Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 19:44 nick i skrzynke: netbit@poczta.gazeta.pl czekam na propozycje przetarg ograniczony, zastrzegam sobie prawo do wyboru oferenta (kowale zgodnie z ustawa o zam.pub. wykluczeni) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: oddam w dobre ręce IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 20:58 to nie jest watek o przyslowiach rozumiem, ze nie jestes zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: oddam w dobre ręce IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 11:51 kiedy po raz pierwszy zajrzalem na to forum netBiT istnial juz od ponad miesiaca, wiec zdziwilo mnie ze nikt nie wpadl na to aby zarezerwowac tak oczywisty nick jak netbit (dla ochrony przed zartownisiami) poniewaz nie mam zadnych propozycji od netbitowcow przedluzam przetarg, ostateczny termin skladania ofert uplywa dzis o godz.21 potem kasuje skrzynke i kto pierwszy ten lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: oddam w dobre ręce 16.10.01, 20:55 No jak nie ma chetnych to ja chetnie wezme ta skrzynke przyda sie chocby do zastosowan na www gdzie bede mogl podac e-mail netbit@poczta.gazeta.pl a nie krotoss bo w koncu to stronka NetbiT'u nie moja... Pozdrawiam-KroTosS Ps.I czekam na przychylne rostrzygniecie przetargu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: oddam w dobre ręce 16.10.01, 21:56 I jak minela godzinka od zlozenia ofert i innych nie ma a czasjuz uplynal to wygralem przetarg??? ;-)))) Pozdrawiam-KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: oddam w dobre ręce IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 23:24 przetarg rozstrzydniety- wygral pan prezes krotoss pan bedzie laskaw odebrac poczte- wyslalem haslo Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: oddam w dobre ręce 17.10.01, 10:54 Odebralem dopiero dzis Pana hasło-dziekuje ;-))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: oddam w dobre ręce 27.10.01, 11:31 ...oprotestowalam przetarg... tak dla publicznej wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® z powodu? ............. ntxt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 11:56 Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: z powodu? ............. ntxt 27.10.01, 12:00 ...bo tak i juz... bo jestem kobieta i mam taki kaprys... bo sie nic nie dzieje.. a ja lubie pisac wiec moge poprowadzic korespondencje w zwiazku z tym proponuje swa pomoc soni ktora ma pelno roboty i pewnie nie ma czasu... to zart.. ale do uzp juz napisalam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: z powodu? ............. ntxt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 12:05 jest takie powiedzenie kupieckie: towar macany nalezy do macanta uzp nie pomoze, juz po ptokach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: oddam w dobre ręce IP: *.atr.bydgoszcz.pl 27.10.01, 12:11 #kasia napisał(a): > ...oprotestowalam przetarg... > tak dla publicznej wiadomosci Będziecie się ciągać po sądach? Ekstra byłby to pierwszy proces o majątek w na forum (skrzynka NETBiT jest wartoscią wymierną, jak np. nazwa "Wedel")) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: oddam w dobre ręce IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 12:15 Gość portalu: fin napisał(a): > #kasia napisał(a): > > ...oprotestowalam przetarg... > > tak dla publicznej wiadomosci > > Będziecie się ciągać po sądach? Ekstra byłby to pierwszy proces o majątek w na > forum (skrzynka > NETBiT jest wartoscią wymierną, jak np. nazwa "Wedel")) a mnie to nawet proces karny grozi, zawlaszczylem sobie na pewien czas skrzynke netbit nie bedac czlonkiem netbitu ale poniewaz oddalem dobrowolnie to moze "mala szkodliwosc czynu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: oddam w dobre ręce IP: *.atr.bydgoszcz.pl 27.10.01, 12:25 Gość portalu: TedŽ napisał(a): > a mnie to nawet proces karny grozi, zawlaszczylem sobie na pewien czas skrzynke > netbit nie bedac czlonkiem netbitu > ale poniewaz oddalem dobrowolnie to moze "mala szkodliwosc czynu"? Sianem się nie wykręcisz. Najwyżej "nadzwyczajne złagodzenie kary", ale swoje odsiedzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: oddam w dobre ręce 29.10.01, 08:37 ja Ci dam popalic.. juz sie o to postaram :)) Odpowiedz Link Zgłoś