Dodaj do ulubionych

W 3 miesiące ...

10.12.02, 09:56
... 500 postów ;) Zważywszy na to, że to podforoom nieformalnie zostało
zamknięte - niezły wynik ;)

Pozdrawiam @ll i miłego dnia życzę "Bydgoszczy z Toruniem" ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiech L.J.Kern... IP: 217.97.134.* 10.12.02, 12:56

zdaje sie, że to właśnie ten pan napisał, że 'najpierw powoli ruszyła maszyna
      ospale...'

zatem - bądźmy dobrej myśli :))

:))

• alynka Re: L.J.Kern...- eeee:( 13.12.02, 09:40
        Jeśli chodziło o ten kawałek :
        "Najpierw powoli jak żółw ociężale
        Ruszyła maszyna po szynach ospale..."
        to ja jednak jestem za J.Tuwimem Wiesiu:):)
        A jeżeli nie o ten to nie czepiam się wcale:):):)
        tylko daj znac :):)
        Pozdrówka z B.
        A.

• lisiczkaa Re: L.J.Kern...- eeee:( 12.01.03, 00:26
          Alynka, Ty mi tylko nie mów, że jesteś z Bydzi !!! ;)

Pozdrawiam @ll
          • alynka Re: L.J.Kern...- eeee:( 15.01.03, 07:50
            powiem, jestem z Bydgoszcz:):):) czy to cos zmienia??
            pozdrówka
            A.
            • lisiczkaa Re: L.J.Kern...- eeee:( 15.01.03, 11:48
              Noooo, miło wiedzieć, że nie tylko ja nie śpię ;)

Pozdroofa 4You & @ll
    • lisiczkaa Re: W 3 miesiące ... 12.01.03, 00:51
      Ja, główny statystyk NetBiTu informuje, że po wnikliwych analizach
      zaobserwowano tendencję zniżkową w rozwoju tego naszego Podforoom.
      W porównaniu z grudniem, w którym informowałam Was, Kochani, o tym, że
      stworzyliśmy 500 postów w ciągu 3 miesięcy - upłynął zaledwie miesiąc. I co? -
      100 postów ;( Tylko 100 postów! BA! - 99 postów!!! NIEdopsze!!!
      Dzieci z tego nie będzie, Bydgoszczy i Toruniu ;( ;)
      No chyba, że "rozwój" odbywa się zupełnie innymi drogami ;P I oby tak było, bo
      byłoby szkoda w naszych okolicznościach i przy NASZYCH warunkach "znać się
      TYLKO z widzenia" ;)
      Nasza nieśmiała Bydzia zapadła w jakiś zimowy sen, a Pan Toruń jakoś chyba
      ostatnio nie w formie, co? ;)
      No dobrze, co miałam powiedzieć - powiedziałam.
      Odmeldowuję się więc.
      Myślę o Was cieplutko ;)
      Do miłego w Toruniu niebawem ;)

Pozdrawiam @ll
    • lisiczkaa Jeszcze słówko ;) 12.01.03, 00:54
      Dobrej niedzieli wszystkim życzę ;)
      I ... niech gra Orkiestra ;)

PS: "Nabiję" jeszcze jeden pościk - a co! ;)
      No i mamy kolejną stoofkę ;)

• Gość: SDB Re: Jeszcze słówko ;) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 11:53
        Juz od jakichs 2 tygodni moje oczy domagaly sie czegos nowego na tym potworum
        ale sam nie wiedzialem co napisac. Dobrze ze jeszcze sa Lisiczki na tym
        swiecie ;)
        • Gość: Yaskoolka Re: Jeszcze słówko ;) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 12:24
          Tuwim, z całą pewnością Tuwim!
          Niech bedzie jeden pościk i ode mnie! Y
          P.S. I SDB, tylko się nie czep, że ja znowu za Tobą, jak za panem bratem. Po
          prostu tak wychodzi ;)))
          • lisiczkaa Re: Jeszcze słówko ;) 12.01.03, 14:42
            Co tam lisiczki ;) Ja tam stawiam na Yaskoolki ;)
            Wiosny, plizzzz !!!

Pozdrawiam @ll ... po bratersku ;P

• Gość: ispan Re: Jeszcze słówko ;) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.01.03, 14:51
              U was też zawierucha śnieżna? Teraz to już do wiosny "z górki":)))
            • Gość: Yaskoolka Re: Jeszcze słówko ;) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 19:44
              lisiczkaa napisała:

> Co tam lisiczki ;) Ja tam stawiam na Yaskoolki ;)

Ej, lisiczko, Ty wiesz, co dobre! ;)
              > Wiosny, plizzzz !!!

Jeszcze trochę i wrócę jako wi0sna. Też za nią tęsknie i coraz bardziej poddaję
              się zimowej depresji.
              >
              > Pozdrawiam @ll ... po bratersku ;P
              >
              ode mnie pozdrowienia siostrzane, też dla @ll !
              Y
              • lisiczkaa Re: Jeszcze słówko ;) 13.01.03, 07:54
                No to... siostrzane pozdroofka na dobry początek tygodnia ;)
                A co Do Wiosny. Tęsknię za Nią okrutnie (przerabiałam już chyba wszystkie
                odmiany zimowej depresji), ale cieszę się ogromnie, bo skoro na niebie pojawiła
                się Yaskoolka - tzn., że ta zima musi wreszcie się skończyć! ;)

Pozdrawiam @ll
                • sdb Re: Jeszcze słówko ;) 13.01.03, 08:24
                  Jo ino ze sama nic nie uczyni bo nie maja Yaskoolki w zwyczaju nic w pojedynke
                  czynic.

PS. Ale moze za to chociaz cos ukaza ewentualnie na cos beda lozyc ;P
                  wzbogacajac sie o przezycia zyciowe ;P
                  • lisiczkaa Re: Jeszcze słówko ;) 13.01.03, 09:01
                    Jak to "w pojedynkę"?! Na początek z hmmm lisiczką ;)

Pozdrawiam @ll
                  • Gość: Yaskoolka Re: Jeszcze słówko ;) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 09:19
                    Od ukazywania, uczyniania, łożenia i wzbogacania sa INNI. ;)

Ja tylko zwiastuję Wam wi0snę i pozdrawiam nieustająco ciepło!
                    Y
                    P.S. Lisiczko, takich trzech jak my dwie to nie ma ani jednej!
                    • sdb Re: Jeszcze słówko ;) 13.01.03, 10:21
                      Ja wam ino chce ukazac ze 1 Yaskoolka wi0sny nie czyni zrozumiano? hmmm... a
                      moze jednak?
                      • Gość: Wiech Re: Jeszcze słówko ;) IP: 217.97.134.* 13.01.03, 10:42
                        sdb napisał:

> Ja wam ino chce ukazac ze 1 Yaskoolka wi0sny nie czyni zrozumiano? hmmm... a
                        > moze jednak?

nawet taka Yaskoolka, co ma w nicku dwa kółka??!
                        ...a jak zna jakieś gusła i umie zaklinać pogodę, to co?!
                        Ja tysz bym chciał pomóc, ale pogodę co najwyzej przeklinac potrafię, zatem
                        słabo...

tak na marginesie - SDB, oj, coś to twoje ukazywanie PODEJRZANE jest...
                        • lisiczkaa O Yaskoolkach, Wiesiach, Cielęcinkach etc. ;) 13.01.03, 12:41
                          Znowu razem, co? - Szefowa Yaskoolka, rzecznik Wiech i lisia wolontariuszka ;)
                          Mamy niezły potencjał i wzywam, aby go wreszcie wykorzystać!!! (choćby w
                          przegonieniu tej paskudnej zimy ;( brrrr)

Wiesiu, zmiana strategii - za 10 zł., co Ty na to? ;)

• Gość: Wiech Re: O Yaskoolkach, Wiesiach, Cielęcinkach etc. ;) IP: 217.97.134.* 13.01.03, 13:27
                            lisiczkaa napisała:
                            >
                            > Wiesiu, zmiana strategii - za 10 zł., co Ty na to? ;)
                            >

jestem ZA, pod warunkiem, że wzrost kwoty nie pociąga za sobą dewaluacji i
                            obniżenia jakości wiadomego przedmiotu strategii...
                            :))
                            • lisiczkaa Re: O Yaskoolkach, Wiesiach, Cielęcinkach etc. ;) 13.01.03, 13:44
                              ;)
                              Przypominam, że to Pan co jakiś czas inicjuje "wzrost kwoty wiadomego
                              przedmiotu strategii... " ;)Wniosek z tego taki, że ewentualny problem
                              dewaluacji leży bardziej w Pana gesii, niż mojej;)

Z mojej strony obiecuję dołożyć wszelkich starań, by ww. zjawisko nie dotknęło
                              naszej "WYMIANY" ;)

• Gość: Wiech Re: O Yaskoolkach, Wiesiach, Cielęcinkach etc. ;) IP: 217.97.134.* 13.01.03, 13:51

Jako zwolennik wdrażania zdrowych mechanizmow rynkowych oraz tłumienia inflacji
                                uprzejmie donoszę, iż z mojej strony działania dewaluacyjne nie grożą!

;o)
                                • yask00lka Re: O Yaskoolkach, Wiesiach, Cielęcinkach etc. ;) 13.01.03, 14:01
                                  Wisiu,
                                  Ty tu nie ściemniaj i jakichś inflacjach, tylko zasuwaj do slużbowego
                                  gniazdeczka yask00leczki, jako żeś był obiecał. No!
                                  • Gość: Wiech Re: O Yaskoolkach, Wiesiach, Cielęcinkach etc. ;) IP: 217.97.134.* 13.01.03, 14:44
                                    yask00lka napisała:

> Wisiu,
                                    > Ty tu nie ściemniaj i jakichś inflacjach, tylko zasuwaj do slużbowego
                                    > gniazdeczka yask00leczki, jako żeś był obiecał. No!

jeno się odgrzebię, jako żem był obiecał! No!
                                    ;)))
                              • Gość: yaskoolka Re: O Yaskoolkach, Wiesiach, Cielęcinkach etc. ;) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 13:57
                                No to ekipo do dzieła! Jak się czem prędzej zabierzemy, do gdzieś w końcu marca
                                uda nam się importować wiosnę, o wi0śnie nie wspomnę.
                                A ode mnie też chcecie 10 zł?
                                SDBaczku, nie martw się. Zrozumiano. Tylko czemu Ty tak wątpisz w moje siły
                                nadprzyrodzone? Pozdrawiam Cię siostrzanie! Ba, nawet całuję. :p I resztę też.
                                pa
                                • lisiczkaa WOŚP inaczej? ;) 14.01.03, 11:09
                                  No to "zeta", Wiesiu ;)
                                  3eba będzie przy najbliższej okazji opróznić naszą skarboneczkę, bo juz prawie
                                  pełna. Z tego co wiem szykuje się spotkanko ;) Yaskooleczko, mam nadzieję, że
                                  tym razem będziemy w komplecie ;)
                                  SDB - do Ciebie też mówię !!!

Pozdrawiam @ll z Bydzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka