wiktoria12345 16.04.08, 21:00 'Mężczyźni są naturalnie stworzeni do zajmowania kierowniczych stanowisk" Czy to prawda? Tylko dlatego że są mężczyznami?Dlaczego kobiety CZASEM wygrywają walkę o kierownicze stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:01 Mężczyźni na ślepo dążą do władzy a kobiety bardziej sie do tego nadają :p Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:05 dupa to najlepsza karta przetargowa, ale to działa w dwie strony ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:06 a nie bo penis ale czy sekretarki decyduja kto bedzie ich szefem? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:25 one wiedzą już komu się nadstawić :D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:30 byle trzymały kat co najwyzej 90 stopni Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:36 jako szef byś chętnie kątomierzem podziałał, co?! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:37 szef ma durzo stresow,a sekretarka jest po to by mu pomagac Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:08 Awans za pomocą d.upy to chyba tylko w szołbiznesie. Inaczej można być podciągniętym pod molestowanie i skończyć karierę w pierdlu butterflymk napisała: > dupa to najlepsza karta przetargowa, ale to działa w dwie strony ;p Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:18 Oj, tak tak. W mojej firmie jak ktoś się chce bzykać i nie daj Boże wchodzi w grę podległość służbowa to muszą to robić mega dyskretnie. Było już kilka modelowych wyp...ń z pracy za nie tylko służbowe stosunki :-))) Jak ktoś chce oficjalnie to jedno z pary musi odejść z pracy. A każdy facet szef (szefowa zresztą też) ryzykuje złamanie kariery przez oskarżenie o molestowanie. wiarusik napisała: > e tam Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:21 pracujecie w obozie koncentracyjnym czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:26 W dużym koncernie farmaceutycznym. To są dobre zasady wbrew pozorom. Przynajmniej nie ma w pracy kwestii "genitalnych" i ryzyka jurnych szefów (szefowych). wiarusik napisała: > pracujecie w obozie koncentracyjnym czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:29 Sorry, ale co to jest? wiarusik napisała: > gastop? Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:32 A jaki związek ma lek przeciw wzdęciom z tematem? Ma po prostu być w konwencji czyli ordynarnie? Masz z tym problem (wzdęcia) idź do lekarza albo zajrzyj na forum Zdrowie wiarusik napisała: > lek na pierdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:34 pytam czy twoja firma robi te cudenka co w tv reklamuja Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:35 oj weź, my tu o wykorzystywaniu i robieniu kariery doopą, a ty o jakichs cudeńkach... :D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:36 czasem i dupa pryknie jak sie szef zbyt gwaltownie zasadzi Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:37 Nie. Te cudeńka co robi moja firma nie mogą być reklamowane w TV. wiarusik napisała: > pytam czy twoja firma robi te cudenka co w tv reklamuja Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:38 czy tworzycie tzw "sieć"? "jedna baba drugiej babie"? Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:41 Ty celowo robisz z siebie imbecyla? Tak sądzę. Leków na Rp nie wolno reklamować inaczej niż bezpośrednio do lekarzy .Tylko OTC (bez recepty) mogą być reklamowane w mediach. Zresztą te reklamy robią ludziom niesamowitą wodę z mózgu. wiarusik napisała: > czy tworzycie tzw "sieć"? > "jedna baba drugiej babie"? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:43 a lekarz ma wycieczke zagraniczna jak wybierze wasz produkt? Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:45 He, he. Teraz to już nie. CBA krąży :-))) Ale bywały, bywały... wiarusik napisała: > a lekarz ma wycieczke zagraniczna jak wybierze wasz produkt? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:51 wy sie nie boicie cba dostanie taki w lape i "narazie" bywaja nadal,he he Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:56 Wiem, dzisiaj w GW poczytałam o Pinkasie (ABW go zatrzymała za łapówki od firm farm). A taki porządny chłop się wydawał. Cóż, świat nie jest doskonały...-:((( wiarusik napisała: > wy sie nie boicie cba > dostanie taki w lape i "narazie" > bywaja nadal,he he Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:57 zalatw mi tam robote,to zaden glina mnie nie ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:59 Eee tam Cię nie ruszy. Nie słyszałeś o J&J jak do pierdla powsadzali repów i kierowników od jakiegoś tam leku szpitalnego? wiarusik napisała: > zalatw mi tam robote,to zaden glina mnie nie ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 22:01 no to przynajmniej bede trzepal kase Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 22:02 no dobra, i to jest motywacja :-))) wiarusik napisała: > no to przynajmniej bede trzepal kase Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 22:11 No to ideał normalnie :-) wiarusik napisała: > poza tym mam jeszcze checi Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 22:13 to kiedy mam przyjsc do biura rekrutacji? Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 22:40 Pomyślimy, pomyślimy. A tak BTW Ty jesteś facet czy wręcz przeciwnie? wiarusik napisała: > to kiedy mam przyjsc do biura rekrutacji? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 22:53 odpowiem jak skonczysz myslec Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 22:59 eeee, kombinujesz. Stawiam na kobietę. wiarusik napisała: > odpowiem jak skonczysz myslec Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 23:01 zagraj ze mna w ruletke i postaw na kturas z opcji 10 tys.zl Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:24 chyba pracujesz w małej firmie, albo jacyś podrzędni pracownicy uskuteczniali "dupczenie" Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:26 sorki: ja czy kolega wiarusik? butterflymk napisała: > chyba pracujesz w małej firmie, > albo jacyś podrzędni pracownicy uskuteczniali "dupczenie" Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:32 chodziło mi oto ,że najczęściej w dużych korporacjach takie praktyki są bezkarne bo tak postępują szefowie czy szefowe i nikt im nic nie zrobi, bo w sumie każdy z tego coś ma i nikt nie będzie płakał...ani narzekał... Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:36 Pracowałam w czterech koncernach (top według Forbesa): niemieckim, dwóch amerykańskich i szwajcarskim i w żadnym nie było problemu genitalnego. Nie twierdzę, ze tak się nigdzie nie dzieje ale nie popadajmy w przesadę. Zresztą sprowadzanie problemy awansu kobiet do kwestii dawania bądź nie d.upy uważam za nie na miejscu. Żeby nie powiedzieć wulgarne. Nie wiem, to wyraz jakiś problemów? butterflymk napisała: > chodziło mi oto ,że najczęściej w dużych korporacjach takie praktyki są > bezkarne bo tak postępują szefowie czy szefowe i nikt im nic nie zrobi, bo w > sumie każdy z tego coś ma i nikt nie będzie płakał...ani narzekał... Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:40 o boszzz... dobra dobra nie obrażaj się już... tak mam straszne problemy.... dlaczego jak ktoś przedstawia odmienny punkt widzenia to od razu jest podejrzewany o jakieś problemy :D może to wyraz jakichś kompleksów :p Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:43 Nie obrażam się, po prostu widzę że o cokolwiek tu ktokolwiek nie zapyta to zaraz i tak wszystko sprowadza się do kwestii d.upy. No litości, błagam. butterflymk napisała: > o boszzz... > dobra dobra nie obrażaj się już... > tak mam straszne problemy.... > dlaczego jak ktoś przedstawia odmienny punkt widzenia to od > razu jest podejrzewany o jakieś problemy :D > może to wyraz jakichś kompleksów :p Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:46 może taka prawda jest.... na pewno w jakiejś części a tu na pewno częściej porusza się tematy kontrowersyjne niż jakieś inne... Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:51 To forum jest bardzo fajne. Może i masz rację, może i tak wszystko się kręci koło tych czterech liter:-))) W mniej lub bardziej zawoalowany sposób Pozdrawiam butterflymk napisała: > może taka prawda jest.... > na pewno w jakiejś części > a tu na pewno częściej porusza się tematy kontrowersyjne niż jakieś inne... Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: kierownicze stanowisko 16.04.08, 21:03 Może dlatego, że tylko czasem podejmują walkę o stanowiska i nie za bardzo rozumieją zasad "politycznych" panujących w firmach. wiktoria12345 napisała: > 'Mężczyźni są naturalnie stworzeni do zajmowania kierowniczych > stanowisk" Czy to prawda? Tylko dlatego że są mężczyznami?Dlaczego > kobiety CZASEM wygrywają walkę o kierownicze stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś