virgoo3 28.09.11, 15:58 Witam! Jakie macie doświadczenia w stosowaniu tranu u dzieci?Bo u nas nie koniecznie.Skarży się na ból brzucha i robi luźne kupki:-(Czy to po tranie?A może jej dodawać do zupy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angel2000 Re: tran dla 3 latki 28.09.11, 20:04 Moj syn dostawał tran od 7 m-ca- jak zobaczył,że córka dostaje to była awantura, i on też dostawał swoją porcję. Nie miałam żadnych problemów żołądkowych...może spróbować mniejszych dawek? Bóle brzuszka mogą mieć też podłoże psychologiczne (jeśli np zaczeła chodzić do przedszkola). Córka mając 6 lat też skarzyła się na poranne bóle brzucha, po 2 tyg dostała wirusa żołądkowego, i jak minęła choroba, przestała sie skarżyć na bóle. Do tej pory nie wiem co to było. Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: tran dla 3 latki 29.09.11, 07:39 ja stosuje i stosowałam tran w kapsułkach - nigdy nic się nie działo Odpowiedz Link Zgłoś
hkama Re: tran dla 3 latki 01.10.11, 22:01 Może to być od tranu niestety. Mojego syna tran uczulił, pomimo tego, ze zapobiegliwie kupiłam bez smaku, podawałam mniejsze dawki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
malina_gt Re: tran dla 3 latki 13.10.11, 00:01 A po co ten tran? Coś dziecku dolega? Proponuję 2 x w tygodniu rybę na parze. Będzie i zdrowo i smacznie i bez wspierania farmacji i ładowania w dziecko zapachów, barwników i polepszaczy..... Tak po prostu - ryby:) Odpowiedz Link Zgłoś