Gość: Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 21:53 navy=wilman Dziwne ze ten osobnik ciągle promuje Gazete Pomorska czyzby podobizna do pewniego znanego dziennikarza Pomorskiej A.W.????. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: navy wszyscy na forum torunskim to jedna osoba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:01 to ze ty uzywasz kilku nickow (ja=balum=jakub_lauder) czy podszywasz sie pod edi20 (niezalogowane), pod "wi0sna", pod "madziafaka", pod "pit", to znaczy ze wszyscy tak musza robic? ja w ogole mysle, jątrzacy leszku, ze wszyscy na forum torunskim to jedna osoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navy leczy sie psychatrycznie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:02 czy to prawda ze Leszek (Jan Maternicki) leczy sie psychatrycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Na pewno nie IP: 193.26.211.* 19.11.04, 08:32 Niemożliwe, zeby to był dziennikarz. Przeciez teksty navy to teksty jakiegoś młodzieńca, który ma problemy ze stylem i ortografią. Argumentacje ma na poziomie ucznia słabej szkoły średniej. Odpowiedz Link Zgłoś