kate321 19.03.06, 21:41 Jestem zainteresowna opinia o tej AWZ. Czy ktos kupowal od nich mieszkania? proszeo o pinie. Z gory serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brathless Omijac szerokim lukiem, juz pisano o nim. 20.03.06, 08:23 Omijac szerokim lukiem, juz pisano o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
kate321 Re: AWZ Developer 20.03.06, 13:28 Widzialm takie opinie,ale nie bylo uzasadnienia,oprocz tego, ze ktos narzekal na obsluge.Chodzi mi o opinie ,kogos kto mieszka w ich budynkach.zreszta jak widac wszystkie firmy sa krytykowane, komu tu zaufac? Odpowiedz Link Zgłoś
babbik Najwieksza, najstarsza porzadna duża firma=Budlex 20.03.06, 13:51 Najwieksza i najstarsza porzadna dużą firma budowlana w regionie jest torunski Budlex. Firma zdobyla dziesiatlki wyroznien, jako jedyna w regionie jest chroniona specjalna umową partnerską Stowarzyszenia Developerow Polskich w Warszawie. Choc niektorzy bydgoszczanie ją krytykują, głównie z "torunskosc". Ja polecam, jest naprawde bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś