Gość: Yaskoolka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 13:12 :( niestety... A mogło być tak fajnie, tymczasem same gówna i treści żołądkowe... buu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atomski Re: NETBIT klozet IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 21:16 Ocenianie z pozycji bocznej zawsze było dość łatwe .Nie da się ukryć ,ze i mi się zdażało :))))))))) ... a coś bardziej konstruktywnego ? Może akurat Tobie się uda wydumać coś ciekawego ?? Sugeruję od razu ,ze netBiT z krzyzakiem jest bez sensu ,bo on nie znosi wszystkiego co bydgoskie (taki się urodził ).Natomiast ja atomski i pare pewnie osób innych też ,nie zgadzamy się na zmianę nazwy na potrzeby bluzgania na nasze miasto . Rozumiem ,ze torunianom może być trudno to zrozumieć ,ale chociaz spróbujcie... ... jakos mamy inne wspomnienia związane z netBiT-em . Jesli zaś faktycznie chłopcy czują się swietnie na działce charytatywnej ... ... to prosze bardzo ... No jaskólko ,bądz sprytna i zaproponuj coś sensownego ,tak by nikogo nie urazić ,nie zrazić ,a wręcz wszystkich zadowolić. Moim zdaniem się nie da . Jak CI się uda ,to chylę czoła .Czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski elfikt ratuj ,bo coraz gorzej z moim polskim (ntxt IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 21:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaskoolka Re: NETBIT klozet IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 09:23 Sorry, atomski, ale akurat z Tobą nie chce mi się gadać, boś jednym ze sprawców fetoru... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: NETBIT klozet IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 19:43 To przestań w końcu rzygać na lewo i prawo i powiedz coś z sensem -zamiast nawoływać do ignorowania ,opatrzania czyichś wypowiedzi baaaardzo kulturalnymi podsumowaniami- zobaczysz ,ze fetor bedzie mniejszy. Spróbuj tez zdobyć się na choć odrobinę obiektywizmu. Czy zauwazyłaś ,ze jakoś nikt z Bydgoszczy nie rzuca się w ramiona Krzyzakowi i promowanej przez niego wizji ? Inicjatywa Krzyzaka została zupełnie bezkrytycznie przyjęta za to przez wszystkich forumowych torunian. Poprosze o obiektywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 22:20 atomski,czy nie widzisz ,że już nikt nie chce z toba rozmawiac.Zacytuje SDB WYPIERDALAJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Re IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 23:04 "atomski,czy nie widzisz ,że już nikt nie chce z toba rozmawiac" Warto się zastanowić nad słowem NIKT . Jak to nikt .A TY GŁĄBIE ? "Zacytuje SDB WYPIERDALAJ!!!!" ...i nawzajem : ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Re IP: 217.97.134.* 04.09.02, 09:43 Gość portalu: atomski napisał(a): > "atomski,czy nie widzisz ,że już nikt nie chce z toba rozmawiac" > > Warto się zastanowić nad słowem NIKT . Jak to nikt .A TY GŁĄBIE ? > > > > "Zacytuje SDB > WYPIERDALAJ!!!!" > > > > ...i nawzajem : ))))))))) atomski, trudno, żeby nie mdliło [Jaskółki] przy takiej liście dialogowej jak powyzej... dziwne tylko, że przy stosowanej przez Cie retoryce, czyjesz się poruszony czym tak 'softowym' jak w pełni uzasadnione torsje. Tak poza tym - to nie przejaw braku etykety z jej strony, a zwyczajne odruchy obronne przed tym, co sie tutaj dzieje - organizm stara sie bronic przed szkodliwymi treściami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Wiecha Re: Re IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 10:06 Dzięki Rzeczniku, co ja bym bez Ciebie zrobiła? :) Juz wiem. Zamknęłabym sie, bo tu nawet treści żołądkowych szkoda. Ponadto nie wydaje mi sie, żebym jakoś szczególnie, a zwłąszcza na lewo i prawo. W dodatku nikomu też w ramiona sie nie rzucam. Chyba przestaję rozumieć. pozdrawiam Cię, pogromco motorynek i włoskiej policji! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech do Yaskółki IP: 217.97.134.* 04.09.02, 13:21 Ave Cezareo! ;) pozdrawiam, zanim zaś przepadnę na niemnożka dniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: do Yaskółki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 18:23 Nie czuje się poruszony ,ani nic co sugerujesz . Pragnę uświawomic ,ze własnymi małokulturalnymi wstawkami stawiacie się w tym samym rzędzie co tak przez Was potępiane osoby. Jest sporo bardziej kulturalnych reakcji niż "rzygu -rzyg " . Dlaczego ktoś kto sie zachowuje niekulturalnie wymaga od kogoś bycia kulturalnym ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: do Yaskółki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 21:21 Zacytuje Wiecha: "Zaś pieprzycie" atomski: a dajże ty w szmaty krzyzak: a dajże ty w szmaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: NETBIT klozet 04.09.02, 22:28 Quo vadis, NetBicie?! Brak słów. Sorry, ale to tyle z mojej strony. Chyba przestaję już wierzyć w sens tego podforoom. Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: NETBIT klozet IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 00:19 To może od nowa ? Teraz już mniej konkretnie i bardziej bezosobowo : Czy ktoś ma jakiolwiek pomysł na rowiązanie tego węzełka ? Chodzi o takie rozwiązanie ,zeby wilk był cały ,a owca syta ( bo to żarłoczna owca ).chyba ,ze się nie da .Moim zdaniem się nie da. Znam zdanie swoje ,Teda ,Krzyzaka ,radcy. Może w końcu ktoś inny zechce się pochwalić swoim zdaniem zamiast ciągłego uspokajania adwersarzy i bicia i po łbie miotłą ?? Wiem ,ze bezpośrednio po Kaszczorku ,Yaskólka , Wiech i Sarenka mieli wizję. Ja natomiast miałem wrażenie ,ze nie wszystkie aspekty były im znane . Pytam więc teraz:Czy nadal uważacie ,ze netBiT wizji radcy i- przede wszystkim - Krzyzaka to jest to ?? Czy dobrze rokuje ? Czy uważacie ,ze moje zarzuty są bezpodstawne lub nic nie znaczące i nalezy o nich jak najszybciej zapomnieć i działać na zasadach (i z całym bagażem doświadczeń) Krzyzaka ? Jesli nadal tak uważacie ,to faktycznie nie ma sensu dłużej walczyć z wiatrakami. Jesli uważacie inaczej -wyraźcie to ,bo minie kolejne pól roku i nic się nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re: Spadaj smieciu atomski IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 21:38 j/w a My sie bierzemy do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: NETBIT klozet 05.09.02, 23:35 A ja mam pytanie do Krzyżaka, bez zbytnich polemik na razie: czym jest dla Ciebie NetBiT? Poproszę o krótką wypowiedź, ale taką, bym nie musiała zadawać pytań pomocniczych. Spróbuj mnie werbalnie usatysfakcjonować ;) To nie musi być trudne. Czekam na konkretną odpowiedź. Wiesz jaką. Po prostu chcę to usłyszeć. Może wówczes zmienię zdanie w niektórych kwestiach. Chciałabym ... wierz mi. Pozdrawiam Cię serdecznie Z resz @ll pozdrawiam, jak zwykle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re:do Lisiczki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 13:29 Moge Ci powiedziec ,nawet sporo na ten temat.Niestety z uwagi na atomskiego nie zrobie tego na forum.Ten kolega im bedzie dalej tym lepiej.Dosyc mamy już jego czepiania sie do każdego napisanego tu zdania,nie ważne czy pisanego przez Ciebie,Yaskoołke,zamka,mnie czy kogos z Marsa... Ten debil uczepi sie jak tonący,każdego kto napisze cokolwiek na forum.Dlatego napisałem mu smieciu wonnnn. Mysle ,że kiedy sie spotkamy przedstawię Ci moją propozycje oraz możliwości współpracy przez innych z tego forum.Naturalnie mam na mysli kolegów z Bydzi i z T.Pomysłów mamy dla NetBiTu bardzo dużo.Zapewniam. I na koniec Lisiczko,zauważ ,że moje polemiki nie dotyczą NIKOGO z Was bydgoszczaków,-dotyczą tylko pana, który mlaskał! Co Ty na spotkanie? + Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re:do Lisiczki o czepianiu sie atomskiego 06.09.02, 14:08 Bydgoszcz Re: Atomski !!!!! Dlatego ! Autor: atomski@NOSPAM.gazeta.pl Data: 26-10-2001 10:03 + dodaj do ulubionych wątków Jeśli już kupę w gniazdo ,to na tyle duzą by rozpieprzyć wszystko w drzazgi i zacząć budować od nowa !!!! No ale ja jednak nie uważam,że zrobiłem kupę ,he,he ! Bardzo mnie rozbawiło,że w końcu jednak zauważuyliście (trzeba było samemu,bo jak ktoś inny -to palant,nie ?),ze trochę to forum o niczym.Postanowiliście się udzielać mądrze.Ted rzucał mądry ,kontrowersyjny temat,a następni go spłycali ! I tak w kółko ! Ted nowy temat (no facet ma możliwości-pełen podziw),reszta bagatelizuje. Dlatego Bryndzo mówiła,że nic nie wychodzi ! (jeżeli to jest ta kupa w gniazdo ,to faktycznie się zes...m, I sorry za słomę z butów ,he,he). Aż tu nagle w Bydzi ląduje łódzki prowokator pan Bozia(niegłupi człowiek,nauczył już forum łódzkie,żeby dwa razy pomyśleć zanim się go zbluzga,bo zawsze miał jakiś przekaz). Tymczasem w Bydgoszczy został zmasakrowany.Wyzywano go od różnych.Więc się zawziął. Ochman wziął go na widelec i przeniósł do Łodzi. Tyle,że Bryndzunia uznała,że było to trochę małoczytelne (błąd w słowie Bydzi itd). Więc bryndzunia nieco rubasznie to skomentowała.Co skąd się wzięło,czemu tak wygląda... Jeżeli,ktoś nadal uważa,że narobiłem w nasze gniazdo ,to sorry... ...ale i tak nie mogę obiecać poprawy :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re:do Lisiczki o czepianiu sie atomskiego do nast 06.09.02, 14:19 Łódź Re: A proszę bardzo.... Autor: bryndzo@NOSPAM.gazeta.pl Data: 24-10-2001 15:52 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- da.killa napisał(a): > 1. wyobraz sobie, ze nie wszyscy traktuja forum jako miejsce do pisania > elaboratow o ”zyciu, wszechswiacie i calej reszcie”. niektorzy potr > afia dobrze > sie bawic przy forumowej ”rozmowie” z innymi ludzmi. > jedni tworza w internecie schizoidalne powiesci, inni dyskutuja i folozofi a in > ni > hoduja w sieci ryby (polecam!). a tobie przydaloby sie wiecej luzu i zrozumieni > a > dla innych... Tobie też.To chyba ty pierwszy do mnie z pretensjami ! I jeszcze raz:Co to jest forum miejskie ,co to jest czat ? Wiesz ? I jeszcze raz: Nie mam nic przeciw twoim internetowym rybkom. Mam jednak za złe,ze forum zamiast o mieście traktuje o babolach w nosie . Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re:do Lisiczki o czepianiu sie atomskiego do nas 06.09.02, 14:27 Eksperci Fora regionalne Moje forum Wyszukiwarka Wyloguj się Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Kujawsko-pomorskie > Bydgoszcz Piątek, 6 września 2002 Bydgoszcz summa Autor: Gość: Bryndzo IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl Data: 12-10-2001 10:02 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Kurwa Mać ! Kurwa Mać ! Teraz chyba bardziej się zlewam z forum ? Nie ? To może : -wczoraj złapałem płotkę- - O kurczę ,opowiadaj !- -Była wielka jak słoń !- -Wielka jak słoń to jest pizza na Sniadeckich !- albo: -Wiesz spieprzyło mi się Gadu-gadu ! -Cholera a ja mam pryszcz na tyłku !- -albo: -Good luck baby- -...for kiss my ass ! Czy lepiej? Czy teraz wszyscy są zadowoleni ? To ja się przenoszę na forum łódzkie ! Po wczorajszej rozmowie z ochmanem,który już tam przeszedł(radca też sobie dał spokój z rozmowami o pizzy i jest na forum poznańskim) Bryndzunia też- w celu delektowania się innym rodzajem dyskusji -planuje przenieść się na forum łódzkie. Tylko jeszcze lokalny patriotyzm Ją tu trzyma ! Poza tym: 1.Szydło z worka było od razu wyjęte ! 2.Bryndzo nie jest prawdziwym charakterkiem atomskiego. Każdy człowiek ma wiele twarzy,a kreować może jeszcze więcej-tutaj ujawniły się zaledwie dwie ! 3.Przestańcie się tu kisić i pieprzyć,że to jest najlepsze forum w Polsce ! Bo to nie prawda.Wręcz gówno prawda ! Ściągnąłem tu na forum porażający przykład możliwości twórczych ludzi z łódzkiego forum.Czy ktoś sobie zadał tyle trudu,by tam zajrzeć i zobaczyć jak się dalej potoczyła ? Polecam! Szczególnie w aspekcie dalszego ciągu tego samego wątku na naszym forum.(wątek :List Marii do Madih). Bryndzo była (jest ) przedsięwzięciem- prowokacją,która miała to Wam uświadomić ! Kilka osób zrozumiało ! Większość jednak uznało,że to zwykły atak na nich. Bryndzunia tutaj szczególnie ubolewa nad postawą Zoe ! Taka mądra kobieta ,i angielski potrafi. Widocznie Bryndzunia była zbyt mało czytelna, ale... Niestety zwykły apel zostałby szybko olany.Na drugi dzień zapomniano by o nim ! Stąd Bryndzunia wierciła dziurę przez chyba dwa tygodnie. Też zero skutku ! Nie zastawnawia Was,ze nawet głosy z Niemiec mają gdzieś Wasze pierdy o pizzy,o Waszym wzajemnym adorowaniu się ? Tego typu tematyka zajmuje obecnie 90% pierwszej strony forum ! Zenada. Projekt "Bryndzo" Bryndzunia uważa niniejszym za swoją porażkę. I oczekuje teraz,jacy to forumowicze są mądrzy,a nasze forum wspaniałe,a od Zoe,ze znowu nic Bryndzunia nie wymyśliła i że zero kreatywności i ... ...good luck ! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re:do Lisiczki o czepianiu sie atomskiego do nas 06.09.02, 14:30 Bydgoszcz Najpierw do nowej forumowiczki Luki (skad tyle babów ?) Autor: bryndzo@NOSPAM.gazeta.pl Data: 10-10-2001 10:09 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Kochaniuteńka luko.Za bardzo bierzesz Bryndzę do siebie. Czy rodzina nie nauczyła,że nie należy wszystkiego brać na poważnie ? Bryndzo piętnuje pewne zachowania na forum,ale stara się robić to w sposób żartobliwy(Bryndzo wie,że żarty Bryndzy są cieżkie,he,he,). Skąd Luka wyciągnęłą wnioski,że bryndzo nie lubi ciepłych ,murzynów,czy kobiet (z tymi ostatnimi-że niby dyskryminuje)? Bowiem ciepłych toleruje,czarnoskórych lubi,a kobiety szanuje i nie uważa je za głupsze.Tutaj rodzina chyba przesadziła z wychowaniem ? Mama była feministką ? Współczuję:to już trzecia stara panna w ciągu ostatnich trzech dni ! Rozumiem,że Zoe i Jawa to twoje przyjaciółki i to one czują się dotknięte,a nie wszystkie kobiety tego forum,ha ? Bryndzunia bardzo kocha wszystkie trzy ! Bryndzo tylko jedną osobę ,piętnując,bierze poważnie. Jest to Ojciec Redaktor Światełko Eteru. Tutaj Bryndzo kpiąc,atakując,pragnie uświadomić ludziom,jak niebezpiecznym zjawiskiem na naszej arenie politycznej jest ów księżunio ! Tutaj żartów nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman daj se juz luz IP: 194.203.162.* 06.09.02, 14:33 i przestan kopiowac rzeczy, ktore juz kopiowales w kilku(nastu) innych watkach Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: przyjazne watki atomskiego 06.09.02, 14:38 NetBiT Re: pa,pa Adku Autor: bryndzo@NOSPAM.gazeta.pl Data: 09-10-2001 15:46 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Masz tylu kolegów w piaskownicy ? Bryndzunia zazdrości popularności ! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: przyjazne watki atomskiego 06.09.02, 14:44 Bydgoszcz do Teda od Bryndzuni Autor: bryndzo@NOSPAM.gazeta.pl Data: 05-10-2001 10:59 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Ted napisał: "to juz jest nudne, nie to jest zenujace dzialasz na zasadzie: najpierw mu dowale a potem wymysle za co jak ty mozesz pisac nie umiejac czytac " Bryndzunia pisze: mylisz się,nigdy bryndzunia nie wali za nic ! Ted napisał: "a teraz przeczytaj jeszcze raz moj poprzedni post, tylko uwaznie, i zastanow sie co autor mial na mysli to nie powinno byc trudne, tam nie ma zadnych podtekstow " Bryndzunia pisze: Bryndzunia zawsze analizuje,co autor ma na myśli,niestety w twoim przypadku jest to trudne.Za dużo zostawiasz sobie w pamięci i twoje wypowiedzi są niejednoznaczne,a image złośliwo-radosny,jak Bryndza ma wątpliwości co autor miał na myśli ,interpretuje w ten sposób. Twój tekila,też długo nie mógł zrozumieć o co chodzi autorowi.Więc jest nas więcej. I tu prośba przytępawej ,jak na Tedowe możliwości,o bardziej przejrzyste przelewanie myśli na "papier" w celu uniknięcia dalszych nieporozumień ! Twoja Bryndzunia Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: przyjazne watki atomskiego 06.09.02, 14:50 Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Kujawsko-pomorskie > Bydgoszcz Piątek, 6 września 2002 Bydgoszcz Re: KIM JESTEŚ BRYNDZO? Autor: bryndzo@NOSPAM.gazeta.pl Data: 03-10-2001 10:08 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: zoe napisał(a): > WHO ARE YOU? > Przedstaw się / oczywiście bez przesady/, w kilku słowach wystarczY, bez > Jeśli robisz to w celu ożywienia Forum,to może nie jest to takie złe, ale > jeżeli jest to wkładanie kija w szprychy... > mimo to pozdr.:-))) Bryndzo jest zjawiskiem. Niedobrym zjawiskiem. Ale jako takie zawitało na to forum. Sami wezwaliście bryndzę nie pisząc wcale,lub bez sensu,unikając trudnych tematów,promując tylko jeden,nudny już i bryndzowaty styl pisania o byle czym lub niczym.Robiąc wreszcie z forum czata ! Bryndzo się jednak nie cieszy ,że byle co zajmuje,aż taki procent całego forum. Bryndzo pragnie zauważyć,że co jakiś czas następuje bunt na taką postawę: Był Kowal,Leszczor,przyszłam ja ,a za miesiac będzie następny. Bryndzo zadaje sobie też sprawę,że to wołanie na puszczy ! Bryndzo pojawiła się jednak na tym forum przede wszystkim jednak by dać znać jak źle dzieje się naszym kraju.Jak niebezpiecznych zjawisk jesteśmy świadkami.Samoobrona trzecią siłą w Rządzie. Ksiądz Rydzyk promuje LPR ,a ta wchodzi do Rządu. A gdzie tu miejsce na chrześcijańką skromność zamiast której Kościół promuje demoniczną zachłanność ! Z Radia Maryja bije nienawiść zamiast miłości. Księża za swe"usługi" żądają coraz większych pieniędzy, obniżając przy tym jakość tychże ! I to jest Bryndzo nad Bryndzomi! > specjalnych szczegółów; na forum jesteś dość agresywny , choć wg mnie to po > prostu poza!Zawsze wtedy można zaistnieć! Bryndzo była ,jest i będzie.Od was zależy ,czy długo jeszcze .Agresywni są ludzie promujący bryndzę w sposób agresywny.Wtedy bryndza jest agresywna-wynikowo ! Bryndzo jako zjawisko nie ma ciała i nie przyjmuje poz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman ostatni raz to pomoglo IP: 62.190.181.* 06.09.02, 14:50 poniewaz nic innego zdaje sie nie zatrzymywac naszego Radcy, moze to znowu poskutkuje... radca napisał: > Kiedy postanowilem podarowac komputer dla DOMU DZIECKA > ( po uprzedniej zgodzie mej corki,to byl jej komputer ) > oraz bardzos ie z tego cieszylem.Cieszylem sie z tego > "jak male dziecko " - przyznaje.Wielka radosc sprawili > mi i niespodzianke w firmie komputerowej. zastanawiam sie dlaczego nie piszesz o rodzacej sie akcji polonii internetowej, ktora storpedowales? I dziwisz sie ze mam niesmak, jak z pompa oglaszasz wszem i wobec o podarowaniu starego komputera, w miesiac po tym jak Cie postawilem pod murem, a w rok po tym jak obiecales to zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ostatni raz to pomoglo 06.09.02, 14:56 Gość portalu: ochman napisał(a): > poniewaz nic innego zdaje sie nie zatrzymywac naszego > Radcy, moze to znowu poskutkuje... > > radca napisał: > > > Kiedy postanowilem podarowac komputer dla DOMU DZIECKA > > ( po uprzedniej zgodzie mej corki,to byl jej komputer ) > > oraz bardzos ie z tego cieszylem.Cieszylem sie z tego > > "jak male dziecko " - przyznaje.Wielka radosc sprawili > > mi i niespodzianke w firmie komputerowej. > > > zastanawiam sie dlaczego nie piszesz o rodzacej sie akcji > polonii internetowej, ktora storpedowales? I dziwisz sie > ze mam niesmak, jak z pompa oglaszasz wszem i wobec o > podarowaniu starego komputera, w miesiac po tym jak Cie > postawilem pod murem, a w rok po tym jak obiecales to zrobic? Do tego tematu wroce- jesli tak mocno sie upierasz :) Lecz mam dobra pamiec i nie jest tak jak to sobie tlumaczysz. Dalem i koniec i jestem z tego bardzo zadowolony - mysle,ze i Ty rowniez ? pozdrawiam radca ps. wyszukaj swoj post - gdzie okresliles,ze "polonia bardzo zle Ci sie kojarzy" Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: przyjazne watki atomskiego 06.09.02, 14:57 Bydgoszcz Re: KIM JESTEŚ BRYNDZO? Autor: bryndzo@NOSPAM.gazeta.pl Data: 04-10-2001 09:55 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Bryndzę cieszy twoja złość.W końcu ktoś postanowił walczyć z Bryndzą ! Brawo ! Ku przypomnieniu : Bryndzo nie jest człowiekiem,nie jest twórcza ,bo to ludzie tworzą bryndzę. Bryndza raz jest większa -zupełnie jak teraz na forum-raz mniejsza. Wszystko jednak zależy od ludzi robiących bryndzę ! Bryndzo nie miesza ,bo............. ? No domyśl się,to łatwe ! Bryndzo życzy dalszej owocnej pracy ! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: przyjazne watki atomskiego - nie dowiary ..... 06.09.02, 15:00 Bydgoszcz Re: A może Bryndzo to Atomski , który omija w ten sposób poszczenie ;- Autor: bryndzo@NOSPAM.gazeta.pl Data: 04-10-2001 10:11 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: rokpol napisał(a): > Poziom jest niestety dokladnie taki sam - to on zdradza wlasnie atomskiego. > Plus zamilowanie do odwiedzin forum bialostockiego, plus wypowiedzi o netbicie > w > pierwszej osobie, plus watki analne w blyskotliwych ripostach, plus... Bryndzo zadała sobie dużo trudu. Dobrze,że ktoś w końcu zajrzał na forum białostockie . Niestety to nie takie proste.Bryndzy nie przeszkadza porównianie z atomskim.Bryndzo myśli,że będzie raczej odwrotnie ,ha,ha ! Zresztą nigdy też nie ukrywała,że atomski to bryndzo ! Z drugiej stony Ted ,tekila to jeszcze większa bryndza ! Ale bryndzunia i tak cieszy się,że ktoś tu coś robi. Dzięki temu Bryndzo ma coraz mniejsze pole do popisu ! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: przyjazne watki atomskiego - nie dowiary .... 06.09.02, 15:05 Bydgoszcz Re: A może Bryndzo to Atomski , który omija w ten sposób poszczenie ;- Autor: bryndzo@NOSPAM.gazeta.pl Data: 02-10-2001 13:01 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- atomski też bryndzo ! Ale mniejsza jak Ted Od Tylca Atakujący ! Tylko giga kac może wytłumaczyć taką bryndzę Teda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman jatrzyc, jatrzyc IP: 62.190.181.* 06.09.02, 15:06 tylko na to Cie stac? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: jatrzyc, jatrzyc 06.09.02, 15:42 Gość portalu: ochman napisał(a): > tylko na to Cie stac? Dziwie sie Ochmanie,ze nie jestes w stanie "spojrzec prawdzie w oczy". Tych watkow jest bardzo wiele,ale mysle ze ta czesc ukazala - jaki jest atomski. Przeciez on walczyl z kim tylko mogl.Widac,ze swietnie sie wtedy czuje. Wielu mu ustapilo,aby miec z nim spokoj.Popatrz na watki atomskiego,jak wyszukiwal i dobieral sobie "poplecznikow".Jak ich wciagal do swych atakow. Dlaczego nie ma problemu z kim innym ? Dlaczego on tak sie fascynowal prezydentem Bydgoszczy,ze "musi byc nawe gnida,aby dac sobie rade z Toruniem " ? Jaki z atomskiego "przyjaciel Torunia " ?Jakie przyjazne inicjatywy sie ukazaly od samego atomskiego ? Nic ! Za to swietnie umie krytykowac kazda inicjatywe. Oj.. cos dziwne,ze tego nie zauwazasz Ochmanie. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: jatrzyc, jatrzyc IP: 194.203.162.* 06.09.02, 15:51 Ja sie dziwie, ze nie zauwazasz tego co inni - postepowania krzyzaka. Fakt ze i ja i Ted i jeszcze pare innych osob mielismy swoje utarczki z atomskim, ale bylo to dawno i nieprawda. Natomiast jedna z rzeczy na ktorej atomowi naprawde zalezy, to netbit. I cala rzecz rozbija sie o stosunek krzyzaka do tej organizacji. Ted to widzial, atomski to widzi i ja im obu wierze (chociaz do netbitu nie nalezalem i nalezec nie zamierzam). I jedna tylko sprawa mnie zastanawia: czy robisz to co robisz poniewaz w jakis sposob jestes nieswiadomy tego co sie dzieje, czy dogadales sie z krzyzakiem i wspolnie wszystko torpedujecie. Niestety w swietle ostatnich paru miesiecy wszystko zdalo by sie wskazywac na to ostatnie... Odpowiedz Link Zgłoś
atomski Re: przyjazne watki atomskiego 06.09.02, 15:08 Radco ,skarbie ,nie wiem co robisz ,ale mam wrażenie,ze odpocząłeś i masz ochotę znowu ze mną podyskutować ?? Mam pogrzebać w Twoim życiorysie i przypmnieć ile razy jednak opuszczłeś netBiT i w zwiazku z tym jak należy poważnie traktować Twoje zdanie ? Było tego chyba z pięć razy : ))) Odchodzę . Wracam .Odchodzę .Wracam .Odchodzę . Pamiętasz ? To odpowiedz ile są warte Twoje obecne słowa ? Nic ? Mój kochany ty kandydacie na prezydenta miasta Bydgoszczy : ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: ostatni raz to pomoglo IP: 194.203.162.* 06.09.02, 15:05 radca napisał: > Do tego tematu wroce- jesli tak mocno sie upierasz :) nie upieram sie - wazne zebys przestal przedrukowywac watki atomskiego > Dalem i koniec i jestem z tego bardzo zadowolony - > mysle,ze i Ty rowniez ? alez oczywiscie - pisalem juz o tym. Natomiast dziwie sie ze mowiles o tym jakby to bylo niewiadomo co. Bo przeciez tym nie bylo - ja to wiem i Ty to wiesz. Ale na tym koniec tematu. > ps. wyszukaj swoj post - gdzie okresliles,ze "polonia > bardzo zle Ci sie kojarzy" I co z tego? Pisze to jeszcze raz: polonia zle mi sie kojarzy. Masz cos do tego? Czy moze chcialbys teraz ze mna zrobic to co robisz z atomskim - przedrukowac moje wszystkie posty? Do dziela! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ostatni raz to pomoglo - przy okazji atomski 06.09.02, 15:15 Gość portalu: ochman napisał(a): > radca napisał: > > > Do tego tematu wroce- jesli tak mocno sie upierasz :) > > nie upieram sie - wazne zebys przestal przedrukowywac > watki atomskiego > > > Dalem i koniec i jestem z tego bardzo zadowolony - > > mysle,ze i Ty rowniez ? > > alez oczywiscie - pisalem juz o tym. Natomiast dziwie sie > ze mowiles o tym jakby to bylo niewiadomo co. Bo przeciez > tym nie bylo - ja to wiem i Ty to wiesz. Ale na tym > koniec tematu. > > > ps. wyszukaj swoj post - gdzie okresliles,ze "polonia > > bardzo zle Ci sie kojarzy" > > I co z tego? Pisze to jeszcze raz: polonia zle mi sie > kojarzy. Masz cos do tego? > > Czy moze chcialbys teraz ze mna zrobic to co robisz z > atomskim - przedrukowac moje wszystkie posty? Do dziela! Ciesze,sie ze potwierdziles z Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ostatni raz to pomoglo - przy okazji atomski 06.09.02, 15:15 Gość portalu: ochman napisał(a): > radca napisał: > > > Do tego tematu wroce- jesli tak mocno sie upierasz :) > > nie upieram sie - wazne zebys przestal przedrukowywac > watki atomskiego > > > Dalem i koniec i jestem z tego bardzo zadowolony - > > mysle,ze i Ty rowniez ? > > alez oczywiscie - pisalem juz o tym. Natomiast dziwie sie > ze mowiles o tym jakby to bylo niewiadomo co. Bo przeciez > tym nie bylo - ja to wiem i Ty to wiesz. Ale na tym > koniec tematu. > > > ps. wyszukaj swoj post - gdzie okresliles,ze "polonia > > bardzo zle Ci sie kojarzy" > > I co z tego? Pisze to jeszcze raz: polonia zle mi sie > kojarzy. Masz cos do tego? > > Czy moze chcialbys teraz ze mna zrobic to co robisz z > atomskim - przedrukowac moje wszystkie posty? Do dziela! Ciesze,sie ze potwierdziles z "ta polonia" :) Absolutnie nie mam do Ciebie nic,oraz nie mam zamiaru ukazywac Twoich postow ( nie o to przeciez chodzi )Nie mam rowniez "nic do tego " ( jak pytasz ) Jest to Twoja opinia i nie mnie to oceniac.Kazdy ma prawo wypowiadac swoje opinie. Wiem,ze chodzi Ci o to,abym nie ukazywal postow atomskiego.Mnie rowniez nie jest przyjemnie.Lecz jesli atomskiemu wolno to czynic i atakowac oraz "miec wylacznosc " na to co i jak ma byc na Forum ? Stal sie "cenzorem "; "stworzyl problem i go rozkreca ".Wszedzie bedzie widzial "krzyzaka".W kazdym nieprzychylnym mu poscie, w kazdym nicku wyszuka "obecnosc krzyzaka".Juz nawet corke moja "wyszukal " w postaci "cirus-4 ".Wyszukal "klakierow radcy ". Lecz to atomski atakowal - kogo mogl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: ostatni raz to pomoglo - przy okazji atomski IP: 194.203.162.* 06.09.02, 15:29 radca napisał: > Wyszukal "klakierow radcy " trudno bylo ich nie zauwazyc. Sa inne formy polemiki niz zasmiecanie forum. Przeciez i tak nikt tego nie czyta. A co do polonii, to kojarzy mi sie z zydojadami Moskala. Ja jestem Polakiem mieszkajacym zagranica. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ostatni raz to pomoglo - przy okazji atomski 06.09.02, 15:33 Gość portalu: ochman napisał(a): > A co do polonii, to kojarzy mi sie z zydojadami Moskala. > Ja jestem Polakiem mieszkajacym zagranica. i dlatego miedzy innymi "polonia internetowa " nie rozwinela sie. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: ostatni raz to pomoglo - przy okazji atomski IP: 62.190.181.* 06.09.02, 15:37 radca napisał: > i dlatego miedzy innymi "polonia internetowa " nie > rozwinela sie. nieeee... nie rozwinela sie dlatego, ze probowales o wszystkim sam decydowac Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re:do Lisiczki 06.09.02, 16:37 Krzyżak, thx. za odpowiedź. Ponieważ jednak wymaga komentarza, żeby nie powiedziec pyt. pomocniczych - odpiszę Ci wieczorkiem. Teraz muszę obiedak gotować ;) Ok. Może teraz jednak zacznę, bo mnie korci ;) Po 1. - sledzę Twoje wypowiedzi na foroom i nie sądzę, żebyś jak dotychczas obawiał się kontrpostów atomskiego. Biorąc pod uwagę, że pewnie nie tylko ja chętnie usłyszałabym odpowiedź na moje pyt. - mam propozycję. Zignorujmy ewentualne komentarze atomskiego. Kiedyś będzie 3eba wreszcie porozmawiać o programie NetBiTu. Dlaczego nie teraz? Odpowiedz mi na pyt. Czym jest dla Ciebie NebBiT i Bydgoszcz. Czy naprawdę wierzysz, że dialog między naszymi miastami ma szansę się rozwijać w naszym gronie? Idąc dalej tym tropem, jak Ty to widzisz? Jestem za spotkaniem, jak najbardziej. Liczę jednak, że Twój post poniżej rozwieje moje wszelkie wątpliwości, że nie bedzie to strata czasu (w kontekscie NetBiTu) W końcu podobnie jest ze spotkaniami przedwyborczymi, czyż nie? ;) Musi być jakaś przesłanka, by wyjść z domku i spotkać się face to face z tym, na kogo chce się postawić i bynajmniej nie tylko ze względu na Jego ładną buźkę ;) Hasła, "przyjdź, a przekonasz się", czy "spróbuj, a zobaczysz" - niestety już na mnie nie działąją tak, jak kiedyś ;( Acha, i jeszcze zasadnicze pytanie do wszystkich pozostałych członków tego zacnego podforoom. Załóżmy, ze spotkanie wreszcie się odbędzie. Osobiście na to liczę, ale mam pytanko ;) Kto z Bydzi by przyjechał? Pomijając drogiego mi KroToSika ;) pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re:do Lisiczki 06.09.02, 16:39 Krzyżak, thx. za odpowiedź. Ponieważ jednak wymaga komentarza, żeby nie powiedziec pyt. pomocniczych - odpiszę Ci wieczorkiem. Teraz muszę obiedak gotować ;) Ok. Może teraz jednak zacznę, bo mnie korci ;) Po 1. - sledzę Twoje wypowiedzi na foroom i nie sądzę, żebyś jak dotychczas obawiał się kontrpostów atomskiego. Biorąc pod uwagę, że pewnie nie tylko ja chętnie usłyszałabym odpowiedź na moje pyt. - mam propozycję. Zignorujmy ewentualne komentarze atomskiego. Kiedyś będzie 3eba wreszcie porozmawiać o programie NetBiTu. Dlaczego nie teraz? Odpowiedz mi na pyt. Czym jest dla Ciebie NebBiT i Bydgoszcz. Czy naprawdę wierzysz, że dialog między naszymi miastami ma szansę się rozwijać w naszym gronie? Idąc dalej tym tropem, jak Ty to widzisz? Jestem za spotkaniem, jak najbardziej. Liczę jednak, że Twój post poniżej rozwieje moje wszelkie wątpliwości, że nie bedzie to strata czasu (w kontekscie NetBiTu) W końcu podobnie jest ze spotkaniami przedwyborczymi, czyż nie? ;) Musi być jakaś przesłanka, by wyjść z domku i spotkać się face to face z tym, na kogo chce się postawić i bynajmniej nie tylko ze względu na Jego ładną buźkę ;) Hasła, "przyjdź, a przekonasz się", czy "spróbuj, a zobaczysz" - niestety już na mnie nie działąją tak, jak kiedyś ;( Acha, i jeszcze zasadnicze pytanie do wszystkich pozostałych członków tego zacnego podforoom. Załóżmy, ze spotkanie wreszcie się odbędzie. Osobiście na to liczę, ale mam pytanko ;) Kto z Bydzi by przyjechał? Pomijając drogiego mi KroToSika ;) pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re:do Lisiczki 06.09.02, 16:56 yyy a w jakim kontekście ma być pominięta moja skromna osoba? KroTosS Ps.Chyba, że z góry (słusznie) zakładasz iżbym się zjawił, w takim przypadku wstaw zamiast odpowiedzi tyko jeden ze swych uroczych uśmiechów :oPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski retrospekcja -cz. 1. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 21:43 ...chciałbym na początek ustosunkowac się do bredni pisanych przez radcę . Sorry ,ze tutaj ,ale tutaj radca zaczął łopatą pracować: Radco musisz na siebie trochę uważać . Tak się podniecać ,ho ,ho. Oby tylko jaka żyłka nie pękła ,bo i traga gotowa : (( I kto mnie wtedy będzie łaskotał w piętę ? Na poczatek muszę cię zmartwić . Od dłuższego czasu zastanawiam się ,kto w ogóle czyta te wszystkie Twoje długaśne wywody małego Kazia ,mające po raz kolejny wykazac ,co tam się w główce radcy uroiło. Pytam to tu to tam ,patrzę ,ludzie mówią ,ze nie czytają .Prowadzę badania socjologiczne ,statystyki. Nigdy nie wierzę tylko we własne zdanie, natomiast na podstawie kilku(nastu w realiach forum ) oznak mogę zasugerować diagnozę – rodzaj choroby . Na przykład ,to ,ze nikt nie czyta wynurzeń na całą stronę ,ze styl męczący ,drażniący ,każdy normalny człowiek by zauważył . Nie radca . Radca jako pomocnik murarza jest najmądrzejszy i chocby 1000 osób mu zasugerowało ,to wszyscy albo wrogi ,albo głupki. Niech zyje bowiem nieomylność .Zawsze można też liczyć na klakierów, którzy pogłaszczą po główce i poprą gdy wrogi nastają na cześć : )))) Jest jednak powiedziane : Im człowiek mądrzejszy tym bardziej ma swiadomość jak mało wie. ... no . ale do tematu : Po diagnozie zaś- we własnym amatorskim zakresie- sugeruję sposób leczenia (mogę się mylić ). Np. puknięcie się główkę. To takie znachorstwo ,powrót do natury. Po co od razu antybiotyki ? Tobie oprócz całego cyklu pukania sie w głowę znowu sprzedam radę . Zupełnie jak to zrobiłem w Darze Serca ,który nazwałeś nagonką na swoje boskie jestestwo . I tak to sobie przeinaczysz ,ale co tam ,może w końcu ktoś ci wytłumaczy ,ze dzielę się swoimi amatorskimi radami z czystej sympatii oraz chęci wywindowania nieco poziomu na którym się poruszamy, a także po to byś dobro czynił skuteczniej . (jeszcze raz przypominam ,ze rady są amatorskie ,moje ,natomiast choroba udowodniona bezsprzecznie pomimo pomocy klakierów ) Widzisz ,jak chcesz komuś dokuczyć to sama podnieta nie starczy . Nie możesz zarzynać wątku 50 postami swojego autorstwa ,bo pies z kulawą nogą tam nie zajrzy . Nawet ja ,pomimo tego ,ze ostatnio o mnie duzo ,nie czytam. Wystarcza początek pierwszego i koniec ostatniego . Zupełnie jak w brazylijskiej telenoweli . Nic nie straciłeś i jesteś na bieżąco bez względu na to czy minąłeś 3 ,czy 103 odcinki : ))) Oni ciągle sa na schodach : ))))))) Zwróć uwagę ,ze nikt nie reaguje na wszystkie te twoje posty-cytaty pomiędzy. Nikt też się na nie- nie powołuje... Ups... Skłamałem . Po raz kolejny powołuje się na nie radca ,bo widać widzi w nich jakąś cudowną moc . Ja tam nic nie widzę : ))))))))))) p.s. Oczywiście mogę się mylić .W końcu też ja tylko staram się być obiektywny ,bo żal mam wielki ,ze okazałeś się kłamcą .Pospolitą gnidą. Najlepiej będzie więc zasięgnąć języka u jakiejś reprezentatywnej grupki ludzi . Byle nie ze swego otoczenia .Ocena będzie uczciwsza. Zwróć też uwagę ,ze ten post jest zdecydowanie za długi . Na szczęscie jest skierowany tylko do jednego ,jedynego odbiorcy -a mam pewność ,ze przez tego odbiorcę zostanie przeczytany od deski do deski . Ba . Wielokrotnie . Niczym najlepsza lektura do poduszki . A potem ,za pól roku gdzieś zacytowana w celu udowodnienia kolejnej mrzonki. Miłego wyciągania wniosków : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: retrospekcja -cz. 2 pościelówy dla radcy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 23:09 Radca o 15: 15 zaraz po wylaniu szalunku zasiadł do komputera i skrobie ,to co po całym dniu charówy na słońcu wykombinował : „Wiem,ze chodzi Ci o to,abym nie ukazywal postow atomskiego.Mnie rowniez nie jest przyjemnie.Lecz jesli atomskiemu wolno to czynic i atakowac oraz "miec wylacznosc " na to co i jak ma byc na Forum ? Stal sie "cenzorem "; "stworzyl problem i go rozkreca ".Wszedzie bedzie widzial "krzyzaka".W kazdym nieprzychylnym mu poscie, w kazdym nicku wyszuka "obecnosc krzyzaka".Juz nawet corke moja "wyszukal " w postaci "cirus- 4 ".Wyszukal "klakierow radcy ".Lecz to atomski atakowal - kogo mogl.” Sporo wykombinował. Rozłózmy to na cżłonki i skomentujmy . Nie mogę tego tak zostawić ,bo to brednie ,a człowiek tak zgrzany ,ze chyba naprawde wierzy . Co za swoista logika ,fiu ,fiu ... ” „Wiem,ze chodzi Ci o to,abym nie ukazywal postow atomskiego.Mnie rowniez nie jest przyjemnie.Lecz jesli atomskiemu wolno to czynic i atakowac oraz "miec wylacznosc " na to co i jak ma byc na Forum ?” -Po pierwsze co ma piernik do wiatraka ? Co ma miłość do cytowania moich postów , z tym ,ze ponoć wszystkich atakuję ? Co to za wytłumaczenie ? Poza tym ,z tego co pamiętam ,to nieczęsto cytuję całe wypowiedzi by nic nie dodać od siebie ,nie sięgam do wykopalisk( poza historią z Krzyzakiem z początku Nowego Roku ) ,a jeszcze nigdy nie wykombinowałem ok.30 -postowego wątku złozonego z cytatów !!! Po drugie ,ktoś ,kto tak często i tak chętnie cytuje musi to lubić . Znowu sam siebie okłamujesz ,a co gorsza innych . Cytujesz kazdego ,na każdym kroku. 4/5 Twojej twórczości w ostatnim to cytaty. Ej ,no weź się nie oszukuj. Przecież to lubisz. „Lecz jesli atomskiemu wolno to czynic i atakowac oraz "miec wylacznosc " na to co i jak ma byc na Forum ? Stal sie "cenzorem "; -Czy ktoś jeszcze czuje ,ze mam wyłącznośc na forum ? (Krzyzak –ciebie nie pytam ) Nawiązujesz ostatnio do mojej przygody-eksperymentu z bryndzą . Głęboko się już dokopałeś . Toz to nie podnieta już ,a padaczka . Naprawdę ,wyluzuj stary bo wykorkujesz i będę miał cię na sumieniu : ((( Forum sporo straci. Jeśli natomiast chodzi o nick „bryndza” to faktycznie moje dzieło .Doskonale powinna mnie zrozumieć obecnie sarenka ,która ma ciągoty to bycia moderatorem i czynienia forum toruńskiego najlepszym na świecie . Po to też powstała bryndza. Wyrwane z kontekstu cytaty przytoczone przez radcę (złośliwie )nie oddają charakteru eksperymentu . W kazdym razie eksperyment się nie powiódł ,z tego co pamiętam przeprosiłem, przyznałem do błędu i więcej nie wracałem do prób cenzurowania forum. Radco i tu pytanie . Nie pamiętam byś kiedykolwiek ,za cokolwiek przeprosił na forum . Nie pamiętam też byś kiedykolwiek przyznał się do jakiegokolwiek błędu . Jaka by to nie była głupota w twoim wykonaniu ,zawsze zwalasz ,ze to czepianie się wrogich sił itp. Itd. Czy kiedykolwiek przyznałeś się do błędu na forum ? Czy możesz zrobić to co tak lubisz i zacytować ? Kiedy to było ? Jeżeli nie znajdziesz ,to znaczy ,ze po prostu jesteś nieomylny ? Czy to dogmat ? Jako ciekawostkę mogę podać ,ze zamek na spotkaniu w Kaszczorku z uznaniem stwierdził ,ze była to oryginalna i bardzo ciekawa kreacja (ta bryndza ) . Ja tak nie uważam ,ale -nie powiem -to było miłe . Buzi, zamek ,jeśli to czytasz : ))))))))) "stworzyl problem i go rozkreca " -No nie. Cycki opadły . Sugerujesz ,ze gdybym siedział cicho i udawał ,ze deszcz pada ,to netbit byłby teraz w glorii chwały ? To ja stworzyłem problem ,a nie Krzyzak ? Co za logika ? W szachy czasem pogrywasz na budowie ? Problem rozkręca Krzyzak swoją bezczelnoscią i Ty swoim zakłamaniem i knowaniem za plecami. Jak chcecie problem skręcić to zróbcie sobie swoje KUBKI NADZIEI . Już raz tłumaczyłem ,ze niewiele macie wspólnego z tym po co powstał netbit ,macie zupełnie inne cele i ambicje. Sami to wiecie i chcecie przeinaczać nazwę .Darmowa reklama na podforum Gazety Wyborczej tak was podnieca ? Zostawcie i nie grzebcie w trupie .Dlaczego tak się uparliście ?? „Wszedzie bedzie widzial "krzyzaka".W kazdym nieprzychylnym mu poscie, w kazdym nicku wyszuka "obecnosc krzyzaka". -Sporo tu nieprzychylnych postów od radcy ale jakoś nigdy Cię nie pomyliłem z Krzyzakiem ,co ? Czujesz ? „Juz nawet corke moja "wyszukal " w postaci "cirus-4 ".Wyszukal "klakierow radcy ". Znowu kłamiesz . Czy znowu wierzysz w to co piszesz ? Zajrzyj może pod cytowany przez ciebie wątek i jeszcze raz przeczytaj .Od dłuższego czasu z uporem maniaka wmawiasz mi , ze wykryłem na forum Twoją córkę .Ty normalnieczubkujesz . Wszystko zaczęło się w wątku DAR SERCA : Re: Dar SERCA - odpowiedz dla Basi adres: *.ipt.aol.com Gość: o. 06-08-2002 02:34 odpowiedz na list odpowiedz cytując zojka to Radcy corka? Re: Dar SERCA - odpowiedz dla Basi jasio4 06-08-2002 06:15 odpowiedz na list odpowiedz cytując E tam chlopaki, dajcie juz spokoj Radcy. (nie jestem synem Radcy) Sugestia rzucona przez kogoś obróciła się w żart. Raz już tłumaczyłem ci jak tłukowi ,ze uzyłem potem gdzieś tego wyrazenia w tonie żartobliwym w stylu :” a radca to chyba nawet córkę sprowadził” Jakos tak .W trybie przypuszczającym. Tłumaczyłem jak tłukowi co miałem na mysli .Nawet jeśli się wtedy nieprecyzyjnie wyraziłem ,to wytłumaczyłem o co biegało !! Nie pomogło ? To jeszcze raz: Miałem na mysli to ,ze wyżaliłes się gdzie się dąło i sprowadziłeś pare osób z zaprzyjaźnionego kólka przyjaciół Unii Wolności ,do którego nalezysz i się udzielasz. Zasugerowałem też ,ze w tak hermetycznym forum bydgoskim pojawiło się nagle sporo nowych nicków z Warszawy i wszystkie jakos dziwnie trzymają stronę Radcy. Wyraziłem wtedy tylko zdziwienie takim zbiegem okolicznosci . ...ale żeby aż tak mieć nasrane we łbie ?? Oj ty biedny jesteś . Rozumiem ,ze za miesiac i tak od nowa będę musiał wszystko tłumaczyć ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Znowu marnujecie energie elektrycza.... :((( IP: *.unknown.uunet.be 08.09.02, 11:00 Zaprawde, szkoda pradu... Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Do Krzyżaka ;) 08.09.02, 20:14 Krzyżak, thx. za piątkową odpowiedź. Ponieważ jednak wymaga komentarza, żeby nie powiedziec pyt. pomocniczych - odpiszę Ci wieczorkiem. Teraz muszę obiedak gotować ;) Ok. Może teraz jednak zacznę, bo mnie korci ;) Po 1. - śledzę Twoje wypowiedzi na foroom i nie sądzę, żebyś jak dotychczas obawiał się kontrpostów atomskiego. Biorąc pod uwagę, że pewnie nie tylko ja chętnie usłyszałabym odpowiedź na moje pyt. - mam propozycję. Zignorujmy ewentualne komentarze atomskiego. Kiedyś będzie 3eba wreszcie porozmawiać o programie NetBiTu. Dlaczego nie teraz? Odpowiedz mi na pyt. Czym jest dla Ciebie NebBiT i Bydgoszcz. Czy naprawdę wierzysz, że dialog między naszymi miastami ma szansę się rozwijać w naszym gronie? Idąc dalej tym tropem, jak Ty to widzisz? Jestem za spotkaniem, jak najbardziej. Liczę jednak, że Twój post poniżej rozwieje moje wszelkie wątpliwości, że nie bedzie to strata czasu (w kontekscie NetBiTu) W końcu podobnie jest ze spotkaniami przedwyborczymi, czyż nie? ;) Musi być jakaś przesłanka, by wyjść z domku i spotkać się face to face z tym, na kogo chce się postawić i bynajmniej nie tylko ze względu na Jego ładną buźkę ;) Hasła, "przyjdź, a przekonasz się", czy "spróbuj, a zobaczysz" - niestety już na mnie nie działąją tak, jak kiedyś ;( Acha, i jeszcze zasadnicze pytanie do wszystkich pozostałych członków tego zacnego podforoom. Załóżmy, ze spotkanie wreszcie się odbędzie. Osobiście na to liczę, ale mam pytanko ;) Kto z Bydzi by przyjechał? Pomijając drogiego mi KroToSika ;) pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do Krzyżaka ;) 09.09.02, 00:08 dziwne... pisałem w tym wątku pod megapostem Lisiczki :oP i jakoś mojego tu nei widzę... więc powtórzę bo to pewnie z wiechowskiego skąpstwa na prądzie nei dzoszło ;o) No więc dla czego Lisiczko pomijasz moją skromną osobę? Chyba, że (słusznie!) zakładasz iżbym na pewno się zjawił na spotkanku. W takim razie za odpowiedz wystarczy mi jeden z Twoich uroczych uśmiechów :o) Pozdrówka 4 @ll o! :o> KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss aaaaa ERRATA 09.09.02, 00:11 nieee no... ale jajca, przewinołem wyżej i jest mój post i Twój drugi taki sam post.. hyh stąd to całe zamieszanie *^_^* wtopiłem strasznie chyba hi hi-nie musisz 2 raz już odpowiadać ;oD KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś