unsatisfied6 07.02.06, 13:09 proszę o skasowanie wszystkich swoich wątków . wybiórcze wycinanki tego co piszę nie bawią mnie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozilla.org Re: prośba do admina 07.02.06, 13:11 i co ci admin napisal w mejlu? jak umotywowal skasowanie? odpisz szybko jak mozesz, bo pewnie i ten watek dlugo nie bedzie goscil na tym forum heh Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 skopiuj bo już tego nie przecztasz 07.02.06, 13:13 inwestować każdy potrafi - jedni inwestują lepiej , inni inwestują gorzej . ci co inwestują gorzej , mają mniej a ci ci inwestują lepiej mają wyższy standard . ponad 50% wszystkich inwestycji jest dokonywana przez władze i to jak one inwestują decyduje co najmniej w 50% o tym , jakimi standardami żyjemy . wpływ na decyzję władz mają media i to one werbalizują zapotrzebowanie społczne na realizowanie inicjatyw . one tworzą ideowy fundament podejmowania decyzji władz . jednakże , jak przypatrzeć się tym inicjatywom bliżej , okazuje się że koszty alternatywne są wysokie a rentowność bardzo niska . pod parawanem ochrony i wsparciem promocji mediów pewne czynniki w Polsce realizują co najmniej dziwne "inwestycje" . taką dziwną inwestycją było np stworzenie sądu apelacyjnego w Bydgosczy , w rezultacie czego zlikwidowano wzorcową szkołę a w jej miejscu stoi teraz pustostan z dodatkowymi kosztami na ochronę budynku . inną dziwną inwestyją jest np wydatek na reklamę w miasta w wysokości 1,5 milona złotych ( na stronie lini lotniczych ) , choć faktycznie każdy logicznie myślący człowiek dojdzie raczej do przekonania , że znacznie więcej tymi liniami poleci mieszkańców Bydgoszczy do Angli , niż Anglików do Bydgoszczy , na czym siłą rzeczy zarobi więcej Anglia niż Bydgoszcz -Bydgoszcz zapłaciła za rekalamę , na której ma zarobić Anglia ? media dbają o wizerunek władz inwestujących pieniądze publiczne . dają wyraz temu jeżeli tylko pojawi się jakakolwiek okazja . edukacja to słowo-lep dla mas i gdy jest okazja , to media przez swoje skrzywione wybiórczym traktowaniem informacji wyeskponują incydent wśród obywateli . tak też gdy padła inicjatywa otwarcia wydziału farmacji , media wyeksponawały "dobrą wolę" czynników decydenckich o wykształceniu młodego pokolenia . ale gdy zapytać się farmaceuty lub właściciela apteki , okkazuje się , że ci są zaniepokojeni , gdyż tych aptek jest więcej w Bydgoszczy na jednego mieszkańca niż w innych miastach a i miejsc pracy dla farmaceutów coraz mniej . kto na tym zyska ? absolwent wydziału farmacuetycznego , czy uczelnia ? ciekawym ostatnio zjawiskiem jest eskplotwanie mediów incydentów szkolnych dla realizazji dziwnych celów . jakby do gorszych warunków nie szukały sposobów na ich polepszenie a starały się dobrać metody do tych złych warunków . uczeń który sprowokował nauczyciela w Solcu do zastosowania przemocy - dlaczego go sprowokował ? wydaje się wielce prawdopodobnym , że ten nauczyciel stosował wobec niego takie formy "kształcenia" , bo uczniowi zapewne nawet nie przyszło by do głowy , że nauczyciel da się sprowokować . uczeń został ukarany za dostarczenie dowodu za nieprzestrzeganie praw ucznia . niemalże śmiesznym jest "fakt" , że uczniowie soldarnie stanęli w obronie "pokrzywdzonego nauczyciela" . ewenement na skalę światową który tylko polskie gazety potrafią tak obiektywnie zinterpretować . zastanawiam się czy gdziekolwiek zanotowano solidarną obronę pacjentów praw lekarzy albo solidarną obronę pasażerów praw kanarów . absolutnie niemożliwym dla mediów jest manipulowanie młodzieżą ? strajk w szkole był z inicjatywy solidarnego z prawami nauczyciela ucznia ? ciekawa interpretacja incydentu . patologie zdarzały się w każdych warunkach ale nigdy nie służyły jako "racjonalny argument" budowania fundamentów dla tworzenia patologicznych warunków . w Miastku uczeń uderzył nauczyciela , który to temat natychmiast został podchwycony przez media . jakie proponują rozwiązania ? nie słuchając argumentu ministra oświaty , że nauczyciel został zaatakowany przez bandytów , media proponują zaostrzenie rygoru w szkole odpowiedznie dla rehabilitowania młodocianych przestępców . nauczyciele i dyrekcja tej powiedzieli , że nie mają możliwości odizolowania uczniów od patologicznej młodzieży i w tym widzą problem , a media proponują by młodzież o zachowaniach kryminalnych uczyła się z pozostałymi i żeby przy tym zastosowano środki dyscyplinarne jakie są w poprawczaku . jak świetnie mediom posłużył incydent ewidentnego nieposzanowania praw ucznia w Solcu - szarpany uczeń ukarany , nauczyciel wykidaiło przywrócony do pracy i świetny argument na promocję tezy - tworzenie poprawczaków dla uczniów szkół a nie normalnych warunków kształcenia . jaki media mogą mieć w tym interes ? więcej patologi w szkołach to więcej dobrze sprzedających się informacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: skopiuj bo już tego nie przecztasz 07.02.06, 13:33 > ponad 50% wszystkich inwestycji jest dokonywana przez władze Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 więc podyskutujmy a_weirdo 07.02.06, 20:43 a_weirdo napisał: > > > ponad 50% wszystkich inwestycji jest dokonywana przez władze > > Na jakiej podstawie tak twierdzisz? chcesz dyskutować akurat w tym temacie ? zatem znajdźmy wspólną platformę - napisz mi najpierw , z jakimi treściami się zgadzasz w tym poście a później przejdźmy do kwesti kontorweryjnych . rozumiesz , że w innym temacie to moglibyśmy sobie dyskutować wg twoich reguł , ale ten temat jest specyficzny a ty należysz raczej do grona zwolenników wyborczej a jestem przekonany , że swoimi postami starasz się nie wspierać , a obalić moją tezę odnośnie fatalnych skutków mediów na standardy naszego życia . w każdym tekście można znaleźć prawdy oczywiste , kwestie kontrowersyjne i treści z błędami . zacznijmy może od twojego oszacowania tekstu - na ile procent tekst zawiera treści z którymi ty się zgadzas? zacznę dyskusję twojego oszacowania , bo uważam że jesteś pracownikiem wyborczej albo co najmniej jej zwolennikiem i starasz się zdewaluować wartość koncepcji, z którymi się nie zgadzasz ignorujac treści wartościowe i eksponując treści kontrowerycjne lub treści błędne . pytałeś skąd ten szacunek powyżej 50% . pozwól , że ja zapytam na ile procent wg ciebie prawdopodobnym jest , że uczeń w Solcu był poprzednio szarpany przez nauczycile ( powyżej 50% czy poniżej ?). Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 pytaniem zasadniczym jest 07.02.06, 20:50 unsatisfied6 napisał: > a_weirdo napisał: > > > > > > ponad 50% wszystkich inwestycji jest dokonywana przez władze > > > > Na jakiej podstawie tak twierdzisz? > > > pytałeś skąd ten szacunek powyżej 50% . pozwól , że ja zapytam na > ile procent wg ciebie prawdopodobnym jest , że uczeń w Solcu > był poprzednio szarpany przez nauczycile ( powyżej 50% > czy poniżej ?). > > > czy pracownicy wyborczej lub ich zwolennicy wogóle odpowiadają w prosty sposób na proste pytania . czy nie stosują raczej metod zawiłych ( nie obrażam nikogo i nie nazywam tego mataczeniem lub wybiórczością :))interpetacji w rezultacie czego powstaje fundament tego co mamy - powstaje zmaterializowany mierny efekt tej dyskuji w naszych warunkach życia . Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: więc podyskutujmy a_weirdo 07.02.06, 22:10 > > > ponad 50% wszystkich inwestycji jest dokonywana przez władze > > Na jakiej podstawie tak twierdzisz? > chcesz dyskutować akurat w tym temacie ? Chcę tylko się dowiedzieć, na jakiej podstawie twierdzisz, że 50% wszystkich inwestycji jest dokonywana przez władze. Tylko to mnie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 mamy różne zainteresowania 07.02.06, 22:14 a_weirdo napisał: > > > > > ponad 50% wszystkich inwestycji jest dokonywana przez władze > > > Na jakiej podstawie tak twierdzisz? > > chcesz dyskutować akurat w tym temacie ? > > Chcę tylko się dowiedzieć, na jakiej podstawie twierdzisz, że 50% wszystkich in > westycji jest > dokonywana przez władze. Tylko to mnie interesuje. > mamy różne zainteresowania i jeżeli chcesz podyskutwać , odpowiadaj również na moje pytania a nie odgrywaj roli prokuratora którego celem jest wykazanie mi winy . Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: mamy różne zainteresowania 07.02.06, 22:23 > odpowiadaj również na moje pytania Twoje pytania nie mają najmniejszego związku z tym, co ja piszę. W dodatku to ty unikasz odpowiedzi na proste pytanie do twojego tekstu - o źródło informacji. To mnie interesuje. Zbieram różne informacje, a czasem mam problemy z dotarciem do nich. Ciekawi mnie, skąd ty masz te informacje, bo może są bardziej wiarygodne, niż moje na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 buhahaha 07.02.06, 22:26 a_weirdo napisał: > > > odpowiadaj również na moje pytania > > Twoje pytania nie mają najmniejszego związku z tym, co ja piszę. W dodatku to t > y unikasz odpowiedzi na > proste pytanie do twojego tekstu - o źródło informacji. To mnie interesuje. Zbi > eram różne informacje, a > czasem mam problemy z dotarciem do nich. Ciekawi mnie, skąd ty masz te informac > je, bo może są > bardziej wiarygodne, niż moje na ten temat. twoje są bez wątpienia bardziej wiarygodne - problem polega na tym , że nie chcesz się dzielić informacjami albo dzielisz się z nimi gdy masz w tym interes . Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: buhahaha 07.02.06, 22:30 > problem polega na tym , że nie chcesz się dzielić informacjami Ależ zawsze, gdy ktoś pyta, a ja wiem, to odpowiadam. W dodatku praktycznie wszystkie informacje, którymi dysponuje są dostępne w Internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: buhahaha 07.02.06, 22:39 a_weirdo napisał: > > problem polega na tym , że nie chcesz się dzielić informacjami > > Ależ zawsze, gdy ktoś pyta, a ja wiem, to odpowiadam. W dodatku praktycznie wsz > ystkie informacje, > którymi dysponuje są dostępne w Internecie. twoja odpowiedź na to czy nauczyciel szarpał ucznia była wymuszona przeze mnie . nie wyrażałeś ochoty podania tej informacji . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 a może uważasz , że 07.02.06, 22:24 unsatisfied6 napisał: > a_weirdo napisał: > > > > > > > > ponad 50% wszystkich inwestycji jest dokonywana przez w > ładze > > > > Na jakiej podstawie tak twierdzisz? > > > chcesz dyskutować akurat w tym temacie ? > > > > Chcę tylko się dowiedzieć, na jakiej podstawie twierdzisz, że 50% wszystk > ich > in > > westycji jest > > dokonywana przez władze. Tylko to mnie interesuje. > > > mamy różne zainteresowania i jeżeli chcesz podyskutwać , > odpowiadaj również na moje pytania a nie odgrywaj roli > prokuratora którego celem jest wykazanie mi winy . > dobra dyskusja polega na tym jak ty zaspokoisz swoje zainteresowania a ja nie mogę zaspokoić sowich zainteresowań . mnie interesuje czy uważasz za prawdopodobnym , że uczeń z Solca był szarpany poprzednio przez nauczyciela . nie chcesz odpowiedzieć czy nie chcesz dyskutować wg reguł wspólnego zaspokajania zainteresowań ? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: a może uważasz , że 07.02.06, 22:28 > mnie interesuje czy uważasz za prawdopodobnym , że uczeń > z Solca był szarpany poprzednio przez nauczyciela . Jeśli potrzebujesz tej informacji po to, by mi podać źródło innej, to tak, uważam za prawdopodobne, iż uczeń wcześniej był szarpany przez nauczyciela. > nie chcesz odpowiedzieć czy nie chcesz dyskutować wg > reguł wspólnego zaspokajania zainteresowań ? Zainteresował mnie tylko jeden wątek twojej wypowiedzi i tylko o nim chciałbym porozmawiać. Odpowiesz mi teraz na moje jedyne pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 szacowanie oczywiście nie jest dokładne 07.02.06, 22:36 a_weirdo napisał: > > > mnie interesuje czy uważasz za prawdopodobnym , że uczeń > > z Solca był szarpany poprzednio przez nauczyciela . > > Jeśli potrzebujesz tej informacji po to, by mi podać źródło innej, to tak, uważ > am za prawdopodobne, iż > uczeń wcześniej był szarpany przez nauczyciela. > > > nie chcesz odpowiedzieć czy nie chcesz dyskutować wg > > reguł wspólnego zaspokajania zainteresowań ? > > Zainteresował mnie tylko jeden wątek twojej wypowiedzi i tylko o nim chciałbym > porozmawiać. > Odpowiesz mi teraz na moje jedyne pytanie? jakąś prawdę od ciebie wycisnąłem - zasługujesz na odpowiedź . podatek VAT to 22% globalnej kasy , podatki od dochodu to około 20% globalnej kasy no i kasa która jest "przeznaczona" na renty i emerytury z których emeryt korzysta w wartościach realnych poniżej 50% tego co wpłacił ( też szacunek niedokładny ) w sumie daje ponad 50% kasy z której nie korzysta obywatel a które są gopsodarowane w jego imieniu . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 mówiłes , ze masz bardziej wairygosne źródła 07.02.06, 22:41 unsatisfied6 napisał: > podatek VAT to 22% globalnej kasy , podatki od dochodu to około 20% globalnej > kasy no i kasa która jest "przeznaczona" na renty i emerytury z których > emeryt korzysta w wartościach realnych poniżej 50% tego co wpłacił ( też > szacunek niedokładny ) w sumie daje ponad 50% kasy z której nie korzysta > obywatel a które są gopsodarowane w jego imieniu . > jakie to liczby ? mniej niż 50% ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 faktycznie tego jest zdecydowanie dużo więcej 07.02.06, 22:45 unsatisfied6 napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > podatek VAT to 22% globalnej kasy , podatki od dochodu to około 20% globa > lnej > > kasy no i kasa która jest "przeznaczona" na renty i emerytury z których > > emeryt korzysta w wartościach realnych poniżej 50% tego co wpłacił ( też > > szacunek niedokładny ) w sumie daje ponad 50% kasy z której nie korzysta > > obywatel a które są gopsodarowane w jego imieniu . > > > > jakie to liczby ? mniej niż 50% ? > > faktycznie tego jest zdecydowanie dużo więcej niż 50% ale nie potrafię oszacować - jest sfera budżetowa i urzędy których taka kalkulacja jaką podałem ma duży błąd szacowania . Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: mówiłes , ze masz bardziej wairygosne źródła 07.02.06, 22:50 > jakie to liczby ? mniej niż 50% ? Nie mówiłem, jak z ich wiarygodnością. Dane pochodzą ze strony bydgoszcz.pl, a tam piszą że to na podstawie GUS. Inwestycje miasta to w Bydgoszczy kwota rzędu 5-20% (zależnie od roku) inwestycji firm w Bydgoszczy. W szacowaniu popełniłeś jeden dość zasadniczy błąd - policzyłeś, jakby VAT był podatkiem obrotowym, a takowym nie jest. W dodatku przyjąłeś wydatki = inwestycje, a jeśli chodzi o wydatki, to państwo wydaje jakiś 1% tego, co mieszkańcy i firmy (a może mniej, do sprawdzenia gdzieś, w tej chwili nie pamiętam). Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: mówiłes , ze masz bardziej wairygosne źródła 07.02.06, 22:57 a_weirdo napisał: > > > jakie to liczby ? mniej niż 50% ? > > Nie mówiłem, jak z ich wiarygodnością. Dane pochodzą ze strony bydgoszcz.pl, a > tam piszą że to na > podstawie GUS. Inwestycje miasta to w Bydgoszczy kwota rzędu 5-20% (zależnie od > roku) inwestycji > firm w Bydgoszczy. W szacowaniu popełniłeś jeden dość zasadniczy błąd - policzy > łeś, jakby VAT był > podatkiem obrotowym, a takowym nie jest. W dodatku przyjąłeś wydatki = inwestyc > je, a jeśli chodzi o > wydatki, to państwo wydaje jakiś 1% tego, co mieszkańcy i firmy (a może mniej, > do sprawdzenia gdzieś, > w tej chwili nie pamiętam). > jasne , że wiele w tym moim szacowaniu niedokładności . przyjąłem , że wydatki = suma dochodów . obywatel z tego co wyprodukował w postaci przydzielonych mu środków płatniczych dysponuje ( wg mojego niedokładnego szacunku ) kwotą znacznie niższą od 50% . resztą nie znika w próżni a jest do dyspozycji władz lokalnych i państwowych . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 abstrahując od niedokładność mojego szacowania 07.02.06, 23:06 unsatisfied6 napisał: > > przyjąłem , że wydatki = suma dochodów . obywatel z tego > co wyprodukował w postaci przydzielonych mu środków płatniczych > dysponuje ( wg mojego niedokładnego szacunku ) kwotą znacznie > niższą od 50% . resztą nie znika w próżni a jest do dyspozycji > władz lokalnych i państwowych . > > jak szacujesz udział władz w standardy naszego zycia ? ponad 50% udziału czy poniżej 50% udziału ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 klasyczny przykład obiektywizmu wybiórczego 07.02.06, 22:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=36390052 żeby ocenić każdą inwestycję i osoby w niej zaangażowane, trzeba się temu bliżej przyjrzeć . taki przeciętny zjadacz chleba nie ma takich mozliwości bliższego poznania sprawy , o ile ta sprawa nie dotyczy jego osobiscie . ale gdy zauważy jakieś nieścisłosci i brak logiki , jak w przypadku mojej krytyki zlikwidowania szkoły nr osiem , częstym zarzutem bywa "prywatny interes krytykujacego" . innej możliwości przypatrzenia się sprawie bliżej obywatel nie ma - tych przybliżeń dokonuja media . to one trzymają obiektyw w ręku i decydują o ewentualnych przybliżeniu znanym tym obywatelom , którzy obserwują sytuację z bliższej perpektywy . jaki interes ma ethanak , że nie krytykował swoich idoli , którzy zapewne też wykazywali się brakiem odpowiedniego podejścia dla środków publicznych traktując je jak własne , a krytykuje ministra rolnictwa i domaga się jego dymisji , bo używał samochodu służbowego dla celów prywatnych . ośmiesz się ethanak a jednocześnie dajesz wyrazisty przykład wybiórczosci . etyka jest sprawą relatywną - inna jest etyka Niemców a inna Polaków . co dla nas jest naganne używanie samochodu służbowego dla celów prywatnych , dla nich jest powodem do podania się do dymisji . gdy zblizymy się do standardów euorpy ( jeśli ethanacy przestaną mataczyć ) , to sprawa uzywania samochodu slużbowego w celach prywatnych będzie powodem usunięcia urzędnika z jego stanowiska - ale nie teraz , bo byłoby to wybiórcze wyrzucanie jednych za małe przewinienia a przymykanie oczów na duże marnowanie środków publicznych . uważam , że uzywanie służbowego samochodu w celeach prywatnych jest naganne ( i to już napawa optymizem , że jest naganne ) i nie jest powodem do podania się do dymisji w naszych realiach . Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek wlasnie admin! 07.02.06, 13:21 wez sie zdecyduj bo najpierw cos znika, potem sie pojawia. albo w ta albo w ta! a nie czlowiek potem sie powtarza w watkach jak cymbal! Odpowiedz Link Zgłoś
b_cz1 Był bardzo podobny do drugiego twojego wpisu 07.02.06, 13:21 Twoj watek moze sie znależć na forum oczywiscie. Sadziłem że jest identyczny z drugim, ale pomyliłem się. Sam ci napisałem, żebyś go umieścił proszę jeszcze raz - z jego trescia główna. Zostanie. Dziekuje i przepraszam za wyciecie. Robisz problem tam, gdzie go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 zbanowany do 18 07.02.06, 20:20 b_cz1 napisał: > Twoj watek moze sie znależć na forum oczywiscie. > Sadziłem że jest identyczny z drugim, ale pomyliłem się. > Sam ci napisałem, żebyś go umieścił proszę jeszcze raz - z jego trescia główna. > > Zostanie. Dziekuje i przepraszam za wyciecie. > Robisz problem tam, gdzie go nie ma. czy mam przyjąć przeprosiny za szczere i uważać , że tak niechcący oprócz wycięcia mnie zbanowałeś ? zdajesz sobie sprawę zapewne z tego , jak istotnym w dyskusji jest czynnik czasu i emocje towarzyszące przy czytaniu . zakneblowałeś mi usta do 18 i nie mogłem odpowiedzieć na pytania zadano około godziny 13 . ci co je zadali byli zainteresowani odpowiedzią o godzinie 13 a o osiemnastej mogą być nawet niezalogowani lub zajęci innymi sprawami lub odpowiadajacymi na inne ciekawe posty na tym forum , których ty nie wyciąłeś albo którym twoi koledzy lub inni sympatycy wyborczej nadali odpowiedni ranking robiąc wiele ciekawych wpisów i przykuwając uwagę czytelnika nowymi tematami .co było ważne o godzinie 13 nie jest tak samo ważne o godzinie 18 . mówisz , że robię problemy , tam gdzie ich nie ma . gdym wierzył sympatykom wyborczej w całoksztłcie , to uwierzyłbym ci i w tym stwierdzniu . ale ci nie wierzę więc uważam , że problem jest . sam temat , który skasowałeś i świadczy o moim braku zaufaniu do mediaów a twoja reakcja świadczy o braku twoich pozytywnych emocji do tego co piszę . tak się złozyło szczęśliwie , że skopiowałem to co ty wykasowałeś . gdybym nie skopiował nie wiem , czy chciałoby mi się jeszcze raz poruszyć problem ( którego ty nie widzisz a ja nie widzę przyczyny dlaczego miałbyś ten problem widzieć ) . jutro lub pojutrze inne tematy będą i ciebie i mnie interesowały . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 nie myliłem się , prawda ? 07.02.06, 21:47 unsatisfied6 napisał: > b_cz1 napisał: > > > Twoj watek moze sie znależć na forum oczywiscie. > > Robisz problem tam, gdzie go nie ma. > > > zdajesz sobie sprawę zapewne z tego , jak istotnym > w dyskusji jest czynnik czasu i emocje towarzyszące przy czytaniu . > zakneblowałeś mi usta do 18 i nie mogłem odpowiedzieć na > pytania zadano około godziny 13 . ci co je zadali byli zainteresowani > odpowiedzią o godzinie 13 a o osiemnastej mogą być nawet niezalogowani > lub zajęci innymi sprawami lub odpowiadajacymi na inne ciekawe > posty na tym forum , których ty nie wyciąłeś albo którym twoi > koledzy lub inni sympatycy wyborczej nadali odpowiedni > ranking robiąc wiele ciekawych wpisów i przykuwając uwagę czytelnika > nowymi tematami .co było ważne o godzinie 13 nie jest tak samo ważne o > godzinie 18 . > > nie miałem racji ? nie ma problemu ? powiedz to swojemu klientowi ,że nie ma znaczenia kiedy opublikujesz i co z jego tekstu wytniesz i na jakiej stronie to zrobić . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 żeby forum odżyło 07.02.06, 22:11 t.king napisał: > cenzura zabija to forum ! > żeby to forum odżyło trzeba przyjrzeć się chorobie i zastanowić nad sposobami jej leczenia . Odpowiedz Link Zgłoś