Dodaj do ulubionych

Akcja "Gazety" - Twój pies, twoja kupa

14.03.11, 16:04
Trzymam autorkę "za słowo"-będzie pisać do skutku.Szczególnie wyczulam Panią Redaktor na właścicieli psów z ogrodzonych wspólnot mieszkaniowych.Dokąd wyprowadzają swoje psy "na kupkę"?Poza ogrodzenie.I po bólu.Są "czyści".Ich ogrodzone trawniki też.Zapraszam Panią redaktor pod bramę wspólnoty na ul.Uznamską 5 na Bartodziejach.Niech Pani stanie pod bramą i pyta właścicieli psów dokąd i po co idą z pupilem?Życzę wytrwałości.
Obserwuj wątek
    • majster.fin Twój pies, twoja kupa? Gów.. prawda! 14.03.11, 20:30
      Twój pies, twoja kupa? Gów.. prawda! Tak to można skwitować jak, co roku zresztą. Bydgoszczanie nic z tego sobie nie robią z tych zakazów, chociaż powinni.
    • zaki123 Akcja "Gazety" - Twój pies, twoja kupa 14.03.11, 21:16
      W koncu ktos sie zainteresowal ile mozna pisac do gazet. Ludzie zacznijmy obrzucac wlascicieli psów kupami !!! dosc tego dziadostwa tylko w polsce takie cos sie dzieje wstyd na całą UE.
    • zaki123 Akcja "Gazety" - Twój pies, twoja kupa 14.03.11, 21:20
      A może ktoś pociągnie do odpowiedzialości Straż Miejską? Wystosowałem pismo do Urzędu Miasta to odpowiedziano mi ze na osiedlu Błonie w ciagu 10 miesięcy ukarano 8 właścicieli psów za niesprzątanie po psie. Tylu to ja potrafie naliczyć w 10 sekund wygladajac przez okno...
      SKANDAL! Gdzie jest straz miejska????
      • marcioo30 Re: Akcja "Gazety" - Twój pies, twoja kupa 14.03.11, 21:42
        a ja się pytam gdzie są śmietniki na kupy na Błoniu ???
    • zdrajca1 Akcja "Gazety" - Twój pies, twoja kupa 23.03.11, 18:40
      Mam psa.Akcja akcją a śmietników z kupami(również mojego psa) nikt nie opróżnia.Przyjdzie lato będzie epidemia.Pani redaktor o tym też proszę pomyśleć.
    • semeon Re: Akcja "Gazety" - Twój pies, twoja kupa 23.03.11, 21:40
      tapry napisał:

> Trzymam autorkę "za słowo"-

Według mnie rozwiązanie jest bardzo proste i niedawno ktoś o nim napisał na naszym forum /nie jestem pewien, czy to świniopas/. Ten ktoś napisał, że w niewielkim angielskim mieście kara za nie posprzątanie po swoim psie wynosi 1000 /tysiąc/ funtów. Wprowadzić u nas karę 1000 /tysiąc/ złotych i po kłopocie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka