semeon 04.03.12, 02:06 Gdzie przepadł stary model dombrowiczowskiego Volvo? Zaczynam się martwić. Zawsze lepiej mieć pod bokiem swojego opozycjonistę niż obcego wroga. dziwnabydgoszcz.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lancer77 Re: Volvo? 04.03.12, 06:55 Jestem przecież. Po 7 latach czas wielki było zmienić nick. Cieszę się, że zatęskniłeś :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Volvo? 04.03.12, 18:26 No to mi zaraz lżej. dziwnabydgoszcz.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Zmiana auta czy sympatii? 04.03.12, 20:16 mój dostawca ma lancera ale silnik vw. za to benzyniaki są porównywalne z imprezą...czego zatem Ci gratulować - oszczędnego Diesla czy wyrafinowanego quazi wrc? lancer77 napisał: > Jestem przecież. Po 7 latach czas wielki było zmienić nick. > Cieszę się, że zatęskniłeś :P > :) Odpowiedz Link Zgłoś
lancer77 Re: Zmiana auta czy sympatii? 04.03.12, 20:53 friedmar napisał: > mój dostawca ma lancera ale silnik vw. za to benzyniaki są porównywalne z impre > zą...czego zatem Ci gratulować - oszczędnego Diesla czy wyrafinowanego quazi wrc? Hehe "volvo7000" to akurat marka i model autobusu było:) Teraz, co by niektórzy dalej mogli o szrocie pisać, przerzuciłem się na "nowszy model". Volvo7000 jechałem tylko jako pasażer, a lancera bym chciał mieć, ale na razie mnie nie stać :P Ps. Jeżeli to istotne to moja puszka to VW :) Odpowiedz Link Zgłoś
bydziooutsider Re: Volvo? 04.03.12, 10:17 A ja głupi myslałem, że Wy o samochodach?! ;-)) Co mnie zdziwiło, bowiem Dombrowicza nigdy nie byłoby stać na taką fantazję, jak posiadanie Volvo! Odpowiedz Link Zgłoś