czwarty.wymiar 23.08.04, 15:48 Szaleją sobie na forum różne zbuki umysłowe. Adminie, może czas wreszcie pozamiatać te ich bzdety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyciarek Re: Do ADMINA 23.08.04, 17:56 a to jak należy odebrać?forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=15144212 Odpowiedz Link Zgłoś
nymfomanka Re: Do ADMINA 23.08.04, 19:21 lubie seks jak kon owies. oczy tak dziwnie mi sie wtedy wykrecajom. Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Do ADMINA 23.08.04, 19:46 Czy naprawdę nikt nie może pozamiatać tych smieci?! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: Do ADMINA 23.08.04, 19:49 Hej ;-) Tu Kielce... W Kielcach jest mniej wariatów i mniej groźni niż u Was... Mamy praktycznie tylko antysemitę z Sandomierza... i wiele osób ubliża naszemu Prezydentowi miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Do ADMINA 23.08.04, 19:54 Szanowni forumowicze,czy moglibyście sformułować istotę problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Do ADMINA 23.08.04, 19:59 adminstracja napisała: > Szanowni forumowicze,czy moglibyście sformułować istotę problemu? No właśnie sam jesteś tym problemem - zarówno dla siebie jak i dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:03 Szanowny forumowiczu czwarty.pomiar,czy zdajesz sobie sprawę,że grabisz na BANA?! Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:07 na tego pojeba nie ma sposobu. on nie chce sie leczyc... a tak btw to umie tylko spamowac... spam spam spam... ohyda to forum schodzi na koty Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:09 Zechciałabyś mielongo byc nieco bardziej uprzejma dla gościa z Kielc. Kultury! Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:15 to sie tyczylo Ciebie debilu ale ze jestes za glupi zeby sie tego domyslic to sie akurat spodziewalam... stac cie tylko na spam spam spam... Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:17 Jeszcze raz proszę o zachowanie kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:24 vice versa wiesz w ogole co to znaczy? osmielam sie watpic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Do ADMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:21 milongaa napisała: > to sie tyczylo Ciebie debilu > ale ze jestes za glupi zeby sie tego domyslic to sie akurat spodziewalam... > stac cie tylko na > spam > spam > spam No chej,kretynko,a skąd u ciebie przypuszczenie,ze chodzi o jedną osobę? Skąd jesteś taka "mądra"? Spytaj teraz Teda jak to wyjasnić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:23 STOP PRZEMOCY !! PEACE! POLSCY ZOLNIERZE DO DOMU! Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:26 Gość portalu: Marian napisał(a): > No chej,kretynko,a skąd u ciebie przypuszczenie,ze chodzi o jedną osobę? > Skąd jesteś taka "mądra"? > Spytaj teraz Teda jak to wyjasnić :-) juz Ci raz pisalam nie sadz ludzi posobie debilu to ze jestem dosc inteligentna zeby zrozumiec co sie dzieje w tym szambie ktorym jest forum nie znaczy ze jestem dziewczyna Teda, wiosna, qczi czy klim tam chcesz nie sadz ludzi po sobiwe nie kazdy jest taki glupi jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Do ADMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:32 qczi powiadasz... skad znasz ten tak stary,nieuzywany przez nikogo nick? nikt nie twierdzi,ze jestes kretynko,dziewczyna vviosny :-) wiesz,co? tak glupia byla tylko Madziara :-) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:34 mimo wszystko pozwolisz,ze nadal bede do ciebie mowil Asiu. tak jest duzo latwiej,jestes tylko laleczka na sznureczkach,laleczki mnie nie interesuja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Do ADMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:38 dokladnie. czy ten cyrk z tyyyyyciarkami to taka zaslona dymna,ze jednak Asia nie przesiaduje tutaj niemal calodobowo,kradnac czas milosci ponoc tak wielkiej? ale oszukiwanie nas nie uratuje tego zwiazku,lecz odwyk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:41 do mariana asiu to NAPRAWDE swiadczy o twojej BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO wysokiej inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:35 Gość portalu: Marian napisał(a): > qczi powiadasz... > skad znasz ten tak stary,nieuzywany przez nikogo nick? > nikt nie twierdzi,ze jestes kretynko,dziewczyna vviosny :-) > > wiesz,co? tak glupia byla tylko Madziara :-) > > pozdrawiam. skad znam? czytac umiem, a Ty chyba nie napisalam dziewczyna Teda, wiosną- NIE JESTEM niech to do Ciebie w koncu dotrze rowniez pozdrawiam ps myslisz ze dostaniesz kubek od redakcji jak obrazisz odpowiednia ilosc osob? mylisz sie... 3m sie paranoiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Do ADMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:40 chyba skonczyly ci sie juz instrukcje.tracisz kurs.skocz no gadu gadu i ratuj ich zwiazek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:41 I NIECH ZAPANUJE ZGODA I MIŁOŚĆ ! PIRAMIDA DŁONI Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:44 O JA PIERDYKAM!!!!! DO MARIANA W KONCU DOTARLO ZE NIE JESTEM WIOSNA!!! DAAAAAAAAM NAAAAAAAAAAA MSZE!!!!!!!!!!!!!!11 ZA JEGO ZDROWIE bo sie poprawia... Marian zaczale3s br4ac tabletki? jesli tak to gratuluje, madry wybor a teraz jedziemy dalej: moze w koncu zrozumiesz ze pisze sama za siebie i nikt mi nic nie dyktuje? wierze w Ciebie Marian ze to do Ciebie kiedys dotrze tak jak to ze nie mam na imie asia Marian jeszcze raz gratuluje... pozdroweczka dla nie az tak glupiego jak sadzilam Marianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Do ADMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:46 Tak Asiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Do ADMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:48 Czy to prawda,że znowu przytyłaś? Prawda.Widzielismy :-) Ale zgrabnie się teraz starasz nie wciskać dwóch klawiszy jednoczesnie. to się chwali taka samodyscyplina :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:49 czyli ze nie zaczales brac tabletek, buuuuuuuuuuuuuu zal mi Cie tak szczerze i od serca: zal mi Cie powtarzam nie wiem po raz ktory juz raz TO SIE DA LECZYC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Do ADMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:53 milongaa napisała: > czyli ze nie zaczales brac tabletek, buuuuuuuuuuuuuu > > zal mi Cie > > tak szczerze i od serca: zal mi Cie > > powtarzam nie wiem po raz ktory juz raz TO SIE DA LECZYC gg nie dziala? co za pech. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:54 gg mi dziala ja po prostu nie mam takiej potrzeby zeby pisac co mi dyktuja, tak jak Ty (patrz: nie sadz ludzi po sobie, itd...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Do ADMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:50 milongaa napisała: skad znam? czytac umiem. Niewatpliwie... ...kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:53 www.humor.mocny.com/show.php?id=wczytaj&dn=texty/78.tx punkt 14 specjalnie dla Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:55 Proponujemy www.tlen.pl. Polski,niezawodny komuikator internetowy. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:57 proponuje wizyte u psychiatry a pozniej ewentualnie elektrowstrzasy TO NIE BOLI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Do ADMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:04 milongaa napisała: > proponuje wizyte u psychiatry > > a pozniej ewentualnie elektrowstrzasy > > TO NIE BOLI Znasz sie na tym? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do ADMINA 23.08.04, 21:07 czlowiek inteligentny i wszechstronnie wyksztalcony zna sie na wielu rzeczach... wiesz co? ja chyba sopecjalnie dla Ciebie zmienie sobie sygnaturke na nie sadz ludzi po sobie... to ze Ty sie na czyms nie znasz nie oznacza... itd Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Do ADMINA 23.08.04, 21:19 milongaa napisała: > czlowiek inteligentny i wszechstronnie wyksztalcony zna sie na wielu rzeczach.. Jak sie swietnie sklada ,mamy problem z zakresu kardiologii,powiedz nam czy angina pectoris moze sie nasilic poprzez uwarnkowanie zawodowe i czy jest smiertelna? > wiesz co? > ja chyba sopecjalnie dla Ciebie zmienie sobie sygnaturke na nie sadz ludzi po > sobie... > to ze Ty sie na czyms nie znasz nie oznacza... itd "sopecjalnie"- Co to? Co sądzisz po sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Do ADMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:30 milongaa napisała: > po prostu sie lecz psycholu... Przestań się dowartosciowywać przechwałkami i wulgarnymi wstawkami niedzielny magistrze,gdy Admin taki miły. Zal ci dupe o cos sciska? No. To pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do ADMINA 23.08.04, 21:33 po prostu sie lecz psychiczny degeneracie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Do ADMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:50 milongaa napisała: > po prostu sie lecz psychiczny degeneracie hi hi ja tez umiem: na cycki kupo i leżeć Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do ADMINA 23.08.04, 21:53 diaharrea męczy? :-) powarcz w porcelanke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Do ADMINA 23.08.04, 21:33 milongaa napisała: > po prostu sie lecz psycholu... Nieładnie ;( Wcześniej szanowna forumowiczka tak pisała:"czlowiek inteligentny i wszechstronnie wyksztalcony zna sie na wielu rzeczach... wiesz co?" Czyżby nie było na Onecie? Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do ADMINA 23.08.04, 21:37 no... juz dobrze... nie placz... depresje tez sie da leczyc... i nie jestes psycholem juyz lepiej? jestes malym psychicznym wyrzutkiem :-) pasi? I TO NIE JEST ZADEN WSTYD!!! po prostu sie lecz Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Do ADMINA 23.08.04, 21:44 >depresje tez sie da leczyc Z przykroscią musimy zauwazyć,ze jak na tak fantastycznie-w niedziele- wykształconą osobę, to totalna klapa. Zapytujemy jednoczesnie,czy wykształcone ogólnie,w kazdym kierunku, osoby potrafią obsługiwać coś wiecej niż Onet? > jestes malym psychicznym wyrzutkiem :-) pasi? Jak na kogoś kto ma logikę człowieka z trisomia chromosomu 21,to nie ma sensu wymagać za wiele. By nie denerwować zbytecznie,grzecznie potakujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do ADMINA 23.08.04, 20:55 errata: www.humor.mocny.com/show.php?id=wczytaj&dn=texty/78.txt punkt 14 nadal spesjalnie dla Ciebie, Marian Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Do ADMINA 23.08.04, 21:02 W imieniu kolegi z Kielc,dziekujemy,za trud twórczy i wysiłek zwiazany z przegrzebywaniem internetu. Pozdrawiamy. Hej suczki,trala la la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Do ADMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:03 Moze teraz cos z onetu? Pozdrawiam również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Do ADMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:07 Oj nie wygłupiaj się i się popisz. No.Zaimponuj mi,że potrafisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Marian for U wszystko-tylko zacznij sie leczyc... 23.08.04, 21:18 dowcipy.onet.pl/288644,1,dowcip.html Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Marian for U wszystko-tylko zacznij sie lecz 23.08.04, 21:20 W imieniu kolegi z Kielc: SERDECZNIE DZIEKUJEMY za poświęcony czas na naszym miłym forum. Pozdrawiamy. Nawet kretynki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Marian for U wszystko-tylko zacznij sie lecz 23.08.04, 21:23 adminstracja napisała: > Pozdrawiamy. > Nawet kretynki ;) sam siebie pozdrawiasz??? ojojojojoj... Ty chyba niedopieszczony jestes... buuuuuuuuuuuu zebys nie musial sam sie pozdrawiac: POZDRO!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Marian for U wszystko-tylko zacznij sie lecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:25 pozdrawiamy tych co sie mózdza, chodz mozgu im od tego nie przybywa. (to dlatego brak kontaktu gg i madzia dryfuje bez ładu i składu). ach ten pusty snobizm. pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Marian for U wszystko-tylko zacznij sie lecz 23.08.04, 21:26 My nigdzie nie "idziemy" ;) Ale pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Milongaa odczep się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:32 od naszego Mariana ! choćbyc palce zdarła na klawiaturze, nie wiem jak wysiliła swoją inteligencję i była dziewczyną niewiadomokogo(hihi) to i tak Mariana prawie wszyscy bedą lubic, a Ciebie prawie nikt Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Milongaa odczep się 23.08.04, 21:34 witam kolejne wcielenie mariana ps to sa problemy z okresleniem wlasnej plci? TO TEZ DA SIE LECZYC... Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Milongaa odczep się 23.08.04, 21:36 milongaa napisała: > witam kolejne wcielenie mariana > > ps to sa problemy z okresleniem wlasnej plci? > TO TEZ DA SIE LECZYC... Przykro.Masz paranoję.to się da leczyć. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Milongaa odczep się 23.08.04, 21:39 adminstracja napisała: > milongaa napisała: > > > witam kolejne wcielenie mariana > > > > ps to sa problemy z okresleniem wlasnej plci? > > TO TEZ DA SIE LECZYC... > > Przykro.Masz paranoję.to się da leczyć. > > Pozdrawiamy. ja nie mam paranoi... ILE RAZY CI TRZEBA POWTARZAC(???): NIE SAAADZ LUUUUUUDZI POO SOOOOBIE!!! nie JA mam paranoje tylko Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Milongaa odczep się 23.08.04, 21:46 milongaa napisała: > adminstracja napisała: > > > milongaa napisała: > > > > > witam kolejne wcielenie mariana > > > > > > ps to sa problemy z okresleniem wlasnej plci? > > > TO TEZ DA SIE LECZYC... > > > > Przykro.Masz paranoję.to się da leczyć. > > > > Pozdrawiamy. > > ja nie mam paranoi... > ILE RAZY CI TRZEBA POWTARZAC(???): NIE SAAADZ LUUUUUUDZI POO SOOOOBIE!!! > > nie JA mam paranoje tylko Ty... No ale my tego nie napisalismy: Re: Milongaa odczep się milongaa 23.08.2004 21:34 odpowiedz na list odpowiedz cytując witam kolejne wcielenie mariana -------------------------------------- Zal nam Ciebie.To się da leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Milongaa odczep się 23.08.04, 21:50 moze bys wymyslil cos swojego...??? to ze mi Ciebie zal i ze masz sie leczyc jest moje... a poza tym skad administracja wie ze Marian to nie Hela? i gdzie wyzej wymienieni??? oj administracjo krecisz cos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Milongaa odczep się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:55 milongaa napisała: > moze bys wymyslil cos swojego...??? > to ze mi Ciebie zal i ze masz sie leczyc jest moje... > a poza tym skad administracja wie ze Marian to nie Hela? > i gdzie wyzej wymienieni??? > > oj administracjo krecisz cos... z tego zalu juz sie dzis pozegnamy. przesłodki z ciebie dałnik,ale mam inne zajecia. pa pa. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Marian for U wszystko-tylko zacznij sie lecz 23.08.04, 21:31 Gość portalu: Marian napisał(a): > pozdrawiamy tych co sie mózdza, chodz mozgu im od tego nie przybywa. > (to dlatego brak kontaktu gg i madzia dryfuje bez ładu i składu). > ach ten pusty snobizm. > > > pozdroofka 1."choc" skrot od chociaz pisze sie przez ć... "inteligencie"... 2.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wiec teraz nie jestem asia tylko madziara??? hmmmmmmmmmmm... pozdro dla Twojej paranoicznej gloweczki... Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Marian for U wszystko-tylko zacznij sie lecz 23.08.04, 21:35 > 1."choc" skrot od chociaz pisze sie przez ć... "inteligencie"... My bylismy pierwsi. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
maryan_maryan najmilsza chwila poranka 23.08.04, 21:56 party na wontku u Marianka Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Tym razem do SFRUSTROWANYCH 25.08.04, 21:58 Zbuki umysłowe, spotkajcie się wreszcie razem w realu, natrzaskajcie sobie po ryłach, naplujcie w twarz... Może dzięki temu przestaniecie na tym forum wylewać swe żale, frustracje i bzdecić z nudów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Do ADMINA IP: *.petrus.com.pl 13.01.05, 21:55 chyba wciąż aktualne - bierz się do roboty adminie Odpowiedz Link Zgłoś