Dodaj do ulubionych

Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:52
Nie jest najmlodszym przewodniczacym mlodziezowki w bydgoszczy.

NAJMLODSZA PRZEWODNICZACA JEST ... EWA BŁOŃSKA (lat 18) , która jest
Przewodniczaca STOWARZYSZENIA MŁODZI DEMOKRACI (Platforma Obywatelska)
Obserwuj wątek
    • Gość: koles Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:23
      PiS to uczciwa partia na którą zamierzam głosowac.Rządy SLD dla Bydgoszczy
      jakie są każdy widzi.Uniwersytetu nie ma,sądu apelacyjnego nie ma,marszałek
      Achramowicz faworyzuje Toruń.Jak tu im ufac?
    • Gość: obserwator Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: *.brda.net 24.03.05, 21:35
      Zacznijmy od tego że on nie jest sędzią tylko kandydatem na sędziego a to duża
      róznica No i najmlodszym też nie jest bo są młodsi od niego jako kandydaci na
      sędziów
      • Gość: PiSuar Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: *.klik.bydgoszcz.pl 24.03.05, 22:06
        po pierwsze nie mówil on nigdy ze jest najmlodszym sedzia. dziennikarz napisal
        ze jednym z mlodszych co jest prawda, a jesli ktos chce na sile pokazywac
        mlodszych to wtedy ich tez trzeba traktowac jako kandydatow (bo tak sie
        nazywaja sedziowie przez pierwsze dwa lata), trzeba wiecej aktywnych mlodych to
        bedzie lepiej a nie tylko krytykowac jak inni cos robia
    • Gość: xy Re: Dlaczego nie demokracja tylko Markowski IP: *.eu.org 24.03.05, 21:43
      Jestem sympatykiem PiS.Przeraża mnie jednak,że to nie jest to demokratyczny
      wybór i przywództwo tylko wyznaczenie i namaszczenie przez tego miernotę z
      warszawki Markowskiego.Czyżby powstawała partia wodzowska jak SLD Millera.No to
      po was.
      • Gość: PIS-iak Re: Dlaczego nie demokracja tylko Markowski IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.03.05, 21:59
        Byłem na tych wyborach, i wybór był demokratyczny. W związku na zaangażowanie
        partyjne Michała, został on rekomendowany na szefa przez samego posła
        Markowskiego (gościa zebrania) i uzyskał poparcie w tajnym głosowaniu przez
        zgromadzonych członków Foruym Młodych.
      • Gość: zoltan Re: Dlaczego nie demokracja tylko Markowski IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 24.03.05, 22:20
        Forum Mlodych PiS jest najaktywniejszą młodzieżówką w Bydgoszczy, a spory
        udział w tym ma właśnie M. Sztybel choc nad tym pracują wszyscy. Myślę, że
        każda młodzieżówka chcialaby miec takiego szefa bo innym mlodzieżówkom ,,mały"
        rozruch by się przydał.
      • megik3 Re: Dlaczego nie demokracja tylko Markowski 24.03.05, 23:05
        Niestety nie podzielam Twojego zdania. Poza tym jak sam napisałeś jesteś tylko
        sympatykiem, a nie aktywnym działaczem, więc nie rozumiem Twojego oburzenia.
        Widocznie poseł Markowski miał podstawy, by obsadzić Michała Sztybla na tak
        znaczącym dla partii stanowisku i jestem prawie pewna, że nie zrobił tego sam.
        Przypuszczam, że reszta członków również miała w tym swój udział. A jeśli nawet
        go nie miała, to działa tylko na korzyść nowego przewodniczącego. Znaczy to
        bowiem, że jest on człowiekiem zaufanym i pewnym. Tak więc chyba sam widzisz,
        że Twoja teoria o upadku PiS i porównanie do SLD są wielce nie na miejscu.
    • Gość: ,,,,,,,,,,,,,,,,, Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:10
      Może nie najmłodszym, ale za to najaktywniejszym i najprzystojniejszym...
    • Gość: m Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: *.telsten.com / *.telsten.com 24.03.05, 22:12
      nie pozostaje nic innego,jak pogratulowac i zyczyc dalszych sukcesow :)
    • Gość: kapusciska.prv.pl Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: 212.122.214.* 24.03.05, 22:22
      Osobiście znam Michała i sądze ,że wspaniale wykaże sie w nowej roli. Ja co
      prawda nie sympatyzuje z PiSem ,ale podzielam zdaniem iż obecna sytacja
      polityczna nie jest zbyt dobra i potrzebna nam jest rewolucja. Pozdrawiam i
      życz dalszych sukcesów :]

Tym samym zapraszam na stronę kapusciska.prv.pl

Szczepaniak
    • Gość: ija Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: 217.153.246.* 24.03.05, 22:23
      Czy to ważne czy jest najmłodszym, pierwszym itd? Chyba liczy się to, że jest
      kompetentny, wie co chce robić w życiu, a nie to czy jest sędzią czy nie..
    • Gość: maya Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:25
      no i tacy ludzie powinni byc w polityce! a ze przystojny to inna sprawa ;)
      • Gość: Duda Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: *.levtwn01.pa.comcast.net 24.03.05, 23:19
        Znam Michala kilkanascie lat i choc nie interesuje sie polityka jestem
        przekonana ze jest on idealnym kandydatem na przewodniczacego Forum Mlodych
        PiS. Jest osoba odpowiedzialna, kompetentna, dojrzala, ktora od lat interesuje
        sie tym co robi oraz poszerza swa wiedze polityczna. Potrzeba nam wiecej
        mlodych i tak aktywnych ludzi jak Michal. Nowo otrzymane stanowisko pozwala mu
        w tak mlodym wieku na szybsze zrealizowanie sie.
        A co do sedziowania koszykowki- uwazam ze nie wazne jest na jakiej pozycji
        Michal teraz sie znajduje, ale ze ma takie zainteresowania ktorym poswieca swoj
        wolny czas.
    • Gość: Kasia Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.03.05, 23:23
      Michał to mój dobry kolega ze studiów:)znam jego możliwości i myśle, że spisze
      się świetnie w nowej roli.
    • Gość: Mirza Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 24.03.05, 23:28
      No to zaczęły się wreszcie zmiany, Nowe nazwiska nowi i młodzi ludzie. I to
      właśnie na nich powinna się budować czwarta RP. Przyszły Politolog i Polityk to
      dobre połączenie wiedzy z doświadczeniem. Do tej pory niestety jest odwrotnie
      najpierw polityk potem matura( na 3-)!?. Podoba mi się ten kierunek jazdy PiS.
      Inni uczcie się, i coś zróbcie, bo ja ciągle słyszę tylko o młodych z Forum
      PiS, czy to znaczy że tylko w tej młodzieżówce są zdolni i ambitni ludzie?
    • Gość: OBYWATEL Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 24.03.05, 23:33
      No niech poseł Markowski uważa, żeby go kiedyś Michałek nie wygryzł.
      • Gość: Mirza Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 24.03.05, 23:36
        Kto to pisze, takie praktyki to chyba w innej barwie Towarzyszu
    • Gość: MarcinOMI Zmień uczelnie chłopie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 06:57
      Po AB to ty politykiem nie będziesz. Zwiększ sobie poprzeczke i zacznij
      studiowac w Poznaniu na UAMie, gdzie jest wg rankingów najwyższy poziom w
      polsce i wybitni profesorowie, sędziowie sądu najwyższego prof. J. Sobczak, czy
      trybunałów międzynarodowych prof. Malendowski i inni liczący się w Polsce. Kto
      słyszał o kimkolwiek z AB. No chyba, ze nie dasz sobie rady. Powodzenia.
      • Gość: Absolwent AB Re: Zmień uczelnie chłopie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.05, 07:25
        Jeśli twoim zdaniem po AB politykiem się nie może być, to chyba czas przerwać
        tę złą passę, na co Michała chyba stać. Dałby sobie radą także i na UJ i
        Uniwersytecie Warszawskim. Niedajmy się omotać rankingom, to jest podobnie jak
        z sądażami - są złudne. A tak wogóle w Polsce jeszcze nie ma zbyt wysokich
        kryteriów żeby być politykiem, jeden prezydent który skończył zawodówkę, drugi
        który nie skończył dobrze ilustrują to. A co do powyższych profesorów, ciekawy
        jestem jaki odsetek Polaków ich zna, a wyznacznikiem bycia politykiem jest
        chyba rozpoznawalność w społeczeństwie.
    • Gość: drewsik Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.03.05, 08:22
      wielkie gratulacje
    • Gość: zu Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 08:59
      Nareszcie odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Gdyby było więcej takich
      ludzi nie tylko w młodzieżówce ale i w normalnych partiach nie było by
      takiego "syfu" jaki jest teraz. No i rośnie nam wreszcie odpowiedni człowiek na
      fotel prezydencki..:)
    • Gość: Patrycja Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: 212.122.214.* 25.03.05, 09:06
      Michu,jesteś moje "alter ego". Łączą nas podobne ideały dlatego też mam
      pewność,że jesteś odpowiednim człowiekiem na odpowiednim stanowisku. Proszę
      Państwa to początek kariery człowieka, który z całą pewnością zajdzie daleko, a
      co ważniejsze będzie walczył o nową, lepszą Polske !!
      • Gość: STUDENT ZACZNIJCIE SAMI COŚ ROBIC A NIE SIE NIM ZACHWYCACI IP: 212.122.214.* 25.03.05, 19:41
        jestem członkiem jednej z bydgoskich młodzieżówek i jak czytam wasze peany
        pisane ku czci jednego kolesia to mam niesamowitą zwaue. Stado ludzi, którym
        nie chce sie nic robić spuszcza sie nad kolesiem, który został przewodniczącym
        młodzieżowego stowarzyszenia - czyli formalnie będzie przewodził grupą
        kilkunastu kolegów... i nic więcej!!
        DO ROBOTY, ZABRAĆ SIE SAMEMU ZA DZIAŁALNOŚĆ A NIE ZACHWYCAĆ INNYMI. NIE SZUKAJ
        AUTORYTETU, SAM SIE NIM STAŃ!!!!
        • Gość: PiSuar Re: ZACZNIJCIE SAMI COŚ ROBIC A NIE SIE NIM ZACHW IP: *.klik.bydgoszcz.pl 25.03.05, 20:08
          w sumie masz racje, ale nikt nie robi z niego autorytetu, z tego co wiem w
          PiSie jest duzo wiecej ludzi niz tylko kilkunastu kolegow, w kazdym badz razie
          to jeszcze nic nie znaczy i przed nim jeszcze wiele pracy i podejrzewam ze
          Michal zdjae sobie sprawe, tez trzeba zaznaczyc, ze nie tylko on tworzy
          mlodziezowke, to jest tylko wypadkowa pracy wielu mlodych z PiS ze sa tak
          dobrze postrzegani, inne mlodziezowki zamiast zazdrosci same byc cos
          wykreowaly, pozdrawiam
          • Gość: STUDENT Re: ZACZNIJCIE SAMI COŚ ROBIC A NIE SIE NIM ZACHW IP: 212.122.214.* 25.03.05, 20:47
            to co zarzucam Michałowi, napisałem w poscie poniżej. W poscie do kórego sie
            odniosłeś, waliłem w tych wszystkich, kótrzy sie nim zachwycają zamiast samemu
            coś zrobić.... a o inne młodzieżówki sie nie martw
    • Gość: student Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.03.05, 14:25
      GRATULACJE MICHAŁ !!! OBY TAK DALEJ !!! Masz mój głos w wyborach. No chyba,
      że .... sam będę startował :-)
    • elfhelm Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS 25.03.05, 18:51
      literaci do piór, dzieci do nauki!
    • Gość: STUDENT PRÓŻNOŚĆ MICHALE, PRÓŻNOŚĆ IP: 212.122.214.* 25.03.05, 20:44
      żeby gazeta napisała taki artykuł, zeby przyszli do niego i zrobili mu kilka
      zdjęć, musiał napisać do nich, poinformować o tym fakcie. Jestem członkiem
      młodzieżówki w bdg i oczywiście fakt zostanie przewodniczącym jest pewnym
      osiągnięciem, ale żeby lecieć z tym do mediów i sie chwalić.... żenująca
      autopromocja.
      • Gość: PiSuar Re: PRÓŻNOŚĆ MICHALE, PRÓŻNOŚĆ IP: *.klik.bydgoszcz.pl 25.03.05, 22:06
        moze wlasnie o to chodzi ze w polityce oprocz dzialnosci liczy sie skutecznosc,
        to gazeta decyduje czy material sie nadaje , a wyslanie faksu z informacja jest
        po prostu kulturalne i tyle, zreszta jestem blisko PiSu i wiem ze wyslal faks z
        informacja o wyborze calego zarzadu i o sobie napisal najmniej,
        • Gość: STUDENT Re: PRÓŻNOŚĆ MICHALE, PRÓŻNOŚĆ IP: 212.122.214.* 25.03.05, 23:07
          jak rozmawiał z gazetą i pozował do zdjęć to już o kolegach z zarządu
          zapomniał?.. bardzo kulturalne...

nie raz rozmawiałem z mediami wiec tylko nie wciskaj mi kitu ze osoba
          przepytywana nie ma wpływu na to, co oni napiszą i ze jest to kilka suchych
          pytań i żadnej dalszej rozmowy. Porostu odpowiadało mu to ze tak napisali i do
          tego fotkę pstryknęli. Sędzią jest to niech sie sam również osądzi...
          • Gość: Krzysiek Re: PRÓŻNOŚĆ MICHALE, PRÓŻNOŚĆ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.03.05, 18:04
            O ile pamiętam to to zdjęcie było zrobione u Posła Gruszki, kiedy FM wręczało
            dożywotnie prawo jazdy. Wiem bo sam tam byłem.
    • Gość: koles Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: 212.122.214.* 25.03.05, 22:07
      On tylko z gwizdkiem biega,a nie sedziuje.niech nie obraza tych co dobrze to
      robia.Na jego miejscu bym sie w ogole nie przyznawal,ze to robie. To jest
      porazka.Jest dobry w polityce to niech tym sie zajmnie.
      • Gość: Megula Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.03.05, 23:50
        A mnie się wydaje, że robi to, co do niego należy. Bo czym innym zajmuje
        się "dobry" sędzia jak nie bieganiem bo boisku z gwizdkiem?! A gdyby nie był w
        tym dobry, wówczas nie byłby proszony do tego całego sędziowania. Może mi się
        tylko wydaje, ale odnoszę wrażenie, że przemawia przez Ciebie zazdrość drogi
        kolego!!! Michał mimo młodego wieku doszedł do czegoś, spełnia swoje marzenia i-
        jak widać- nic nie jest w stanie Mu przeszkodzić!! OBYŚ NA TYM NIE POPRZESTAŁ!
        POWODZENIA!!
    • Gość: onenene Co z tą Polska ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 12:01
      Ja się osobiście boje takich młodych i obsesyjnie nastawionych ludzi ! ;-)
      • Gość: ### Re: Co z tą Polska ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.05, 19:41
        A może Michałek sypia z posłem Markowskim?
        • Gość: !!! Re: Co z tą Polska ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 22:06
          jestem w 100% pewna , że Michał jest innej orientacji i nie leci na posła
          • Gość: ### Re: Co z tą Polska ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.05, 22:17
            Nie ma 100% pewności, jestem pewny i wiem, że jest biseksualny... Ja to wiem!!!!
            • Gość: Normalny Re: Co z tą Polska ? IP: *.klik.bydgoszcz.pl 26.03.05, 22:24
              Masz ### jakis problem z soba, moze lecisz na Michala i boli Cie cos. Takie
              opinie to mozesz sobie pisac na czacie gejów bo chyba tam bedziesz bardziej
              wsrod swoich
            • Gość: jagoda Re: Co z tą Polska ? IP: 212.122.214.* 27.03.05, 18:16
              Gościu ### jestem w 100% ;> pewna żę zżera cię zazdrość!!!Jeśli chodzi o sprawy
              damsko-męskie to MICHAŁ jest najbardziej 'hetero' facetem jakiego znam a TY
              masz big braki!!!Nie pisz więcej takich bzdur bo żałosny jesteś :/ Michu
              jestem z ciebie very dumna!!!Dla ciebie nie mam rzeczy niemożliwych!Gratuluję i
              życzę ci duuuuuuużo power'a i odwagi do walki o prawdziwe wartości!Nie daj się
              samolubnym konformistom!
            • Gość: normalny Re: Co z tą Polska ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 11:47
              I co z tego, że jest biseksualny? Ma to jakieś znaczenie merytoryczne? Czy
              jesteś chorobliwie ciekawy co robi w łóżku?
            • Gość: Polak mały Re: Co z tą Polska ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.03.05, 16:43
              Ta przerażająca pewność siebie z ją to sugerujesz, świadczyć może że spaliscie
              razem, być może jesteś transwestytą. A może to niespełniony obiekt pożądania...
              PiS-owska młodzież nie ma problemów z określeniem swoich preferencji, pod tym
              względem jest zdecydowanie tradycjonalistyczna. Michał w tej kwestii nie
              pozostawia złudzeń, wystarczy spojrzeć na jego dziewczynę.
    • Gość: Zbyszek Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 19:44
      Miejmy nadzieje stary ze w przyszłosci bedziesz dzialal zdecydowanie,wskazesz
      Toruniowi jego miejsce w szeregu i Bydgoszcz nie bedzie miała zadnych
      blokujących działań dla uniwersytetu,sądu apelacyjnego i prokuratury
      apelacyjnej.
      • reeeyo Re: Nowy przewodniczący Forum Młodych PiS 27.03.05, 20:18
        Jest wyczuwalny podział: na nieświadomych, którzy myślą, że oni kierują się
        racją wyzsza i tych co znają sprawę i liczą na profit. Spokojnie tak było i
        będzie, a że młody, medialny.
      • mmikki DEMOKRACI łączcie się 29.03.05, 18:41

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka