konrado80 03.04.05, 20:31 jak bylo w sobote? byl egzamin? jezeli tak to jak poszlo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamara_t Re: Tamara 03.04.05, 20:41 )) tak, wszystko opisałam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=22306849&a=22324582 Dzięki za pamięć. Trudno tu teraz o człowieka.. Cieszę się że się spotkaliście i trochę Wam zazdraszczam )) zwłaszcza dziewczynom hi hi hi )) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Tamara 03.04.05, 20:46 nie no gratuluje a co do zazdroszczenia to nie ma czego jest Was calkiem sporo z 3miasta wiec na co czekacie? do roboty, trzeba tylko kogos kto wyjdzie z "meska" konkretna propozycja i spotkanie gotowe trzeba kogos kto zbierze wszystkich, albo przynajnmiej czesc osob Odpowiedz Link
tamara_t Re: Tamara 03.04.05, 20:49 próby były podejmowane, ale nic z tego nie wyszło. Jak dotąd integrowaliśmy się tylko ja z Coobadem ale teraz i on zniknał, więc raczej inne forum wchodzi w rachubę [Dia i kapturek ] Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Tamara 03.04.05, 20:55 >próby były podejmowane, ale nic z tego nie wyszło let's ty again... Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Tamara 03.04.05, 20:57 prawdziwyja napisał: > > >próby były podejmowane, ale nic z tego nie wyszło > > let's ty again... No właśnie, ja też nie jestem od tego, żeby się nie zintegrować Z. Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: Tamara 03.04.05, 20:58 A ja się w maju do Sopotu wybieram - zawsze chętnie jakieś piwko na molo Odpowiedz Link
konrado80 Re: Tamara 03.04.05, 21:02 to jak cos to daj znac to moze sie znajdzie troche czasu i sie chetnie wybiore tez ) Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Tamara 03.04.05, 21:02 hoki_yamoki napisał: > A ja się w maju do Sopotu wybieram - zawsze chętnie jakieś piwko na molo A kiedy się wybieracie, obywatelu? Z. Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: Tamara 03.04.05, 21:06 Jakiś weekend pewnie - na razie zbieram kasę na Grand Hotel. Ale spoko dam znać wcześniej. Obiecywałem sobie wyjazd w zimie, bo jeszcze nigdy nie byłem zimą nad morzem.Nie wyszło, więc teraz nie odpuszczę. Odpowiedz Link
tamara_t Re: Tamara 03.04.05, 21:00 Ty jesteś z 3city? umknęło mi to. Ja od początku byłam za, ale na siłę nikogo integrować nie będę... Chętnie spotkam się jako uczestnik imprezy nie organizator... Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Tamara 03.04.05, 21:02 tamara_t napisała: > Ty jesteś z 3city? umknęło mi to. Ja od początku byłam za, ale na siłę nikogo > integrować nie będę... > Chętnie spotkam się jako uczestnik imprezy nie organizator... To my z prawdziwymja zorganizujemy No i zostało jeszcze kino Z. Odpowiedz Link
tamara_t Re: Tamara 03.04.05, 21:16 na kino zawsze się piszę choćby jutro )) oby tylko coś ciekawego grali Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Tamara 03.04.05, 21:27 tamara_t napisała: > na kino zawsze się piszę choćby jutro )) oby tylko coś ciekawego grali Ja bym się pisała, ale praca... i inne takie tam. Chciałam dzisiaj iść na "Rekonstrukcję", ale nie udało się z powodu siły wyższej... Z. Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Tamara 03.04.05, 21:19 >To my z prawdziwymja zorganizujemy No to żeś mnie Zajączku wmanewrowała... A ja tu zupełnie nowy jestem i tak sobie myślałem - jak bedą organizować jakieś spotkanie i nie będą mieli nic przeciwko, to pójdę... No i mój chytry plan spalił na panewce Skoro jednego organizatora-dobrowolca już mamy (Z.), a na drugiego zostałem wyznaczony ja, to może i coś z tego wyjdzie. Tak po prawdzie to nie widzę, co tu organizować - spotykamy się w z góry ustalonym miejscu o z góry ustalonej godzinie, przełamujemy krępujace milczenie, a potem to już z górki... Odpowiedz Link
tamara_t Re: Tamara 03.04.05, 21:24 hi hi hi to się przekonasz, że to nie jest proste zobacz - na spotkanie w wawie zapowiadało się 12 osób, przyszły cztery i tak to zazwyczaj chyba jest mam 2 psiapsióły z netu od pół roku i nie możemy się razem spiknąć, chociaż wszystkie jesteśmy z trójmiasta. Tak jakoś zawsze się nie składa.. p.s. kogoś mi przypominasz prawdziwyja ... tylko jeszcze nie wiem kogo... Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Tamara 03.04.05, 21:35 >kogoś mi przypominasz prawdziwyja ... tylko jeszcze nie wiem kogo... Tego sie nie spodziealem! Teraz sam zaczynam zachodzic w glowe, kogo... Nie, to niemozliwe. Ja nikogo nie przypominam. Jestem oryginalny (albo podobne mi egzemplarze wystepuja w ilosciach statystycznie pomijalnych) )) Odpowiedz Link
tamara_t Re: Tamara 03.04.05, 21:38 Nie możesz wiedzieć kogo mi przypominasz, bo jesteś nowy ale masz dość specyficzny sposób wypowiadania się - głowę bym dała uciąć.... może lepiej nie - przyda mi się jeszcze w razie pomyłki .. No okaże się jak się spotkamy, jeśli teraz jeszcze będziesz miał odwagę Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Tamara 03.04.05, 22:06 >Nie możesz wiedzieć kogo mi przypominasz, bo jesteś nowy W istocie, jestem tu nowy. Zapewniam Cie, ze nie jestem stara osoba z tego forum pod nowym nickiem (wyczuwam, ze o to mnie podejrzewasz). > masz dość specyficzny sposób wypowiadania się Co w nim specyficznego? [.... - wycialem przed wyslaniem, zebys sie nie sugerowala]? Jestem ciekaw, bardzo prosze odpowiedz, o ile nie sprawi Ci to klopotu. > głowę bym dała uciąć.... może lepiej nie - Lepiej nie, bo jak sie wtedy spotkamy >przyda mi się jeszcze w razie pomyłki .. To jest pomylka, zapewniam Cie. Pozory bywaja mylace. >No okaże się jak się spotkamy Zywie nadzieje, ze do tego dojdzie. >jeśli teraz jeszcze będziesz miał odwagę Nie stosuje sie do mnie, gdyz nie jestem tym, kim myslisz. Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Tamara 03.04.05, 21:24 prawdziwyja napisał: > >To my z prawdziwymja zorganizujemy > > No to żeś mnie Zajączku wmanewrowała... A ja tu zupełnie nowy jestem i tak sobi > e > myślałem - jak bedą organizować jakieś spotkanie i nie będą mieli nic przeciwko > , > to pójdę... No i mój chytry plan spalił na panewce Zajączek przeprasza, Zajączek nie chciał i Zajączek też jest tu nowy > u > organizować - spotykamy się w z góry ustalonym miejscu o z góry ustalonej > godzinie, przełamujemy krępujace milczenie, a potem to już z górki... Doświadczenie uczy, że gdy jest więcej osób niż dwie, trudno wyznaczyć takie miejsce i czas, które by wszystkim z grubsza pasowały Ale jestem dobrej myśli Z. Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Tamara 03.04.05, 21:36 "Bo w tym caly jest ambaras, aby dwoje chcialo na raz!" Odpowiedz Link
konrado80 Re: Tamara 03.04.05, 21:01 nie wolno sie tak poddawac zrob tak jak ja napisz maila do osob z 3miasta zaproponuj miejsce, termin i czas podaj do siebie tel i popros zeby podali do siebie swoj i czekaj na ich reakcje, ja tak zrobilem i juz drugi raz spotkanie sie udalo nie byli wszyscy do ktorych napisalem (nie wiem czemu sie reszta nie odzywa, czesc oczywiscie napisala ze nie moze, albo ze nie sa w stanie i ich rozumiem, ale reszta mogla napisac ze nie chca sie spotkac i bylo by po sprawie) ale czesc byla i bylo super trzeba postawic sprawe jasno i twardo Odpowiedz Link
tamara_t Re: Tamara 03.04.05, 21:03 Wiesz, ktoś mi już tu kiedyś zarzucił że poluje na wszystkich facetów z okolic trójmiasta jacy pojawiają się na forum [co nigdy nie było prawdą], więc nie zamierzam ani razu więcej występować w roli wodzireja. Tak to już jest.. Za to chętnie przyjdę jak ktoś coś zaproponuje. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Tamara 03.04.05, 21:06 domyslam sie o kogo chodzi i ten ktos mnie moze przesto przestac lubic ale tu nie chodzi o polowanie na facetow, zwlaszcza ze wiecej dziewczyn niz facetow ) musicie wybrac kogos kto bedzie decydowal i wtedy, bo innaczej nie dojdzie do wiekszego spotkania Odpowiedz Link
anula001 Re: Tamara 03.04.05, 21:03 Konrad - Ty nasz przywodco -Ciebie aminem uczynie, juz to wiem) Odpowiedz Link
konrado80 hehe :) ja sie nie nadaje na admina 03.04.05, 21:08 ja tylko jesli chodzi o spotkania to tak ale o adminowanie to juz troche trudniej Odpowiedz Link
anula001 Re: hehe :) ja sie nie nadaje na admina 03.04.05, 21:08 prosze Cie - a co tu trudnego?? Odpowiedz Link
konrado80 Re: hehe :) ja sie nie nadaje na admina 03.04.05, 21:21 to Ty mi powiedz, bo ja nie bylem jeszcze adminem Odpowiedz Link
anula001 Re: hehe :) ja sie nie nadaje na admina 03.04.05, 21:24 to nic trudnego - piszesz jak kazdy, czasem opieprzasz jak widzisz ze cos jest nie tak, odbierasz accessy ( wczoraj jednemu oszolomowi zabralam -pewnie widziales skreslonego posta), i skreslasz watki nieprzyzwoite ( w tym masz praktyke).. Odpowiedz Link
konrado80 Re: hehe :) ja sie nie nadaje na admina 03.04.05, 21:44 to na probe mozesz mnie dodac do siebie Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Tamara 03.04.05, 21:38 Z tym podawaniem nr telefonu to lekka przesada (przynajmnij teraz). E-mail gazetowy powinien wystarczyc, ew. GG/Tlen. Odpowiedz Link
tamara_t kino dla trójmiaszczaków i nie tylko :) 03.04.05, 21:31 Moje propozycje na ten tydzień www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=140459#121335 www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=107101#124336 albo dla odmiany www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=106337#106337 Nic więcej ciekawego [czego nie widziałam juz ] nie znalazłam. Za jakiś czas będzie się działo - widzialam migawki w kinie - będzie na co iść )) Ale idę z Wami pod warunkiem że nie jecie popcornu )) mogą być żelki, orzeszki, od biedy chipsy, ale popkornu nie trawię )) Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: kino dla trójmiaszczaków i nie tylko :) 03.04.05, 21:36 tamara_t napisała: > Nic więcej ciekawego [czego nie widziałam juz ] nie znalazłam. Za jakiś czas > będzie się działo - widzialam migawki w kinie - będzie na co iść )) > Ale idę z Wami pod warunkiem że nie jecie popcornu )) mogą być żelki, > orzeszki, od biedy chipsy, ale popkornu nie trawię )) A jaki jest Twój ulubiony przybytek kinowy? Z. Odpowiedz Link
tamara_t Re: kino dla trójmiaszczaków i nie tylko :) 03.04.05, 21:45 To zależy od filmu, pory dnia i towarzystwa. Ale powiedzmy, że: - Cinema City z kolosów tudzież kinoplex alfa ze względu na bliskość do mego gniazda i najchętniej w porach/ dniach kiedy nie ma za dużo ludzi - Żak - dobre filmy i dobre ceny - Neptun/ Kameralne/ Polonia - klimat starego kina, ale raczej nie na długie filmy... krzesła nie należą do najwygodniejszych Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: kino dla trójmiaszczaków i nie tylko :) 03.04.05, 21:55 tamara_t napisała: > To zależy od filmu, pory dnia i towarzystwa. Ale powiedzmy, że: > - Cinema City z kolosów tudzież kinoplex alfa ze względu na bliskość do mego > gniazda i najchętniej w porach/ dniach kiedy nie ma za dużo ludzi > - Żak - dobre filmy i dobre ceny > - Neptun/ Kameralne/ Polonia - klimat starego kina, ale raczej nie na długie > filmy... krzesła nie należą do najwygodniejszych Ja mam wieczorki w tygodniu do dyspozycji w celach rozrywkowych Więc jeśli by Ci (i innym rzecz jasna) pasowało, chętnie bym się wybrała na jakiś seans. "Rekonstrukcję" grają w Kameralnym jakoś o 20.00. Nie powinno być chyba w dzień powszedni zbyt dużo ludzi. Z. Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: kino dla trójmiaszczaków i nie tylko :) 03.04.05, 21:41 W kinie nie jem i nie pije. (Czytaj nie mlaszcze/szeleszcze i nie siorbie). I wkurza mnie, jak ktos to robi. Staje sie wtedy agresywny i opieprzam... Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: kino dla trójmiaszczaków i nie tylko :) 03.04.05, 21:45 prawdziwyja napisał: > W kinie nie jem i nie pije. (Czytaj nie mlaszcze/szeleszcze i nie siorbie). I > wkurza mnie, jak ktos to robi. Staje sie wtedy agresywny i opieprzam... Takoż i ja (no, może z wyjątkiem opieprzania) Z. Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: kino dla trójmiaszczaków i nie tylko :) 03.04.05, 21:43 Kurcze, "Constantine" mialem zamiar obejrzec wlasnie dzis (na kompie). Ale chyba tego nie zrobie, tylko pojde spac - jutro pierwszy dzien w pracy. Moze jutro powiem wam, czy mi sie podobal i dlaczego nie Odpowiedz Link
tamara_t No i właśnie o to chodzi 03.04.05, 21:50 Wychodzi - choć nie wprost - propozycja, a Ty już na nie. W kompie se obejrzę. Szkoda, że nie mogę Ci porządnie przykopać w tyłek! ;P Ech... Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: No i właśnie o to chodzi 03.04.05, 22:11 >Szkoda, że nie mogę Ci porządnie przykopać w tyłek! Jest to jak najbardziej mozliwe. Przyjdz do sekcji, w ktorej trenuje i zapraszam na sparing (tylko lapke musze wyleczyc, bo zwichnalem palec - w czasie sparingu wlasnie). Odpowiedz Link
tamara_t Re: No i właśnie o to chodzi 03.04.05, 23:14 Hi hi hi )) pomyślę o tym, a co trenujesz? Odpowiedz Link
konrado80 Pierwsze spotkanie 03.04.05, 21:55 lepiej niech bedzie na piwie, rozmowie potem dopiero pomyslcie o kinie bo jak widze to juz pierwsze nie zadowolenia sa Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 21:56 konrado80 napisał: > lepiej niech bedzie na piwie, rozmowie > potem dopiero pomyslcie o kinie > bo jak widze to juz pierwsze nie zadowolenia sa Po seansie można Z. Odpowiedz Link
tamara_t Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 22:00 ))) no to sprawa dogadana 20 mi pasuje, film tez, kino ok - to dorzuć jeszcze dzień - ja jestem aktualnie w pełni wieczorowo - dyspozycyjne pracuję do 17 więc no problemo )) Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 22:04 tamara_t napisała: > ))) no to sprawa dogadana 20 mi pasuje, film tez, kino ok - to dorzuć > jeszcze dzień - ja jestem aktualnie w pełni wieczorowo - dyspozycyjne > pracuję do 17 więc no problemo )) Powiedzmy, że np. środa? Wprawdzie mam język do 20 (rzut kamieniem od Długiej), ale urwę się 10-15 minut wcześniej i szybko przyczłapię Z. Odpowiedz Link
tamara_t Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 22:06 To jestesmy umówione napiszę Ci później/ jutro jak się poznamy i mój nr GG - teraz już znikam na Brata mojego Boga Odpowiedz Link
tamara_t Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 21:59 No pewnie my z zajączkiem się tylko spotkamy najpierw kino, a potem piwko/ winko/ kawka/ ciacho a reszta jak kto chce mi tam nie przeszkadza, że z zajączkiem pierwszy raz własnie do kina pójdziemy Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 22:01 A ja muszę na kebab przy molo - to tak tradycja już.Mam nadzieję, że jeszcze jest.Potem mi wszystko jedno będzie Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 22:06 hoki_yamoki napisał: > A ja muszę na kebab przy molo - to tak tradycja już.Mam nadzieję, że jeszcze > jest.Potem mi wszystko jedno będzie A tam jeszcze sprzedają kebaby? To się ostało? Hm... Z. Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 22:08 Nie byłem w Sopocie od czterech lat - pewnie się pozmieniało...Mam nadzieję,że na lepsze Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 22:09 hoki_yamoki napisał: > Nie byłem w Sopocie od czterech lat - pewnie się pozmieniało...Mam nadzieję,że > na lepsze Chyba aż z ciekawości pójdę sprawdzić, czy te kebaby jeszcze tam są Pozmieniało się, a jakże, a czy na lepsze...? Jak zwykle zdania są podzielone :- ) Z. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 22:03 w wiekszym gronie jest fajniej u nas dzisiaj bylo nas czworo i bylo super ale oczywiscie to jest wasze spotkanie i zycze powodzenia i oczywiscie czekamy na relacje jek sie udalo Odpowiedz Link
tamara_t Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 22:08 > w wiekszym gronie jest fajniej hihihi )) skąd ta pewność ))) no oczywiście - ja bym wolała żeby więcej osób było, ale wiesz, że nic na siłę. I tyle... Odpowiedz Link
konrado80 Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 22:14 wiem, bo wyslalem do chyba 20 osob maila w sprawie spotkania i ok 10 nie dalo zadnej odpowiedzi, wiec nie bede nikogo wiecej prosil nastepnym razem dam znac tylko tym co odpowiedzieli Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 22:28 >my z zajączkiem się tylko spotkamy No i zostawiły mnie baby na lodzie ((( Odpowiedz Link
herezja Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 22:34 Właśnie przyszłam, a widze, że tu już wszystko ustalone... A na co sie dziewczyny w srode wybieracie? Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 22:39 herezja napisała: > Właśnie przyszłam, a widze, że tu już wszystko ustalone... > A na co sie dziewczyny w srode wybieracie? Na "Rekonstrukcję" Reflektujesz? Z. Odpowiedz Link
herezja Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 22:51 A reflektuje Nie wiem za bardzo co to za film, bo opis dosyć skrótowy znalazłam, ale co mi tam Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 22:57 herezja napisała: > A reflektuje Nie wiem za bardzo co to za film, bo opis dosyć skrótowy > znalazłam, ale co mi tam No to fajnie Jeszcze się dogadamy mailowo-gadugadowo Z. Odpowiedz Link
tamara_t Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 23:16 super że się grono powiększa ) i babskie jak widzę - lubię babskie wieczory i bez podtekstów prosze )) Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 22:38 prawdziwyja napisał: > >my z zajączkiem się tylko spotkamy > > No i zostawiły mnie baby na lodzie ((( Ale przecież możesz do nas dołączyć... Z. Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 23:07 Mam nadziej, ze kiedys spotkam sie z Wami. Ale na ten film ("psychological romantic drama", movies.yahoo.com/shop?d=hv&id=1808577759&cf=info&intl=us) raczej nie pojde. Wybaczcie mi, ale jestem tylko facetem... PS. Tamara_t: nie traktuj tego jako dowodu na poparcie Twojej tezy. W przyszlosci obale ja moja obecnoscia! Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 23:12 prawdziwyja napisał: > Mam nadziej, ze kiedys spotkam sie z Wami. Ale na ten film ("psychological > romantic drama", > movies.yahoo.com/shop?d=hv&id=1808577759&cf=info&intl=us) raczej nie > pojde. Wybaczcie mi, ale jestem tylko facetem... Wszystko przed nami, na pewno uda nam się jakoś spiknąć. Albo następnym razem wybierzemy sie na film, który Ty zaproponujesz Z. Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 23:20 Osobiscie przychylam sie do zdania konrado: >lepiej niech bedzie na piwie, rozmowie Taka meska solidarnosc Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 23:21 prawdziwyja napisał: > Osobiscie przychylam sie do zdania konrado: > > >lepiej niech bedzie na piwie, rozmowie > > Taka meska solidarnosc To się pewnie da załatwić Z. Odpowiedz Link
tamara_t Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 23:20 to ja już wiem na co dasz się [mam nadzieje] namówić - tytułu nie pamietam i jeszcze nie ma go nawet w zapowiedziach, ale widziałam reklamę w kinie i zapowiada się super! a póki co proponuję to kino.pl/index.php? s=100833&id_filmu=2107904 ) na to chyba "tylko facet" może iść co? )) Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 23:29 Zdecydowanie bierzesz mnie za kogos, kim nie jestem! Nie lubie filmow, w ktorych recenzji stoi, ze bohater cos "musi": "musi zemscic sie za smierc rodziny", "musi zabic terrorystow", "musi oczyscic sie z zarzutow", "musi odzyskac skradzione diamenty", "musi uratowac zone", "musi wykryc sprawcow", ... Prawdziwy bohater nic nie musi! Ja chce isc na film o jakims abnegacie! (No, moze sie troche zapedzilem, uff!). Obejrzalbym www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=140459#121335, ale rozumiem Wasz wybor (na ile facet moze zrozumiec kobiete; jak kiedys rzekl moj kumpel: "kobieta - zupelnie inny rodzaj czlowieka" ). Odpowiedz Link
tamara_t Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 23:35 Hej, ale spokojnie... zajrzyj jeszcze raz tu i nie szufladkuj zanim kogoś poznasz, bo to mnie wkurza a nie chcę się wkurzać. Mój kolejny typ - niekoniecznie dla facetów, skoro tacy są twardziele wybierz 'Eros' Theatrical Trailer i obejrzyj ja nie opuszczę na pewno p.s. cenny link - pogrzebię jeszcze w nowościach i wyluzuj Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 23:45 >to mnie wkurza a nie chcę się wkurzać Oops, sorry. Moze wlasnie z powodu nieco niewyparzonej geby jestem singlem. Temperujcie mnie, ilekroc uznacie to za konieczne. Tylko czasami bede szczekac, kiedy po ponownym przemysleniu sprawy uznam, ze chce bronic swojego stanowiska ) > wybierz 'Eros' Theatrical Trailer i obejrzyj Nie mam tam dostępu. >i wyluzuj Looz... Odpowiedz Link
tamara_t Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 23:53 oo czemu nie masz dostępu? to w takim razie opis, ale nie oddaje tego czego się spodziewam - Kar-waia nie da się streścic )) movies.yahoo.com/shop?d=hv&cf=info&id=1808626766&intl=us wiesz, myślę że nie o temperowanie chodzi - ja też mam niewyparzoną gębę, o czym przekonałeś się jesli zajrzałeś do linka który wrzuciłam w watku o przekręcaniu słów. ale uważam, że to czasem fajne no i egzamin ładnie dzięki temu zaliczyłam, bo facet lubił dyskutować a ja miałam dokładnie inne zdanie niż on )) Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Pierwsze spotkanie 03.04.05, 23:58 Ten film wejdzie na ekrany dopiero 8. kwietnia, a i to nie w Polsce. W srode napiszecie na forum, jak podobala sie Wam "Rekonstrukcja". Moze uda sie spotkac w weekend (w miejscu, ktore nie jest kinem)? Mam mala prosbe: czy zechcialabys wyjasnic mi, co mialas na mysli, piszac, ze mam charakterystyczny styl wypowiedzi? Odpowiedz Link
tamara_t Re: Pierwsze spotkanie 04.04.05, 00:05 Nie, to niemozliwe. Ja nikogo nie przypominam. Jestem oryginalny (albo podobne mi egzemplarze wystepuja w ilosciach statystycznie pomijalnych) )) --- to jest charakterystyczne i jeszcze kilka innych okresleń których używasz ale jak już odszczekałam - wygląda na to że się pomyliłam jako dodatkową ciekawostkę powiem Ci jeszcze że nie jestem jedyną osobą, która zauważyła podobieństwo )) ale skoro sprawa jest zamknięta... )) A co do weekendu - jak widzisz, dziewczyny są otwarte na propozycje - nawet jak nie działa bodziec męski choć to rzadko spotykane zjawisko ) więc, jedno co zostaje to dołączyć się. O tym zresztą już było w jakimś wątku. Faceci teraz odpuszczają sobie bardzo - lenie się z Was zrobiły i jak narazie nie spotkałam takieco, coby mnie wyprowadził z błędu i każden jeden pogrąża Was bardziej przy nadziei zatrzymuje mnie tylko obserwacja kilku mężczyzn z mojej rodziny - skoro oni są to i inni muszą być - tylko ja nie wiem gdzie ) Odpowiedz Link