kasala26 10.05.07, 12:46 Witam, szukam osób, które mieszkają w Paczkowie. My przeprowadzamy się do nowego domku jesienią i chciałabym spytać o parę rzeczy, np. opinie o szkole w Paczkowie. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotkak Re: Paczkowo k/ Swarzędza 21.05.07, 11:35 Cześć! Ja co prawda mieszkam troche dalej niż w Paczkowie, bo w Siekierkach i nie wiem nic na temat szkoły, bo mam dopiero 2-letniego Synka, ale możesz się ze mną kontaktowac na e-mail, moze w czymś będę mogła Ci pomóc. Pozdrawiam, Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
medussa7 Re: Paczkowo k/ Swarzędza 13.06.07, 13:12 czesc. Ja też jestem z siekierek, wiec jesli Twoja propozycja zapoznania jest aktualna to chetnie umówie się na kawkę. Przeprowadziłam sie tutaj w grudniu i nikogo niestety nie znam... Mam rocznego aniołka i siedze w domu całymi dniami. Odpowiedz Link Zgłoś
poznanianka79 Re: Paczkowo k/ Swarzędza 13.06.07, 22:07 witam.Ja dopiero jestem w trakcie kupowania działki w Siekierkach Wielkich,ale znajomośc nie ucieknie prawda?Mam 5-letnią córcię i 21-miesięcznego synka.Pozdrawiam.Chętnie w przyszłości zapoznam sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
kasala26 Re: Paczkowo k/ Swarzędza 14.06.07, 09:26 o super, że się odezwałyście. Będziemy sąsiadkami z małymi dziećmi, to będziemy mogły się wspierać Odpowiedz Link Zgłoś
medussa7 Re: Paczkowo k/ Swarzędza 17.06.07, 12:13 No prosze... a ja myślałam, że przeprowadziłam sie na koniec świata... Moze nie bedzie az tak źle jak myślałam Jakby co to piszcie na moją skrzynke. Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
apsik77 Re: Paczkowo k/ Swarzędza 07.08.07, 22:16 Witam, podrzucam temat!!! Ja też mieszkam w Paczkowie- od 3 lat i niestety poza jedna dziewczyną, która była równo ze mną w ciąży to nie znam nikogo. Mam roczną córeczkę- Oleńkę. Pozdrawiam, Asia Jak by co to zapraszam na gg 6286727 Odpowiedz Link Zgłoś