Dodaj do ulubionych

Ikea-prośba

02.10.11, 21:52
Hej Dziewczyny,
czy któraś z mam z Bydgoszczy bywa często lub wybiera się do Ikei ? Mam dość pilną potrzebę zakupu czegoś z Ikei ( dno łóżka - drewniane deseczki - zwinięte - spakowane w rolce, więc łatwe w transporcie) niestety w najbliższym czasie nikt ode mnie nie będzie, a że chcemy jak najszybciej wykolegować naszą małą z naszego pokoju, aby spała z bratem więc zależy nam na czasie.
z góry dzięki za info ..
ehhh coraz często wkurza mnie brak tej Ikei tu w Bydg. ;-(
Obserwuj wątek
    • agikluczyk Re: Ikea-prośba 02.10.11, 21:53
      aha jeśli można to piszcie na maila:
      proaga@o2.pl ..tu odbieram na bieżąco - dzięki
      • megi74 Re: Ikea-prośba 02.10.11, 23:15
        Szkoda, że wcześniej nie zajżałam tu. Byłam tydzień temu.
        Teraz sama podczepiam się pod wątek, gdyż jakimś dziwnym trafem podczas układania rzeczy w wózku wyjęłam kosze do mebli. Tak więc byłabym zachwycona, gdyby ktoś chciałby mi je przy okazji zakupić i przywieźć do Bydzi.
      • agikluczyk Re: Ikea-prośba 18.05.13, 21:30
        Cześć,
        ponieważ znowu zrodziła się potrzeba natury "ikeowej" ;-) nieśmiało spytam ponownie czy któraś z Was się wybiera ? Byłabym wdzięczna bo chodzi o prezent dla dzieci - konkretnie o siedzisko podwieszane:
        www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90056455/
        Gdyby ktoś akurat jechał i dysponował miejscem to uprzejmie proszę o info: 605854441
    • makarcia Re: Ikea-prośba 03.10.11, 19:12
      W sobotę byłam w Ikei w Poznaniu. Może podjadę za dwa tygodnie.
      • agikluczyk Re: Ikea-prośba 04.10.11, 11:31
        Dzięki za odzew - jesli w ciągu tych 2 tyg. nikt nie pojedzie to bym chętnie skorzystała, ale nie ukrywam że zalezy mi b. na czasie bo łóżeczko już gotowe tylko dna brak ;-)
        • loola7 Re: Ikea-prośba 04.10.11, 13:48
          Agi, napisz mi na maila dokładnie nr katalogowy tego co potrzebujesz.
          Podaj tez nr telefonu.
          loola7@gazeta.pl
          • loola7 Re: Ikea-prośba 04.10.11, 22:32
            Agi, czy temat nadal aktualny?
            To dno możesz mieć na jutro, tylko musisz mi podać konkretnie co potrzebujesz do jutra do godz. 9.00. Po tej godzinie może być już niestety za późno.
            Pisz na maila: loola7@gazeta.pl
    • agikluczyk Re: Ikea-prośba 05.10.11, 16:23
      DZIĘKI LOOLA ....NO TO SIĘ NIESTETY SPÓŹNIŁAM ;-( ;-(
      ehhh kurcze
      pozdrawiam
      • loola7 Re: Ikea-prośba 05.10.11, 16:46
        Sprawdz jeszcze raz poczte :)
    • odsrodkowa Re: Ikea-prośba 05.10.11, 21:46
      Ja często kursuję Gda- Bydgoszcz, ale nie zawsze mam czas zahaczyć o Matarnię :/ Najprawdopodobniej będę jechać we wtorek 11. Podejrzewam, że w weekend wyklaruje mi się sytuacja- jak będę jechać to pozbieram zamówienia :)
      • luca28 Re: Ikea-prośba 06.10.11, 07:43
        kasia odpisałam ci ma maila - nia mam twojego tel. oddzwoń do mnie to odbiorę moje pudełka
    • agikluczyk Re: Loola 07.10.11, 13:44
      dzięki jeszcze raz !!! ;-)
      do miłego usłyszenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka