Gość: On IP: *.szpital-bielany.torun.pl 23.08.01, 18:16 Dajmy znać o potrzebie stworzenia takiego linku, było nie było na, serwerze "naszego" mentora medialnego. Kto jest za??? Z pozdrowieniem NETBiT-owym On Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chewie Re: Czerwony link dla NETBiT-u DO REDAKCJI GW 23.08.01, 18:20 mysle, ze admin nie zklada czerwonego linka netbitowi bo zauwazyl w jaki agonalny stan wpadlo to stowarzyszenie, cos co zapowiadalo sie na niezwykly internetowy happening laczacy nieprzyjazne sobie miasta ugrzezlo w jalowych dysputach, podejrzewam ze to dlatego yanko wycofal sie z prezesowania.... Odpowiedz Link Zgłoś
lord_samsel Re: Czerwony link dla NETBiT-u DO REDAKCJI GW 23.08.01, 18:24 Ja jestem za, już o tym wspominałem i żadnego odzewu nie było. Uważam, że dzięki temu nowi znajdą potrzebne informacje, a starzy wyjadacze nie będą musieli przeglądać 400 postów, żeby zobaczyć co ktoś dopisał. Ekstra pomysł, moim zdaniem. Redakcjo czekamy na odpowiedź Lord_Samsel Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Czerwony link dla NETBiT-u DO REDAKCJI GW 23.08.01, 18:25 eee jak Yanko sie wycofywal to sie jeszcze krecilo.Co do dysput(jalowych) to twoim zdaniem co trzeba pisac-konstytucje nowa czy co?Na razie pogodzilismy oba miasta(wsrod nas) i teraz planujemy sie spotkac w Przysieku(sobota-jak narazie 17.00)wiec zapraszam z pomyslami i sugestiami i bez. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
chewie Re: Czerwony link dla NETBiT-u DO REDAKCJI GW 23.08.01, 18:26 z checia bym wpadl, ale wybywam z bydzi na weekend.... jak tam stronka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Czerwony link dla NETBiT-u IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 22:10 Nie wiesz co tracisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś