lisiczkaa 10.12.02, 09:56 ... 500 postów ;) Zważywszy na to, że to podforoom nieformalnie zostało zamknięte - niezły wynik ;) Pozdrawiam @ll i miłego dnia życzę "Bydgoszczy z Toruniem" ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech L.J.Kern... IP: 217.97.134.* 10.12.02, 12:56 zdaje sie, że to właśnie ten pan napisał, że 'najpierw powoli ruszyła maszyna ospale...' zatem - bądźmy dobrej myśli :)) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alynka Re: L.J.Kern...- eeee:( 13.12.02, 09:40 Jeśli chodziło o ten kawałek : "Najpierw powoli jak żółw ociężale Ruszyła maszyna po szynach ospale..." to ja jednak jestem za J.Tuwimem Wiesiu:):) A jeżeli nie o ten to nie czepiam się wcale:):):) tylko daj znac :):) Pozdrówka z B. A. Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: L.J.Kern...- eeee:( 12.01.03, 00:26 Alynka, Ty mi tylko nie mów, że jesteś z Bydzi !!! ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
alynka Re: L.J.Kern...- eeee:( 15.01.03, 07:50 powiem, jestem z Bydgoszcz:):):) czy to cos zmienia?? pozdrówka A. Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: L.J.Kern...- eeee:( 15.01.03, 11:48 Noooo, miło wiedzieć, że nie tylko ja nie śpię ;) Pozdroofa 4You & @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: W 3 miesiące ... 12.01.03, 00:51 Ja, główny statystyk NetBiTu informuje, że po wnikliwych analizach zaobserwowano tendencję zniżkową w rozwoju tego naszego Podforoom. W porównaniu z grudniem, w którym informowałam Was, Kochani, o tym, że stworzyliśmy 500 postów w ciągu 3 miesięcy - upłynął zaledwie miesiąc. I co? - 100 postów ;( Tylko 100 postów! BA! - 99 postów!!! NIEdopsze!!! Dzieci z tego nie będzie, Bydgoszczy i Toruniu ;( ;) No chyba, że "rozwój" odbywa się zupełnie innymi drogami ;P I oby tak było, bo byłoby szkoda w naszych okolicznościach i przy NASZYCH warunkach "znać się TYLKO z widzenia" ;) Nasza nieśmiała Bydzia zapadła w jakiś zimowy sen, a Pan Toruń jakoś chyba ostatnio nie w formie, co? ;) No dobrze, co miałam powiedzieć - powiedziałam. Odmeldowuję się więc. Myślę o Was cieplutko ;) Do miłego w Toruniu niebawem ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Jeszcze słówko ;) 12.01.03, 00:54 Dobrej niedzieli wszystkim życzę ;) I ... niech gra Orkiestra ;) PS: "Nabiję" jeszcze jeden pościk - a co! ;) No i mamy kolejną stoofkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Jeszcze słówko ;) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 11:53 Juz od jakichs 2 tygodni moje oczy domagaly sie czegos nowego na tym potworum ale sam nie wiedzialem co napisac. Dobrze ze jeszcze sa Lisiczki na tym swiecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaskoolka Re: Jeszcze słówko ;) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 12:24 Tuwim, z całą pewnością Tuwim! Niech bedzie jeden pościk i ode mnie! Y P.S. I SDB, tylko się nie czep, że ja znowu za Tobą, jak za panem bratem. Po prostu tak wychodzi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Jeszcze słówko ;) 12.01.03, 14:42 Co tam lisiczki ;) Ja tam stawiam na Yaskoolki ;) Wiosny, plizzzz !!! Pozdrawiam @ll ... po bratersku ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: Jeszcze słówko ;) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.01.03, 14:51 U was też zawierucha śnieżna? Teraz to już do wiosny "z górki":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaskoolka Re: Jeszcze słówko ;) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 19:44 lisiczkaa napisała: > Co tam lisiczki ;) Ja tam stawiam na Yaskoolki ;) Ej, lisiczko, Ty wiesz, co dobre! ;) > Wiosny, plizzzz !!! Jeszcze trochę i wrócę jako wi0sna. Też za nią tęsknie i coraz bardziej poddaję się zimowej depresji. > > Pozdrawiam @ll ... po bratersku ;P > ode mnie pozdrowienia siostrzane, też dla @ll ! Y Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Jeszcze słówko ;) 13.01.03, 07:54 No to... siostrzane pozdroofka na dobry początek tygodnia ;) A co Do Wiosny. Tęsknię za Nią okrutnie (przerabiałam już chyba wszystkie odmiany zimowej depresji), ale cieszę się ogromnie, bo skoro na niebie pojawiła się Yaskoolka - tzn., że ta zima musi wreszcie się skończyć! ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Jeszcze słówko ;) 13.01.03, 08:24 Jo ino ze sama nic nie uczyni bo nie maja Yaskoolki w zwyczaju nic w pojedynke czynic. PS. Ale moze za to chociaz cos ukaza ewentualnie na cos beda lozyc ;P wzbogacajac sie o przezycia zyciowe ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Jeszcze słówko ;) 13.01.03, 09:01 Jak to "w pojedynkę"?! Na początek z hmmm lisiczką ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaskoolka Re: Jeszcze słówko ;) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 09:19 Od ukazywania, uczyniania, łożenia i wzbogacania sa INNI. ;) Ja tylko zwiastuję Wam wi0snę i pozdrawiam nieustająco ciepło! Y P.S. Lisiczko, takich trzech jak my dwie to nie ma ani jednej! Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Jeszcze słówko ;) 13.01.03, 10:21 Ja wam ino chce ukazac ze 1 Yaskoolka wi0sny nie czyni zrozumiano? hmmm... a moze jednak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Jeszcze słówko ;) IP: 217.97.134.* 13.01.03, 10:42 sdb napisał: > Ja wam ino chce ukazac ze 1 Yaskoolka wi0sny nie czyni zrozumiano? hmmm... a > moze jednak? nawet taka Yaskoolka, co ma w nicku dwa kółka??! ...a jak zna jakieś gusła i umie zaklinać pogodę, to co?! Ja tysz bym chciał pomóc, ale pogodę co najwyzej przeklinac potrafię, zatem słabo... tak na marginesie - SDB, oj, coś to twoje ukazywanie PODEJRZANE jest... Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa O Yaskoolkach, Wiesiach, Cielęcinkach etc. ;) 13.01.03, 12:41 Znowu razem, co? - Szefowa Yaskoolka, rzecznik Wiech i lisia wolontariuszka ;) Mamy niezły potencjał i wzywam, aby go wreszcie wykorzystać!!! (choćby w przegonieniu tej paskudnej zimy ;( brrrr) Wiesiu, zmiana strategii - za 10 zł., co Ty na to? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: O Yaskoolkach, Wiesiach, Cielęcinkach etc. ;) IP: 217.97.134.* 13.01.03, 13:27 lisiczkaa napisała: > > Wiesiu, zmiana strategii - za 10 zł., co Ty na to? ;) > jestem ZA, pod warunkiem, że wzrost kwoty nie pociąga za sobą dewaluacji i obniżenia jakości wiadomego przedmiotu strategii... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: O Yaskoolkach, Wiesiach, Cielęcinkach etc. ;) 13.01.03, 13:44 ;) Przypominam, że to Pan co jakiś czas inicjuje "wzrost kwoty wiadomego przedmiotu strategii... " ;)Wniosek z tego taki, że ewentualny problem dewaluacji leży bardziej w Pana gesii, niż mojej;) Z mojej strony obiecuję dołożyć wszelkich starań, by ww. zjawisko nie dotknęło naszej "WYMIANY" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: O Yaskoolkach, Wiesiach, Cielęcinkach etc. ;) IP: 217.97.134.* 13.01.03, 13:51 Jako zwolennik wdrażania zdrowych mechanizmow rynkowych oraz tłumienia inflacji uprzejmie donoszę, iż z mojej strony działania dewaluacyjne nie grożą! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
yask00lka Re: O Yaskoolkach, Wiesiach, Cielęcinkach etc. ;) 13.01.03, 14:01 Wisiu, Ty tu nie ściemniaj i jakichś inflacjach, tylko zasuwaj do slużbowego gniazdeczka yask00leczki, jako żeś był obiecał. No! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: O Yaskoolkach, Wiesiach, Cielęcinkach etc. ;) IP: 217.97.134.* 13.01.03, 14:44 yask00lka napisała: > Wisiu, > Ty tu nie ściemniaj i jakichś inflacjach, tylko zasuwaj do slużbowego > gniazdeczka yask00leczki, jako żeś był obiecał. No! jeno się odgrzebię, jako żem był obiecał! No! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaskoolka Re: O Yaskoolkach, Wiesiach, Cielęcinkach etc. ;) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 13:57 No to ekipo do dzieła! Jak się czem prędzej zabierzemy, do gdzieś w końcu marca uda nam się importować wiosnę, o wi0śnie nie wspomnę. A ode mnie też chcecie 10 zł? SDBaczku, nie martw się. Zrozumiano. Tylko czemu Ty tak wątpisz w moje siły nadprzyrodzone? Pozdrawiam Cię siostrzanie! Ba, nawet całuję. :p I resztę też. pa Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa WOŚP inaczej? ;) 14.01.03, 11:09 No to "zeta", Wiesiu ;) 3eba będzie przy najbliższej okazji opróznić naszą skarboneczkę, bo juz prawie pełna. Z tego co wiem szykuje się spotkanko ;) Yaskooleczko, mam nadzieję, że tym razem będziemy w komplecie ;) SDB - do Ciebie też mówię !!! Pozdrawiam @ll z Bydzi Odpowiedz Link Zgłoś