Dodaj do ulubionych

Dobra restauracja

10.01.15, 23:24
Witam! Zamierzam z chłopakiem spędzić dość bogate walentynki. Mamy zjeść kolację ale nie znamy żadnej dobrej restauracji w Bydgoszczy. Nie chce wydać 100zł na kleksa na talerzu z awangardowym wzorkiem z sosu, który tylko ładnie wygląda a po jego zjedzeniu wrócę do hotelu i dopchnę się bułkami albo zahaczę kebaba :) Chodzi mi o porządne jedzenie z normalną porcją, chcemy zaszaleć ale powiedzmy że ma to być w dość przyzwoitej cenie. Okazja okazją ale chcemy być najedzeni :) Na innych forach polecają Stary Port, Dolce Vita, Villa Calvados albo Kuchnię ale po obejrzeniu ich galerii nie da się chyba tym najeść. Proszę o propozycję.
Obserwuj wątek
    • antyarek Re: Dobra restauracja 11.01.15, 13:08
      Meluzyna. Nie ma konkurencji.
      • ver.bus Re: Dobra restauracja 13.01.15, 18:15
        antyarek napisała:

> Meluzyna. Nie ma konkurencji.

Kiedy byłeś tam ostatnio?
        • szwederowski_melepeta Re: Dobra restauracja 14.01.15, 17:47
          Hehehehe :)
          Dobre pytanie mu zadałeś, ale to żulik, jego chyba jeszcze do baru mlecznego tylko wpuszczają skoro mądrala nie odpisał :)
          • agata2711 Re: Dobra restauracja 15.01.15, 19:06
            No to może polecicie coś innego jak tak krytykujecie???
            • antyarek Re: Dobra restauracja 15.01.15, 19:37
              Agatko, spokojnie to jeden i ten sam debil z Torunia i nie ma nic przeciw Meluzynie tylko hejtuje na mój temat zawsze i wszędzie. Ja go zlewam i Tobie też radzę.
              • szwederowski_melepeta Re: Dobra restauracja 15.01.15, 21:19
                To jaki bar mleczny preferujesz żuliku?
                Za "debila" będzie bolało, ale to dopiero w przyszłym tygodniu jak wrócę.
                • franek_baltazar Re: Dobra restauracja 15.01.15, 23:25
                  Kto ciebie spłodził, chyba musieli być mocno nawaleni.
                  • szwederowski_melepeta Re: Dobra restauracja 16.01.15, 15:48
                    Też się dopominasz mamejo?
                • antyarek Re: Dobra restauracja 16.01.15, 19:55
                  :)
            • szwederowski_melepeta Re: Dobra restauracja 15.01.15, 21:30
              Ja krytykuję? Chyba nie :) Pisałem tylko o .... w sumie szkoda czcionki na żulika :)

A jeśli chodzi o restaurację, to polecam informacje od Gastronautów. Ja mogę polecić coś, ale to tylko tylko moja subiektywna ocena. Popatrz tu:
              www.zomato.com/pl/bydgoszcz/restauracje
              • agata2711 Re: Dobra restauracja 16.01.15, 22:36
                Dzięki za podpowiedź mam nadzieję że wybiorę coś dobrego
              • agnieszka_per Re: Dobra restauracja 03.02.15, 20:30
                Pireus - grecka na Osiedlu Leśnym, porcja konkretna, ceny rozsądne. ale najbardziej polecam Jaśmin w Trzeciewcu! (dojazd samochodem lub pks-em....- niestety. pół godziny jazdy od miasta).Porcje ogromne, średnia cena 25 zł. jest tam sporo gości więc trzeba rezerwować miejsca.
                • antyarek Re: Dobra restauracja 05.02.15, 13:40
                  i tam nie "śmierdzi jak w Kaskadzie"? Weź już przestań z tą reklamą. Myślisz, że jak się przelogujesz to nikt nie pozna?
      • kalina.nowak Re: Dobra restauracja 03.02.15, 20:15
        antyarek napisała:

> Meluzyna. Nie ma konkurencji.

Nie polecam. Zapachy jak z Kaskady.
        • antyarek Re: Dobra restauracja 03.02.15, 20:36
          A co jadłaś? No dobra skoro chodziło Ci o jakąś sieciówkę, to trzeba było mówić. A jeśli chcesz przeżyć naprawdę coś przeżyć z dziedziny kulinarnej idź do restauracji kuchni molekularnej . Tam obsłużą Cię ładnie w noktowizorach a Ty będziesz potrawy widziała tylko nosem. Powinno Ci się spodobać skoro jesteś taka czuła na punkcie zapachów. Hotel Bohema *****.
          • kalina.nowak Re: Dobra restauracja 04.02.15, 13:19
            Za ciasną czapeczkę nosisz.
            • antyarek Re: Dobra restauracja 04.02.15, 15:48
              czyli nie jesteś żadna kalina tylko pospolity wklikiwacz z gazety :). No cóż. A ja pisałem całkiem serio. Idź i sprawdź. Byłem tam, jadłem i wrażenia nie do opisania słowami.
              • kalina.nowak Re: Dobra restauracja 04.02.15, 16:14
                Dziecko drogie, imiona pisze się z wielkiej litery. Zapytaj mamusi.
                I nie powtarzaj rzeczy zasłyszanych od starszych kolegów z podwórka.
                • antyarek Re: Dobra restauracja 05.02.15, 08:40
                  imiona tak pseudonimy forumowe niekoniecznie. Uprawiasz we wszystkich swoich wątkach szeptaną reklamę. I to ode mnie zasłuchują nei ja od kolegów. Zapamiętaj sobie maleńki.
                  • kalina.nowak Re: Dobra restauracja 05.02.15, 17:09
                    Pisząc "pseudonimy forumowe" masz na myśli nicki dziecko drogie? :)
                    Nie odpisuj, nie będę już z tobą więcej dyskutowała.
                    I mam dobra radę: zmień lekarza.
                    • antyarek Re: Dobra restauracja 05.02.15, 20:45
                      co to są nicki? Nie ma takiego wyrazu ani w języku polskim ani angielskim. No proszę jaki to obeznany reklamowicz. A to, ze się ośmieszyłeś to nieważne :)? Co jeszcze będziesz reklamować? Czas na bary mleczne.
                      • chetny.ponetny Re: Dobra restauracja 13.02.15, 00:56
                        sjp.pwn.pl/szukaj/nick.html służę pomocą :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka