest bardzo genialna, gdyz wczoraj kupilam sobie 2 pary spodni, w ktorych moja pupa prezentuje sie w miare normalnie. finito Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: juz do kobiet 24.04.04, 01:18 jakby ktos chcial blizej poznac niegdys publicznie dostepnego bloga Asi vviosny to prosze dac cynkna konto gazety.duzo smiechu.dobra zabawa gwarantowana. sporo o opalonych panach,o problemach w pracy i pomyslach na te problemy. dyskrecja zapewniona. hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh o dzizaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olunia Re: tylko do facetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 22:23 wiem ze najwazniejsze jest zdanie tej jednej jedynej ukochanej osoby, ale chcialam poznac opinie innych facetow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: tylko do facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 22:55 w ilosciach umiarkowanych piegi moga byc ozdoba a najladniejsze sa oczywiscie te ukryte, to a propos postow powyzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: tylko do facetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:25 oj wiosna wiosna... na serio lipa? hehehe taaaaaaak:):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: tylko do facetow IP: *.proxy.aol.com 25.04.04, 01:09 owoc najpiekniejszy jest zawsze przybrany,dlatego nie zawsze te najladniejsze sa przez oko widziane.kobieta zas niekiedy pragnie ich pokazania,dostrzezenia i mowi nizej,nizej i naraz czlowiek staje sie jak archeolog,nawet jezeli szkoly nie skonczyl.to bardzo mile wrazenie,ladny urok.ale najlepiej w tym malzonkom, nigdy tego nie zapominaja i poglebiaja swa archeologiczna wiedze coraz bardziej z uplywem lat,bo zona czym starsza tym ciekawsza,jak cala ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandek Re: tylko do facetow IP: *.nyc.rr.com 25.04.04, 02:31 ok wiosna n masz rascje olka ale to b ardzo piekny okres w prawie calym roku co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: tylko do facetow 25.04.04, 13:27 no jasne! btw: jaka jest pogoda w ny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: tylko do facetow 25.04.04, 09:42 czemu wiosna vel qczi vel wsn vel aq..cos_tam vel andrzej.kaniecki gada ciagle ze soba ?? Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: tylko do facetow 25.04.04, 11:56 slepy jestes czy co? nie odrozniasz mnie od mojego podszywacza przez zero? (vvi0sna) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: tylko do facetow 25.04.04, 11:59 sama jestes slepa. Czy to ze nosze okulary to wystarczajacy powod by mnie nazywac slepym?? Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: tylko do facetow 25.04.04, 12:25 oj gluptasie :) jestem prawdopodobnie bardziej 'slepa' niz ty (-4 i -4,5) :) po prostu dziwi mnie, ze piszesz, ze gadam sama ze soba, czyli nie widzisz roznicy miedzy vviosna a vvi0sna (moj podszywacz;) pozdrowionka niedzielne! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: tylko do facetow 25.04.04, 12:01 A tak wogole tyciarku moglbys nie podszywac sie pod wiosne ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: tylko do facetow 25.04.04, 12:31 Piegi lubie,bo sa sympatyczne i dodaja uroku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peh Re: tylko do facetow IP: *.tvgawex.pl 25.04.04, 13:46 troszke piegów nie zaszkodzi, ale "co za duzo to niezdrowo", i piegów to tez dotyczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: tylko do facetow IP: *.proxy.aol.com 25.04.04, 16:05 piekna osoba nie ta,ktora piekna,ale ktora sie pokocha i to niezaleznie od ilosci i ukrycia piegow.liczy sie to co w glowie i sercu.a droga do serca wiedzie w duzej mierze przez zoladek.popytajcie ojcostwo i dziadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peh Re: tylko do facetow IP: *.tvgawex.pl 25.04.04, 17:24 oj no to wszyscy wiedza, ale chodzilo o to czy jak zobaczysz laske z piegami to myslisz: "wow, piekna twarzyczka. i te piegi..." czy "ladna to by byla jak by ukryla piegi..." i tylko o to :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodek Re: tylko do facetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 10:35 wi0sna to lipa... Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: tylko do facetow 26.04.04, 10:38 Gość portalu: miodek napisał(a): > wi0sna to lipa... ale jestem wlascicielka sedna sprawy ;) hhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: tylko do facetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 20:17 zgadza sie peh, dokladnei o to mi chodzilo , co sadzicie panowie?? Odpowiedz Link Zgłoś