kucyk_trojanski 12.05.14, 11:28 Inteligentna,dobrze wyksztalcona,odwaznie glosi poglady i wyglada dziewczeco. Silna!Podobno nawet jakiegos chlopaka pobila. To mi imponuje. Kaziu,masz moj glos! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczynka.z.zapalkami1 Re: Kazimiera Szczuka 13.05.14, 13:00 Kazia ma te same zalety co Ja. Brawo Kazimiero! Odpowiedz Link Zgłoś
jesuschrust Re: Kazimiera Szczuka 13.05.14, 13:27 jak Kazia zapuści brodę i wąsy - to ma 100% wejście do Europy i jej parlamentu ... Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Kazimiera Szczuka 14.05.14, 16:51 dobrze,ze Kazia nie jest jak ten caly prawicowy ciemnogrod;Wrobel,Kempa,zlotowski,rostowski Odpowiedz Link Zgłoś
neurogin Re: Kazimiera Szczuka 22.05.14, 05:07 kucyk_trojanski napisał: > > Silna!Podobno nawet jakiegos chlopaka pobila. > To mi imponuje. > Naprawdę to ci imponuje? Żałosne. Pamiętam "normy" jakie narzuciła w telewizyjnym teleturnieju. Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Kazimiera Szczuka 22.05.14, 05:58 neurogin napisał: > kucyk_trojanski napisał: > > > > > Silna!Podobno nawet jakiegos chlopaka pobila. > > To mi imponuje. > > > Naprawdę to ci imponuje? Żałosne. Pamiętam "normy" jakie narzuciła w telewizyjn > ym teleturnieju. Żenada! Jędrzejczak też mocna ale podobno siła nie zawsze idzie w parze z rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Kazimiera Szczuka 22.05.14, 16:01 Czytając twoje wpisy całkowicie się z tobą zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Kazimiera Szczuka 23.05.14, 12:23 belphegor-pisu napisał: > Czytając twoje wpisy całkowicie się z tobą zgadzam. Zapewne jestes bardzo inteligentnym czlowiekiem:) Odpowiedz Link Zgłoś