naubyd Re: do kubełka 15.02.13, 21:57 Twój post też kliknąłem. Facet ma swoje poglądy i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
pan_ziutek Re: do kubełka 16.02.13, 07:15 naubyd napisał: > Twój post też kliknąłem. Facet ma swoje poglądy i tyle Adwokat diabła się znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
hassleader Re: do kubełka 16.02.13, 00:53 belphegor-pisu napisał: > Klikam na twój wpis członku komitetu wyborczego kosmy lenia-złotowskiego. Jezel > i nie zostanie usunięty napiszę do Agory. Pisz, gdzie chcesz, członku Rady Nadzorczej Ubijaczy Piany. Jak widać na twoim przykładzie, w szpitalu psychiatrycznym dają przepustki nawet dla przypadków beznadziejnych. A dostałeś już odpowiedź od Izy, Magdy, Krystyny, Jolanty i od Dyrekcji Tarcicy Egzotycznej i Dyrekcji Dzwonków Tramwajowych? I co piszą? Że wymienią ci kaftanik na mniej uciskający pod pachami, czy że skarpetki będą łatwiej zawiązywać się na głowie? Ale dzisiaj jest dzień tolerancji dla patafianów i dlatego udzielę ci informacji o twoim ulubieńcu. Kosma-Złotowski jako poseł jest nawet trochę aktywny, bo zgłasza swoje interpelacje w sejmie. W liczbie 14. M.in ta o metropolii, ale też dwie o katastrofie smoleńskiej, jak też o energetyce. Ale dalej nie jest to mój typ wyborczy. Jesli jednak zgłosisz swoją kandydaturę na Oszołoma Dekady, to zagłosuję na ciebie i namówię znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: do kubełka 16.02.13, 13:33 Parę postów poznikało w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_ziutek Re: do kubełka 16.02.13, 14:31 Jak on może tak pisać na naszego kochanego marszałka Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: do kubełka 16.02.13, 22:07 no trochę przeginał ostatnio. Niepotrzebnie ubliża. Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: do kubełka 18.02.13, 00:56 forum.gazeta.pl/forum/w,54,142572667,142611477,Re_Sikorski_bawi_sie_na_swojej_50_tce_bez_Bruski.html Odpowiedz Link Zgłoś