mamka30 16.04.12, 11:17 witam..Ktoś był lub czy moze ktoś się wybiera? Chętnie poczytam opinie bo jadę z synem pierwszy raz :) dziekuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra04 Re: sanatorium Dąbki-Argentyt 16.04.12, 23:21 My bylyśmy dwukrotnie. Raz z jedną corką a później z dwoma dziewczynami. Dla nas to miejsce było ekstra, ja nie miałam żadnych zastrzeżeń, chociaż co niektóre matki narzekaly na zbyt ubogą ofertę dodatkowa dla dzieci tzn, jakieś przedstawienia, wyjazdy itp.Dla nas miejsce urocze. jak bedziesz miała jeszcze jakieś inne pytania daj znac odpowiem w miarę mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mamka30 Re: sanatorium Dąbki-Argentyt 17.04.12, 10:49 jadę pierwszy raz i wiesz troszkę poczytałam forum i jestem z jednej strony załamana, że niby brudno, złe jedzenie niemiła obsługa ..a przede wszystkim zła organizacja czasu dla dziecka...Są też i dobre opinie ale jest ich mało...Mam kilka pytań: czy jest plac zabaw na terenie ośrodka? i basen?..i czy basen jest odpłatny no i jak zorganizowany jest czas dla dzieci, ja wiem ze cześciowo pewnie sami musimy dziecku zorganizować zajęcia ale czy sa jakies fajne zorganizowane imprezy?..i jak z zakwaterowaniem? czy pokoje są z łazienkami ? o ktorej najlepiej być czy faktycznie na ta 14-sta czy lepiej wczesniej?..sama miałam sobie wybrac ośrodek w Dąbkach, miałam szybka decyzję podjąc wiec padło na argentyt bo niby Cegielski to masakra a zastanawiałam się jeszcze nad Dukatem ale wybrałam jak wybrałam:)Nie chcę się nastawiać źle ale nie ukrywam że troszkę pochlebnych opinii chciałabym tez usłyszeć..dziękuje ci bardzo i pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra04 Re: sanatorium Dąbki-Argentyt 19.04.12, 23:04 My na jedzenie nie narzekałysmy ale dwa lata temu było go dużo a w zeszłe wakacje troszkę mniej. Drewniany plac zabaw jest na terenie ośrodka. Basenu nie ma ale jest w jakimś innym osrodku na terenie Dąbek.(my nie korzystalyśmy gdyz cały czas byłysmy nad morzem na plazy a jak pogoda była brzydka to i tak był problem z basenem poniewaz duzo ludzi chcialo skorzystać). Czas dla dzieci organizujesz sama, dlatego wyjazd jest z opiekunem. Jest jedno ognisko i chyba 2 dyskoteki dla dzieci a ponadto odpłatnie jakis teatrzyk, wyjazd do darłowa na przejazdzkę statkiem i jakies lepienie z gliny i za to płacisz osobno ok 15 -20 zł za imprezę. imprezy te odbywaja sie wieczorem po kolacji. Jest świetlica ale czynna chyba tylko kilka godzin i to chyba nawet nie codziennie. Mysmy sie orgaznizowały w grupki i same cos dzialałysmy a to jakies filmy, jakis angielski w zabawie a przede wszystkim wspólne wypady nad morze. Ponadto dzieci maja sporo zabiegów i czasami rozrzuconych czasowo wiec problem jest zeby gdzies sie w ogóle ruszyc. jak byłysmy pierwszy raz córka miala taką saunę po której okolo 1,5 godz. musiała siedziec w pomieszczeniu i nigdzie nie wychodzic. co do pokoi to wszystkie sa z łazienkami, sprzatanie co dwa dni. jeżeli chodzi o przybycie to raz byłysmy wczesniej z 2 godz. i dostałysmy pokój nikt nie robił prpoblemów a ostatnim razem bylismy wieczorem i problem mialysmy z zabiegami bo juz godz. były pozajmowane, ale potem sie jakos wszystko ulozyło. My te dwa razy byłysmy zawsze w wakacje raz w lipcu a raz w sierpniu i gdyby ktos mi zaproponował wyjazd do cegeielskiego, dukata lub argentytu wybrałabym argentyt. przede wszystkim my miałysmy czysto i i tak w pokoju ladowałysmy wieczorem a tak caly czas plaza, wiec aby sie przespac. w zeszłym roku byłam z 6 letnia i 4 miesięczna corka i dałysmy sobie rade w trójkę, było milo i chetnie bym wróciła ale córka juz na wyjazdy z opiekunem sie nie łapie. a dabki to fajna miejscowosc o 22 cisza spokój zadnych wielkich balang bo to uzdrowisko i super Odpowiedz Link Zgłoś
mamka30 Re: sanatorium Dąbki-Argentyt 20.04.12, 08:34 dziękuję Ci bardzo za informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
sally30 Re: sanatorium Dąbki-Argentyt 18.05.12, 17:00 Byłam też tam z synem dawno, już 6 lat temu i bardzo mile wspominamy ten wyjazd. Blisko morza, super. Odpowiedz Link Zgłoś
mm291 Re: sanatorium Dąbki-Argentyt 01.06.13, 22:52 witam, ja też niedługo wybieram się tam z 4 letnią córką,czy ktoś wie jakie zabiegi stosuje się na dolne drogi oddechowe? i czy są one skuteczne? Odpowiedz Link Zgłoś
joaxav Re: sanatorium Dąbki-Argentyt 26.08.13, 15:37 Witajcie, wybieram sie do Argentyt 22wrzesien-13 pazdiernik z 4,5 letnia corka. czy ktos sie rowniez wybiera zeby sie zgrac jakos razem?:) pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś