Gość: [B]B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 02:42 ...rzekomo, kochają na zabój. ? BzW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elodia Re: Bliźnięta... 24.05.04, 02:55 Na zabój!!!! Nawet jak trafią na idiot(k)ę co się odkocha, rzuci i rani... kochają dalej - hmm... zbyt mądre to chyba nie jest? A czemu TY jeszcze nie śpisz, hę? Może ja Ci kołysankę? Eeee... tego... noo, to chyba w ogóle byś nie zasnął - jakbym zaskrzeczała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Bliźnięta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 09:02 >A czemu TY jeszcze nie śpisz, hę? zamyslilem sie:-) czasamimysle,ajakmysle,tozdarzasiezamysleciniemyslejuzospaniu,tylkootym,abymysle cTaksieskupiamnamysleniu,zeniemogesiejasnowypowiedziecMyslisazamysloneizmyslone, czasamiwymyslone,alenajczesciejrozmysloneMyslenieszkodziToniezdrowemysletylePs:n iewiemdlaczegosprzedalimiklawiaturebezspacji.BzT Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Bliźnięta... 24.05.04, 13:00 Nie myśl tyle bo Cię zjedzą motyle:) A klawiturę masz... ze spacją tylko... na chwilę ją pożyczyłam bo moja się zacina:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: Bliźnięta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 03:32 ...ponoc dwoistosc natury obca im nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Deja Vu:))) 24.05.04, 03:48 :)))jedno rozbrykane radosne naiwne dziecię a drugie melancholijna zgorzkniała zmęczona życiem staruszka ale... po złożeniu w nie jest źle:) Ty znowu smoczyco parcujesz? Słyszałam, że gdzieś są już grzyby to może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: Bob Dylan IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.04, 10:58 24 czerwca 1941r. urodził się Bob Dylan (Robert Zimmerman), piosenkarz, kompozytor, poeta. Istnieje drugi "egzemplarz"? A moze janusowa twarz? ;-) The answer is "Blowin´ In The Wind" therefore: "Don´t Think Twice, It´s All Right" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: Bob Dylan IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.04, 11:07 Gość portalu: €uro napisał(a): > 24 czerwca 1941r. urodził się Bob Dylan < haha, oczywiscie powinno byc: 24 maja :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Bob Dylan 24.05.04, 13:02 Aj bo widzisz Ojro tego dnia to się rodzą same fajne ludzie, ja na przykład oooooooooooooo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: Bob Dylan IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.04, 00:23 elodia napisała: > Aj bo widzisz Ojro tego dnia to się rodzą same fajne ludzie, ja na przykład > oooooooooooooo:))) Zanim nastapi zmiana warty ("Changing Of The Guards" - tez Dylan :-)), Ty wstaniesz, ja zachrapne slodko, chcialabym Cie mocno usciskac i zyczyc wszystkiego, czego zapragniesz :-) Trzymaj sie dzielnie, Elo pozdrawiam Ojro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: Deja Vu:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:21 grzyby musza poczekac az znajde stroj szambonurka by tu wejsc kolejny raz ;) - wiec spadam. uklony 4all, w ktorych ostala sie nietepota Déjà vu bez w/w stroju, bez rozstroju i nastroju na wywloczysta tworczosc tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Wszystkiego Najlepszego!!!! 24.05.04, 23:45 Dzwoniłem,ale i tutaj napisze.Co prawda nie ma mnie i nie bedzie tutaj-ale Dla Ciebie Sis wszystkiego Najlepszego!! Zielonego ksiezyca, I niebieskiego nieba !! By Cie otaczały jedynie Dobre stworzenia . Pozdrawiam i całuje. Zinekk Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Wszystkiego Najlepszego!!!! 24.05.04, 23:50 PRZYŁĄCZAM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: Wszystkiego Najlepszego!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 02:15 Odpowiadasz na : vviosna napisała: > PRZYŁĄCZAM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki za przylacze ;) choc kable i wtyczki ostatnimi czasy nie w modzie he, he (czego oczywiscie forum jest fantastycznym zaprzeczeniem) Déjà vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: Wszystkiego Najlepszego!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 02:11 dziekowatosc ulonna zinekk! a i Tobie niech sie nuty i slowa same niosa! Déjà vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Deja Vu:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 07:45 BzT Déjà vu Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Deja Vu:))) 26.05.04, 02:50 Ojro, Zinekk, Wiosna dziękuję Wam bardzo za urodzinowe życzenia:))) Deja vu skarbie, nie pracuj tyle - wyraźnie jesteś przemęczona:)A już myślałam, że... też się przyłączysz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: Deja Vu:))) 26.05.04, 03:18 Przyłączam się zatem w zastępstwie. (Choć wiem, żem niegodzien.) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Kissssssssss.... 06.06.04, 06:40 aaaaaaaaa, i nie gadaj żeś niegodzien:) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Kissssssssss.... 06.06.04, 10:12 a ja pozdrawiam niedzielnie i Elo, i Deja i zinkka i reszte :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: Kissssssssss.... 06.06.04, 10:30 > i reszte :) Żyję nadzieją, że wchodzę w jej skład i również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Kissssssssss.... 06.06.04, 10:54 kiss_my_ass napisał: > > > i reszte :) > > > Żyję nadzieją, że wchodzę w jej skład i również pozdrawiam jak najbardziej!!! pozdrawiam kissa :) Odpowiedz Link Zgłoś