Dodaj do ulubionych

Nowe radio - Roxy FM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 23:12
Agora (wydawca "Gazety Wyborczej") planuje uruchomienie nowego projektu radiowego. Roxy FM
miałoby być radiem muzyczno-kulturalnym. Złożyli już podanie o koncesje do KRRiT obejmujące
między innymi Bydgoszcz.

gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,34912,2941212.html
Obserwuj wątek
    • Gość: semeon Re: Nowe radio - Roxy FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 23:21
      Lepiej by było, gdyby w Bydgoszczy, Toruniu i Inowrocławiu uruchomili możliwość
      słuchania TOK FM. Tych grających szaf, tak jak i marketów, wszyscy mają już
      dosyć. Oprócz igrzysk, czasami potrzeba też trochę chleba, mogą też być bułki.
    • Gość: takitam Re: Nowe radio - Roxy FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 01:32
      W tych miastach nadaje tez chyba Blue FM, wlasnosc Agory, moze wiec to tylko
      popularny ostatnio rebranding?
      • Gość: Gregor Re: Nowe radio - Roxy FM IP: *.range81-155.btcentralplus.com 02.10.05, 13:07
        Przeczytaj artykul- to jest wniosek o zupelnie nowa koncesje. I zgadzam sie z tym, ze lepiej by uruchomili
        tok fm- ja na prawde nie jestem w stanie odroznic poszczegolnych stacji radiowych- wszystkie sa na 1
        kopyto! Kiedys w Toruniu radio gra sie pozytywnie wyroznialo, jestem ciekawy, czy dalej staraja sie byc
        troche inni (mieli najlepsze serwisy regionalne i sporo dyskusji)...
        • Gość: takitam Re: Nowe radio - Roxy FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:10
          Wyobraz sobie, ze przeczytalem artykul i jest tam wyraznie napisane, ze
          wnioskowali o zmiane koncesji :)
    • elfalcone Re: Nowe radio - Roxy FM 02.10.05, 13:38
      Tutaj jest na ten temat napisane :
      mediafm.net/radio/2918,Roxy-FM-zamiast-Blue-.html/
      Jak to ktoś wcześniej napisał, zanosi się na zwykły rebranding.

Pozdrawiam,
      el Falcone

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka