Dodaj do ulubionych

do kubełka

11.02.13, 09:58
kliknij
Obserwuj wątek
    • naubyd Re: do kubełka 15.02.13, 21:57
      Twój post też kliknąłem. Facet ma swoje poglądy i tyle
      • pan_ziutek Re: do kubełka 16.02.13, 07:15
        naubyd napisał:

> Twój post też kliknąłem. Facet ma swoje poglądy i tyle

Adwokat diabła się znalazł.
    • hassleader Re: do kubełka 16.02.13, 00:53
      belphegor-pisu napisał:

> Klikam na twój wpis członku komitetu wyborczego kosmy lenia-złotowskiego. Jezel
      > i nie zostanie usunięty napiszę do Agory.

Pisz, gdzie chcesz, członku Rady Nadzorczej Ubijaczy Piany. Jak widać na twoim przykładzie, w szpitalu psychiatrycznym dają przepustki nawet dla przypadków beznadziejnych. A dostałeś już odpowiedź od Izy, Magdy, Krystyny, Jolanty i od Dyrekcji Tarcicy Egzotycznej i Dyrekcji Dzwonków Tramwajowych?
      I co piszą?
      Że wymienią ci kaftanik na mniej uciskający pod pachami, czy że skarpetki będą łatwiej zawiązywać się na głowie?

Ale dzisiaj jest dzień tolerancji dla patafianów i dlatego udzielę ci informacji o twoim ulubieńcu.
      Kosma-Złotowski jako poseł jest nawet trochę aktywny, bo zgłasza swoje interpelacje w sejmie. W liczbie 14. M.in ta o metropolii, ale też dwie o katastrofie smoleńskiej, jak też o energetyce. Ale dalej nie jest to mój typ wyborczy.
      Jesli jednak zgłosisz swoją kandydaturę na Oszołoma Dekady, to zagłosuję na ciebie i namówię znajomych.
    • belphegor-pisu Re: do kubełka 16.02.13, 13:33
      Parę postów poznikało w tym temacie.
    • pan_ziutek Re: do kubełka 16.02.13, 14:31
      Jak on może tak pisać na naszego kochanego marszałka
    • naubyd Re: do kubełka 16.02.13, 22:07
      no trochę przeginał ostatnio. Niepotrzebnie ubliża.
    • semeon Re: do kubełka 18.02.13, 00:56
      forum.gazeta.pl/forum/w,54,142572667,142611477,Re_Sikorski_bawi_sie_na_swojej_50_tce_bez_Bruski.html
      • naubyd Re: do kubełka 18.02.13, 09:10
        amen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka